Kleyn Vans Anmeldelser

1 745
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir haben bei dieser Firma einen LKW gekauft und waren von Anfang an sehr zufrieden. Der Service war hervorragend. Nachdem wir die Fahrzeugpapiere verloren hatten, hat sich Marcel Balsters sofort da... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige maand hier een Electrische Mercedes bus gekocht voor mijn Taxi bedrijf. Ik werd snel en professioneel geholpen, proefrit gemaakt en de deal was binnen 20 min gesloten. Na een week de bus te heb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pieter een geweldige verkoper die meedenkt met de ondernemer! Toen het kantoor bij het afhalen van het voertuig wat achter bleef…. Loste Pieter het op 💪🏻

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb onlangs een bus online gekocht bij Marcel en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De communicatie verliep soepel en professioneel; ik werd goed geholpen bij mijn vragen en keuzes. De bus is... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Om Kleyn Vans

Skrevet av virksomheten

Kleyn Vans is one of the largest independent commercial vehicle dealers worldwide and we have been so for more than 105 years. We understand how important the right van is for your business. That is why you can choose from a wide selection of +700 used vans, including all brands. We also arrange your accessories, construction, and financing.

With a stock of over 700 vans of all brands, years of manufacturing, and price ranges, there is always a van that suits you the best. Additionally, at our office in Vuren, The Netherlands, we have everything you need for your new commercial vehicle in one place. Fast, affordable, and reliable.

Thanks to our experience and expertise, we know what we're talking about. Moreover, every van undergoes a technical inspection under the supervision of TÜV Nord upon arrival. The complete information from the test report is provided with each vehicle as standard. This way, you know exactly what you're buying.

Visit our website

Skrevet av virksomheten

A Kleyn Van with Kleyn service!
Kleyn Vans is one of the largest independent traders of used vans in the world. You can choose from a continually changing stock of 600 used vehicles. Our range includes all European and Asian brands, model years and price categories. Our way of doing business has stood the test of time for more than 90 years and is still counting. At Kleyn Vans you know exactly what you are buying and you get the services you deserve and the the best possible price.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 745)

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bus thuis omgeruild.

Een maand geleden een VW Transporter ingeruild, voor een jonger en sterker exemplaar, met vierwielaandrijving.
Bij het omruilen van de bus in Vuren, kon ik door problemen met inloggen bij de RDW, met m'n oude bus weer naar huis rijden.
Goed opgelost door bestelauto.nl, om zelf de auto te komen ruilen in Weert!
Met een volle tank diesel, en een kaas-borrel-plankje!
Ook héél blij met de 4-motion, bij de huidige winterse omstandigheden.
Groetjes Antoine van de Kruijs, Weert.

20. januar 2024

Svar fra Kleyn Vans

Fijn dat we u uiteindelijk op de juiste wijze van dienst hebben kunnen zijn! Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens.

Snelle afhandeling!

Vriendelijk personeel, snelle afhandeling! Alles was goed geregeld. Veel informatie gekregen over bepaalde mogelijkheden.

12. desember 2023

Svar fra Kleyn Vans

Wij hebben u volledig geinformeerd op weg geholpen, zo lezen wij. Perfect. En als er nog vragen zijn aarzel niet, wij staan tot uw beschikking! En veel plezier met uw aankoop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goed geslaagd en professioneel…

Heel goed geslaagd en professioneel en vriendelijk geholpen .
Duidelijke en vlotte afhandeling en goede inruil van m’n oude werkbus .
Heel tevreden over dit grote bedrijf . Vriendelijke groet van Anton Verkaik .

8. juni 2023

Svar fra Kleyn Vans

Fijn dat u tevreden bent, alleen dan zijn wij het ook! Heel veel werkplezier met uw aankoop en graag tot ziens.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb een bus gekocht op foto en via de…telefoon

Heb een bus gekocht op foto en via de telefoon.
Deze bus is keurig afgeleverd en ze hebben zich ook keurig aan de afspraak gehouden.
Een aanrader om in vertrouwen een auto te kopen.
Ronald

8. desember 2023

Svar fra Kleyn Vans

Bedankt voor uw mooie review! We begrijpen dat een bus op afstand kopen vraagt om een hoop vertrouwen. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Mooie Ford Transit aangekocht

Mooie Ford Transit aangekocht!
Marcel neemt de tijd voor je, maakt duidelijke afspraken, en komt deze na!

Zeker de moeite waard er een kijkje te nemen.

8. desember 2023

Svar fra Kleyn Vans

Mede namens Marcel hartelijk dank voor het compliment. Precies hoe we onze klanten graag van dienst zijn. Heel veelmveilige kilometers met uw aankoop toegewenst.

Top!

Super fijn!

14. november 2023

Svar fra Kleyn Vans

Wederzijds en dank voor de deal. Graag tot ziens en heel veel veilige km toegewenst.

Onze eerste bus!

Mijn vriendin en ik hebben hier samen onze eerste bus gekocht, een spannende aankoop. Wat zijn we ontzettend goed geholpen door de verkoper, Marcel, en daarna ook door de klantenservice en het team in de werkplaats. Of er ooit een tweede bus komt weten we nog niet, maar als die er komt, dan halen we die bij Kleyn, top service!

1. desember 2023

Svar fra Kleyn Vans

Dank het delen van uw ervaring! Goed om te zien dat onze medewerkers u naar tevredenheid op weg hebben geholpen. Graag tot ziens en voor nu veel rijplezier!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben super geholpen door Pieter en team

Ben super geholpen door Pieter en team. Moment van verkoop was er alle tijd om alles goed door te spreken en om het beste voor mij te kiezen. Alle vrijheid in keuzes en goed geadviseerd.

Ook tussendoor een paar vragen gehad, snel mijn antwoorden gekregen.

Op de dag van ophalen gingen er vanaf onze kant een aantal dingen mis. Dit werd super opgepakt door het team, 4 man was bezig zodat wij de bus toch mee konden nemen vandaag. En het is ze gelukt. Echt enorm te vreden voor de service en de iveco rijdt als een zonnetje. BEDANKT

24. november 2023

Svar fra Kleyn Vans

Dank voor uw review en wees geinformeerd, we blijven u graag van dienst! Heel veel rijplezier met uw aankoop.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede kerel

Voorheen had ik enkele problemen met een werknemer en had mijn bus enkele defecten, maar dat heeft Siebe heel goed en snel opgelost.
Ben heel blij met de service die mij is aangeboden.

Groetjes,

24. november 2023

Svar fra Kleyn Vans

Wat goed om te lezen dat onze after salesmanager Siebe een en ander naar tevredenheid met u als onze klant heeft kunnen oplossen. Dank voor uw review en heel veel plezier met uw aankoop. En graag tot ziens!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit is al de derde sprinter bus die ik…

Dit is al de derde sprinter bus die ik bij Pieter haal en ik ben er ontzettend tevreden over. Alles is netjes en eerlijk geregeld. Bedankt daarvoor!
~ Bana Levensmiddelen VOF ~

13. november 2023

Svar fra Kleyn Vans

Hartelijk dank voor uw positieve review, we doen er alles aan onze service op hoog niveau te houden. Heel veel veilige kilometers toegewenst!

Prettig bedrijf

Vriendelijke medewerkers en heel goede service. Een groot bedrijf met veel keuze en grote afnemers als klant maar waarbij je je als particuliere klant ook erg welkom voelt en vakkundig personeel treft.

10. november 2023

Svar fra Kleyn Vans

Wat een mooie review om te lezen, hartelijk bedankt! We streven bij Kleyn naar de beste service, of u nu voor het eerst een voertuig bij ons koopt of al vaker bij ons geweest bent. We wensen u veel veilige kilometers toe met uw nieuwe voertuig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed geholpen, uitstekende service!

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste bus. Door het goede advies van Maarten van Mourik hierbij precies de bus gevonden die aan mijn wensen voldoet en eigenlijk zelfs nog wat luxer dan ikzelf had gedacht voor mijn budget.

Voor een volgende bus zou ik zeker hier weer terugkomen en mij wederom door Maarten laten adviseren. Al met al goede service en een leuk gesprek ook nog.

19. mai 2023

Super ervaring met Kleyn Vans

Super ervaring met Kleyn Vans, wordt altijd goed geholpen door Pieter

20. september 2023

Svar fra Kleyn Vans

Fijn dat u tevreden bent, zijn wij het ook. Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens.

SPRINTER GEKOCHT

Ik had onlangs een bus gekocht bij kleyn vans, ik dacht in de eerste instantie dat het een prima bus was, maar helaas had deze wat mankementen. Mankementen die ik niet wil voor het geld, dat ik uit had gegeven aan een bus. Ik gebeld en mijn verhaal uitgelegd, waar ze me toch wel konden begrijpen. Uiteindelijk hebben ze de bus terug genomen en hebben ze mijn geld netjes terug gestort. Ondanks dat de bus niet was wat ik wilde, hebben ze me toch netjes te woord gestaan, geholpen en zijn met een goede oplossing gekomen. Marnix en Siebe alsnog bedankt en wie weet tot in de toekomst.

14. august 2023

Svar fra Kleyn Vans

Dank voor uw reactie, in ons systeem staat dat u niet tevereden was met deze bus en het ook niet ging worden en dus .. in de gedachte dat de klant koning is bij ons... hebben wij de bus teruggenomen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

We hebben een daf xf 480 gekocht en…

We hebben een daf xf 480 gekocht en daar waren wat problemen mee. Maar na de eerste problemen heeft siebe van dijk dit op zich genomen,en alles goed opgelost. We waren de auto wel ruim 3 weken kwijt,maar daarvoor hadden we een andere truck gekregen. Rij nu bijna 1 week met de daf naar tevredenheid. Marco smit,Karel Bolbloemen bovenkarspel

18. august 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv