Kwebbelskinderboeken Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De eerste boeken zijn altijd interessant en boeiend. Zij bepalen of een kind zal gaan lezen en interessante feiten zal ontdekken over de wereld om hem heen. Onze kleine was erg geïnteresseerd in lere... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het pakket wat ik hrb gekregen ben ik zeer tevrede over Alleen de communicatie over wanneer het bezorgd word vooral het startpakket is heek induidelijk

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Waar ik eerst een positieve ervaring heb opgedaan bij kwebbels hebben ze me vlak na de positieve review op trustpilot opgelicht. Ik had afgesproken ik 1x per 3 maanden zou ontvangen en 1 gratis p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

115 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Beste Mariann,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting is en dat je tevreden bent met je pakket. Daar worden wij natuurlijk blij van!

We wensen jullie heel veel leesplezier en hopen jullie nog lang te mogen verrassen met onze pakketten!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het pakket wat ik heb gekregen ben ik…

Het pakket wat ik hrb gekregen ben ik zeer tevrede over

4. august 2026

Beste Caroline,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het pakket dat je hebt ontvangen.

Jammer dat de communicatie rondom de bezorging, en met name het startpakket, voor jou niet duidelijk genoeg was. We begrijpen dat het prettig is om vooraf te weten wanneer je pakket ongeveer wordt bezorgd. Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee!

We wensen jullie veel leesplezier met het pakket!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De eerste boeken zijn altijd…

Onze kleine was erg geïnteresseerd in leren en ontdekken. We zijn blij dat we boeken bij jullie hebben besteld.

4. august 2026

Beste Наталія,

Bedankt voor deze mooie en waardevolle review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de boeken en dat jullie kleine zo enthousiast is over leren en ontdekken. We vinden het geweldig om op deze manier bij te kunnen dragen aan de nieuwsgierigheid en het leesplezier van kinderen.

Heel veel lees- en ontdekplezier samen en bedankt voor jullie vertrouwen in Kwebbels!

Gevarieerd aanbod van boekjes

Gevarieerd aanbod van boekjes jonge kinderen. Leuk om zo steeds iets nieuws te kunnen lezen en kindjes te enthousiasmeren om te lezen.

7. september 2026

Beste Ta,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de variatie in onze boekjes. We vinden het geweldig als we kinderen op deze manier steeds opnieuw kunnen verrassen en enthousiast kunnen maken over lezen.

We hopen jullie nog lang te mogen voorzien van leuke en afwisselende boeken. Veel leesplezier!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Beste Kallisty,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de boeken. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. We hopen dat we het alsnog naar tevredenheid voor je kunnen oplossen.

DEZE SHIT IS GEWELDIG!

DEZE SHIT IS GEWELDIG!

Echt een perfect iets voor mijn kinderen van 2 en 5

2. september 2026

Beste Stefano,

Wauw, wat een ontzettend enthousiaste review! Daar worden wij heel blij van!

Wat superleuk om te horen dat de pakketten zo goed in de smaak vallen bij je kinderen van 2 en 5 jaar. Juist voor die verschillende leeftijden vinden we het belangrijk om leuke, leerzame én passende boeken te selecteren.

Bedankt voor je geweldige woorden en heel veel leesplezier samen!

Altijd leuke leerzame boeken

Altijd leuke leerzame boeken. Mijn zoontje is bijna 2 jaar oud en begint steeds meer te begrijpen. Zo leuk om te zien dat de boeken hier zo gewaardeerd worden! Aanrader!

8. juli 2026

Beste Chanti,

Bedankt voor je lieve review!

Wat fijn om te horen dat je zoontje zoveel plezier beleeft aan de boeken. Juist op deze leeftijd is het zo mooi om te zien hoe kinderen steeds meer gaan begrijpen en ontdekken.

Superleuk dat de boeken van Kwebbels daar een mooie bijdrage aan mogen leveren. Bedankt voor je aanbeveling en heel veel leesplezier samen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ontevreden over de manier waarop met klachten wordt omgegaan

Mijn ervaring met de klantenservice is ontzettend teleurstellend. Wanneer je een klacht hebt, wordt er naar mijn mening totaal niet meegedacht en wordt de verantwoordelijkheid vooral bij de klant gelegd. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen en te kijken naar een passende oplossing, krijg je vooral te horen wat je als klant zelf anders had moeten doen.

Tip vanuit mij: denk goed na over welke persoonlijke gegevens je hier invult als je iets nog privé wilt houden. Mijn ervaring hiermee was helaas erg teleurstellend en voor mij reden om ermee te stoppen.

De reactie op mijn klacht is absoluut niet klantvriendelijk en had van een bedrijf een veel betere en professionelere afhandeling verwacht. Een klacht zou serieus genomen moeten worden, waarbij je samen kijkt naar een oplossing, in plaats van dat de verantwoordelijkheid wordt afgeschoven.

Mijn abonnement heb ik nu ook direct stopgezet. Op basis van deze ervaring zou ik zelf hier geen abonnement afsluiten.

30. august 2026

Beste Amy Jane,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je onze klantenservice en de afhandeling van je klacht op deze manier hebt ervaren. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen geven. We vinden het belangrijk dat klachten serieus worden genomen en dat we samen kijken naar een passende oplossing.

Bedankt ook voor je uitgebreide feedback. We nemen je opmerkingen zeker mee, omdat dit ons helpt om onze communicatie en service verder te verbeteren.

We hebben momenteel nog een e-mail naar je openstaan. We zouden het heel fijn vinden als je hier nog op wilt reageren, zodat we alsnog samen kunnen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Leuke mix aan boeken in een abbonement…

Leuke mix aan boeken in een abbonement dat je zelf kunt aanpassen hoe vaak je het ontvangt. Mijn dochter is altijd heel blij als er weer een pakket in de bus ligt.

Beste Colinda,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de leuke mix aan boeken en dat het aanpassen van de bezorgfrequentie goed bevalt. En natuurlijk extra leuk dat je dochter iedere keer weer blij is als er een Kwebbels-pakket op de deurmat ligt!

We hopen jullie nog lang te mogen verrassen met mooie en afwisselende pakketten. Veel leesplezier gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elke maand leuke nieuwe lees en…

Elke maand leuke nieuwe lees en leerzame boekjes!
Mijn zoontje is elke keer weer blij als het pakket van kwebbels op de deurmat ligt.
Nu zouden we graag een pakket ontvangen van 6-7 jaar om te kijken of deze leeftijdscategorie nu beter bij hem zal gaan passen!
Heel tevreden tot nu toe!

Beste Dehli,

Bedankt voor je lieve en enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat je zoontje iedere keer weer blij wordt als het Kwebbels-pakket op de deurmat ligt. Daar doen we het natuurlijk voor!

Hopelijk sluit de leeftijdscategorie van 6-7 jaar straks nóg beter bij hem aan. We wensen jullie heel veel lees- en leerplezier met de komende pakketten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elke maand een leuk gevarieerd pakket

Elke maand een leuk gevarieerd pakket. Altijd een feestje. Leuke boeken, knutselwerkjes etc. Een aanrader!

Beste Mimi W,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat ieder pakket weer als een feestje voelt en dat de afwisseling van leuke boeken en knutselwerkjes zo goed bevalt. Daar worden wij natuurlijk ook blij van!

Bedankt voor je aanbeveling en we hopen jullie nog heel lang te mogen verrassen met onze pakketten!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik had een proefpakket aangevraagd

Ik had een proefpakket aangevraagd, vervolgens krijg ik een mail dat ik een abonnement heb afgesloten, héél bijzonder. Ik had helemaal geen abonnement afgesloten en dit stond ook nergens vermeld op de website toen ik het proefpakket aanvroeg (anders had ik het proefpakket namelijk niet eens aangevraagd). Vervolgens mail ik Kwebbels direct dat ik helemaal geen abonnement (???) wil, krijg je de reactie dat als je direct het abonnement opzegt, je dus ook het proefpakket niet ontvangt, ik dus eerst 3 weken moet wachten op dit proefpakket en dan pas het abonnement kan opzeggen mocht ik het proefpakket wel alsnog willen ontvangen.. Héle bijzondere praktijken dit. Ik heb de 3 weken afgewacht en het proefpakket ontvangen, ik heb nog niet eens gekeken wat voor boeken het zijn, ik wilde namelijk gewoon z.s.m. van dat "abonnement" (waar ik nooit om heb gevraagd) af. Dus ik weer gemaild, maar ik moest het abonnement zelf opzeggen via een account (die zij hebben aangemaakt voor me, óók dáár heb ik volgens mij niet om gevraagd). De gebruikersnaam en het wachtwoord voor dit account kreeg ik in de mail, maar deze zijn zó ingewikkeld dat snel inloggen in "je account" (???) niet gemakkelijk gaat. Ben ik eindelijk ingelogd en probeer ik me af te melden voor het abonnement, (waar ik wederom dus nooit om heb gevraagd) moet je echt 3 keer in 3 verschillende schermen/pagina's aangeven dat je je wilt afmelden ofzo, nou ik vind het echt héél erg bijzonder hoe dit bedrijf te werk gaat. Niet oké. En oja er wordt je dan tussendoor ook nog gevraagd of je dan misschien wel nog 3 pakketten voor maar 10 euro per keer wilt ontvangen ofzo.. NEE laat me met rust

28. august 2026

Beste Deborah,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als je niet direct duidelijk hebt ervaren hoe het proefpakket en het abonnement met elkaar samenhangen.

Het proefpakket is inderdaad de start van een flexibel abonnement. Na ontvangst van het proefpakket kun je dit abonnement echter kosteloos opzeggen. Wil je het abonnement liever helemaal niet starten en het proefpakket daarom ook niet ontvangen? Dan kunnen we de bestelling uiteraard direct voor je annuleren. We vinden het jammer als dit in de communicatie niet duidelijk genoeg naar voren is gekomen.

Na ontvangst van het proefpakket kun je het abonnement zelf opzeggen via je online account, maar je kunt hiervoor uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice. En inderdaad: we hebben daarnaast regelmatig aanbiedingen, zoals een actie waarbij je bijvoorbeeld nog drie pakketten tegen een gereduceerd tarief kunt ontvangen. We begrijpen dat je daar in jouw situatie natuurlijk niet op zit te wachten.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We nemen je opmerkingen zeker mee. We hebben je inmiddels ook per e-mail benaderd om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen en ervoor te zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld.

Boeken voor baby’s

Super boekenselectie voor baby’s

6. mai 2026

Beste Simona,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de boekenselectie voor baby’s. We doen ons best om ook voor de allerkleinsten een leuke en passende selectie samen te stellen.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie veel mooie voorleesmomenten toe!

Mooi aanbod

Mooi aanbod! Ik wist alleen niet dat ik automatisch een abonnement afsloot bij aanschaf, maar dan heb ik zelf vast de kleine lettertjes niet goed gelezen. Was fijn geweest als ik de optie kreeg om eenmalig aan te schaffen of een abbo

4. juli 2026

Beste NK,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je ons aanbod mooi vindt!

Bij het bestellen van een proefpakket wordt er automatisch een flexibel abonnement gestart. Dit abonnement is eenvoudig en kosteloos op te zeggen vóór de 10e van de daaropvolgende maand. Na ontvangst van het proefpakket ontvang je de inloggegevens voor je eigen online omgeving, waar je het abonnement zelf kunt aanpassen of stopzetten. Uiteraard kun je dit na ontvangst van het proefpakket ook per e-mail aan ons doorgeven.

We hopen je veel leesplezier te mogen bezorgen!

Divers en seizoens/leeftijdsgerichte boekenpakket

Sinds dat mijn dochtertje geboren is krijgen wij elk half jaar een prachtig boekenpakket met hele leuke boeken die goed aansluiten bij haar leeftijd, maar ze sluiten ook aan bij de seizoenen waarin het pakket verstuurd wordt.
Hierdoor kan de kleine in elk seizoen wat anders lezen en leren!
Wij zijn zeer tevreden over de optie die je kunt kiezen qua frequentie van het pakket.
Ook is de klantenservice heel vriendelijk en denken ze goed met je mee, zeker een aanrader als je zelf van boeken houdt en dit aan je kindje wilt doorgeven!!

15. august 2026

Beste Hanneke,

Wat een prachtige review, bedankt voor je lieve woorden!

Wat leuk om te horen dat jullie al sinds de geboorte van jullie dochtertje genieten van onze boekenpakketten. Fijn dat de boekjes goed aansluiten bij haar leeftijd én bij de verschillende seizoenen. Zo proberen we ieder pakket weer verrassend en passend te maken!

Ook geweldig om te lezen dat de flexibiliteit in de bezorgfrequentie en onze klantenservice zo goed bevallen. Daar doen we het natuurlijk voor.

We hopen jullie nog heel lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie samen heel veel mooie lees- en ontdekmomenten toe!

Super snelle reactie

Super snelle reactie op mijn vraag. Denken goed mee wat heel fijn is!

14. august 2026

Beste S Q,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen en dat we goed met je hebben meegedacht. Daar zijn we natuurlijk voor!

Leuke leesboekjes

14. august 2026

Beste Laura,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat de leesboekjes goed bevallen. We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie veel leesplezier toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De vragen die had werden heel snel…

De vragen die had werden heel snel behandeld. En als ik het nog niet helemaal begreep ,kwam er ook weer snel antwoord.
nu voor 2 kleinkinderen 2 keer per jaar een kwebbelskinderboekenpakket.
Nel van Kapel

5. juli 2026

Beste Nel,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je vragen snel en duidelijk zijn beantwoord en dat we je goed hebben kunnen helpen wanneer iets nog niet helemaal duidelijk was. Daar zijn we natuurlijk voor!

Ook leuk om te horen dat je nu voor beide kleinkinderen twee keer per jaar een Kwebbels-pakket ontvangt. We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze boekjes en wensen jullie heel veel leesplezier toe!

Proefpakketje …

Vorige maand had ik een proefpakketje voor mijn kleindochter van 3 jaar besteld en meteen een abonnement genomen. Helaas was het proefpakket niet aangekomen. De contacten met de klantenservice was positief. Ik kreeg meteen een reactie terug en er wordt alsnog een pakketje bezorgd.

12. august 2026

Beste Louise,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact met onze klantenservice. Jammer dat het proefpakketje in eerste instantie niet is aangekomen, maar gelukkig hebben we dit snel kunnen oplossen en wordt er alsnog een pakketje bezorgd.

We hopen dat je kleindochter van 3 er straks heel veel plezier aan beleeft en wensen jullie samen veel leesplezier toe!

Team Kwebbels Kinderboeken

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv