Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... Vis mer
Selskapet har svart
Tijdens het fietsen, gewoon vlakke weg in Nederland, met mijn scamper, stopte de accu. Dichtstbijzijnde fietsenmaker constateerde doorgebrande accu. Na telefonisch contact met Lacros in Schijndel, ee... Vis mer
Selskapet har svart
Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... Vis mer
Selskapet har svart
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima ontvangst, goede begeleiding en erg goed advies

Svar fra Lacros
Wir haben unsere 2 Ebike's seit dem 1 November 2018. Werden regelmäßig zur Inspektion nach Schijndel gebracht. Wir sind super zufrieden mit dem Service.
Meine Schwester hat auch Ebike mit von Lacros und ebenfalls sehr zufrieden.

Svar fra Lacros
Wat een geweldige service, gewoon even wachten en je wordt gelijk geholpen.

Svar fra Lacros
We worden altijd super geholpen, zelfs paar jaar geleden werd er een achterwiel op gestuurd naar het vakantie adres. Fijne samenwerking en TOP service!!

Svar fra Lacros
In november 2024 2 Lacros Scamper S600XL Bafang M410 (DP C13) Grijs uitvoering UNI aangeschaft bij E-Bikez te Utrecht. Service prima.
Eind oktober 2025 een mail ontvangen over winterservice Lacros Schijndel met 30 % korting of geen voorrijkosten enz enz geldig tot 31 januari 2026. Mailtje is bij ons even in het vergeet hoekje geraakt tot half februari 2026.
Mail gestuurd of we alsnog gebruik konden maken van de winterkorting. Kreeg een mailtje terug dat ze niet moeilijk doen over 14 dagen te laat, ik moest maar een aanvraag indienen die alsnog gehonoreerd werd.
Fietsen werden keurig opgehaald, Na een week en een kleine reparatie werden de fietsen schoongemaakt weer thuis bezorgt.
Wij zijn blij met deze service, het gemak waarop er gereageerd is, de prijsstelling en vooral de vriendelijkheid die zo langzamerhand overal ver te zoeken is. Met andere woorden HULDE voor het Lacros team, wij kunnen het een ieder van harte aanbevelen.
Vriendelijke groeten
Geert & Loes Sprenger
Breukelen

Svar fra Lacros
Prima fiets verkocht aan, met goede service

Svar fra Lacros
Super zaken doen met Rick de Wit. Makkelijk contact en denkt mee met je. Zet net dat ene stapje extra voor de klant!
Bedankt Rick

Svar fra Lacros
Goede service, fietsen ideaal voor in de camper. Inmiddels 5000 km me gefietst zonder problemen

Svar fra Lacros
Houden zich perfect aan de afspraken en fijne ontvangst.

TOP SERVICE!
Ik had een probleem met mijn fiets, ben naar Schijndel geweest en werd mijn fiets gerepareerd. Het probleem was nog niet helemaal opgelost. Na telefonisch contact werd aangeboden om mijn fiets in mijn woonplaats ter reparatie aan te bieden en de rekening op te sturen. Was geen optie. Toen is de serviceauto bij mij langs geweest en heeft het probleem opgelost.
Team van Lacros bedankt voor jullie service!
Arie van der Kooij

Svar fra Lacros
Vriendelijk ontvangst. Prima mogelijkheid om uit te testen. Goede uitleg. Vriendelijke medewerker met kennis van zaken. Lekkere koffie. Snelle levering.

Svar fra Lacros
Wij zijn heel leuk ontvangen door een medewerker van Lacros. Goed geïnformeerd over de fiets en alle mogelijkheden. Ook nog geholpen bij het passen in de camper.
2 fietsen aangeschaft.
ATKB

Svar fra Lacros
Makkelijk om afspraak te maken en direct geholpen met duidelijk advies

Svar fra Lacros
Super service en fijne fietsen. Heel erg netjes en klantvriendelijk geholpen

Svar fra Lacros
Fijne zaak, goede service en lekker koffie

Svar fra Lacros
Fijne ontvangst en een mooie aanbieding voor het jaarlijkse onderhoud van onze fietsen.

Svar fra Lacros
Altijd een hartelijke ontvangst. Goede service als er iets is met de fiets.

Svar fra Lacros
Duidelijke uitleg , vriendelijke service , er wordt echt tijd voor de klanten genomen. Product is zoals bekend prima.

Svar fra Lacros
Een zeer goed bedrijf. Advies is goed, service efficiënt en goed. Maar het belangrijkste: heerlijke fietsen. Wij hebben 2 elektrische vouwfietsen. Een heerlijke ervaring ook in heuvelachtig gebied. Zonder accu rijden ze ook prima!

Svar fra Lacros
Gisteren onze nieuwe fietsen ophaald,We kwamen er achter dat er kleine probleempjes waren, dus zatermorgen terug waar de probleempjes onder het genot van een bakkie koffie vakkundig werden opgelost,wij fietsten met een glimlach weer de deur uit, zijn zeer tevreden,top service.Dankjewel mannen!!!

Svar fra Lacros
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.