De eerste boeken zijn altijd interessant en boeiend. Zij bepalen of een kind zal gaan lezen en interessante feiten zal ontdekken over de wereld om hem heen. Onze kleine was erg geïnteresseerd in lere... Vis mer
Selskapet har svart
Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... Vis mer
Selskapet har svart
Het pakket wat ik hrb gekregen ben ik zeer tevrede over Alleen de communicatie over wanneer het bezorgd word vooral het startpakket is heek induidelijk
Selskapet har svart
Waar ik eerst een positieve ervaring heb opgedaan bij kwebbels hebben ze me vlak na de positieve review op trustpilot opgelicht. Ik had afgesproken ik 1x per 3 maanden zou ontvangen en 1 gratis p... Vis mer
Selskapet har svart
Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
Postbus 96, 5140AB, Waalwijk, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik snap de negatieve ervaringen van google niet. Ik ben al 8 jaar lid, met 2 verzendingen per jaar (zomervakantie en kerstvakantie) en ik krijg het altijd netjes op tijd binnen, nooit gezeur gehad met betalingen ed. Toevallig vorig jaar heel makkelijk via de site het pakker overgezet van mijn oudste dochter (9, leest niet graag) naar mijn jongste dochter (3). Er zitten boekjes bij wat niet perse mijn keuze is maar het valt wel op dat de kinderen deze altijd heel leuk vinden en graag lezen. Ik ben erg tevreden en een leuk initiatief om kinderen aan het lezen te krijgen/houden.
Aantrekkelijk pakket, mooie lees- en doe-dingen tijdens de vakantie en samen met anderen nog leuker.
Ik vind de boekjes voor mijn 5 jarige erg lastig voorlezen. “En toen zei hij….”
“ en toen dit, en toen dat”.
Mijn dochter kan het verhaal ook niet volgen.
Maar. De boekjes voor mijn zoontje (bijna 2), vind ik dan weer wel heel leuk. Op het knisper boekje na, want dat vind ik voor baby’s. Voor mijn zoontje probeer ik het volgende maand nog een keer, voor mijn dochter zet ik het uit.
Ik vind het wel een prima prijs, voor 4 boekjes.
Wat heb ik spijt dat ik hier ingetrapt ben. Proef pakket aangevraagd, vervolgens zit je vast aan een abonnement die ik ook direct heb gestopt. Nu blijven ze facturen sturen over openstaande betalingen!! Dit kan en mag absoluut niet. Ik betaal niet voor iets wat ik niet heb aangevraagd.
Alles is goed geregeld, netjes bezorgd.
Fijne variatie van boeken.
En het opzeggen van het abonnement ging ook zeer voorspoedig. Het bleek toch niet te zijn wat ik zocht maar ik kan het anderen zeer zeker aanraden.
1 pakket niet aangekomen. Contact opgenomen via mail. Geen reactie gekregen
Verkeerde leeftijd boeken gestuurd, gemaild en geen antwoord gekregen. Slechte service

Svar fra Kwebbelskinderboeken
Een super leuk pakketje met boekjes je kunt zelf de frequentie aanpassen jn je account geweldig leuk
Het viel me enorm tegen welke boekjes jullie geschikt achten voor baby,s er zat 1 mooi voorleesboek bij en de rest was echt ongeschikt. Eerder iets voor 3 jarigen en het woordje baby in de titel maakt van een peppa pig boek geen boek voor baby,s.... ik zal daarom ook geen abbonnement afsluiten

Svar fra Kwebbelskinderboeken
Er zijn twee leesboeken en twee leuke tijdschriften aangekomen. Wij vonden het erg leuk

Svar fra Kwebbelskinderboeken
I am so happy because my son loves the books and pays attention to because of the beautiful picture designs when reading it for him.

Svar fra Kwebbelskinderboeken
Ik heb het verkeerde gekregen boekjes voor een baby terwijl ik via de mail had overlegt dat ik voor een 2 jarig kind moest hebben ,dus ik heb er niks aan!!

Svar fra Kwebbelskinderboeken
Ik heb een stuk of 5 boeken gekregen voor maar 5 euro om uit te proberen. Moet zeggen dat ze echt superleuk zijn. Ga ze zeker gebruiken voor mijn baby.

Svar fra Kwebbelskinderboeken
Je zit direct vast een abonnement. Opzeggen is niet mogelijk. Erg omstreden, slechte klantenservice. Niet aan te raden.

Svar fra Kwebbelskinderboeken
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.