Komplett Anmeldelser

1 605

2,1

Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer

Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer

Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer

Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 605)

167 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Effektivt og ordentligt

Kjøpte en gaming PC hvor en av RAM-brikkene ikke fungerte (noe som ikke er deres feil). Når jeg sendte mail om dette ble jeg tilsendt ett nytt sett RAM, og nå fungerer alt perfekt. Alt har vært raskt og effektivt.

15. oktober 2025

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris på at du tok deg tiden til å gi oss denne gode tilbakemeldingen.
Vi legger stor vekt på å være proaktive i slike saker, og dersom vi ikke kan løse det selv, er det veldig viktig for oss at dere som kunder får en rask og effektiv løsning når dere er i kontakt med oss. Det er derfor ekstra hyggelig å høre at vi lyktes i ditt tilfelle. Takk igjen og vi håper du får mange gode år med PC'en din!

Sjokkerende dårlig oppfølging!

Treg responstid, null respekt for forbrukerkjøpsloven og en kundeservice som føles helt frakoblet virkeligheten. Jeg har aldri opplevd maken til dårlig oppfølging.

Kjøpte en Komplett-PC til 63 000 kr i januar 2025. Første PC kom ødelagt i transport- det kan skje, greit nok. Etter retur og “reparasjon” kom den tilbake med et defekt skjermkort. PC-en var rett og slett ikke testet skikkelig før de sendte den ut igjen.

Først i slutten av mars fikk jeg en ny PC. I mellomtiden måtte jeg bruke vanvittig mye tid på feilsøking og endeløs korrespondanse med kundeservice. Ting som burde tatt minutter på telefon, tok uker med e-post.

Da det ikke var samme 5090-kort på lager, la de til en billigere erstatning. Over 5000 kr billigere, uten å engang tilby refusjon eller kompensasjon før jeg selv påpekte det. Fra toppmodell til billigste variant, uten et ord om prisforskjellen.

Selv med tredje PC fikk jeg problemer umiddelbart. Hyppige bluescreens og ustabilitet. Jeg fant feilen selv, men Komplett nektet å sende ny prosessor – hele maskinen måtte inn til reparasjon igjen. Nå har PC-en vært borte i posten i over tre uker, og ingen ser ut til å ta ansvar.

Kundeservice er allergisk mot å ringe, selv når en 15 minutters samtale kunne spart oss to ukers e-postkaos.

Ærlig talt – jeg er sjokkert over hvor elendig denne prosessen har vært. Dette er ikke småpenger. Jeg hadde forventet mye mer fra Komplett.

Oppdatering;
Komplett fulgte opp saken og hevet kjøpet, men det oppstod feil med kreditnotaen. Jeg påpekte feilen to ganger uten at den ble tatt tak i, og måtte selv purre etter 14 dager for å få tilbakebetaling. I mellomtiden har prisene på RAM og SSD DOBLET under «Black Week» og pga mangel.

Vurderingen forblir 1 stjerne grunnet manglende kompetanse hos kundeservice.

19. oktober 2025

Vi beklager dette.
Jeg har personlig fulgt opp denne saken sammen med deg, og håper du er fornøyd med resultatet.

Tirsdag i dag

Tirsdag i dag. Kona bestilte vare på fredag før 12 og vi skulle hente ved drop point i Sandefjord. Regna med at den skulle være klar ila dagen da de reklamerer for at den blir klar om du bestiller før 12. Dette var ikke tilfelle. Mandag kom uten noe oppdatering og jeg ringte kundeservice 1 gang, de kunne ikke gjøre noe. Ringte senere på dagen, da skulle han gjøre alt i sin makt for at varen skulle være klar til å hentes ila dagen. Kl ble 16 og jeg ringte IGJEN. Etter nye om og men fant han ut at det var en "bug" i systemet som gjorde at bestillingen ikke var registrert hos lageret. Dette skulle han fikse. Vi fikk etterhvert en mail fra de om at vi kunne avbestille og bestille på nytt. Det gjorde vi. Bestilte varen kl 17 på mandag. Nå sitter vi enda å venter på at det skal skje noe, kl 13 DAGEN ETTER. Vi bestilte en kjøkkenmaskin så kona skulle få bakt til en bursdag som VAR I GÅR.
PS. Til sammen satt vi i 1,5 timer i kø hos kundeservice. Nå ser det ut til at jeg må plinge på IGJEN til de. Men det går jo fint. Har jo sånt å gjøre 👍
Pass på at du har gooood tid og smør deg med tålmodighet om du skal bestille noe herfra!

10. oktober 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig dette og forstår godt at situasjonen er frustrerende. Dette er langt fra den opplevelsen vi ønsker å gi.
Jeg har dessverre ikke nok informasjon her til å finne saken din, men jeg ønsker gjerne å følge den opp for deg. Send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Søppel håndtering av reklamasjonssaker!

Edit: Albert i kundeservice hos Komplett fortjener en lønnsforhøyelse. Beskrivelsen Shay legger frem er ikke nyansert, men orker ikke å diskutere. Albert ordna opp, og jeg fikk også en kompensasjon. Tort og svie ble det uansett, så jeg opprettholder 3 stjerner fra opprinnelig 1.

Søppel håndtering av reklamasjonssaker!

Jeg har en klesvaskmaskin med fabrikasjonsfeil 3-4 mnder etter levering. 2,5 uker inn i saken min har jeg ennå ikke en avklaring på når noen kommer og ser på den. Jeg begynner å gå tom for klær, så neste alternativ blir vaskeri/vaske hos annen familie.

Skal du kjøpe lavverdi-saker må du gjerne kjøpe gjennom Komplett. Skal du imidlertid gå for hvitevarer eller lignende så er det bare å styre unna, de tar ikke reklamasjonssaker seriøst.

25. september 2025

Takk for din omtale.
Jeg ser at servicepartner har opplyst om manglende typeskilt med serienummer, og kjøpskvittering før saken kunne bli behandlet.
Uten fullstendig informasjon er det ikke mulig å starte oppdraget dessverre, men
dette har vi videresendt for deg nå og regner med at vi får en fortgang i saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Svært dårlig respons på klagen

Svært dårlig respons på klagen. Jeg anbefaler ikke denne butikken.

Etter mange uker med Shays svar kom det et gjennombrudd, og jeg mottok den manglende varen, så jeg hever vurderingen min til tre stjerner.

21. september 2025

Takk for din omtale.
Jeg er litt usikker på hva dette gjelder, men jeg ser gjerne nærmere på saken for deg om du ønsker det. Da trenger jeg bare litt relevant informasjon slik at jeg kan finne frem til saken din. Send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bestiller en komplett PC

Bestiller en komplett PC, månedens tilbud. Det går 9 dager uten at det skjer noe, og uten at jeg får beskjed om noe som helst. Jeg ser på "mine ordre" at den ligger under behandling. Jeg tar kontakt med kundeservice, de kan fortelle meg at strømforsyningen er ute av sortimentet. Ok, så dere selger varer som ikke er i sortimentet altså? Ja, det hadde de ikke kontroll på, sa han.
Komplett pleide å være så bra, hva skjedde? På tilbakemeldingene her ser det ut som det er utrolig mye rot og surr.

3. oktober 2025

Takk for din omtale.
I enkelte tilfeller kan det oppstå endringer i komponentene, for eksempel hvis en del går ut av sortiment eller blir utsolgt etter bestilling. Når dette skjer, vises det tydelig både på produktsiden, i handlekurven og ved utsjekk, markert med gul status.
Denne informasjonen blir også presentert flere ganger før bestillingen fullføres. Det samme gjelder dersom du selv endrer komponenter – er varen ikke på lager, vil den få gul status. Når alle komponenter er på lager og PC'en vises med grønn status i handlekurven, blir alle delene reservert til deg. Vi beklager selvfølgelig dette, om informasjonen ikke kom tydelig frem i ditt tilfelle. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Dårlig service!!!

Jeg ble lovet levering av kjøleskap og dette utsatte de dag 1 til dag 4 uten tilbakemelding angående forsinkelse. Sporing viste at kjøleskapet var i byen, solgte da mitt andre kjøleskap og satte alle varer på benken. Disse ble selvsagt ødelagt etter 4 dager. Fikk beskjed av Komplett å ta bilde og dokumenter summen på ødelagte varer. "dette ordner seg"
Nå får jeg beskjed om at de ikke erstatter og å ta kontakt med innboforsikring. Drittdårlig service!!

18. september 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager avslaget du fikk i utgangspunktet, etter en ny vurdering av saken har vi valgt å snu på avgjørelsen og tilby deg kompensasjon for saken. Vi håper dette bidrar til å rette opp inntrykket, og viser at vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Sålenge de bruker resurbank som…

Sålenge de bruker resurbank som underaktør så får dem 1 stjerne hos meg. Værre bank (firma) generelt skal du leite lenge etter.

30. september 2025

Takk for din omtale.
Vi syns det er leit at opplevelsen med Resurs Bank ikke har vært som forventet, og det beklager vi. Vi ønsker gjerne å høre mer om hva som skjedde, slik at vi kan følge opp saken på best mulig måte. Send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Stor fornøyd

Ser at det er ganske dårlig score på komplett her, så vil bare legge inn min mening da jeg handler hos dem relativt ofte hvis jeg ser etter noe spesifikt.

Personlig har jeg vært kunde hos dem i mange år allerede og er den nettbutikken av sitt slag som er min go-to side for å handle det de selger.

Har hørt litt her og der om folk som ikke er fornøyde med dem, men jeg kan ikke huske å ha hatt noen negative opplevelser med dem som de ikke har ordnet opp i med det samme.
De er raske med tilbakemeldinger og sier fra hvis det er noen endringer i ordrene mine, de legger også ved alternative produkter for forslag hvis noe man har bestilt ikke er tilgjengelig lengre, selv om det kanskje koster litt mer enn hva du originalt bestilte.

Har hatt en bestilling hvor det har manglet en liten del som hindret meg fra å bruke produktet jeg kjøpte, men det ansvaret ligger ikke på komplett, produsenten ordnet opp i det selv raskt når de ble kontaktet.

Så jeg sverger til komplett som min go-to, da jeg ikke har opplevd store endringer i servicen dems personlig heller over de mange årene jeg har handlet hos dem.

Kan vel si jeg er fast kunde hos dem da jeg alltid er fornøyd etter en handel hos dem.

7. august 2025

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse.
Det betyr mye for oss å høre at du velger oss som din go to butikk, og at du opplever både oppfølging og løsningene våre som raske når noe skulle dukke opp. Tusen takk for tilliten og vi gleder oss til å fortsette å ha deg som kunde i mange år fremover! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bruker 100 år på og svare og sender inn…

Bruker 100 år på og svare og sender inn pc-en til reparasjon og de fikser ikke engang problemet kjøper aldri fra her igjen dritt butikk.

28. september 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager å høre at du har hatt en slik opplevelse. Vi har i dag gode svartider på våre kanaler og sunne behandlingstider på reparasjoner, men vi forstår at vi ikke har levert opp til forventningene dine i dette tilfellet. jeg finner dessverre ikke saken din, men jeg ønsker gjerne å se på behandlingen av saken din, om dette er ønskelig så kan du sende meg en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

ekspress levering??

hva er vitsen med å betale ekstra for ekspress levering når 2 dager før forventet levering så er ikke ordren behandlet engang. orden ble bestilt torsdag, lørdag er ikke den pakket engang og denne skal leveres mandag som jeg har betalt for.

19. september 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager dette. Lageret vårt har dessverre ikke drift på lørdager, men med PorterBuddy bestillinger så hentes ordre på søndager også, så her ville den nok ha blitt levert som normalt, men jeg ser imidlertid at ordren nå er kansellert. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett idioti

Komplett idioti. Selger varer de ikkke har på lager, og klarer kødde det til når det først blir sendt og skal leveres.

Porterbuddy + komplett.no =. KOMPLETT IDIOTI.

18. september 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at leveringen din ikke gikk forventet, informasjonen vi har fra PorterBuddy er at postnummer som var oppgitt ikke stemte med adressen din og ved endring viste det seg at de ikke har dekning for levering i ditt område. Dette er dessverre ikke noe vi kan gjøre med men vi håper selvfølgelig at det utvides til ditt område etterhvert. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Kjøpte også TV til 20k

Kjøpte en TV til 20k, og så den kom på tilbud til 18k neste dag. Kontaktet kundeservice via både epost og chat, men de ville ikke betale tilbake mellomlegget. De ville heller at jeg skulle levere den i retur.

Ser en annen kunde nedenfor skriver at han også opplevde det samme, bortsett fra at han fikk tilbake mellomlegget. Tydeligvis forskjellsbehandling.

Komplett er ikke lengre det det en gang var.

10. september 2025

Takk for din omtale.
Jeg ønsker gjerne å følge opp dette, men for å kunne gjøre det trenger jeg litt mer informasjon om saken din. Send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no
med «Til Shay» i emnefeltet, så tar jeg kontakt med deg så snart jeg har fått sett på saken.
Beklager dersom du har fått annen informasjon tidligere, men dersom prisen på en vare du nylig har kjøpt går ned i perioden for åpent kjøp, refunderer vi selvfølgelig mellomlegget. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Kjøpte enn tv til 20k og la merke til…

Kjøpte enn tv til 20k og la merke til at den kom på tilbud dagen etter. Kontaktet kundeservice og fikk tilbakebetalt mellomlegget.

11. september 2025

Takk for din omtale.
Vi er glade for å høre at kundeservice kunne hjelpe deg med å få tilbake mellomlegget da TV'en din gikk på tilbud. Målet vårt er alltid å sørge for at kundene føler seg trygge på kjøpene sine hos oss. Håper du blir godt fornøyd og at du får mange fine opplevelser med den! Takk for at du tok deg tiden til å gi oss denne gode tilbakemeldingen. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Så mye lovnader og fram og tilbake

Så mye lovnader og fram og tilbake. endte med at jeg måtte kjøre 2timer for å hente varen selv da alle jeg snakket med forteller med forskjellige ting...
Helt elendig kundeservice.

10. september 2025

Takk for din omtale.
Jeg ser at TV'en din ble bestilt natt til søndag, sendt første virkedag deretter og levert til deg 10.09. Jeg finner heller ingen registrerte henvendelser fra deg i denne perioden, men jeg vil gjerne følge deg opp på dette så jeg tar kontakt med deg. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Ikke svar fra kundeservice

Ikke svar fra kundeservice, og når det først kommer svar, så svarer de ikke på det som er spurt om. Bestilte stekeovn for en mnd siden. Har hverken hørt eller sett noe etter dette, til tross for flere henvendelser.

8. august 2025

Takk for din omtale.
Beklager dette, jeg følger deg gjerne opp personlig om du kan sende meg relevant informasjon som kan hjelpe meg med å finne saken din hos oss. Send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Ikke kjøp fra komplett. Produktene dems skal visst ikke fungere som forventet,

Kjøpte et 1TB SD-kort, det knakk på et av hjørnene når jeg tok det ut for å sende tilbake raspberry pi5 som var defekt. Tydeligvis så er dette en «skade under demontering», er visst ikke lagd for å bli satt inn eller bli tatt ut av de andre produktene dems(produkter som er lagd for å ha sd-kort). De legger til at sd-kortet er skadet av bruk, det er vell lagd for å tas ut og inn av dems egen raspberry pi5. Selger svake produkter og nekter å erstatte produktet, bruker herseteknikk som å skylde på bruk i stedet for å anerkjenne at produktet/produktene er svake. Bruker ekstremt lang tid på service. VED Å BRUKE MET PENGER HOS ANDRE BEDRIFTER, SÅ SPARER DERE FAKTISK(TA MED I MATTESTYKKET AT IHVERTFALL ET PRODUKT IKKE FUNGERER SOM DET SKAL OG AT DE IKKE ERSTATTER). Er en god grunn til at de har gått ned fra 4 stjerner til 2 stjerner. Behandlet kundene nydelig frem til de fikk seg et navn. Kommer heller til å bruke tusenvis av kroner mer hos andre bedrifter enn å noen gang gå tilbake til disse.

Melding fra «Shay» selv: Jeg har nå gått gjennom saken din og forstår hva du mener med at dette er en enkel feil som i utgangspunktet burde kunne oppdages raskt.

Når det gjelder hovedkortet, klarte vi dessverre ikke å finne det med en gang, noe som forlenget behandlingstiden mer enn ønsket.

De fant ikke hovedkortet som ble sendt inn til service. Hvor lite kontroll er det der borte?

3. september 2025

Takk for din omtale.
Som henvist i saken din med oss: Vi strekker oss alltid langt for å løse saker til kundens beste og sikre at du er fornøyd med kjøpet ditt.
Når det er sagt, basert på din forklaring om at produktet ble skadet da du tok det ut av hovedkortet, virker det som en skade forårsaket av bruk, og ikke en feil ved selve produktet.
Siden du opplever dette som en feil ved produktet, kan du gjerne sende det inn til oss for en grundig vurdering av våre teknikere.
Da vil du få en profesjonell vurdering av skaden og en endelig konklusjon. Om det viser seg at skaden skyldes en feil, vil vi selvsagt sende deg et nytt. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

"Prioritert levering" = bortkastet

"Prioritert levering" = bortkastet

Bestilte tørketrommel med prioritert hjemlevering og ble lovet 1-3 virkedager. Nå har det gått 5 virkedager og ordren er fortsatt åpen og ikke engang pakket.

Kundeservice mener ingenting er galt med ordren.

29. august 2025

Takk for din omtale.
Beklager så mye for å høre om dette. Jeg finner dessverre ikke relevant informasjon her som kan hjelpe meg med å spore opp saken din.
Ta gjerne kontakt med meg så skal jeg personlig følge opp saken din for å undersøke hva som har skjedd her. Det er selvsagt ikke ønskelig at du betaler for en tjeneste du opplever som ubrukelig, og jeg er sikker på at vi kan finne en god løsning sammen. Send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett prøver ikkje å reparere

Kjøpte ferdigbygd gamingPC som kræsjer, frys, kobler seg fra nett, ikkje responderer skikkelig på input frå tastatur/mus.
Får beskjed om å installere på nytt, og gjer dette uten at problema stopper. Sender inn PC, komplett kikker på PCen, oppdaterer bios og tester litt før dei sender i retur.
Problem oppstår på ny etter at eg fekk PC tilbake, og Komplett lover at skal finne ei løysing på problemet om det skjer igjen.
Neste gong PCen kræsjer tar eg kontakt, og blir sendt i samme runde med reinstallasjon, innsending osv. Komplett nekter å godta at produktet ikkje fungerer sjølv om eg har sendt dei bilete, videoer og kræsjlogger som viser dette tydelig. Dei har tydeligvis planlagt at me skal sende eit defekt produkt fram og tilbake 3 gonger, kor PCen er vekke ca. ein månad kvar gong.

Svar: Takk for det, då vonar eg det løyser seg.

26. august 2025

Takk for din omtale.
Jeg har nå undersøkt saken din og ser at PC'en har vært inne hos oss en gang tidligere uten feil. For at vårt reparasjonsteam skal kunne teste og gjenskape problemet mest mulig nøyaktig, er det veldig viktig at vi mottar så detaljerte feilmeldinger, beskrivelser, skjermbilder eller logger som mulig. Det du allerede har sendt inn er nyttig, og jeg vil sørge for at dette videreformidles tydelig til teknikerne ved behandling nå. Jeg følger opp saken personlig for å sikre at vi kommer nærmere en varig løsning denne gangen. Samtidig vil jeg også understreke at vi nå har gode reparasjonstider på Komplett PC'er, så prosessen skal gå relativt raskt. Vi ønsker selvsagt at du skal sitte igjen med en fullt fungerende PC uten gjentatte problemer, så jeg vil holde deg oppdatert underveis her.

Ekstremt lang leveringstid.

Bestilte en mobiltelefon hos Komplett. Det skulle være en måned leveringstid på denne. Etter 2 måneder var den enda ikke levert, og de kunne ikke gi noen dato for levering, Valgte å avbestille ordre, og bestille et annet sted. Da fikk jeg, også, oppgradert versjon til en pris som ikke var så veldig mye høyere. Kundebehandler ønsket å foreslå et annet alternativ, men det var denne telefonen jeg hadde sett meg ut, og Komplett kom best ut i pris på Prisjakt den gang jeg sendte inn bestilling. De reklamerer med rask leveringstid, men flere måneders leveringstid på en mobiltelefon er vel ikke innafor. Ingen tilbud om kompensasjon heller. Første og siste gang jeg har bestilt noe hos Komplett.

22. august 2025

Takk for din omtale.
Vi forstår godt frustrasjonen din når leveringstiden ble lengre enn forventet, og vi beklager oppriktig at vi ikke klarte å levere varen som avtalt. Vi legger nå stor vekt på at datoene som oppgis på nettsiden skal være så presise som mulig, men dessverre kan det oppstå forsinkelser fra leverandør som vi ikke alltid rår over. Det er leit å høre at dette førte til at du måtte kansellere bestillingen, men vi har forståelse for at du valgte å bestille fra et annet sted. Vi tar selvfølgelig med oss tilbakemeldingen din videre i arbeidet vårt og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning, slik at vi kan vise deg den handleopplevelsen vi normalt er kjent for og ønsker at alle våre kunder skal ha hos oss. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no