Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer
Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer
Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer
Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Misvisende club-tilbud. Upålitelig frakt.
Komplett har dessverre tapt seg i mine øyne. Denne gangen ble jeg lokket av en mail fra kundeklubben om at jeg skulle få "eksklusiv tilgang til vintersalget før alle andre".
Endte opp med å bestille en vaskemaskin fordi jeg trodde jeg fikk et greit tilbud. Dagen etterpå setter de ned prisen på samme vare for alle kunder, så i realiteten betalte jeg mer enn alle andre.
I tillegg har PostNord, som står for den gratis frakten ingen evne til å overholde sine estimerte leveringsfrister. De kommer ikke, tar ikke kontakt og gir ikke noe informasjon. Tok kontakt med kundeservice for å få en ny leveingsdato. Akkurat det samme skjer. Ingen kommer. Ingen ringer og jeg får ingen informasjon.

Svar fra Komplett
Meget dårlig service på returvarer
Meget dårlig service på returvarer. Ringte kundeservice og purret på tilbakemelding på retur. Hadde da gått 3 uker uten å ha fått refundert beløp. Personen kunne bare beklage, men utover det, ingen hjelp å få. Antyder at det ville ta nok en uke før returen ville bli behandlet. Hold dere unna denne nettbutikken!

Svar fra Komplett
Komplett ga meg brukt deksel noe som…
Komplett ga meg brukt deksel noe som helt dårlig gjort og jeg ble sjokka første gang at jeg får bruktdeskel med masse riper og betalte 279 veldig dårlig så jeg ringte dem sa vil ha pengene mine tilbake fordi synes det var dårlig gjort Så kjøpte jeg var Elkjøp Oslo som HADDE HELT NY UBRUKT😒

kundeservice ved problemer
Opplevde først dårlig oppfølging fra kundeservice ved en utfordring ved ordre bestilling. Fikk kontakt på nytt og mitt inntrykk er gjenopprettet og utfordringen bunner nok i en misforståelse. Opplever nå igjen komplett som ryddig og profesjonelt og kan anbefale å handle der.

Totalt uakseptabel RMA-håndtering – mister all tillit til Komplett.no
Dette er uten tvil den dårligste kundeopplevelsen jeg har hatt hos Komplett.no, etter mange år som fast kunde.
Jeg sendte inn mine minnebrikker på RMA 14.01. Sporingen viser at pakken har ligget på PostNord sin terminal i Drammen siden natt til 19.01, uten noen form for videre behandling. Likevel klarer ikke Komplett å gi et eneste tydelig eller konsekvent svar på hva som faktisk skjer.
Jeg har vært i kontakt med kundeservice flere ganger, og hver eneste gang får jeg forskjellige forklaringer:
– «Dette ordner vi»
– «Det er ekstra travelt»
– «Vi mottar den i dag eller i morgen»
– «Vi kan ikke se den i systemet»
Ingen tar ansvar. Ingen følger opp. Alt er uklart og uprofesjonelt.
Det mest provoserende er at kundeservice selv bekrefter at de er kjent med problemer på disse minnebrikkene, men likevel lar de saken ligge i dagevis uten reell handling. Jeg har blitt stående lenge uten PC, uten løsning og uten konkret fremdrift.
Komplett skyver ansvaret mellom seg selv og PostNord, mens jeg som kunde blir sittende igjen og vente – uten informasjon og uten trygghet for at saken faktisk blir håndtert.
For en så stor og etablert aktør er dette fullstendig uakseptabelt. Dårlig kommunikasjon, null eierskap til saken og en RMA-prosess som fremstår som totalt ute av kontroll.
Tilliten er borte. Jeg er ferdig som kunde hos Komplett.no.

DÅRLIGSTE KUNDESERVICE I HELE LANDET
DÅRLIGSTE KUNDESERVICE I HELE LANDET! Anbefales ikke å kjøpe på den butikk. Varen min skulle ta en 1 for å komme og jeg vente i 22 dager…Kundeservice bare slår av telefonen når jeg ber om en løsning. Plus det jeg må vente 14 dager for å få pengene mine tilbake! SÅ JEG HAR BLITT RANNET I 36 DAGER! Hadde betalt for en ting jeg aldri har fått og pengene måtte står med dem i så lenge tid! De er tullinger!! Alt kommer for sent, kundeservicen er urettferdig.

Svar fra Komplett
Jeg valgte Pakkeautomat basert på min…
Jeg valgte Pakkeautomat basert på min adresse i 5353 Straume. Systemet ga meg ALDRI valget om å sende den til Hjelteryggen. At dere sender den til et annet postnummer uten mitt samtykke, er deres feil, ikke mitt valg!"
Komplett kundeservice chat tar overhode ikke ansvar. De påstår frekt nok at dette er min feil fordi jeg valgte Pakkeautomat. Jeg har brukt denne fraktmetoden mange ganger før uten problemer, nettopp fordi jeg alltid oppgir korrekt adresse: 5353 Straum
Det er dere som har rotet det til ved å sende pakken til Hjelteryggen. Min leveringsadresse er 5353 Straume, IKKE Hjelteryggen. Slutt å skyld på kunden for deres egne logistikkfeil!"

Svar fra Komplett
Har generelt vert fornøyd med komplett
Har generelt vert fornøyd med komplett, brukt dem i 20 år. Selfølgelig, noen ganger kan det være noen dårlig opplevelser, men for det meste bra og enkelt å få support.
I forhold til andre steder i det norske markedet, som NetOnNet, elkjøp osv, er komplett klart på toppen av listen.

Leverer kvalitet
Leverer kvalitet, og ordner raskt opp hvis det skjer en feil.

Svar fra Komplett
Bestilte fra komplett 29.11.25 enda ikke kommet.
Bestilte en Moza R9 V3 fra Komplett den 29.11.25. Da jeg bestilte, var den på Black Friday-tilbud til en god pris, så jeg bestilte den som en julegave til meg selv. Det sto at den skulle komme inn på lager den 18.12.25 og bli sendt til meg like etter, men det skjedde aldri, da den bare blir utsatt med ti dager hver gang den treffer datoen. Nå står datoen på 28.01.26, noe som betyr at i beste fall vil produktet være hos meg over to måneder etter bestilling, noe jeg uansett ikke har troen på. Uansett opplever jeg dette som ekstremt useriøst, da svarene jeg får fra kundeservice bare er "pent snakk" for "det kommer når det kommer".
Har bestilt fra dem flere ganger før, og alle ganger har det tatt lang tid, så jeg kommer til å unngå Komplett i fremtiden når jeg kan.

Svar fra Komplett
Systemfeil, brutte løfter og kundeservice som bare vil bli kvitt deg
Jeg betalte ekstra for ekspresshåndtering, men Komplett leverte ikke tjenesten. Da jeg tok kontakt for å løse dette, ble jeg møtt av en kundeservice som virket fullstendig likegyldig til problemet.
Gjennom hele samtalen føltes det som om rådgiverne bare ville avslutte praten så fort som mulig. De prøvde gjentatte ganger å 'parkere' saken ved å si at de ikke kunne gjøre noe, eller ved å dytte ansvaret over på meg.
Da de endelig erkjente kontraktsbruddet, nektet de å gi noen form for kompensasjon for tidsbruken og ulempen. De presterte til og med å si at jeg måtte kontakte dem på nytt senere for å få tilbake pengene jeg urettmessig hadde betalt.
At en teamleder hos Komplett i 2026 nekter å gi en enkel rabattkode som plaster på såret etter en så dårlig opplevelse, er utrolig svakt. Her er det ingen vilje til å beholde kunder, bare et ønske om å lukke chatten raskest mulig. Elendig opplevelse fra start til slutt.

Svar fra Komplett
En av de beste plassene å kjøpe elektronikk
Jeg har til gode å oppleve dårlig kjøpe historikk eller dårlig service her. Rask levering og lite problemer med produktene. Har det evt. vært et problem med produktet så har det vært enkelt å få det løst. Anbefales.

Svar fra Komplett
Veldig fornøyd med pc jeg kjøpte og…
Veldig fornøyd med pc jeg kjøpte og servicen jeg opplevde.

Veldig fornøyd med komplett
Veldig fornøyd med komplett. Bestil veldig mange ganger og alltid like fornøyd. Aldri vært noe problem med noen ting. Og skulle det oppstå ett problem med en vare, selv to år etter, løste de det fort og enkelt

Svar fra Komplett
De laget en kampanje på varer som de…
De laget en kampanje på varer som de ikke har på lager. De oppga feil leveringsdato. Jeg har ventet i over to måneder, og det er uklart om de vil ha varen selv etter tre måneders ventetid.

Svar fra Komplett
Kontaktet kundeservice hos komplett…
Kontaktet kundeservice hos komplett etter jeg hadde problemer med en ordre. Ebbe hos Komplett kundeservice var rett på ballen, og fikset dette øyeblikkelig. Det er slik man beholder kunder, og komplett kommer til å bli brukt hos oss fremover.

Svar fra Komplett
Kjøpte damprense maskin og en stk i pad…
Kjøpte damprense maskin og en stk i pad med mappe,deksel. Raskt levert egentlig, det var jo straks jul. I pad virket ikke,og mappe,deksel passet ikke. Returnert nå,men det tar 2 uker før de kan svare,eller reparere dette,og se det det tilbake, eventuelt. Ba de om og slette hele greia i dag,så får vi se da. Dette er for dårlig, skjerpings!!!!

Fantasisk kundeservice
Fantasisk kundeservice! Gode produkter, raske løsninger og rask levering. Kjøpt altifra data, kontorartikler, skrivebord med mer her.
Anbefales!