Informasjon om virksomheten

1. Lampeforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Lampeshop.dk er autoriseret forhandler af en række designlamper, herunder lamper fra blandt andre Louis Poulsen, GUBI, Flos, Lampefeber, Light-Point, Luceplan, Frandsen, Piet Hein og mange flere. Lampeshop.dk er en e-mærket webshop. Det betyder, at vi lever op til en række særlige krav, der ligger udover de krav, lovgivningen stiller. Endvidere har du som forbruger adgang til e-mærkets Forbruger Hotline, hvor du blandt andet kan få juridisk assistance. Forbruger Hotline kan kontaktes på www.emaerket.dk.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

2k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lampeshop - Perfekt fra bestilling til levering!

Bestilte en taklampe (loftlampe) på tirsdag 21. oktober, med levering fra Danmark til Sverige allerede torsdag 23. oktober. Altså bare to døgn fra bestilling til den fantastiske lampen nå henger i taket hos oss!

Ekspress levering og raske hyggelige svar fra Lampeshop på spørsmålene mine i forkant. Lampen var meget godt emballert, og vi er rett og slett superfornøyde.

Kan varmt anbefale å bestille fra Lampeshop, trygt, effektivt og profesjonelt hele veien.

23. oktober 2025

Meget fornøyd!

Meget fornøyd. De sendte mail at varen kom snart på lager, men synes alligevel varen kom hurtig.

God kundeservice og mega flotte lamper.

9. februar 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hvis man sender returvarer er…

Hvis man sender returvarer er behandlingstiden urigmelig lang

11. april 2019
Logoen til Lampeshop.dk

Svar fra Lampeshop.dk

Vi er kede af en dårlig anmeldelse - ikke mindst når vi ikke har haft indflydelse på den opståede fejl.
Betina Andersen har returneret en lampe med PostNord - desværre havde hun sendt pakken til posthuset og ikke til os. Ydermere havde hun oplyst et forkert telefonnummer på fragtbrevet - så vi fik ikke besked fra PostNord, at der var en pakke klar til afhentning på posthuset. Ærgeligt med denne fejl og ikke mindst, at jeg ikke har kunnet formå Betina Andersen at korrigere hendes anmeldelse her på Trustpilot.
Lampeshop.dk
Per Hermansen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rask levering og førsteklasses service

Det oppstod misforståelse knyttet til MVA mellom Danmark og Norge, videre var det transportskade på en lampe.

En kort telefon med butikken førte til umiddelbar løsning både av MVA-problemet og omkostningfri retur og fremsending av ny lampe.

Flott service; anbefales!

3. august 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

vil klart anbefale lampeshop. god service og information, et firma du kan stole 100% på.

7. august 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig fornøyd med både pris, levering og vare.

Fant siden ved en tilfeldighet, dere hadde akkurat det vi trengte til vår PH lampe. Bestilte varen på lørdag, mottok den på onsdag (Levert til Norge).

Ingen ekstra kostnader, rask levering og lettvindt bestilling!

10/10 til lampeshop! Kommer til å bestille herfra neste gang jeg trenger noe!

13. august 2014

Perfekt!

Lamperne var meget billigere her, i forhold til de andre webshops, pakken kom dagen efter og lamperne var i perfekt stand. Vil bestemt anbefale andre at handle hos dem!

25. juli 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vis anmeldelser på alle språk. (1 902 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv