Komplett Anmeldelser

1 604

2,1

Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer

Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer

Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer

Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 604)

166 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hvis du tenker hvitevarer fra komplett, ikke gjør det!

Jeg kjøpte en tørketrommel som skulle være energimerket A++, men den var D ved levering (har bildedokumentasjon). Komplett ville ikke ta ansvar, men godtok retur. De prøvde å bortforklare det med nye EU regler, men selv etter det blir dette tilsvarende B, ikke D. Problemet med retur var at de leverer på kveldstid med Bring, men retur skjer kun på dagtid med PostNord (eller kanskje fordi de ikke var glad i retur). Jeg tok en dag ferie fordi trommelen blokerte inngangen, men hentebilen kom ikke. Det tok en uke til, måtte dra tidlig fra jobben for å levere den til hentebilen. Det tok rundt 10 dager for å få kredittnota som sa tilbakebetaling skjer innen 14 dager. Jeg betalte kr. 8790,- som ble blokkert over 1,5 måned, tilsvarende pris på samme trommel med energimerke D er under kr.6000,- Dette er etter min mening juks.

9. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager for denne opplevelsen og at opphenting av varen for retur ikke gikk helt som ønsket.
Bakgrunnen for energimerkingen: EU har innført en ny energimerkeskala (A–G) for hvitevarer, som trådte i kraft for tørketromler fra 1. juli 2025.
Den tidligere skalaen med A++, A+++ er dermed ikke lenger direkte sammenlignbar med dagens skala. Det betyr at et produkt som tidligere var merket A++ kan klassifiseres som B eller D, avhengig av energiforbruk. Jeg tar med tilbakemeldingen din videre internt nå for å se om vi kan gjøre prosessen enklere og tydeligere for våre kunder i fremtiden. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bruke 3 måneder og 17000kr + 900 kr for at PC-en skulle lade

Bruke 3 måneder på å få en pc som kan lade. Bruke 17000kr og 900kr for en pc som ikke kan lade. Utrolig frustrerende, men syntes de jeg snakket med var veldig hyggelige men de gjorde aldri det de skulle det var alltid noe de glemte og ikke fortalte meg. Dette kunne vært gjort på en mye mer effektiv måte. For ikke å snakke om at jeg er student og dagen før jeg skulle starte på universitetet finner jeg ut at min helt nye pc jeg betalte 17000kr for ikke kan lade. Jeg var fucked egt fordi den hadde sånn 4% heldigvis funket mobilladeren min til å lade men det tokk drit lang tid sånn over 5t der jeg ikke kan bruke pc-en fordi den må lade what the fuck. Og alltid utrolig lang ventetid fyf.

3. august 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager så mye for denne opplevelsen.
Dessverre kommer disse laptopene direkte fra produsenten, og vi har derfor ingen mulighet til å avdekke eventuelle produksjonsfeil på forhånd. Det er svært sjeldent at disse modellene kommer med feil, men vi forstår likevel godt hvor frustrerende denne situasjonen er for deg, spesielt med tanke på behovet for PC'en til studier. Det er fint å høre at du opplevde våre medarbeidere som hyggelige, men det skal selvsagt ikke veie opp for manglende oppfølging eller at viktige detaljer blir oversett. Vi håper å kunne gi deg den gode opplevelsen vi er kjent for ved neste handel. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

ser det er mange som klager på…

ser det er mange som klager på leveringstid på komplett og jeg må dessverre bare føye meg inn i samme bane brukte 13 dager fra bestilling til varen kom, og når den kom var det skade og retur, der ordnet de opp men ser ut som ny vare bruker like lang tid, og da er det ikke gøy lenger, har handlet mye på komplett og aldri opplevd dette tidligere....kommer til og tenke meg nøye om , om at jeg handler mer på komlett da dette har skjedd 2 ganger etter hverandre....skuffet...

29. november 2025

Takk for din omtale.
Vi har full forståelse for at du blir skuffet når leveringstiden blir lengre enn forventet og varen i tillegg ankommer med skade, særlig når det skjer to ganger på rad. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi noen av våre kunder og dette er veldig uheldig. Vi står for tiden i en periode med ekstra høy ordrebelastning, men vi jobber kontinuerlig for å få sendt ut varer så raskt som mulig. Jeg klarer dessverre ikke å finne ordren din, og det gjør det vanskelig å gi et konkret svar. Likevel mistenker jeg at en eller flere varer i bestillingen ikke var på lager ved kjøpstidspunktet, da vi vanligvis sender ut ordre innen 1–2 virkedager. Det er godt å høre at returprosessen gikk som den skulle, og vi beklager oppriktig frustrasjonen dette har medført. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Veldig god service

Komplett er den nettbutikken jeg legger igjen mest penger i - ikke fordi de er billigst lenger - men fordi jeg opplever veldig god service når ting ikke går helt etter planen. Og det er mer verdifullt enn de små hundrelappene man sparer på å gå et annet sted.

19. november 2025

Takk for din omtale.
Det betyr mye for oss å høre at du velger Komplett.
Vi jobber hardt for å levere gode priser, trygg og god service i alle situasjoner, og det er veldig motiverende å høre at det gjør en forskjell. Takk for tilliten. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett har forfalt og blitt dårlig

De sier med ekspress levering kan levere 1-3 virkedager og tar dyre dommer for det. men nå har gått 5 dager + helg og enda ikke fått varen eller mer info. kontakter kundeservice og virket veldig lite kunnskap om sånt pluss trege med finne svar på ting og frekke kaller kundene ting og legger på. dessverre har komplett blitt dyrt og levering demmes blitt dårligere gjennom åra. Jeg skjønner hvorfor folk bruker andre sider og vurderer selv med denne servicen her.

Oppdatering:
Selv etter 10.12 ingen tv og mye frem og tilbake og dårlig kommunikasjon. Og du må gjøre jobben for dem for de greier ikke spore eller gi noe info om pakken. Dette er trist speselt jeg spilte ting fr china og det kommet fortere en komplett har greid å lever/prøve finne løsning.

26. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager dette. Når du betaler for ekspresslevering, skal varen komme innenfor estimatet du får oppgitt, og det er selvsagt ikke greit at du har ventet lenger enn lovet. Går vi over den estimerte leveringstiden så kan du kontakte oss, så refunderer vi deg fraktan.
Jeg beklager også opplevelsen du beskriver med kundeservice. Slik skal det ikke være. Du skal få tydelige svar, god hjelp og bli møtt med respekt,hver gang. Så dette er absolutt noe jeg ønsker å undersøke mer. Hvis dette er ønskelig, send meg gjerne en e-post til kundeombud@komplett.no med "Til Shay" i emnefeltet så skal jeg følge opp dette. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

"Vær trygg på prisen hos oss!"

"Vær trygg på prisen hos oss!
Vi tar lave priser på alvor – derfor matcher vi prisen dersom du finner samme vare til lavere ordinærpris. "

Men dere prismatcher ikke med Kjell.com, hvordan kan man da være trygg på prisen hos dere? Samt at det kun gjelder ordinærpris. Pass på under normale tilbud, DU kan ikke være trygg på prisen her.

25. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at du ikke er fornøyd med vår prismatch ordning, Kampanjepriser, tidsbegrensede tilbud eller medlemsrabatter varierer veldig fra butikk til butikk, og da ville en prismatch på alle slike tilbud ikke vært mulig å gjennomføre på en forutsigbar måte.
Du kan lese mer bestingelsene her: https://www.komplett.no/kundeservice/prismatch/
Vi setter pris på tilbakemeldingen din og dette er noe vi tar med videre. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Jeg bestilte en pc til over 40000kr

Jeg bestilte en pc til over 40000kr, pluss skjerm, tastatur og datamus, får da beskjed at det tar 2-3dager å bygge pc'en før de sender den, så ringer å hører med de når den sendes, da forteller de meg at det tar 11 dager å bygge den pc’en. Så de scamer deg på tid, og jeg skulle ha bestilt 4 pcer til i den prisklassen, men det kan de drite i nå😋 Brenne i helvette kan dere gjøre når dette går utover jobben min,

24. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at opplevelsen ikke har svart til forventningene dine.
I perioder med høy produksjonskø kan produksjonstiden øke, og vi justerer denne fortløpende basert på antall bestillinger. Det viktigste er at produksjonstiden som vises ved bestillingstidspunktet vil være korrekt. I denne perioden lå produksjonstiden på 4–5 virkedager, så jeg er usikker på hvor informasjonen om 2–3 dager kan ha kommet fra.
Jeg mangler dessverre nok informasjon til å finne ordren din, men dersom du ønsker å sende meg ordrenummeret, ser jeg gjerne nærmere på saken for deg. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

falske tilbud

setter opp pris rett før black friday, og annonserer deretter falske tilbud

23. november 2025

Takk for din omtale.
Vi følger gjeldende retningslinjer for hvordan vi setter priser og tilbud, og målet vårt er alltid å gi gode tilbud til kundene våre.
Hvis det er noe spesifikt du ønsker at vi skal se nærmere på i denne saken, gjør vi gjerne det. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bullshit tilbud

Bullshit tilbud, setter opp prisen 1 måned før falsk rabatt.

23. november 2025

Sendte ødelagt produkt

Sendte ødelagt produkt. Overholder ingen tidsfrister. Sliter med å få returnert varen og få pengene tilbake.

18. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig at PC'en ble levert skadet. Vi forsøkte å finne en løsning sammen med deg, men forstår at dette ikke svarte til forventningene dine, og at du derfor valgte å benytte angreretten.
Fraktlappen ble sendt samme dag som du informerte oss om returønsket, og du vil naturligvis få refundert beløpet så snart vi har mottatt og inspisert produktet.
Vi beklager igjen opplevelsen og håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

God kundeservice

Kjøpte multicooker som kom frem til nordnorge etter 3 dager allerede, desverre viste det seg at det var en bulk i siden på apperatet. Tok kontakt med kundeservice gjennom mail og chat og fikk god hjelp fra Sivert H. Jeg kunne velge mellom ny vare, avslag eller pengene tilbake og valgte ny vare. Desverre var den ikke tilgjengelig lengre, så da fikk jeg tilbydd ny multicooker som egentlig er mye finere med flere funksjoner enn den jeg opprinnelig kjøpte. Den kom frem uten problemer.

Skriver ikke ofte reviews men var selv usikker med å bestille fra komplett pga lave stjerner score, så tenkte det var viktig å skrive mitt erfaring som bare er god.

7. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager å høre at multicookeren ankom med en bulk, men vi er glade for å høre at Sivert kunne hjelpe deg raskt videre, og at du endte opp med en modell du er enda mer fornøyd med. Vi jobber hele tiden for å gi god hjelp når noe ikke går som planlagt eller er utenfor vår kontroll, og det er veldig hyggelig å høre at du fikk en positiv opplevelse. Takk også for at du valgte å legge igjen en anmeldelse til tross for at du vanligvis ikke gjør det, det betyr mye både for oss og for kunder som vurderer å handle hos oss. Håper du får masse glede av den nye multicookeren! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Jeg er kjempefornøyd med Komplett

Jeg er kjempefornøyd med Komplett! Prisene er svært gode, leveringen er imponerende rask, og kundeservicen er helt i toppklasse. Anbefales på det sterkeste!

16. november 2025

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og det betyr mye for oss å høre at prisene, leveringstiden og kundeservicen står til forventningene dine.
Takk for at du valgte Komplett og velkommen tilbake når som helst! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Når du putter en vare i handlekurven og…

Når du putter en vare i handlekurven og trykker på betal, så står det plutselig at varen ikke lenger finnes i deres sortemang.
Skulle tro man hadde litt tid på seg. Tar en tid å sette sammen egen PC med ulike komponenter. Og så er det helt sykt at VIP bonus systemet stopper på 20000poeng... Hva med de som. Klarer å opparbeide 100000poeng?? Ingen ting å få igjen for det. Nei håpløst

17. november 2025

Takk for din omtale.
Vi forstår veldig godt at det oppleves frustrerende når en vare forsvinner fra sortimentet akkurat i det du skal betale.
Dessverre blir ikke varer reservert før selve ordren er fullført, og hvis lagerstatus endrer seg underveis, kan det føre til situasjoner som denne. Jeg skjønner at dette kan gi en dårlig opplevelse, men dette er ikke uvanlig i denne tiden dessverre når det er mange gode tilbud.
Når det gjelder Komplett Club bonussystemet, er vi klar over begrensningen du nevner. Teamet vårt jobber med forbedringer av belønningsstrukturen, og vi håper å kunne komme med en oppdatering som gir mer verdi til kunder som samler opp store mengder poeng.
Takk igjen for konstruktiv tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Makan til dårlig kundeservice

Makan til dårlig kundeservice. Jeg bestilte en TV som skulle sendes til meg, denne ble skadet under frakt til PostNord sitt lager og sendt i retur av de. Forsøkt å spørre kundeservice 4 ganger (!!) om hva som skjer, men ender opp med å kansellere hele ordren og kjøpe TV et annet sted.

13. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig for opplevelsen du har hatt. Det skal selvfølgelig ikke være slik at du må kontakte oss flere ganger uten å få tydelig informasjon om hva som skjer med en skade i transport.
Dessverre så finner jeg ingen relevant informasjon her, så jeg finner ikke saken din men dette ønsker jeg å følge opp på. Hvis du ønsker en tilbakemelding eller vil hjelpe oss med å forstå denne situasjonen ber jeg deg om å sende meg en e-post til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Anbefaler ikke å handle hos Komplett

Bestilte en Samsung The Frame. Fikk den levert raskt. Veggfestene ble skrudd opp på veggen, og tven ble hengt opp, og det ble da funnet ut at tven ikke fungerte. Helt nye TV. Komplett kunne bestille serviceteknikker som kunne komme om ca. 2 uker. Kundeservice er utrolig lite servicevennlig og svært liten innsats i å forsøke å få det til å fungere. Ingen selvinnsikt på at ting de har levert fra seg faktisk kan være defekt. Løsningen kunne vært at de bare sendte en ny "boks", skjermen fungerte som den skulle, men det var ikke aktuelt for dem. Vi ga beskjed om at vi kom til å returnere tven og kjøpe fra et annet sted, men at veggfestet da ikke kunne medfølge fordi det allerede var skrudd opp. Dersom vi skulle skru det ned ville det medføre en vesentlig ulempe for oss, både fordi det ville medføre store skader på vår vegg, og bæringen for et nytt veggfeste ville bli betydelig redusert. Det var fryktelig vanskelig for dem, selv om de kun kunne trukket oss for prisen for veggfestet - det måtte medfølge, og vi kunne ikke sende et annet veggfeste enn det som var levert, selvom de de kunne få et helt nytt veggfeste i retur for den nye The frame som vi bestilte fra en annen butikk. Det ville også resultere i at de får et veggfeste som er "brukt" og skrudd opp, i stedenfor å få et nytt, ubrukt ett.
Utrolig lite samarbeidsvillige og serviceinnstilte medarbeidere. Aldri vært borti så dårlig service noe som helst sted. Anbefaler overhode ikke å kjøpe fra Komplett.

21. oktober 2025

Takk for din omtale.
Dette er selvfølgelig ikke opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal sitte igjen med, og det er leit å høre at dere mottok en defekt TV.
Når det gjelder The Frame-modellen, leveres den med et spesialtilpasset veggfeste som er en del av produktet. Jeg har undersøkt henvendelser inn til oss, men finner ingen informasjon om at dere ville sende separat veggfeste fra ny TV, men finner at vi informerte vi om at prisreduksjon kunne være en mulig løsning dersom veggfestet ikke kunne sendes med i retur.
Jeg beklager likevel at opplevelsen ikke ble slik den burde, og tar med meg tilbakemeldingen videre internt. Vi ønsker alltid å finne gode løsninger sammen med kundene våre, så jeg beklager virkelig at du ikke opplevde det slik i denne situasjonen.
Ta gjerne kontakt med oss igjen dersom det er noe mer vi kan hjelpe med. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Annonserer flerer varer på Facebook som ikke stemmer…

burde få bot av forbrukertilsynet for villedende markedsføring

10. november 2025

Takk for din omtale.
Det er viktig for oss å være tydelige og ærlige i all kommunikasjon. Jeg vil gjerne finne ut mer om hva du sikter til slik at vi kan undersøke dette nærmere. Kan du fortelle litt mer om hva du opplevde som villedende, eller hvor du så markedsføringen?
Send meg gjerne en e-post med relevant informasjon til kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet så følger jeg dette opp. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Av de tre store (Komplett

Av de tre store (Komplett, Elkjøp og Power) er Komplett uten tvil den butikken jeg har hatt best opplevelser med. Jeg prøver å gjøre de fleste dyre elektronikk kjøp her fordi jeg vet at dersom produktet plutselig slutter å fungere som det skal er komplett veldig behjelpelige med retur/reklamasjon. De sender varene veldig raskt og man skulle nesten tro de hadde en "få varene levert latterlig fort" avtale med posten/post nord. De er hyggelige og svarer innen rimelig tid på e-post.
Har vært kunde hos Komplett i 10 år og så lenge de fortsetter å ha så god kundeservice vil jeg fortsette å handle hos dem.

OPPDATERING: Hadde min første dårlige opplevelse nylig. Det gjaldt retur av et bose qc35 headset. Kundeservice sa jeg skulle sende det inn. Deretter ble retur godkjent. Jeg sendte det inn. Noen uker senere får jeg vite at foedi det er eldre enn 5 år er det ingen garanti, de sendte et ubrukelig headset i retur. Dette hadde jeg forventet av andre kjeder, men jeg har tydligvis hatt for høye tanker om Komplett. 5 år garanti er lovpålagt så ingen ekstra service utover det de må.. ser det ut som de har sunket til samme nivå som elkjøp og power.
Endret fra 5 til 3 stjerner

4. november 2025

Svar fra Komplett

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, det betyr mye for oss å høre at du har hatt gode opplevelser hos oss gjennom så mange år, og at du velger å fortsette å handle hos Komplett.
Vi jobber hardt for å levere raskt og yte god kundeservice, så det er veldig motiverende å høre at du legger merke til det.Takk for at du har vært kunde hos oss i 10 år, vi håper å få fortsette å levere produkter og service du er fornøyd med i mange år fremover! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett leverte meg et defekt produkt

Komplett leverte meg et defekt produkt, og valgte å ikke bistå med noe hjelp etter.

Mottok en TV fra komplett(som jeg ikke fikk beskjed om at skulle leveres den dagen, før leveringspersonalet stod på døren) så jeg måtte jo ta en hel dag hjemme dagen etterpå, for å være tilgjengelig for levering. Hadde lastet ned alt av opper, og sporet aktivt.

Når jeg endelig fikk montert tv'en(75tommer så er en 2 mannsjobb) var åpenbare feil med bildet, en bølgete effekt. Leverte en klage til komplett, og sendte bilder i 3 omganger, for å få tv'en levert tilbake.
De godtok dette, men kan kun hente tv'en på dagen, så det blir nok en dag hjemme fra jobb. Da jeg ba om at ny tv kunne leveres samtidig som den gamle ble hentet var det tydeligvis umulig. Da må jeg være hjemme 2 dager til fra jobb. Da etterspør jeg om den i det minste kan leveres ferdig-kalibrert og montert, da jeg ikke har mulighet til å montere en 75-tommer alene(ingen har det er en 2-manns jobb), men det var også tydeligvis helt umulig for dem å bistå med. Så for å bestille TV fra komplett må jeg ta 3 fridager fra jobb, og hente inn hjelp for å få først å få den pakket inn, og så igjen for å få neste montert, for det å bidra med noen form for hjelp, annet en reklamasjon, er de tydeligvis ikke villige til å gjøre.

Redigert:
Ser at jeg har mottatt et svar fra komplett under som inneholder feil.
Jeg fikk IKKE tilbud om en tilsvarende tv til en bedre pris.
Etter mye fram og tilbake på mail, spurte kunderådgiver meg om vi skulle se på en annen tv, og hva de kunne gjøre her. Da jeg linket en TV som var identisk på alle spesifikasjoner, til nøyaktig samme pris, fikk jeg beskjed om at de IKKE kunne gjøre noe med prisen her, og at det var det beste de kunne tilby.

Så NEI jeg de tilbød meg ikke en tv, JEG fant kliss lik tv selv, og fikk beskjed om at ingen ting kunne gjøres. Det var slik saken ble "løst" ikke slik den feilaktig er gjenspeilet under.

10. oktober 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager så mye at du mottok et defekt produkt, det er selvfølgelig ikke normalen at at et produkt kommer frem med feil, og vi forstår godt at dette har vært en kjedelig og ubeleilig situasjon for deg. Når det gjelder montering og levering, har vi dessverre installasjonstjenester tilgjengelig eller bytte med samtidig levering i reklamasjonssaker, da dette ligger utenfor vår kontroll når en vare har en produksjonsfeil. Vi forsøker likevel alltid å finne den mest praktiske løsningen innenfor våre rammer, og i dette tilfellet tilbød vi også en annen TV til en bedre pris dersom det var ønskelig. Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken din igjen for å finne en best mulig løsning. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Skuffende...

Inntrykket jeg sitter igjen med etter siste reklamasjon er at Komplett har nå så stor fokus på en KPI som måler hvor lenge en reklamasjon har vært åpen at de glemmer kunden i saksbehandlingen. Tommel opp at sak er lukket, at kunde er misfornøyd kommer i andre eller tredje rekke..

Ble litt overrasket ettersom Komplett har vært gode på dette tidligere. Ut fra diskusjoner rundt lunsjbordet der jeg jobber så skjønner jeg at det ikke er bare meg som er skuffet. Det var flere som sa at de hadde hatt garantisaker og reklamasjoner hos Komplett der utfallet gjorde at de sier at de aldri kommer til å handle hos de igjen.

Jeg har hatt den oppfatningen at Komplett gjerne ligger litt over i pris enn andre nettbutikker, men at de har hatt såpass god håndtering av claimer at det lønner seg å betale litt ekstra.
Nå viser det seg at det argumentet også er borte....

30. oktober 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at opplevelsen ikke har vært som forventet og det er ikke slik vi vil at reklamasjonen skal oppleves hos oss. Jeg tar personlig kontakt med deg i saksnummeret som er oppgitt som referanse, og følger opp for å sikre at vi løser dette på en god måte. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Styr unna! Komplett er uærlig, uetisk og sleip.

Komplett er uærlig, uetisk og sleip.

Kjøpte pc deler fra komplett i juni, hatt det liggende (59 dager) fram til jeg fikk tak i founders edtion nvidia 5090.

Fikk tak i det til slutt for builden og bygget pc. Bygget pcen ferdig og fikk ikke noe liv i den, så prøvde jeg å feilsøket problemet, kjøpte nytt psu i tillegg og samme hovedkort fra ELKJØP og fant ut med nytt psu og nøyaktig samme hovedkort fra komplett at hovedkorte fra komplett var defekt dobbel og trippelt sjekka med andre som jeg kjenner som også bygger pcen bekreftet at hovedkorte var defekt.
Jeg har bygget pc i 20 år for venner og familie så vet hva jeg driver med. det er ingen bruker feil.

Og nå sier de en fungerer helt fint og at de ikke kan finne noe feil med den. det er bare ren løgn jeg har vitner som kan bekrefte at hovedkortet fra komplett var defekt.

Aldri har jeg opplevd så uærlig butikk i Norge... styr unna hvis du ikke vil bli lurt og utnyttet.

2. september 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager for denne opplevelsen, her mangler jeg informasjon til å spore opp saken din og kan derfor ikke gi deg et utfyllende nok svar.
Når et produkt fungerer som det skal under testing, har vi dessverre ikke grunnlag for å konkludere med at det er defekt, og derfor heller ikke for å godkjenne en reklamasjon. Vi har full forståelse for at du har brukt mye tid på feilsøkingen, og at du har erfaring med PC-bygging. Likevel må vi forholde oss til resultatene fra våre tekniske tester når vi vurderer saker som dette. Men jeg tar gjerne en ny titt på saken din om du ønsker det, send meg gjerne relevant informasjon til saken din til e-post: kundeombud@komplett.no med «Til Shay» i emnefeltet. Jeg vil kontakte deg igjen så snart jeg har fått sett på saken din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no