Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... Vis mer
Selskapet har svart
Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... Vis mer
Selskapet har svart
Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... Vis mer
Selskapet har svart
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verkopers nemen ruim de tijd. Proefrit op diverse modellen gemaakt.
Er wordt goed mee gedacht met de klant om de juiste fiets te vinden.
Ook ruime keuze in gebruikte fietsen.

Svar fra Lacros
Netjes en heel behulpzaam geholpen. Heel goed meegedacht met keuze maken.

Svar fra Lacros
Service en klantvriendelijkheid zijn heel goed.

Svar fra Lacros
Goede en fijn duidelijke uitleg gehad.

Svar fra Lacros
Wij hebben 4 fietsen van Lacros 2 daarvan staan in Spanje. De twee anderen hebben we verleden jaar gekocht. Voor onderhoud zijn ze de fietsen komen ophalen en terug leveren. Dus niet alleen top fietsen maar ook een top service.
Pierre en Karin Verheyen
Kerkrade

Svar fra Lacros
Top service, accu haperde en werd zonder vragen vervangen. Onderhoud top uitgevoerd

Svar fra Lacros
Goede en snelle service, denken mee en goede prijs!

Svar fra Lacros
Al 5 jaar in bezit van een Mustang S4. Elk jaar een servicebeurt met vriendelijke medewerkers en met vragen wordt er naar je geluisterd. Verkopen is prima, service is geweldig.

Svar fra Lacros
Heel vriendelijk onthaald en goede uitleg gekregen.

Svar fra Lacros
Vanuit België hier onze plooifietsen komen halen, goede uitleg. Men maakt echt nog tijd voor de klant. Topservice

Svar fra Lacros
Fijn dat jullie regelmatig een kortingsactie hebben voor onderhoudsbeurten en dat je daar ook op kunt wachten.
Ben ook erg blij met de thuisbus, als de fiets iets mankeert en ik zelf niet in de gelegenheid ben om naar jullie toe te rijden.
En tot slot: het zijn zulke fijne fietsen, die jullie verkopen.

Svar fra Lacros
Veel keuze bij aankoop . Persoonlijke begeleiding, ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. En een super dienst na verkoop . Geen enkel vraag is teveel .

Svar fra Lacros
Vandaag met onze vouwfiets langs geweest omdat de trapondersteuning het niet meer deed bleek gelukkig een los stekkertje te zijn.
Bedankt heren voor de snelle service.

Svar fra Lacros
Vanaf het begin klant. Altijd goed geholpen. Rijden nu met volle tevredenheid op de tweede set fietsen.
De servicebeurt is een mooie aanvulling om de fietsen goed in orde te houden.

Svar fra Lacros
Prima service en prima qualiteit.

Svar fra Lacros
Hele goede service en uitstekend en vriendelijk geholpen .
Keurige en rustige uitleg over de vouwfietsen .

Svar fra Lacros
Werkelijk een topbedrijf met heel goede elektrische (vouw) fietsen. De service is iedere keer weer heel goed, dan spreek ik over inmiddels zeven jaar ervaring. Inmiddels met de TrotterXL veel steden, dorpen en landschappen door gefietst in heel Europa.

Svar fra Lacros
Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Svar fra Lacros
Al meer dan 7 jaar alleen maar lof voor Lacrosse. Niet alleen de fiets is geweldig - TrotterXL - maar de service is zo mogelijk nog beter! Alle lof voor dit bedrijf.

Svar fra Lacros
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.