Komplett Anmeldelser

1 605

2,1

Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer

Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer

Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer

Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 605)

167 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Misvisende club-tilbud. Upålitelig frakt.

Komplett har dessverre tapt seg i mine øyne. Denne gangen ble jeg lokket av en mail fra kundeklubben om at jeg skulle få "eksklusiv tilgang til vintersalget før alle andre".

Endte opp med å bestille en vaskemaskin fordi jeg trodde jeg fikk et greit tilbud. Dagen etterpå setter de ned prisen på samme vare for alle kunder, så i realiteten betalte jeg mer enn alle andre.

I tillegg har PostNord, som står for den gratis frakten ingen evne til å overholde sine estimerte leveringsfrister. De kommer ikke, tar ikke kontakt og gir ikke noe informasjon. Tok kontakt med kundeservice for å få en ny leveingsdato. Akkurat det samme skjer. Ingen kommer. Ingen ringer og jeg får ingen informasjon.

Takk for din omtale.
Når det gjelder kampanjen du mottok som kundeklubbmedlem, så er intensjonen at slike tilbud skal gi tidlig tilgang, da dette ofte kan være etterspurte varer med begrenset antall. Så vi beklager så mye at dette ble en dårlig opplevelse for deg, dette skal jeg selvfølgelig ta med videre.
Når det gjelder leveringen, er det beklagelig at du har opplevd manglende oppmøte og informasjon fra PostNord. Selv om transportøren står for selve leveransen, er det vårt ansvar at du får tydelig oppfølging og korrekt informasjon så her vil jeg gjerne undersøke saken din. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.
Merk e-posten med «Til Shay» i emnefeltet, så ser jeg nærmere på bestillingen for deg. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Meget dårlig service på returvarer

Meget dårlig service på returvarer. Ringte kundeservice og purret på tilbakemelding på retur. Hadde da gått 3 uker uten å ha fått refundert beløp. Personen kunne bare beklage, men utover det, ingen hjelp å få. Antyder at det ville ta nok en uke før returen ville bli behandlet. Hold dere unna denne nettbutikken!

30. januar 2026

Takk for din omtale.
Beklager virkelig at du har hatt denne opplevelsen med retur og refusjon. Tre uker uten tilbakemelding eller utbetaling er ikke akseptabelt og utenfor våre rutiner. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no / merk e-posten med «Til Shay» i emnefeltet, så ser jeg nærmere på bestillingen for deg og følger saken opp videre. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

lite imøtekommende

27. januar 2026

Takk for din omtale.
Vi ønsker alltid å være imøtekommende overfor våre kunder, så det er beklagelig å høre at du ikke opplevde det slik.
Vi setter stor pris på om du kan gi litt mer informasjon om hva som skjedde, slik at vi kan følge opp og forbedre oss. Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.
Merk e-posten med «Til Shay» i emnefeltet, så ser jeg nærmere på saken for deg. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett ga meg brukt deksel noe som…

Komplett ga meg brukt deksel noe som helt dårlig gjort og jeg ble sjokka første gang at jeg får bruktdeskel med masse riper og betalte 279 veldig dårlig så jeg ringte dem sa vil ha pengene mine tilbake fordi synes det var dårlig gjort Så kjøpte jeg var Elkjøp Oslo som HADDE HELT NY UBRUKT😒

20. januar 2026

Takk for din omtale.
Dette høres ikke ut som en opplevelse vi kjenner oss igjen i, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være å motta et produkt som fremstår brukt når det er solgt som nytt.
For at vi skal kunne undersøke saken nærmere og finne ut hva som faktisk har skjedd, jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.

kundeservice ved problemer

Opplevde først dårlig oppfølging fra kundeservice ved en utfordring ved ordre bestilling. Fikk kontakt på nytt og mitt inntrykk er gjenopprettet og utfordringen bunner nok i en misforståelse. Opplever nå igjen komplett som ryddig og profesjonelt og kan anbefale å handle der.

Takk for din omtale.
Dette er veldig leit å høre, jeg vil gjerne høre mer om din opplevelse.
Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen eller saken din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.

Totalt uakseptabel RMA-håndtering – mister all tillit til Komplett.no

Dette er uten tvil den dårligste kundeopplevelsen jeg har hatt hos Komplett.no, etter mange år som fast kunde.

Jeg sendte inn mine minnebrikker på RMA 14.01. Sporingen viser at pakken har ligget på PostNord sin terminal i Drammen siden natt til 19.01, uten noen form for videre behandling. Likevel klarer ikke Komplett å gi et eneste tydelig eller konsekvent svar på hva som faktisk skjer.

Jeg har vært i kontakt med kundeservice flere ganger, og hver eneste gang får jeg forskjellige forklaringer:
– «Dette ordner vi»
– «Det er ekstra travelt»
– «Vi mottar den i dag eller i morgen»
– «Vi kan ikke se den i systemet»

Ingen tar ansvar. Ingen følger opp. Alt er uklart og uprofesjonelt.

Det mest provoserende er at kundeservice selv bekrefter at de er kjent med problemer på disse minnebrikkene, men likevel lar de saken ligge i dagevis uten reell handling. Jeg har blitt stående lenge uten PC, uten løsning og uten konkret fremdrift.

Komplett skyver ansvaret mellom seg selv og PostNord, mens jeg som kunde blir sittende igjen og vente – uten informasjon og uten trygghet for at saken faktisk blir håndtert.

For en så stor og etablert aktør er dette fullstendig uakseptabelt. Dårlig kommunikasjon, null eierskap til saken og en RMA-prosess som fremstår som totalt ute av kontroll.

Tilliten er borte. Jeg er ferdig som kunde hos Komplett.no.

Takk for din omtale.
Vi beklager for denne opplevelsen og det du beskriver her er ikke en kundeopplevelse vi kan stå inne for, og jeg forstår veldig godt frustrasjonen din. Etter at jeg ble gjort oppmerksom på meldingen din, tok vi umiddelbart tak i saken og sørget for at den ble løst samme dag. Det er nå sendt erstatning til deg, slik at du slipper å vente ytterligere eller bli stående uten fungerende PC.
Når det gjelder håndteringen i forkant, så er det ingen unnskyldning for at saken din ble liggende slik den gjorde, uavhengig av forsinkelser hos transportør. Ansvar for oppfølging ligger selvfølgleig hos oss, og her skulle vi vært tydeligere, raskere og proaktive.
Jeg forstår godt om tilliten har fått en knekk, men håper likevel at den konkrete løsningen nå viser at vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Den er også tatt videre internt for å sikre at tilsvarende ikke skjer igjen.
Takk for at du sa ifra og igjen, beklager på det sterkeste for opplevelsen du har hatt. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

DÅRLIGSTE KUNDESERVICE I HELE LANDET

DÅRLIGSTE KUNDESERVICE I HELE LANDET! Anbefales ikke å kjøpe på den butikk. Varen min skulle ta en 1 for å komme og jeg vente i 22 dager…Kundeservice bare slår av telefonen når jeg ber om en løsning. Plus det jeg må vente 14 dager for å få pengene mine tilbake! SÅ JEG HAR BLITT RANNET I 36 DAGER! Hadde betalt for en ting jeg aldri har fått og pengene måtte står med dem i så lenge tid! De er tullinger!! Alt kommer for sent, kundeservicen er urettferdig.

20. januar 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager så mye for dette, men dette samsvarer ikke med hvordan vi vanligvis håndterer slike saker.
Ordrenummeret du har oppgitt finnes ikke i våre systemer, men dette er noe jeg absolutt kunne tenke meg å følge opp. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.

Jeg valgte Pakkeautomat basert på min…

Jeg valgte Pakkeautomat basert på min adresse i 5353 Straume. Systemet ga meg ALDRI valget om å sende den til Hjelteryggen. At dere sender den til et annet postnummer uten mitt samtykke, er deres feil, ikke mitt valg!"
Komplett kundeservice chat tar overhode ikke ansvar. De påstår frekt nok at dette er min feil fordi jeg valgte Pakkeautomat. Jeg har brukt denne fraktmetoden mange ganger før uten problemer, nettopp fordi jeg alltid oppgir korrekt adresse: 5353 Straum

Det er dere som har rotet det til ved å sende pakken til Hjelteryggen. Min leveringsadresse er 5353 Straume, IKKE Hjelteryggen. Slutt å skyld på kunden for deres egne logistikkfeil!"

19. januar 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager på det sterkeste for denne situasjonen og frustrasjonen dette har medført. Det vi mistenker har skjedd, er at den valgte pakkeautomaten var full på leveringstidspunktet, og at sendingen derfor automatisk ble rutet til nærmeste alternative utleveringssted.
Dette skal selvsagt ikke gå utover deg som kunde, og det er vårt ansvar å sørge for at leveransen blir håndtert på en god måte. Vi tar også tilbakemeldingen din om kommunikasjonen fra kundeservice på alvor. Jeg ser at sendingen din er på vei i retur til oss nå, men dersom du ønsker at vi sender ut denne på nytt til riktig adresse, så er du velkommen til å ta kontakt med kundeservice for hjelp. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Har generelt vert fornøyd med komplett

Har generelt vert fornøyd med komplett, brukt dem i 20 år. Selfølgelig, noen ganger kan det være noen dårlig opplevelser, men for det meste bra og enkelt å få support.

I forhold til andre steder i det norske markedet, som NetOnNet, elkjøp osv, er komplett klart på toppen av listen.

17. januar 2026

Svar fra Komplett

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding og ikke minst for at du har valgt Komplett gjennom så mange år, det setter vi virkelig stor pris på!
Selv om det av og til kan oppstå utfordringer, er det veldig hyggelig å høre at du opplever kundeservicen vår som tilgjengelig og til god hjelp når behovet er der. Takk for at du tok deg tiden til å gi oss 5 stjerner! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Leverer kvalitet

Leverer kvalitet, og ordner raskt opp hvis det skjer en feil.

16. juli 2025

Takk for din omtale,
Det er veldig godt å høre at du opplever både topp kvalitet og rask oppfølging dersom noe skulle oppstå. Vi setter stor pris på at du tok deg tiden til å gi oss 5 stjerner! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bestilte fra komplett 29.11.25 enda ikke kommet.

Bestilte en Moza R9 V3 fra Komplett den 29.11.25. Da jeg bestilte, var den på Black Friday-tilbud til en god pris, så jeg bestilte den som en julegave til meg selv. Det sto at den skulle komme inn på lager den 18.12.25 og bli sendt til meg like etter, men det skjedde aldri, da den bare blir utsatt med ti dager hver gang den treffer datoen. Nå står datoen på 28.01.26, noe som betyr at i beste fall vil produktet være hos meg over to måneder etter bestilling, noe jeg uansett ikke har troen på. Uansett opplever jeg dette som ekstremt useriøst, da svarene jeg får fra kundeservice bare er "pent snakk" for "det kommer når det kommer".
Har bestilt fra dem flere ganger før, og alle ganger har det tatt lang tid, så jeg kommer til å unngå Komplett i fremtiden når jeg kan.

15. januar 2026

Takk for din omtale.
Vi forstår veldig godt frustrasjonen din, og vi er oppriktig lei for at vi ikke har klart å levere ordren din som forventet. Jeg fant ordren din og forsinkelsene skyldes dessverre at produsenten ikke har levert varen til oss til forventet dato. Når svarene fra kundeservice oppleves som lite konkrete, forstår vi godt at det bidrar til irritasjon fremfor trygghet så dette skal jeg følge opp.
Videre så setter stor pris på at du har handlet hos oss tidligere, og det er leit å høre at denne opplevelsen gjør at du vurderer å unngå oss fremover. Vi jobber i dag aktivt med å sikre mer pålitelige leveringsdatoer, og vi er nå rundt 90 % i mål med dette arbeidet. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice dersom du ønsker at vi ser på alternative løsninger for deg og håper at du velger å gi oss en ny sjanse i fremtiden til å vise deg den gode opplevelsen vi er kjent for. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Systemfeil, brutte løfter og kundeservice som bare vil bli kvitt deg

Jeg betalte ekstra for ekspresshåndtering, men Komplett leverte ikke tjenesten. Da jeg tok kontakt for å løse dette, ble jeg møtt av en kundeservice som virket fullstendig likegyldig til problemet.

Gjennom hele samtalen føltes det som om rådgiverne bare ville avslutte praten så fort som mulig. De prøvde gjentatte ganger å 'parkere' saken ved å si at de ikke kunne gjøre noe, eller ved å dytte ansvaret over på meg.

Da de endelig erkjente kontraktsbruddet, nektet de å gi noen form for kompensasjon for tidsbruken og ulempen. De presterte til og med å si at jeg måtte kontakte dem på nytt senere for å få tilbake pengene jeg urettmessig hadde betalt.

At en teamleder hos Komplett i 2026 nekter å gi en enkel rabattkode som plaster på såret etter en så dårlig opplevelse, er utrolig svakt. Her er det ingen vilje til å beholde kunder, bare et ønske om å lukke chatten raskest mulig. Elendig opplevelse fra start til slutt.

15. januar 2026

Takk for din omtale.
Det er leit å lese at du både opplevde at ekspresshåndtering ikke ble levert som avtalt, og at dialogen med kundeservice ikke ga deg den hjelpen og forståelsen du med rette kunne forvente. Vi skal selvfølgelig ta vårt ansvar å rydde opp på en ryddig og imøtekommende måte. At du i tillegg har sittet igjen med en følelse av likegyldighet og manglende eierskap fra vår side, er ikke i tråd med hvordan vi ønsker å møte kundene våre. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.
Merk e-posten med «Til Shay» i emnefeltet, så ser jeg nærmere på sendingen og deretter følge dette opp. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

En av de beste plassene å kjøpe elektronikk

Jeg har til gode å oppleve dårlig kjøpe historikk eller dårlig service her. Rask levering og lite problemer med produktene. Har det evt. vært et problem med produktet så har det vært enkelt å få det løst. Anbefales.

17. juli 2025

Takk for din omtale.
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt gode erfaringer med både produkter, levering og service, og at eventuelle problemer har blitt løst enkelt. Vi setter stor pris på anbefalingen og ser frem til å handle med deg igjen! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Rask levering.

Rask levering.

17. desember 2025

Takk for din omtale.
Det er godt å høre at vi leverte raskt og til forventning!
Vi setter stor pris på at du tok deg tiden til å gi oss 5 stjerner og ønsker deg velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Veldig fornøyd med pc jeg kjøpte og…

Veldig fornøyd med pc jeg kjøpte og servicen jeg opplevde.

12. juni 2025

Takk for din omtale.
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd både med din nye PC og servicen du opplevde.
Vi setter stor pris på tilliten og ønsker deg velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Veldig fornøyd med komplett

Veldig fornøyd med komplett. Bestil veldig mange ganger og alltid like fornøyd. Aldri vært noe problem med noen ting. Og skulle det oppstå ett problem med en vare, selv to år etter, løste de det fort og enkelt

20. november 2025

Takk for din omtale!
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt gode erfaringer med oss over tid, og at både bestillinger og eventuelle saker har blitt løst raskt og enkelt. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Vi setter stor pris på tilliten og at du brukte tid på å gi oss denne gode omtalen.
Vi gleder oss til å handle med deg igjen! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

De laget en kampanje på varer som de…

De laget en kampanje på varer som de ikke har på lager. De oppga feil leveringsdato. Jeg har ventet i over to måneder, og det er uklart om de vil ha varen selv etter tre måneders ventetid.

9. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig at kjøpet ditt hos oss har medført en så lang og frustrerende ventetid. Uklar informasjon og gjentatte forsinkelser skaper forståelig nok usikkerhet, og dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.
Dersom du fortsatt venter på varen, vil jeg gjerne følge opp saken videre med deg. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.

Kontaktet kundeservice hos komplett…

Kontaktet kundeservice hos komplett etter jeg hadde problemer med en ordre. Ebbe hos Komplett kundeservice var rett på ballen, og fikset dette øyeblikkelig. Det er slik man beholder kunder, og komplett kommer til å bli brukt hos oss fremover.

7. januar 2026

Takk for din omtale.
Det er veldig hyggelig å høre at Ebbe kunne hjelpe deg raskt og effektivt. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss, og vi tar dem videre internt slik at Ebbe får den anerkjennelsen han fortjener. Vi setter stor pris på tilliten og ser frem til neste kontakt! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Kjøpte damprense maskin og en stk i pad…

Kjøpte damprense maskin og en stk i pad med mappe,deksel. Raskt levert egentlig, det var jo straks jul. I pad virket ikke,og mappe,deksel passet ikke. Returnert nå,men det tar 2 uker før de kan svare,eller reparere dette,og se det det tilbake, eventuelt. Ba de om og slette hele greia i dag,så får vi se da. Dette er for dårlig, skjerpings!!!!

6. januar 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig at du har hatt denne opplevelsen, det er veldig leit produktet ikke fungerte som forventet, og tilbehøret heller ikke passet. Når et produkt returneres for kontroll eller reparasjon, må det dessverre gjennom en teknisk vurdering før vi kan ta endelig stilling til videre løsning. Dette kan i enkelte tilfeller ta opptil 14 dager, noe som er i tråd med våre rutiner og forbrukerkjøpsloven. Jeg forstår likevel at ventetiden føles lang. I returen du har opprettet hos oss kan jeg ikke se at det er registrert feil på iPaden, kun at dekselet ikke passet. Dersom du har sendt med iPaden på grunn av en feil, anbefaler jeg at du tar kontakt med kundesenteret slik at dette blir korrekt registrert og fulgt opp. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Fantasisk kundeservice

Fantasisk kundeservice! Gode produkter, raske løsninger og rask levering. Kjøpt altifra data, kontorartikler, skrivebord med mer her.

Anbefales!

1. mars 2025

Svar fra Komplett

Tusen takk for denne flotte omtalen!
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservice, produkter, levering og løsningene våre. Vi setter stor pris på at du tok deg tiden til å rose oss og håper å få hjelpe deg med flere gode kjøp fremover! Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no