Kjøpet gikk fint for 2 år siden. Men når produktet nå har gått i stykker er det helt håpløst. Kundeservicen på chat var lite imøtekommende og tok laaang tid mellom hvert svar. Måtte legge inn en retur... Vis mer
Butikken driver med regelrett løgn med tanke på varers tilgjengelighet. Jeg kjøpte en støvsuger som virket som et bra tilbud. Levering ble utsatt gang på gang i tilsammen 2.5 måneder før jeg gav opp.... Vis mer
Har bare gode opplevelser med komplett. De har rask levering og bruker man porterbuddy har man ofte varen dagen etter bestilling. God service.. Har levert pc skjerm som tok kvelden og fikk den rask... Vis mer
Bestilte vaskemaskin. Fikk levert tørketrommel. Ventet i nesten to uker med ødelagt vaskemaskin. Var på min siste rene bokser. Min første egne vaskemaskin jeg kjøper selv. Hadde ikke trodd... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Komplett.no er Nordens største nettbutikk, og har fokus på å tilby et bredt utvalg, lave priser, og rask levering. Våre kunder er de mest fornøyde!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Komplet flex bytte mener de ikke vanlige bruksmerker de mener prestine
Gjorde en komplett flex bytte, eller prøvde men partneren demmes markerte støv for og dra ned verdien demmes, men når jeg kjøpte den for 2 år siden så sto det man kunne flexe den ut hvis det var vanlige bruksmerker, ikke stol på det de mener prestin når de skriver vanlige bruksmerker
Oppdtatering, har nå fåt enheten tilbake og det kan bekreftes at enheten har 1 defekt resten er ja ser ikke det de la ved i raporten, har bilder om noen vil se, den ble også sendt i retur uten alt som var med når de fikk den, noe av det gjir litt verdi (fabrik klistremerket)

Svar fra Komplett
Komplett (er) udugelig på returer.
Komplett udugelig på returer.
Kjøpte en PC til over 35 tusen, som hadde en feil med skjermkortet, og ble returnert etter 4 dager på oppfordring fra kundeservice. Denne feilen sendte alle skjermer i svart, trigget et eller annet i den ene skjermen (rele eller sikring antar jeg).
Tok en uke fra de mottok den til de registrerte den som mottatt, og en forventet reparasjonstid fra de mottok den på 3+ uker i VIRKEDAGER. (som forøvrig anses som urimelig lang ventetid)
Kontaktet dem om å få enten omlevering eller ekspert reperasjon. Kunderservice sa at de skulle de nok få til, måtte bare vente på at noen høyere opp i systemet skulle bekrefte om ca et par timer. Det svaret tok over en uke, selv om jeg måtte purre på flere ganger.
Ingen tilbud om lånemaskin.
Ingen respons på om deres maskin kan ha skadet levetiden på mine skjermer.
Mye trenering av tid.
Måtte komme drassende med forbrukerkjøpsloven for i det heletatt få svar.
Har tidligere ansett komplett som "standarden" på norske tech butikker, men dette var så langt under par som det er mulig å få til.
Resultatet ble et "vi fant ingen feil, men byttet ut en GPU siden kunde hadde problemer. Noe jeg finner snodig, da jeg sendte KS video av problemene, de baserte anbefalingen av returen på bakgrunn av denne.

Svar fra Komplett
kjøp lar seg ikke gjennomføre
Prøvd to ganger å gjennomføre et kjøp på firefox og android mobil via nettbank. Det henger seg bare opp. Da blir det ikke noe kjøp! Da kjører jeg til naboby heller.

Svar fra Komplett
Min opplevelse med komplett har vært…
Min opplevelse med komplett har vært som så. Det jeg liker minst med komplett er faktisk ikke selve butikken i seg selv men nemlig tryg forsikring som di bruker. Har bare vært styr på styr når produkt har vært defekt eller ikke som det skal fungere når jeg har brukt tryg forsikring. Elkjøp sine forsikringer er mye mer påliteligere og mer profesjonelle. Om du ikke vil ta ordet mitt på det så kan dere sjekke tryg forsikring på trustpilot selv. Hele 1,5 stjerner av 5 har tryg her.

De har gjort det igjen
De har gjort det igjen. Så komplett kjører kampanje, er du medlem så får du gratis frakt.. skulle noen betale for raskere levering så rykker de fram i køen, varen selger ut og nå får du ikke varen før ca en mnd! Ordentlig scammmer forretning!

Veldig treg levering
De tar seg nå betalt 39,- for at de skal plukke og pakke varen innen en dag. Uten dette tar det 1-3 dager. Makan til sommel. Ingen andre nettbutikker tar seg 3 dager for å plukke en vare på lager og få den ut døra. Det robot-lageret de skryter av kan ikke være bra.

Svar fra Komplett
De annonserer og spammer folk med % i…
De annonserer og spammer folk med % i så og si alt. På e-post, reklamer i nettaviser, reklamer på tv og youtube. "Crazy days! Opptil 60%, Black weekend, 80%! Slik lyder det fra komplett. Kjøpte så et produkt på tilbud fra de. Får til svar at de måtte kansellere min ordre da jeg måtte skjønne at de ikke tilbydde % på produktet jeg bestilte, i tillegg la de til flere punkter om at alt var kundens feil og at jeg nesten var inkompetent. Direkte motbydelig tilbakemelding, aldri mer komplett.no.

Svar fra Komplett
Lar meg ikke gjennomføre kjøp pga de…
Lar meg ikke gjennomføre kjøp pga de har priset feil. Blir ikke handlet mer her

Svar fra Komplett
Har vært kunde hos komplett siden 2008…
Har vært kunde hos komplett siden 2008 og har vært utrolig fornøyd med dem helt til i dag...
kjøpte et nettbrett hos komplett, Redmi Pad SE 8.7 64GB WiFi (graphite gray) for den nette sum av 990,-
hadde et uhell med den og den gikk i gulvet og skjermen knuste. kontaktet komplett for å få sjekket hva det kom seg på ved et evetuelt skjermbytte.. komplett har da tydeligvis hoppet til sengs med norges største svindel bedrift conmodo, som krever 1614,- for skjermbytte. ikke nok med det men om jeg ikke vil at de skal bytte skjerm så skal de jaggu ha betalt for det og (430,-)
heretter blir jeg ikke å handle hos komplett mer. synd for komplett har vært super disse årene men dette er lavmål fra komplett og conmodo.
ser nå at shay fra komplett har svar på min anmeldese av komplett.. NÅ vil h*n prøve å finne en løsning? nei takk, den sjansen til å finne en løsning hadde de ved første kontakt fra meg.

Svar fra Komplett
har hatt en solid opplevelse med…
har hatt en solid opplevelse med komplett gjennom årene, alltid levert fort, og den ene gangen jeg trengte og levere tilbake en vare, tja var ikke noe mer en og ta kontakt og da ble det løst.

Komplett Club sender spam
Komplett Club fortsetter å sende nyhetsbrev selv om jeg har forsøkt å melde meg av flere ganger. Avmeldingslenken fungerer ikke, og det hjelper heller ikke å blokkere eller rapportere e-postene som søppelpost.
Dette er svært frustrerende og etter min mening i strid med både GDPR og markedsføringsloven, som krever at det skal være enkelt å melde seg av markedsføring. Dårlig praksis og dårlig kundeopplevelse.

Svar fra Komplett
Garanti og reklamasjon eksisterer ikke
Garanti og reklamasjon kan de ikke. Fraråder virkelig og handle hos disse.
Kommer med skyldspørsmålet med en gang man tar kontakt, legger skylda rett over på kunden. Dette er jo som regel letteste utvei når man er usikker.
Man ser tydelig feilen med håndtaket man klager på, enten er det skrudd for hardt sammen på fabrikk ellers er plastikk for tynn i området der skruer er skrudd inn. Tegnet opp nye deler selv og fikset feilen selv, da med forbedringer så det ikke skjer igjen.
Ganske proft og avslutte sine mail med denne setningen her også: Dersom du mener vi har håndtert denne saken feil, er det alltids en mulighet å melde saken inn for mekling hos Forbrukertilsynet

Svar fra Komplett
Har ventet i litt over en måned på en…
Har ventet i litt over en måned på en oppvaskmaskin som skulle være på lager når jeg kjøpte den, som senere viste seg og ikke være tilfellet. Har tatt fri fra jobb i to dager for å motta varen som skulle komme da, men blir forsinket levert hver gang, selvfølgelig uten noe indikasjon på at den ikke blir forventet levert senere fra hverken komplett eller postnord. Komplett har virkelig tapt seg de siste årene, har vært veldig fornøyd med dem tidligere.
Det sto heller ingenting om at produktet ikke var på laget under tidspunkt av kjøp, som er det største problemet her. Og noe komplett skulle ha under kontroll.

Svar fra Komplett
Bestilte lerret til prosjekter som…
Bestilte lerret til prosjekter som aldri ble levert. Det ble kun sendt i retur av PostNord. Heller ingen forklaring på hva som har skjedd eller noen form for behjelpelighet i forhold til levering. Etterspurte om de kunne sende med ekspress ettersom at det har gått 10 dager siden bestillingen ble lagt inn.
Det blir å vurdere andre alternativer fremfor Komplett ved neste handel. Mulig feilen ikke ligger hos de, men når jeg må kontakte kundeservice to ganger for at de faktisk skal sende varen igjen så syntes jeg at de har litt å gå på ift. kundebehandling.
Dette innlegget ble skrevet 3. mars. Vi er nå på 10.mars og ikke fått noe info om verken lerret, sporingsnummer eller noe som helst. Men fakturaen består selvfølgelig som vanlig 😉

Svar fra Komplett
Kjøpte skjerm (Samsung 34" Curved…
Kjøpte skjerm (Samsung 34" Curved skjerm S34C650UE) fra komplett. Levert på få dager og fungerer ypperlig til hjemmekontor og som forventet.

Elendig på returer.
Etter denne anmeldelsen så rydda komplett opp på en positiv måte og glede for meg. Jeg velger da å fortsette å handle der å håper det positive vil fortsette fremover for alle dere andre som oxo velger komplett.
Elendig på returer.
Bestilte en pakke som Porterbuddy ikke klarte levere så den ble kansellert å sendt tilbake til komplett å der har de bare bestemt seg for å være fryktelig trege (nei dette er ikke første gangen men 2 gangen jeg opplever treghet hos komplett)
Komplett er nok blitt for store til at de klarer å ta seg av kundene sine.
Tar 3-4 uker med masse kontakt fra min side om å få dette ut av systemet.
Jada selvfølgelig vil dere svare at dere får mye retur men lite hint ta vare på kundene deres først, er mye negative kommentarer her på trustpilot om det samme.
Rett rundt hjørnet nå at jeg heller handler andre plasser enn komplett.

Fullstendig fraværende kundeservice
Vi har kjøpte et produkt av komplett som streiket under ett år etter handel. Vi mottok et låneprodukt.
Komplett fulgte videre ikke opp saken før inkasso for låneprodukt ble sendt ut. Det var ingen purringer, henvendelser eller lignende i mellomtiden. Komplett.no svarer ut med en beskyldende og aggressiv fremtoning i etterkant av mottatt inkasso. Overordnet stryker Komplett på kundeservice.

Sendt pc til reperasjon
Sendt pc til reperasjon, etter 3 uker det sitter fortsatt på verksted uten å sjekke det... Veldig missfornøyd

Inkasso grunnet kundeservice
Vel, 2 returer med 3 dagers mellomrom er for mye for enkelte systemer.
Disse 2 hadde faktisk fått utdelt samme returnr og kollinr/sendingsnr hos Postnord.
Hvor den feilen kom fra, vet jeg ikke.
Det jeg derimot vet, er at da retur nr 1 ble scannet inn hos Komplett som mottatt, så var retur nr 2 med samme nr allerede på vei til dem. Her ble det da kluss, siden 2 returer ikke kan scannes med samme nr.
Så ifølge Komplett har jeg da aldri levert inn retur nr 2, som jeg har sendt bildebevis for at jeg har gjort.
Hjelper det? NEH!
"Alt ser riktig ut hos oss", inkludert no svada om andre fullførte returer som har null betydning for denne saken er hva svaret er mer eller mindre hver gang.
Forstår de ikke at 2 varer med samme returnr/kollinr blir kræsj?
Den varen er hos dem, de vet bare ikke hvor. Å det ender da nå med inkassovarsel for meg, som om litt går til inkasso og svartelisting overalt for fremtidige kjøp.
Alt det fordi Komplett Kundeservice ikke makter å forstå hva som faktisk har skjedd her.
Styr unna Komplett I tilfelle du må sende noe i retur. Du ender opp med en utgift for usynlig vare...
Denne saken ender mest sannsynlig opp med juridisk innblanding. Jeg nekter å betale for en vare som er returnert, skulle da bare mangle.

Mangel på levering fra PostNord
Mangel på levering av LG Vaskemaskin bestillt fra komplett.no
Leveringen av Vaskemaskin fra PostNord.
Skulle vært levert fredag 6.2-26 de utsatte til Mandag 9.feb-26 og igjen utsatte de enda en gang til tirsdag 10.2.-26.
Fasan for ett møkka leverings firma. Tror de virkelig ikke at folk har andre ting å gjøre, enn å sitte hjemme å vente på noen som ikke kommer.