Komplett Anmeldelser

1 604

2,1

Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer

Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer

Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer

Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 604)

167 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Feil leveringstid og ingen info

Bestilte en projektor 29.11. som skulle ha leveringstid på 1-2 uker, og tenkte «så flaks, i tide til jul». Hørte ikke ett pip fra komplett.no om at leveransen var forsinket. Etter andre gangs kontakt med dem i dag, 30.12., forlengst for sent for jul, tar de seg bryet med å sjekke hos leverandør og opplyser om at varen forventes på lager i februar! Dette er for dårlig! Valgte komplett.no fordi de har vært vel ansett og ikke driver med lureri. Siste gang jeg handler her.
PS. Fortsatt står det leveringstid 1-2 uker på projektoren på nettsidene. Ta angivelsen med en stor klype salt om du velger å handle hos komplett.no

30. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager så mye for denne opplevelsen og dette er selvsagt ikke slik det skal være. Produktet du har bestilt har nå fått en forventet leveringstid på nettsiden og tilbakemeldingen din er tatt videre slik at vi kan forbedre både informasjonsflyt og rutiner rundt leveringstid. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bestilte komplett pc for 2 uker siden

Bestilte komplett pc for 2 uker siden, når jeg bestilte gjekk jeg genom om valgte kun deler som var på lager slik at jeg ikke måtte vente så lenge. I dag vart orden oppdatert og en av delene er ikke lenger på lager og den kommer ikke før om 1-2 uker... Hadde samme oplevelse med et headsett i samme bestilling men nå står det at det er forventa på lager 26/12. Veldig frustrerande og vurderer nå og avbestille og kjøpe på Elkjøp.

23. desember 2025

Takk for din omtale.
Jeg har sett nærmere på saken din og kan bekrefte at alle komponentene til PC'en er på lager. Headsettet du har valgt er dessverre ikke på lager, og dette gjør at ordren holdes igjen.
Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt dersom du ønsker å bytte til et annet headset for å få en fortgang på din bestilling, vi hjelper deg med glede.
Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Dårlig kunde service

Sent inn en pc for reparasjon 4.12. Vente tid var 1-3 uker. Og nå i dag er 23.12, pc-en min har fortsatt ikke begynt å reparere. Ringte flere ganger, fikk svar at pc-er som ble sent inn 4. har begynt 18.12. Lurer på hva dere driver med på jobben? Tror ikke jeg få pc-en før etter nytt år. Bra jobba komplett!

Oppdatering: Kundeservice Shay tok ansvar for saken etter kontakt, fulgte den opp på en ryddig og profesjonell måte og holdt meg godt oppdatert

23. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at reparasjonen av PC'en din har tatt lengre tid enn forventet. Vi har en reparasjonstid på ca 2 uker nå og vi jobber kontinuerlig med å redusere ventetid og forbedre kommunikasjonen rundt reparasjoner. Merk at reparasjonstiden løper fra maskinen er mottatt hos oss og vi er i en tid med mange røde dager.
Dessverre så klarer jeg ikke å finne frem til saken din basert på informasjonen jeg har tilgjengelig her, så jeg har begrenset med informasjon å gi deg her, men ønsker å undersøke saken nærmere for deg.
Hvis du ønsker min hjelp videre, må du gjerne sende meg en e-post til kundeombud@komplett.no, og skrive “Til Shay” i emnefeltet. Da tar jeg kontakt så snart jeg har sett på saken. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett.no er helt konge

Ser at det er en del negative anmeldelser her, og det er nok fordi misfornøyde kunder gjerne løfter stemmen høyere, mens vi som er fornøyde ofte ikke gidder å bruke tid på å skrive noe. Derfor føler jeg et lite ansvar for å dele min positive opplevelse med Komplett.no.
De siste ukene har jeg satt opp et nytt hjemmekontor og bestilt det meste av utstyret derfra: mus og tastatur, kabler, diverse tilbehør og en ferdigbygd PC. Jeg har vært i kontakt med kundeservice både via chat og telefon (handlehjelpen), og jeg har kun godt å si om dem. Servicen har vært helt topp på alle måter i form av raske svar, hyggelig tone og god hjelp.
PC-en ble bygd og sendt innenfor den estimerte tiden som ble oppgitt ved kjøp, og alt annet utstyr kom ble levert raskt. Alt fungerer som det skal, uten problemer.
Jeg har handlet hos Komplett i over 10 år og har aldri opplevd noe negativt. Tvert imot har det alltid vært en trygg og smidig opplevelse.
Hadde vært interessant å se statistikk på hvor mange fornøyde kunder det faktisk er sammenlignet med de misfornøyde, for jeg er ganske sikker på at bildet vi får her på Trustpilot er veldig skjevt.
Tusen takk til Komplett for god service!

18. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris på den lange lojaliteten din og for at du tar deg tiden til å gi oss denne gode tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du har hatt en smidig opplevelse med levering, kundeservice og bygging av PC hos oss.
Det betyr mye for oss å høre at vi har kunnet bidra til en trygg og problemfri handleopplevelse for deg. Dette motiverer oss skikkelig!
Tusen takk for tilliten, vi ser frem til å hjelpe deg med dine neste kjøp! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bestilt en julegave i god tid

Bestilt en julegave i god tid. Etter nesten en måned så er det fortsatt ikke sendt. Ser på nettsiden, 321 har nylig kjøpt produktet. Sånn skal det ikke være. Tenker jeg får gå i en butikk å kjøpe samme julegave et annet sted.

27. november 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager denne opplevelsen. Dette dreier seg trolig om en vare som ikke var på lager ved bestilling, da vi ikke kjenner oss igjen i at ordren din skulle ha stått ubehandlet så lenge.
Jeg ønsker derfor å undersøke saken nærmere, men mangler nødvendig informasjon for å finne igjen saken din i våre systemer.

Til å stole på!

Rask levering, gode tilbud. Veldig god kundeservice, aldri noe tull. Er det noe som ikke fungerer eller mangler ved leveranse retter de opp umiddeltbart. Kun gode opplevelser med Komplett.

17. desember 2025

Takk for din omtale.
Så hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser med både levering, tilbud og kundeservice. Vi setter stor pris på at du deler dette, det gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å levere raske og pålitelige løsninger.
Takk for at du handler hos oss, vi ser frem til å hjelpe deg igjen! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

HORRIBEL Leveringstid!!

Bestilte nytt gaming-setup den 31/10-25.

Når jeg la inn bestillingen reklamerte komplett med ca 1 ukes leveringstid, og forventet da å få PCen levert i starten av november. Slik ble det altså ikke. Sitter her i midten av desember og skriver denne anmeldelsen.

Det som etterfulgte er at komplett mest sannsynlig gikk fri for noen del komponenter til PCen jeg bestilte, som i etterkant har skutt i været i pris. PCen da jeg bestilte den kostet ca. 35000, og koster nok idag i underkant av 50000 om jeg skulle hatt tilsvarende specs.

Tok kontakt med kundeservice for første gang og etterspurte hvor PCen blir av i midten av november. Fikk da et mottilbud på en PC som kunne leveres raskt til ca samme pris som jeg betalte (med et lite mellomlegg fra meg vel og merke), men da med vesentlig dårligere specs. Takket pent nei.

Har i etterkant vært i kontakt med kundeservice flere ganger og egentlig kun fått beskjed om at jeg kan kansellere ordren hvis jeg ikke gidder å vente, noe jeg begynner å mistenke de gjør fordi de innser at jeg har gjort et røverkjøp.

Var sist i kontakt med kundeservice i går (15/12-25) og fikk beskjed om at PCen nå er i kø for å bygges, og mest sannsynlig ikke blir levert før over nyttår. Er det noen voksne på jobb eller? Har ikke vært borti mindre proff og behjelpelig kundebehandling tidligere.

Tror dette blir en sak for forbrukertilsynet.

Hvis du tenker å bestille noe nytt fra komplett, for guds skyld - STYR UNNA! Kommer heller til å gå til andre aktører som Elkjøp etc fremover.

31. oktober 2025

Takk for din omtale.
Vi forstår at dette har vært en frustrerende opplevelse.
Etter det du beskriver, virker det som noen av komponentene i bestillingen ikke var på lager da ordren ble lagt, og dette har dessverre påvirket leveringstiden. Vi beklager at dette ikke ble kommunisert tydeligere underveis.
Jeg klarer ikke å finne ordren din basert på denne anmeldelsen, men ønsker å se på saken din.
Dersom dette er ønskelig fra din side så kan du gjerne ta kontakt med meg på e-post på kundeombud@komplett.no, ved å skrive “Til Shay” i emnefeltet. Da tar jeg kontakt så snart jeg har sett på saken. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Super rask levering og godt tilbud

Super rask levering og godt tilbud. Vaskemaskinen røyk og etter to dager hadde jeg en helt ny, takket være komplett. Godt tilbud på en helt kurant vaskemaskin til 3800kr som ble levert helt til døra på to dager med gratis frakt :-) Veldig fornøyd.

Takk for din omtale.
Så godt å høre at vi kunne hjelpe raskt når vaskemaskinen tok kvelden, og at både levering, pris og gratis frakt svarte til forventningene dine. Vi vet hvor viktig det er å få på plass en ny maskin fort, og det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd.
Takk for at du valgte Komplett. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Jeg bestilte meg ny Kenwood…

Jeg bestilte meg ny Kenwood kjøkkenmaskin sent søndag kveld, onsdagsmorgen kunne jeg hente den. Det er super service. Tusen takk!

10. desember 2025

Takk for din omtale.
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og servicen, det setter vi stor pris på.
Vi håper du får mye glede av den nye Kenwood kjøkkenmaskinen.
Takk for at du valgte oss, og velkommen tilbake ved en senere anledning! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Svært skuffet over manglende hjelp – 2 måneder uten fungerende vaskemaskin

Jeg har tidligere hatt veldig gode erfaringer med kundeservicen hos Komplett.no, men dessverre gjelder ikke det denne gangen.

Jeg kjøpte en LG vaskemaskin fra Komplett.no for omtrent 3 år siden. Reklamasjonstiden er 5 år, så jeg forventet at problemet skulle håndteres profesjonelt og innen rimelig tid. I stedet har dette blitt en ekstremt frustrerende prosess uten løsning.

En autorisert reparatør har vært hjemme hos meg seks ganger, men maskinen er fortsatt ikke i orden. Etter dette tok jeg kontakt med LG kundeservice, som lovet svar innen 48 timer – noe jeg aldri fikk.

Jeg tok derfor kontakt med Komplett.no, siden vaskemaskinen er kjøpt hos dem. Dessverre kan de ikke gi meg noe svar på når eller om jeg får hevet kjøpet, til tross for at maskinen har vært defekt over lengre tid og ikke lar seg reparere.

Nå har jeg vært uten fungerende vaskemaskin i 2 måneder, og jeg føler meg helt fastlåst mellom produsent, reparatør og Komplett.no, uten noen reell hjelp eller fremdrift.

Dette er langt unna den kundeservicen jeg tidligere har opplevd hos Komplett.no, og jeg håper virkelig de tar tak i saken og forbedrer måten slike reklamasjoner håndteres på.

EDIT:
Enda ikke fått refundert beløp. Blir bare bedt om å vente. Kreditnota ble skrevet 30 desember...
EDIT 2:
Pengene refundert 31/1-25 etter mange mailer, og telefoner med kundeservice.
Forvent altså minst 3 mnd med behandlingstid på reklamasjon, før du får tilbake pengene, når du må reklamere på en vare til Komplett. Og sett av 3 arbeidsdager til å ringe kundeservice og sending av mail.

Takk for din omtale.
Dette er veldig leit å lese, og vi har full forståelse for frustrasjonen din.Å stå uten fungerende vaskemaskin i så lang tid og samtidig oppleve manglende fremdrift, er selvfølgelig ikke akseptabelt.
Jeg har undersøkt saken din nå og ser at vi har avtalt en opphenting av varen for kreditering nå, men vi beklager oppriktig den manglende oppfølgingen og usikkerheten du har opplevd i denne saken. Vi håper på å ordne dette fortløpende for deg nå og tilbakemeldingen din tas på største alvor for å forbedre håndteringen av slike saker fremover. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, tapt seg senere år.

Takk for din omtale.
Det er leit å høre at du opplever kundeservicen vår som dårlig, og at du føler vi har tapt oss de siste årene. Det er absolutt ikke slik vi ønsker å bli oppfattet. Jeg ønsker å undersøke dette nærmere, men mangler nødvendig informasjon for å finne igjen saken din i våre systemer. Hvis du ønsker hjelp videre, må du gjerne sende meg en e-post til kundeombud@komplett.no, og skrive “Til Shay” i emnefeltet. Da tar jeg kontakt så snart jeg har sett på saken. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bestillte en pc skjerm for 5 dager…

Bestillte en pc skjerm for 5 dager siden, og fikk beskjed om at den ville bli sendt dagen etter. Handlet pc fra dem tidligere , og den kom etter 1 døgn, så jeg tenkte at dette var ett smart valg for kjapp levereing. Dessverre tok jeg feil, og etter en hemvendelse til kundeservice, fikk jeg beskjed om at varen er på lager, men de hadde så stor pågang etter Black week, så jeg måtte regne med at det tok tid. Det er greit nok, men det burde vært opplyst om ved bestilling, for da hadde jeg valgt en annen løsning.. Skjerp dere !!

Takk for din omtale.
Vi beklager forsinkelsen med utsendingen, I perioden etter Black Week opplevde vi ekstraordinært høy pågang på lageret vårt men jobbet på spreng med å få ut alle ordre fortløpende.
Vi beklager virkelig ulempene dette har medført for deg, og takker for at du gir oss tilbakemelding. Slike innspill hjelper oss å skjerpe oss og forbedre kundeopplevelsen fremover.
Jeg ser at du nå har mottatt skjermen din og håper du er fornøyd med denne. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Ikke til å stole på

Bestilte et produkt som tilsynelatende var på lager i begynnelsen av desember. Hørte aldri noe fra Komplett, så jeg gikk inn å sjekket orderen. B
Nå ventet de på produktet og den var BEKREFTET 14 desember. Nå er den utsatt til 17 desember men datoen er usikker. Har ALDRI hørt NOE fra Komplett! Kommer nok ikke til jul! Tragisk nettbutikk!

1. desember 2025

Takk for din omtale.
Dessverre var ikke produktet på lager ved bestillingstidspunktet, og derfor ble det ikke reservert eller sendt ut umiddelbart. Datoene du refererer til er leveringsestimater fra leverandør, og disse kan dessverre endre seg dersom varen blir forsinket til oss. Du vil alltid kunne se status på dine aktive ordre inne på profilen din hos oss, vi jobber med å forbedre varsling og informasjon rundt ordre, slik at situasjoner som dette skal bli håndtert bedre fremover.
Hvis du ønsker hjelp videre: enten med å endre bestillingen, kansellere den, eller finne et alternativ som kan leveres før jul så tar vi gjerne en nærmere titt.
Takk igjen for ærlig tilbakemelding. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Lite info og lang behandlingstid

Akkurat Kjøpt en dyr PC til nesten 30.000 som ikke har levd til forventingene, bare en masse feilmeldinger og kræsj av spill og programmer. Levert til pickuppoint med svar at vi får den tilbake om 1,5 uke. Nå har det gått 3 uker og estimert ventetid fortsatt er 3 uker til. I tillegg har man leveringstid som heller ikke samsvarer med nettsiden når de samarbeider med Postnord. Tok 2 uker å få pc tilsendt etter kjøp. Helt Utrolig når det kan ta 1 døgn å få en vare fra et annet land.

7. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig opplevelsen, og forstår godt at dette føles både frustrerende og skuffende. Det tidsrommet du beskriver virker uvanlig, da ventetiden for reparasjon hos oss ligger på under to uker.
Hvis du ønsker hjelp videre, må du gjerne sende meg en e-post til kundeombud@komplett.no, og skrive “Til Shay” i emnefeltet. Da tar jeg kontakt så snart jeg har sett på saken.Med vennlig hilsen
Shay, Komplett.no

Styr unna komplett!!

kjøpte en MacBook som ble levert med en liten sprekk i skjermen. Komplett ville ikke dekke skaden da de mente det skyldes en ytre påvirkning. Jeg har ikke skadet skjermen, så den må ha blitt skadet før jeg mottok den. har sendt flere mail og pratet med flere arrogante kundebehandlere. komplett svarer bare at det er ytre påvirkning, men ikke hvem som har skadet Macen. Kommer aldri å handle hos Komplett igjen. Utrolig dårlig kundebehandling

5. november 2025

Takk for din omtale.
Vi skjønner at dette er en uheldig situasjon, spesielt når det gjelder et så kostbart produkt som en MacBook.

Vi ønsker likevel å gi litt innsikt i vurderingen som er gjort: Produktet ditt har vært inne til kontroll hos vår autoriserte servicepartner, og både den tekniske vurderingen og dokumentasjonen fra verkstedet konkluderer med at skaden på skjermen skyldes ytre påvirkning. Denne vurderingen er gjort av fagpersonell som undersøker slike saker etter faste kriterier, og konklusjonen har også blitt kvalitetssikret flere ganger internt, inkludert via vårt kundeombud.
Når verkstedet konkluderer med at det foreligger fysisk skade som ikke kan knyttes til en produksjonsfeil, regnes dette ikke som en reklamasjonsberettiget mangel etter forbrukerkjøpsloven. Derfor har vi dessverre ikke mulighet til å dekke reparasjonen på reklamasjon, selv om vi forstår at dette er skuffende svar å få. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Lang vente tid

Står at bestillingen skal komme innen få dager, men tok langt over en uke

Takk for din omtale.
Vi beklager at leveringstiden ble lengre enn forventet.
Akkurat nå er vi inne i en ekstra travel periode med Black Weeks ordre som skal sendes ut og julehandelen, noe som dessverre kan føre til forsinkelser, selv på varer som normalt leveres raskt. Men vi jobber på spreng for å få ut ordrene i tide, dette skal selvfølgelig ikke gå utover opplevelsen din, og vi beklager at bestillingen din tok lengre tid enn oppgitt.
Vi jobber hele tiden med å gi mer presise leveringstider, også i perioder med høyt trykk. Håper du blir fornøyd med produktet når det først kom fram, og ønsker deg velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Skuffet over Komplett

Jeg ser at dere har 2,2 i score nå, og håper dere tar dette til etterretning. Jeg har handlet hos dere i mange år, helt tilbake til 90-tallet. Tidligere var dere absolutt best, nærmest suverene, og jeg kjøpte alt hos dere nesten automatisk. Nå kan jeg like gjerne handle andre steder. Jeg er oppriktig skuffet.

Et konkret eksempel: Jeg bestilte en dyr gaming-PC til 24 000 kroner under Black Week, med estimert leveringstid på 10 til 11 arbeidsdager. Det er mulig levering ble skjøvet litt da jeg mandagen etter bestillingen ba om å endre prosessor, men ingen informerte meg da om at leveringstiden ville endre seg. Nå er det gått 10 arbeidsdager siden bestilling, og i dag får jeg beskjed om at PC-en er «klar om ca. 2 uker». Seriøst?

Dette fant jeg ut i dag da jeg spurte om det var mulig å endre kabinettet. Det var det ikke, i hvert fall ikke uten å havne enda lengre bak i køen. PC-en er altså ikke bygget ennå, Komplett. Hva slags kundeservice er dette? Kunne dere ikke bare endret kabinettet i bestillingen slik den allerede står i køen? Dere fremstår mer firkantet enn fylkeskommunen.

Det er kanskje litt flåsete sagt, men jeg er skuffet. Jeg ender nå opp med en dyr PC som ikke blir helt slik jeg ønsket den, fordi hvis jeg bytter kabinett på en PC som først skal bygges om to uker, får jeg den ikke før om en måned, altså etter 10. januar. Da er jeg dessverre i Asia og kan ikke motta den.

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris at du har vært en kunde av oss i lang tid og beklager så mye for denne opplevelsen, og det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal sitte igjen etter en handel hos oss.
Vi forstår at kommunikasjonen rundt endringer i bestillingen ikke har vært god nok, og det beklager vi virkelig. Du skulle selvsagt blitt informert om at endringer kunne føre til ny leveringstid. Årsaken er at hver endring flytter PC`en ut av den planlagte produksjonsrekken, men vi skulle uten tvil ha forklart dette tydelig og forsøkt å finne en best mulig løsning sammen med deg.
Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor. Du peker på viktige punkter der vi bør og skal bli bedre, både på service og kommunikasjon. Vi håper at du velger å gi oss en ny sjanse til å rette opp i dette ved neste handel. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Leverte inn en Lydplanke som gikk i…

Leverte inn en Lydplanke som gikk i stykker for andre gang. Fikk beskjed om att de skulle betale meg pengene tilbake for denne fremfor å reparere den igjen. Dette er nå 2 mnd siden. Etter utallige telefoner og mail mellom komplett og resurs bank som tydeligvis er de som skal utbetale pengene, så er fortsatt ikke pengene å se.
Håpløst og absolutt siste gang jeg har handla her.

Takk for din omtale.
Vi beklager for denne opplevelsen.
Dessverre så feilet krediteringen og deretter satt på vent hos vår samarbeidspartner, men vi burde helt klart fulgt opp dette bedre. Vi har nå gjennomgått saken og etablert en ny rutine for å unngå lignende hendelser i fremtiden og vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Pengene skal nå være tilgjengelige på din Resurs Bank konto, og du kan ta kontakt med dem for utbetaling. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Samsung S95F OLED 4K

Bestillte en S95F OLED 4K Smart TV med ferdig kalibrering, helt totalt bortkastet og penger rett ut av vinduet.
Ble virkelig skuffet over et produkt som skulle være helt i toppen bildemessig så derfor kostet jeg på kalibrering.
Still inn selv og spar penger, vet ikke hvem som kalibrerer tv hos komplett.no men den jobben kan de ikke.
Ps: har du en "billig" tv fra før, ikke kast bort penger på ny kalibrert toppmodell fra komplett, bruk fabrikkinnstilling som er 10 gang bedre.

4. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at kalibreringen av din TV ikke møtte forventningene dine.
Vi bruker Calman maskin, som er et anerkjent og profesjonelt verktøy for TV kalibrering, og som benyttes av fagpersoner over hele verden. Kalibrering kan likevel oppleves ulikt fra person til person, da preferanser for lysstyrke, kontrast og fargetoner kan variere, og enkelte innstillinger kan fortsatt justeres manuelt etter smak. En siste touch på kalibrering bør utføres der TV'en faktisk skal stå, derfor anbefales det å justere lysstyrken selv etter kalibreringen.
Jeg tar med tilbakemeldingen din videre og setter pris på at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding på dette.
Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Lang leveringstid, dårlig support

Denne gangen påvirket den forferdelige servicen og leveringstidene meg også.
Jeg la inn en bestilling på Black Friday. Nettstedet indikerte at alle varene mine fortsatt var på lager.
Til slutt, på mandag, mottok jeg en melding om at tre av de fire varene for øyeblikket var utsolgt, plutselig hadde gått tom og ville ankomme til forskjellige tider.
Én vare vil være på lager om 14 dager, én (som de fortalte meg i support) om 2–3 uker ... og det mest interessante er at den tredje varen slippes fra lageret 30. januar ... som viser seg å være 2 måneder etter bestillingen ... Jeg synes dette er uakseptabelt.
Supportteamet nektet å hjelpe meg på noen måte, de foreslo bare at jeg skulle kansellere bestillingen og kjøpe andre produkter som ikke samsvarte med det jeg ønsket ... enten verre eller dyrere.

Da jeg bestilte varene, var alt oppført som på lager på nettsiden deres. Dessverre, på grunn av deres feil, ble personen stående uten en gave. Og ventetiden på varen etter at bestillingen ble kansellert var enda lengre enn den var da jeg skrev anmeldelsen...

1. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager at opplevelsen din denne gangen ikke har vært tilfredsstillende. Vi forstår godt at det er frustrerende når produkter ikke er tilgjengelige på lager, og når leveransetidene blir lengre enn forventet.
Vi ønsker å presisere at enkelte av produktene du bestilte dessverre ikke var lagerført på bestillingstidspunktet, noe som medførte at leveransen ikke kunne sendes.
Vi beklager også at forslaget fra support ikke opplevdes som hjelpsomt. Vårt mål er alltid å veilede kundene våre på best mulig måte, selv når vi ikke kan levere alt umiddelbart. Vi håper du velger å gi oss en ny sjanse i fremtiden til å gjøre opp for denne opplevelsen. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no