Na 2 maand dagelijks gebruik van de gummies en collageen, merk ik echt verschil aan mijn extreem droge huid die veel beter gehydrateerd lijkt in plaats van slangenhuid na 2 uur ingesmeerd te zijn met... Vis mer

Alua/Bliss/collageen snel geleverd, fijn compleet product, vitamines voor betere opnamen zitten er al in, makkelijk in gebruik, goede smaak. Goed oplosbaar. Schuimt wel, door het shaken. Lekkere smake... Vis mer

4,4

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 1 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Aanrader!

Ik gebruik het collageen poeder al enkel jaren en ik ben FAN! Steeds krijg ik complimenten dat ik er veel jonger uitzie en dat mijn huid straalt! Ook de nieuwe babyhaartjes zijn getuige dat het werkt!
En dan hebben we het nog niet gehad over de lekkere smaak! Waar andere collageenpoeders vaak vies smaken is de Alua SUPERLEKKER!
Aanrader dus!

23. mars 2026

Aanrader bij overgang!

Goede uitleg op de site en snelle levering.
Fijn produkt met lekkere smaken.
Vind zelf tropisch het minst ivm verzuurde nasmaak.
Goed voor mijn huid, deze is zeker verbeterd.
Ook fijn voor alle slijmvliezen, zijn minder droog, prettig voor dames in de overgang!!!
Gebruik het nu bijna een half jaar, het had heeft ff de tijd nodig om resultaten te ervaren.

11. mars 2026

Top product!

Snelle bezorging en ik ben echt tevreden over de resultaten van de collageen poeder. Mijn huid voelt weer lekker bouncy aan.

13. mars 2026

Ik ben zeer tevreden met calogeen proteïne en hormone capsules.

Ik ben zeer tevreden met de produkten van Alua. Ik heb zowel de calogeen proteïne als hormone capsules. Ik gebruik het nu bijna 2 maanden. Mijn haar valt veel minder uit meer glans en slag. Sterkere nagels. Hormoon capsules betere stoelgang minder opvliegers minder menstruatie klachten. En 5 kilo afgevallen! Kortom ik raad het iedereen in mijn omgeving aan.

Fijne website

Super snelle levering! De ene dag besteld en de volgende dag was mijn bestelling al geleverd. De producten waren ook allemaal netjes verpakt.

20. mars 2026

Hele snelle en correcte levering

Hele snelle en correcte levering!
Heerlijke smaak ook!
Haaruitval is op 1 maand al duidelijk verminderd!
Op de verdere vooruitgang ivm mijn huid merk ik nog niet veel, wacht ik nog wat af, ben nog maar 1 maand bezig!

Alua na 2 weken

Ik gebruik Alua pas een kleine 2 weken, trouw iedere dag. De vraag om een review komt naar mijn idee wat vroeg. Ik zie nog geen resultaten. Het poeder is makkelijk klaar te maken en goed te mixen in de beker.
De smaak is prima.

20. mars 2026

Fijn bedrijf die hoogwaardige collageen…

Fijn bedrijf die hoogwaardige collageen met 40% korting en met aantrekkelijke acties verkoopt met lekkere smaken. Zelf ben ik een 60 jarige man en niet de doelgroep die bij Alua alleen op vrouwen is gericht. Na maanden gebruik zie ik echt resultaat dus ik kan het iedereen aanraden. Verder zijn ze ook bezig om het lot van zwangere vrouwen in Afrika te verbeteren door een deel van de winst te doneren.

Niet kopen

Niet kopen, eersr heel lang op mijn bestelling gewacht, daarna kreeg ik een allergische reactie op hun producten tot ziekenhuis toe. Daarna zeggen ze dat het niet onder de 30 dagen geld terug garantie valt, terwijl het moment van bezorgen tot het berichtje daar wel binnen viel!!!! Heel slecht echt niet kopen, het is rotzooi

Fijn produkt

Bezorging laat een beetje op zich wachten. En in eerste instantie denk je dat het niks doet. Balen want het is duur. Maar op een gegeven moment doet het echt wat met je huid. En het mengt goed met je water smaakt ook lekker. Uiteindelijk ben ik er gek op geworden. Is het ook helemaal niet meer erg om er even op te moeten wachten . Bestel het gewoon op tijd. Aanrader!

Goede ervaring

Heel snel geleverd! Heerlijke smaak. Heeft nog niet een grote resultaat maar ik ben nu eerst al een maand aan het gebruiken van dit product.

19. mars 2026