Informasjon om virksomheten

1. Lampeforretning

Om Lamper.dk

Skrevet av virksomheten

HVEM ER VI
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.

HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.

ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.

Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:

Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super handel

Super handel, flott lampe og billig frakt til Norge

4. desember 2025

Hej Trond,
Hvor er det skønt at høre – og ekstra dejligt, at både lampen og fragten til Norge sad lige i skabet✨
Mange hilsner
Anders / Lamper.dk

Alt godt

Alt godt og smuk lampe

23. august 2023

Hej Mette

Tak for din anmeldelse- og ikke mindst de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at alt var godt, og at du er glad for din smukke lampe.

Vi ser frem til at handle med dig igen! :-)

Med venlig hilsen Ulrikke / Spotlight- Lamper.dk

Leveret tidligere end indikeret

Leveret tidligere end indikeret. De bestilte pære var pakke ned sammen med lamperne så de var godt beskyttet. Og gode priser :-)

18. august 2023

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse. Vi ønsker altid at sende vores varer så forsvarligt som overhovedet muligt, så det er dejligt at høre, at dette også er tilfældet. Og så fik du også en hurtigere levering og en god pris ovenikøbet- Det kan også noget :-)

Vi ser frem til at høre fra dig igen! :-)

Med venlig hilsen Ulrikke / Spotlight- Lamper.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg elsker min nye lampe ❤️ Den kom…

Jeg elsker min nye lampe ❤️ Den kom hurtigt frem og alt er godt 😊

10. juli 2023

Hej Mai-Britt,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at din lampe levede op til dine forventninger :)

Med venlig hilsen Mia / Spotlight- Lamper.dk

God service og pris

8. september 2022

Hej Bibi
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service og priser.

Med venlig hilsen Kresstine / Spotlight-Lamper.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og fin levering

God service og fin levering, hvor lampen var indpakket, så den kom fint frem.
Kan anbefales.

26. mai 2021

Hej Perr
Tak for de fine ord og anbefalingen!
Det går lige i hjertet på alle lampefolkene her :-)

Mange hilsner Malene - Lamper.dk/Spotlight

Vis anmeldelser på alle språk. (871 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv