Informasjon om virksomheten

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har fået en super behandling og…

Jeg har fået en super behandling og bilen var ligeså god som Jeppe sagde den var , dem kan jeg kun anbefale videre til mulige bil købere

16. november 2024

Hej Anne,
Tusind tak for dine 5 stjerner, dem sætter jeg pris på hver og en.
Det glæder mig at bilen lever op til forventningerne.
Tusind tak fordi I valgte Langfeldt Biler.
Dbh Jeppe Langfeldt

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeppe er en straight fyr

Jeppe er en straight fyr, købte 2 biler af ham i sidste uge og alt var fint, bilerne, prisen og servicen.

9. mars 2024

Kære Niels, Lulu og Rosa,
Tusind tak for de 5 stjerner, de betyder meget for mig.
Det glæder mig at vi kunne finde to biler til jer, og I er tilfredse med pris og servicen.
Dbh Jeppe

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tryg og professionel handel med Jeppe

Tryg og professionel handel med Jeppe. Min kæreste og jeg købte bil her for nogle uger siden, hvor vi fik super god service og vi kan varmt anbefalede at handle med dem.

9. juni 2023

Kære Signe og Thomas,
Tusind tak for jeres 5 stjerner, de varmer hver og en.
Det glæder mig at i har haft en god oplevelse.
Håber i får mange gode oplevelser og km i jeres nye bil.
Rigtig god sommer.
Mvh Jeppe - Langfeldt Biler.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har Netop købt drømme bilen hos Jeppe…

Har Netop købt drømme bilen hos Jeppe og har haft en super oplevelse fra start til slut i handlen, Jeppe var hurtig med besvsrelse og spørgsmål til bilen. Og ja efter første besøg og besigtigelse af bilen stod tvivlen ikke i vejen for at jeg skulle handle her. Er nu den lykkelige ejer af en super fed BMW😊 Kan varmt anbefale andre at handle bil her. Super god og kompetent rådgivning.

Mvh Jesper

24. mai 2023

Hej Jesper,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, den betyder rigtig meget for os.
Det glæder os at du er glad for bilen og den service vi har givet i forbindelse med handlen.
Du ønskes en rigtig god dag og tusind tak for handlen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så glade for vores ny bil

Vi har lige handlet bil hos langtfeldt biler.
Vi er simpelthen så glade for vores nye køb. Vi føler vi har fået super service og rådgivning i forhold til hvad vores nye bil skulle rumme. Det er bestemt ikke sidste gang vi ville kigge ind hos Jeppe, hvis vi skal handle bil. 😊😊😊

6. juli 2022

Kære Lena og Søren,
Mange tak for jeres anmeldelse og handlen, det sætter vi stor pris på.
Er meget taknemmelig for at i valgte os, da i skulle finde jeres nye bil.
Er glad for vi sammen kunne finde den bil som passer til jeres behov.
Rigtig god sommer.
Jeppe - Langfeldt Biler

Vi siger TUSIND TAK for en super god købeoplevelse

Vi siger TUSIND TAK for en super god købsoplevelse hos Langfeldt. Jeppe du er mega god til at guide og så er du bare en sælger i topklasse. Vi har været i adskillige bilhuse, men hos jer var det HELT anderledes, en sælger der er nærværende og oprigtig. Vi fik hurtig den tillid til dig, man i den grad har brug for når sønnike skal gøre sådan en stort køb for egen opsparing, nemlig køb af sin første bil. Det er helt den rigtige bil for Jacob, og mor her synes også at den kører skidegodt 😊. Vi kan varmt anbefale Langfeldt 😊

26. juni 2022

Kære Jacob og Henriette,
Tusind tak for de pæne ord.
Det glæder mig at bilen og rådgivningen faldt i god jord.
Er meget taknemmelig for at i valgte at kigge forbi os og købe bil her.
I må have en fantastisk sommer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oplevelse at handle bil

God oplevelse at handle bil. Bilerne står pæne og klargjorte. Jeppe er en kanon rådgiver med en bred viden, han skal ikke bare ha hægtet en bil på dig. Helt sikkert der jeg vil kigge først, når den næste bil skal udskiftes.

9. juni 2022

Hej Kenn,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Jeg er super glad for at vi fandt den rigtige bil til jer, som passede til jeres nuværende behov.
I er altid velkommen og jeg vil glæde mig til vi ses igen.

Super god service

Super god service! Kompetente medarbejdere og ikke en finger at sætte på noget. De gør det så nemt for dig at handle bil - også når man ikke rigtig ved noget om biler. Har været meget tryg med det hele; aflevering af gammel bil og køb og klargøring af ny bil.

1. juni 2022

Kære Julie,
Tusind tak for dine pæne ord, det varmer med sådan en fin anmeldelse.
Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe og opfylde bil drømmen.
Mvh - Langfeldt Biler

Kundeservice i verdensklasse!

Vi er så glade for den professionelle service vi har fået fra hele teamet bag Langfeldt Biler!

Vi blev taget i hånden hele vejen og følte os super trygge igennem hele processen med at finde en ny bil, der matchede vores ønsker og salg af vores gamle bil.

KÆMPE TAK til Jeppe og alle de andre gutter for køb, salg og klargøring!

De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30. mai 2022

Kære Maria
Af hjertet tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi allesammen meget glade for.
Vi er meget taknemmelige for den tillid i har vist os og bilen samtidig lever op til jeres forventninger.
Tusind tak for handlen.

Super god service

Super god service. Fik bilen med samme dag.
De stod for afmelding af vores gamle samt indfrielse af gæld.

9. februar 2022

Hej Per,
Tusind tak for din anmeldelse her på trustpilot.
Vi er meget taknemmelige for dine 5 stjerner og den tillid du har vist os.
Mvh Jeppe - Langfeldt Biler

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv