Advarsel: Hold jer fra denne virksomhed, hvis I ønsker et ordentligt stykke håndværk.
Undervejs blev vi mødt med krav om fuld betaling, og der blev fremsat juridiske trusler i tilfælde af manglende betaling – trods mangelfuldt arbejde.
Selvom hele beløbet nu er betalt, ønsker vi at dele vores oplevelse, så andre kan træffe et oplyst valg – og forhåbentlig ikke ende i samme situation.
Samarbejdet med selskabet har mildt sagt været et mareridt. Udover afpresning af betaling for arbejde, der ikke er blevet udført, har der været mangelfuld kommunikation, begrænset opfølgning, fejl i materialer, kvalitetsproblemer, aftaler der gang på gang ikke er blevet overholdt, og den ene løgn efter den anden med hensyn til, hvorvidt de har været forbi og udført det aftalte arbejde.
Vores håb er, at virksomheden tager dette til efterretning og ændrer måden, hvorpå de tilgår deres kunder. Vi har betalt en høj pris både mentalt og i kroner og øre, og vi ønsker ikke, at andre ender i samme problemer.