Lacros Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tijdens het fietsen, gewoon vlakke weg in Nederland, met mijn scamper, stopte de accu. Dichtstbijzijnde fietsenmaker constateerde doorgebrande accu. Na telefonisch contact met Lacros in Schijndel, ee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. Butikk med sykkeltilbehør

Skrevet av virksomheten

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

219 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prima zaak

Prima ontvangst, goede begeleiding en erg goed advies

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u prettig bent ontvangen en tevreden bent over de begeleiding en het advies.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir haben unsere 2 Ebike's seit dem 1…

Wir haben unsere 2 Ebike's seit dem 1 November 2018. Werden regelmäßig zur Inspektion nach Schijndel gebracht. Wir sind super zufrieden mit dem Service.
Meine Schwester hat auch Ebike mit von Lacros und ebenfalls sehr zufrieden.

10. mars 2026

Svar fra Lacros

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie seit 2018 so zufrieden mit Ihren E-Bikes und unserem Service sind. Schön auch, dass Ihre Schwester ebenfalls gute Erfahrungen mit Lacros gemacht hat.

Mit freundlichen Grüßen,

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service, gewoon even wachten en je wordt gelijk geholpen.

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u snel geholpen kon worden en tevreden bent over onze service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We worden altijd super geholpen

We worden altijd super geholpen, zelfs paar jaar geleden werd er een achterwiel op gestuurd naar het vakantie adres. Fijne samenwerking en TOP service!!

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u altijd goed wordt geholpen en dat we u zelfs op uw vakantieadres hebben kunnen ondersteunen. Dat soort service bieden we graag. Bedankt voor uw vertrouwen!

Lacros Scamper S600XL Service beurt

In november 2024 2 Lacros Scamper S600XL Bafang M410 (DP C13) Grijs uitvoering UNI aangeschaft bij E-Bikez te Utrecht. Service prima.
Eind oktober 2025 een mail ontvangen over winterservice Lacros Schijndel met 30 % korting of geen voorrijkosten enz enz geldig tot 31 januari 2026. Mailtje is bij ons even in het vergeet hoekje geraakt tot half februari 2026.
Mail gestuurd of we alsnog gebruik konden maken van de winterkorting. Kreeg een mailtje terug dat ze niet moeilijk doen over 14 dagen te laat, ik moest maar een aanvraag indienen die alsnog gehonoreerd werd.
Fietsen werden keurig opgehaald, Na een week en een kleine reparatie werden de fietsen schoongemaakt weer thuis bezorgt.
Wij zijn blij met deze service, het gemak waarop er gereageerd is, de prijsstelling en vooral de vriendelijkheid die zo langzamerhand overal ver te zoeken is. Met andere woorden HULDE voor het Lacros team, wij kunnen het een ieder van harte aanbevelen.

Vriendelijke groeten
Geert & Loes Sprenger
Breukelen

4. mars 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, van het aanvragen van de winterservice tot het ophalen, repareren en terugbrengen van de fietsen. Mooi dat onze service, prijsstelling en vriendelijkheid zo goed in de smaak vallen. Heel fijn om dit te lezen en bedankt voor uw warme aanbeveling!

Prima fiets gekocht

Prima fiets verkocht aan, met goede service

2. mars 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de fiets en onze service.

Super zaken doen met Rick de Wit

Super zaken doen met Rick de Wit. Makkelijk contact en denkt mee met je. Zet net dat ene stapje extra voor de klant!

Bedankt Rick

23. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het contact zo prettig verliep en dat er goed met u is meegedacht. We geven het compliment zeker door. Bedankt voor het vertrouwen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en fijne fiets

Goede service, fietsen ideaal voor in de camper. Inmiddels 5000 km me gefietst zonder problemen

23. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat de fietsen zo goed bevallen en al 5000 km probleemloos hebben gereden. Veel veilige kilometers gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Houden zich perfect aan de afspraken en…

Houden zich perfect aan de afspraken en fijne ontvangst.

19. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent en dat u de ontvangst als fijn heeft ervaren.

TOP SERVICE!

TOP SERVICE!

Ik had een probleem met mijn fiets, ben naar Schijndel geweest en werd mijn fiets gerepareerd. Het probleem was nog niet helemaal opgelost. Na telefonisch contact werd aangeboden om mijn fiets in mijn woonplaats ter reparatie aan te bieden en de rekening op te sturen. Was geen optie. Toen is de serviceauto bij mij langs geweest en heeft het probleem opgelost.

Team van Lacros bedankt voor jullie service!

Arie van der Kooij

10. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie woorden! Fijn dat we het probleem uiteindelijk bij u op locatie hebben kunnen oplossen. We doen graag dat stapje extra om u weer zorgeloos te laten fietsen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst. Prima mogelijkheid om uit te testen. Goede uitleg. Vriendelijke medewerker met kennis van zaken. Lekkere koffie. Snelle levering.

12. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u prettig bent ontvangen en tevreden bent over de uitleg en het testen. Goed dat ook de snelle levering is bevallen.

Goede service …

Wij zijn heel leuk ontvangen door een medewerker van Lacros. Goed geïnformeerd over de fiets en alle mogelijkheden. Ook nog geholpen bij het passen in de camper.
2 fietsen aangeschaft.
ATKB

12. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn dat u goed bent geholpen en dat we konden helpen met het passen in de camper. Veel plezier met de twee nieuwe fietsen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onderhoud conform afspraak

Makkelijk om afspraak te maken en direct geholpen met duidelijk advies

11. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw fijne review! Goed om te horen dat het maken van een afspraak soepel verliep en dat u direct en duidelijk bent geholpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service en fijne fietsen

Super service en fijne fietsen. Heel erg netjes en klantvriendelijk geholpen

6. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en dat u netjes en klantvriendelijk bent geholpen.

Fijne zaak

Fijne zaak, goede service en lekker koffie

5. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw leuke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de koffie ook goed in de smaak viel.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne ontvangst en een mooie aanbieding…

Fijne ontvangst en een mooie aanbieding voor het jaarlijkse onderhoud van onze fietsen.

2. februar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u prettig bent ontvangen en tevreden bent over de aanbieding voor het jaarlijkse onderhoud.

Altijd een hartelijke ontvangst

Altijd een hartelijke ontvangst. Goede service als er iets is met de fiets.

29. januar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw fijne review! Mooi om te horen dat u zich altijd welkom voelt en dat we u goed kunnen helpen wanneer er iets met de fiets is.

Duidelijke uitleg prima service

Duidelijke uitleg , vriendelijke service , er wordt echt tijd voor de klanten genomen. Product is zoals bekend prima.

28. januar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u de uitleg en service als prettig heeft ervaren en dat er echt tijd voor u werd genomen. Mooi ook dat het product weer goed bevalt.

Heerlijke vouwfietsen

Een zeer goed bedrijf. Advies is goed, service efficiënt en goed. Maar het belangrijkste: heerlijke fietsen. Wij hebben 2 elektrische vouwfietsen. Een heerlijke ervaring ook in heuvelachtig gebied. Zonder accu rijden ze ook prima!

25. januar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over het advies, de service en natuurlijk over de fietsen. Mooi om te horen dat ze ook in heuvelachtig gebied prettig rijden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service na aankoop!!!!!

Gisteren onze nieuwe fietsen ophaald,We kwamen er achter dat er kleine probleempjes waren, dus zatermorgen terug waar de probleempjes onder het genot van een bakkie koffie vakkundig werden opgelost,wij fietsten met een glimlach weer de deur uit, zijn zeer tevreden,top service.Dankjewel mannen!!!

24. januar 2026

Svar fra Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn dat u meteen bent teruggekomen en dat we de kleine puntjes snel en gezellig hebben kunnen oplossen. Mooi dat u met een glimlach weer op pad bent gegaan, daar doen we het voor!

Team Lacros

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv