Komplett Anmeldelser

1 605

2,1

Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer

Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer

Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer

Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(1 605)

167 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Komplet flex bytte mener de ikke vanlige bruksmerker de mener prestine

Gjorde en komplett flex bytte, eller prøvde men partneren demmes markerte støv for og dra ned verdien demmes, men når jeg kjøpte den for 2 år siden så sto det man kunne flexe den ut hvis det var vanlige bruksmerker, ikke stol på det de mener prestin når de skriver vanlige bruksmerker

Oppdtatering, har nå fåt enheten tilbake og det kan bekreftes at enheten har 1 defekt resten er ja ser ikke det de la ved i raporten, har bilder om noen vil se, den ble også sendt i retur uten alt som var med når de fikk den, noe av det gjir litt verdi (fabrik klistremerket)

26. mars 2026

Takk for din omtale.
I forbindelse med vurdering av innbytte gjennom Komplett FLEX er det vår samarbeidspartner som gjennomfører den fysiske kontrollen av produktet, og fastsetter eventuell justering i verdi basert på tilstand.
Vi har vært i dialog med partner i denne saken, og vurderingen som er gjort, inkludert fratrekk for støv er i tråd med deres retningslinjer for tilstandsvurdering. Selv om vanlig bruksslitasje er akseptert, kan forhold som påvirker produktets videre bruk eller klargjøring for videresalg føre til justering i verdi. Dette tilbudet står du selvfølgelig fritt til å takke nei til.
Vi tar likevel tilbakemeldingen din videre, da vi ønsker at informasjonen rundt hva som anses som «vanlige bruksmerker» skal være så tydelig som mulig. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett (er) udugelig på returer.

Komplett udugelig på returer.
Kjøpte en PC til over 35 tusen, som hadde en feil med skjermkortet, og ble returnert etter 4 dager på oppfordring fra kundeservice. Denne feilen sendte alle skjermer i svart, trigget et eller annet i den ene skjermen (rele eller sikring antar jeg).

Tok en uke fra de mottok den til de registrerte den som mottatt, og en forventet reparasjonstid fra de mottok den på 3+ uker i VIRKEDAGER. (som forøvrig anses som urimelig lang ventetid)

Kontaktet dem om å få enten omlevering eller ekspert reperasjon. Kunderservice sa at de skulle de nok få til, måtte bare vente på at noen høyere opp i systemet skulle bekrefte om ca et par timer. Det svaret tok over en uke, selv om jeg måtte purre på flere ganger.

Ingen tilbud om lånemaskin.
Ingen respons på om deres maskin kan ha skadet levetiden på mine skjermer.
Mye trenering av tid.

Måtte komme drassende med forbrukerkjøpsloven for i det heletatt få svar.

Har tidligere ansett komplett som "standarden" på norske tech butikker, men dette var så langt under par som det er mulig å få til.

Resultatet ble et "vi fant ingen feil, men byttet ut en GPU siden kunde hadde problemer. Noe jeg finner snodig, da jeg sendte KS video av problemene, de baserte anbefalingen av returen på bakgrunn av denne.

24. mars 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager at du opplevde feil med din nye Komplett PC, samt ventetiden og manglende oppfølging i etterkant. Dette er naturligvis ikke i tråd med nivået vi ønsker å levere til kundene våre.
Jeg ønsker veldig gjerne å se nærmere på hvordan saken din har blitt håndtert, men mangler per nå tilstrekkelig informasjon til å finne den i systemene våre.
Ta gjerne kontakt med meg på Kundeombud@komplett.no og merk e-posten med «til Shay» i emnefeltet, så skal jeg gjennomgå saken din og gi deg en mer konkret og grundig tilbakemelding. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

kjøp lar seg ikke gjennomføre

Prøvd to ganger å gjennomføre et kjøp på firefox og android mobil via nettbank. Det henger seg bare opp. Da blir det ikke noe kjøp! Da kjører jeg til naboby heller.

18. mars 2026

Takk for din omtale.
Dette er ikke en god opplevelse og det er beklagelig.
Jeg har undersøkt dette fra vår side og vi kan ikke identifisere noen feil hos oss. Vi vil veldig gjerne få dette til å fungere for deg og ikke minst unngå at du må dra til nabobyen for å handle.
Det kan være at du må slette cache/informasjonskapsler og prøve på nytt, eventuelt prøve en annen enhet. Hvis det fortsatt ikke fungerer, må du gjerne sende oss en e-post så skal vi prøve å hjelpe deg etter beste evne. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Min opplevelse med komplett har vært…

Min opplevelse med komplett har vært som så. Det jeg liker minst med komplett er faktisk ikke selve butikken i seg selv men nemlig tryg forsikring som di bruker. Har bare vært styr på styr når produkt har vært defekt eller ikke som det skal fungere når jeg har brukt tryg forsikring. Elkjøp sine forsikringer er mye mer påliteligere og mer profesjonelle. Om du ikke vil ta ordet mitt på det så kan dere sjekke tryg forsikring på trustpilot selv. Hele 1,5 stjerner av 5 har tryg her.

14. mars 2026

Takk for din omtale.
Vi forstår godt at det er frustrerende hvis en forsikringssak ikke har gått så smidig som man håper.
Selve skadebehandlingen, vurderingene og prosessen gjøres av Tryg, samtidig er det viktig for oss at kundene våre får en god opplevelse også når noe går galt med et produkt. Derfor tar vi slike tilbakemeldinger på alvor.
Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men jeg ønsker veldig å høre om reisen din. Dersom du kunne tenke deg å gi oss tilbakemeldingen på dette så kan du kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.
Merk e-posten med «Til Shay» i emnefeltet, så ser jeg nærmere på bestillingen for deg. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

De har gjort det igjen

De har gjort det igjen. Så komplett kjører kampanje, er du medlem så får du gratis frakt.. skulle noen betale for raskere levering så rykker de fram i køen, varen selger ut og nå får du ikke varen før ca en mnd! Ordentlig scammmer forretning!

11. mars 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager for at du har hatt en dårlig opplevelse.
Bare for å oppklare: Når en vare reserveres i en ordre, er den låst til den kunden og kan ikke tas av andre, uavhengig av hvilken fraktmetode som velges. Det vi tilbyr er prioritert levering, som betyr at ordren behandles og sendes raskere fra lageret. Det påvirker ikke tilgjengeligheten på varen eller hvem som får den.
Om du ønsker, kan jeg gjerne se nærmere på den konkrete ordren din. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig informasjon her til å finne bestillingen din, men du er velkommen til å kontakte meg direkte på kundeombud@komplett.no.

Veldig treg levering

De tar seg nå betalt 39,- for at de skal plukke og pakke varen innen en dag. Uten dette tar det 1-3 dager. Makan til sommel. Ingen andre nettbutikker tar seg 3 dager for å plukke en vare på lager og få den ut døra. Det robot-lageret de skryter av kan ikke være bra.

12. mars 2026

Takk for din omtale.
Vi forstår at leveringstid er viktig, og vi jobber kontinuerlig for å sende ut bestillinger så raskt som mulig. De fleste ordre blir faktisk plukket og sendt samme dag eller neste virkedag, men i perioder med høy pågang kan det i noen tilfeller ta litt lengre tid.
Valget om ekspresshåndtering er et tilbud for de som ønsker prioritert behandling av ordren sin, men det er selvfølgelig ikke et krav for å få bestillingen sendt raskt. Jeg tar med tilbakemeldingen din videre, da vi alltid ønsker å forbedre både logistikk og kundeopplevelse. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

De annonserer og spammer folk med % i…

De annonserer og spammer folk med % i så og si alt. På e-post, reklamer i nettaviser, reklamer på tv og youtube. "Crazy days! Opptil 60%, Black weekend, 80%! Slik lyder det fra komplett. Kjøpte så et produkt på tilbud fra de. Får til svar at de måtte kansellere min ordre da jeg måtte skjønne at de ikke tilbydde % på produktet jeg bestilte, i tillegg la de til flere punkter om at alt var kundens feil og at jeg nesten var inkompetent. Direkte motbydelig tilbakemelding, aldri mer komplett.no.

Takk for din omtale.
Vi beklager at denne situasjonen har ført til frustrasjon. I dette tilfellet oppstod det dessverre en prisfeil på produktet, og når en pris avviker så betydelig fra korrekt pris er vi nødt til å kansellere bestillingen i henhold til våre salgsbetingelser. Vi ønsker også å beklage dersom kommunikasjonen i saken har blitt opplevd som ubehagelig eller nedlatende, det er på ingen måte intensjonen vår. Vi ønsker alltid å møte kundene våre på en respektfull og tydelig måte. Slike feil er selvfølgelig ikke ønskelige, og vi håper at vi slipper å se flere lignende saker. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Lar meg ikke gjennomføre kjøp pga de…

Lar meg ikke gjennomføre kjøp pga de har priset feil. Blir ikke handlet mer her

Takk for din omtale.
Vi beklager opplevelsen. I dette tilfellet oppstod det dessverre en åpenbar prisfeil på produktet. Når en pris avviker så betydelig fra korrekt pris, er vi nødt til å kansellere bestillingen i henhold til våre salgsbetingelser.
Håper vi får muligheten til å levere en bedre opplevelse ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Har vært kunde hos komplett siden 2008…

Har vært kunde hos komplett siden 2008 og har vært utrolig fornøyd med dem helt til i dag...
kjøpte et nettbrett hos komplett, Redmi Pad SE 8.7 64GB WiFi (graphite gray) for den nette sum av 990,-
hadde et uhell med den og den gikk i gulvet og skjermen knuste. kontaktet komplett for å få sjekket hva det kom seg på ved et evetuelt skjermbytte.. komplett har da tydeligvis hoppet til sengs med norges største svindel bedrift conmodo, som krever 1614,- for skjermbytte. ikke nok med det men om jeg ikke vil at de skal bytte skjerm så skal de jaggu ha betalt for det og (430,-)

heretter blir jeg ikke å handle hos komplett mer. synd for komplett har vært super disse årene men dette er lavmål fra komplett og conmodo.

ser nå at shay fra komplett har svar på min anmeldese av komplett.. NÅ vil h*n prøve å finne en løsning? nei takk, den sjansen til å finne en løsning hadde de ved første kontakt fra meg.

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris på at du har vært kunde hos oss helt siden 2008.
Jeg forstår godt at det kan oppleves frustrerende når et uhell skjer og reparasjonskostnaden blir høyere enn forventet. Pris på skjermbytte kan dessverre i mange tilfeller bli høyere enn selve produktet, spesielt på rimeligere nettbrett, da deler, arbeid og håndtering ofte utgjør en betydelig del av kostnaden. Når det gjelder undersøkelsesgebyret, er dette et standard gebyr fra verkstedet dersom man velger å ikke gjennomføre reparasjonen etter at enheten er undersøkt. Dette dekker diagnostikk, frakt, håndtering og arbeid som allerede er gjort for å vurdere skaden.
Når det er sagt, ønsker vi selvfølgelig at du skal sitte igjen med en bedre opplevelse enn dette. Ta gjerne kontakt med kundeservice igjen med ordrenummeret ditt, så kan vi se nærmere på saken sammen og undersøke om det finnes en løsning for deg.
Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

har hatt en solid opplevelse med…

har hatt en solid opplevelse med komplett gjennom årene, alltid levert fort, og den ene gangen jeg trengte og levere tilbake en vare, tja var ikke noe mer en og ta kontakt og da ble det løst.

19. februar 2026

Takk for din omtale.
Vi setter stor pris på den hyggelige tilbakemeldingen.
Veldig kjekt å vite at du har hatt gode opplevelser med både levering og kundeservice gjennom årene, og at retursaken din ble løst enkelt da du trengte hjelp.
Vi jobber hele tiden for å gjøre handleopplevelsen så smidig som mulig, så det er ekstra motiverende å få slike tilbakemeldinger.
Velkommen til oss igjen. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Komplett Club sender spam

Komplett Club fortsetter å sende nyhetsbrev selv om jeg har forsøkt å melde meg av flere ganger. Avmeldingslenken fungerer ikke, og det hjelper heller ikke å blokkere eller rapportere e-postene som søppelpost.

Dette er svært frustrerende og etter min mening i strid med både GDPR og markedsføringsloven, som krever at det skal være enkelt å melde seg av markedsføring. Dårlig praksis og dårlig kundeopplevelse.

Takk for din omtale.
Vi beklager at du har opplevd problemer med å melde deg av nyhetsbrevene, det skal selvfølgelig være enkelt å administrere hvilke henvendelser man ønsker å motta.
Komplett Club er et gratis medlemskap, men en del av medlemsvilkårene er samtykke til å motta markedsføring fra oss. Dersom man ikke lenger ønsker slike henvendelser, må man derfor melde seg ut av Komplett Club.
Ønsker du fortsatt å være kunde hos oss, men ikke motta øvrig markedsføring, kan dette også administreres ved å logge inn på kontoen din. Gå til navnet ditt → Min side → Mine samtykker, hvor du enkelt kan justere hvilke typer kommunikasjon du ønsker å motta.
Dersom du fortsatt opplever problemer med avmelding eller ønsker hjelp til dette, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte kundeservice, så hjelper vi deg gjerne videre. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Garanti og reklamasjon eksisterer ikke

Garanti og reklamasjon kan de ikke. Fraråder virkelig og handle hos disse.
Kommer med skyldspørsmålet med en gang man tar kontakt, legger skylda rett over på kunden. Dette er jo som regel letteste utvei når man er usikker.
Man ser tydelig feilen med håndtaket man klager på, enten er det skrudd for hardt sammen på fabrikk ellers er plastikk for tynn i området der skruer er skrudd inn. Tegnet opp nye deler selv og fikset feilen selv, da med forbedringer så det ikke skjer igjen.

Ganske proft og avslutte sine mail med denne setningen her også: Dersom du mener vi har håndtert denne saken feil, er det alltids en mulighet å melde saken inn for mekling hos Forbrukertilsynet

Takk for din omtale.
Jeg har undersøkt saken din med saksnummer : #790602 hos oss.
Av bildene fremgår det at håndtaket på kjøleskapet er knekt. Basert på vurderingen som er gjort utifra bildene du har sendt ved, tyder ikke skaden på en produksjonsfeil eller en mangel ved produktet. Reklamasjonsretten dekker feil og mangler som skyldes forhold ved produktet, men ikke skader som oppstår som følge av ytre påvirkning eller bruk. Vi kan naturligvis ikke si nøyaktig hvordan skaden har oppstått, men slike skader oppstår typisk dersom det har blitt brukt mer kraft enn det håndtaket er konstruert for ved åpning eller lukking av døren.
Vi har forståelse for at dette er en kjedelig opplevelse og selv om saken ikke vurderes som en reklamasjon, har vi som tidligere informert i saken tilbudt deg en goodwill løsning der vi dekker 50 % av kostnaden for et nytt håndtak. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Har ventet i litt over en måned på en…

Har ventet i litt over en måned på en oppvaskmaskin som skulle være på lager når jeg kjøpte den, som senere viste seg og ikke være tilfellet. Har tatt fri fra jobb i to dager for å motta varen som skulle komme da, men blir forsinket levert hver gang, selvfølgelig uten noe indikasjon på at den ikke blir forventet levert senere fra hverken komplett eller postnord. Komplett har virkelig tapt seg de siste årene, har vært veldig fornøyd med dem tidligere.

Det sto heller ingenting om at produktet ikke var på laget under tidspunkt av kjøp, som er det største problemet her. Og noe komplett skulle ha under kontroll.

Takk for din omtale.
Vi beklager at opplevelsen rundt leveringen av oppvaskmaskinen ble forsinket og medførte ekstra ventetid.
Maskinen var dessverre ikke på lager da bestillingen ble lagt inn og kom inn først den 27.02. Deretter ble maskinen sendt samme dag. Etter dette ser jeg at utfordringen var knyttet til transporten og det er selvfølgelig veldig leit. Dessverre har vi begrenset påvirkning på hvordan transportøren leverer, men de skal levere innen 1–5 virkedager før det registreres som et avvik. Ser at oppvaskmaskinen ble levert til deg på fredag, så da håper jeg alt er i orden og at du er fornøyd med produktet.
Beklager igjen og vi håper å gi deg den gode opplevelsen vi er kjent for ved neste handel.
Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Bestilte lerret til prosjekter som…

Bestilte lerret til prosjekter som aldri ble levert. Det ble kun sendt i retur av PostNord. Heller ingen forklaring på hva som har skjedd eller noen form for behjelpelighet i forhold til levering. Etterspurte om de kunne sende med ekspress ettersom at det har gått 10 dager siden bestillingen ble lagt inn.

Det blir å vurdere andre alternativer fremfor Komplett ved neste handel. Mulig feilen ikke ligger hos de, men når jeg må kontakte kundeservice to ganger for at de faktisk skal sende varen igjen så syntes jeg at de har litt å gå på ift. kundebehandling.

Dette innlegget ble skrevet 3. mars. Vi er nå på 10.mars og ikke fått noe info om verken lerret, sporingsnummer eller noe som helst. Men fakturaen består selvfølgelig som vanlig 😉

3. mars 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager så mye for opplevelsen du har hatt.
Jeg har sett nærmere på saken din (sak #788531) hos oss. I dette tilfellet ble pakken dessverre automatisk returnert av PostNord under transport. Dette er dessverre ikke typen avvik vi får tilbakemelding på og når en sending registreres som retur hos transportøren, må den først komme tilbake til lageret vårt og behandles før vi kan sende den ut på nytt.
Da du kontaktet oss om at pakken allerede var på vei i retur, informerte vi transportøren og internt om at vi kunne sende den på nytt så snart returen var mottatt og behandlet hos oss. Vi forstår likevel godt at ventetiden kan oppleves som lang, og beklager ulempene dette har medført for deg.
Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi tar den med videre i arbeidet med å forbedre kundereisen.
Ta gjerne kontakt med oss igjen dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Kjøpte skjerm (Samsung 34" Curved…

Kjøpte skjerm (Samsung 34" Curved skjerm S34C650UE) fra komplett. Levert på få dager og fungerer ypperlig til hjemmekontor og som forventet.

24. februar 2026

Takk for din omtale.
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med skjermen du har kjøpt hos oss og at leveringen gikk raskt og smidig. Det er akkurat slik det skal være 🙌
Det er en utrolig fin skjerm og passer ypperlig til hjemmekontor som du sier, vi håper skjermen lever opp til forventningene!
Takk for at du tok deg tiden til å gi oss denne gode tilbakemeldingen og velkommen tilbake ved neste handel. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Elendig på returer.

Etter denne anmeldelsen så rydda komplett opp på en positiv måte og glede for meg. Jeg velger da å fortsette å handle der å håper det positive vil fortsette fremover for alle dere andre som oxo velger komplett.

Elendig på returer.
Bestilte en pakke som Porterbuddy ikke klarte levere så den ble kansellert å sendt tilbake til komplett å der har de bare bestemt seg for å være fryktelig trege (nei dette er ikke første gangen men 2 gangen jeg opplever treghet hos komplett)
Komplett er nok blitt for store til at de klarer å ta seg av kundene sine.
Tar 3-4 uker med masse kontakt fra min side om å få dette ut av systemet.
Jada selvfølgelig vil dere svare at dere får mye retur men lite hint ta vare på kundene deres først, er mye negative kommentarer her på trustpilot om det samme.
Rett rundt hjørnet nå at jeg heller handler andre plasser enn komplett.

30. januar 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt.
I løpet av 2025 har vi gjort omfattende forbedringer på returområdet. Når det gjelder Porterbuddy og kansellerte leveringer, er deler av oppfølgingen dessverre utenfor vår direkte kontroll med tanke på retting proaktivt. Likevel er dette en tydelig friksjon som jeg tar med meg videre for å se på hva vi kan forbedre.
Jeg ønsker også gjerne mer informasjon om hvordan kanselleringen ble håndtert, slik at vi kan vurdere om det er noe vi bør ta tak i umiddelbart. Per nå har jeg dessverre ikke nok opplysninger til å finne saken din, men dersom du har anledning til å dele flere detaljer, setter vi stor pris på det.
Du kan kontakte meg direkte på e-post:kundeombud@komplett.no
Merk gjerne emnefeltet med «Til Shay», så følger jeg opp saken personlig.
Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved neste handel. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Fullstendig fraværende kundeservice

Vi har kjøpte et produkt av komplett som streiket under ett år etter handel. Vi mottok et låneprodukt.

Komplett fulgte videre ikke opp saken før inkasso for låneprodukt ble sendt ut. Det var ingen purringer, henvendelser eller lignende i mellomtiden. Komplett.no svarer ut med en beskyldende og aggressiv fremtoning i etterkant av mottatt inkasso. Overordnet stryker Komplett på kundeservice.

12. februar 2026

Takk for din omtale.
Når man mottar et låneprodukt i forbindelse med service, skal det normalt følges opp når deres eget produkt returneres fra verksted, og dere skal selvfølgelig få tydelig informasjon om hva som forventes videre. Her virker det som denne informasjonen ikke har kommet godt nok frem, og det beklager vi.
Vi ønsker også å beklage dersom kommunikasjonen fra oss har blitt oppfattet som beskyldende eller aggressivt, det er selvfølgelig ikke slik dere skal oppleve dialogen med oss. Jeg vil løfte saken videre internt slik at vi får gjennomgått hva som har skjedd, både med oppfølgingen rundt låneproduktet og kommunikasjonen dere har mottatt. Målet vårt er selvfølgelig å finne en ryddig løsning og sørge for at dette håndteres riktig. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Sendt pc til reperasjon

Sendt pc til reperasjon, etter 3 uker det sitter fortsatt på verksted uten å sjekke det... Veldig missfornøyd

11. februar 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager virkelig at du har måttet vente så lenge og vi forstår godt at dette oppleves som frustrerende. Dette er nok dessverre et avvik da vi idag har en behandlingstid på under 2 uker.

Inkasso grunnet kundeservice

Vel, 2 returer med 3 dagers mellomrom er for mye for enkelte systemer.
Disse 2 hadde faktisk fått utdelt samme returnr og kollinr/sendingsnr hos Postnord.
Hvor den feilen kom fra, vet jeg ikke.
Det jeg derimot vet, er at da retur nr 1 ble scannet inn hos Komplett som mottatt, så var retur nr 2 med samme nr allerede på vei til dem. Her ble det da kluss, siden 2 returer ikke kan scannes med samme nr.
Så ifølge Komplett har jeg da aldri levert inn retur nr 2, som jeg har sendt bildebevis for at jeg har gjort.
Hjelper det? NEH!
"Alt ser riktig ut hos oss", inkludert no svada om andre fullførte returer som har null betydning for denne saken er hva svaret er mer eller mindre hver gang.
Forstår de ikke at 2 varer med samme returnr/kollinr blir kræsj?
Den varen er hos dem, de vet bare ikke hvor. Å det ender da nå med inkassovarsel for meg, som om litt går til inkasso og svartelisting overalt for fremtidige kjøp.
Alt det fordi Komplett Kundeservice ikke makter å forstå hva som faktisk har skjedd her.
Styr unna Komplett I tilfelle du må sende noe i retur. Du ender opp med en utgift for usynlig vare...
Denne saken ender mest sannsynlig opp med juridisk innblanding. Jeg nekter å betale for en vare som er returnert, skulle da bare mangle.

4. desember 2025

Takk for din omtale.
Vi beklager opplevelsen du har hatt.
Jeg har nå funnet saken din hos oss og ser at det har vært en del frem og tilbake, med informasjon som til tider har overlappet og skapt uklarhet. For å sikre best mulig oppfølging har jeg satt en av våre mest erfarne medarbeidere på saken din, og vi vil følge deg tett opp videre.
Dette skal vi selvfølgelig rydde opp i. Takk for tålmodigheten din så langt. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no

Mangel på levering fra PostNord

Mangel på levering av LG Vaskemaskin bestillt fra komplett.no
Leveringen av Vaskemaskin fra PostNord.
Skulle vært levert fredag 6.2-26 de utsatte til Mandag 9.feb-26 og igjen utsatte de enda en gang til tirsdag 10.2.-26.
Fasan for ett møkka leverings firma. Tror de virkelig ikke at folk har andre ting å gjøre, enn å sitte hjemme å vente på noen som ikke kommer.

6. februar 2026

Takk for din omtale.
Vi beklager dette på det sterkeste.
Når man har satt av tid til å ta imot en vaskemaskin, er det helt naturlig å forvente at leveringen skjer som avtalt. Vi har full forståelse for at gjentatte utsettelser oppleves som frustrerende. Dette er et avvik fra det vi ønsker å levere. Heldigvis blir de aller fleste sendinger levert til avtalt tid, men vi beklager oppriktig at det ikke skjedde i ditt tilfelle.
Jeg ser at vaskemaskinen nå er levert, og vi håper du er fornøyd med den nye maskinen. Tilbakemeldingen din tar vi med oss videre. Med vennlig hilsen Shay, Komplett.no