Автомобільний сканер Kingbolen S6
Купив автомобільний сканер Kingbolen S6, на момент купівлі була остання модель.На сайті було сказано, що працює з автомобілями від 2006 року, але автомобіль Шкода Октавія А5 2012 року чомусь не підійшла для цього сканера. Жодна функція з технічного обслуговування не працює. Служба підтримки сайтіу відповіли що цей сканер чомусь не підходить для мого автомобіля, але Фольксваген Пасат 2015 року теж не підійшов.
Ось переписка:
Я: Я не можу виконати адаптацію EGR, я не можу перевірити пробіг у системі ABS, я не можу прокачати ABS... цей пристрій працює лише для зчитування та скидання помилок... Skoda Octavia A5, 2012, Універсал
Офіційний представник Кінгболена
На жаль, ця функція не підтримується на S6. Ми рекомендуємо використовувати K7. Дякуємо.
Я запитав: навіщо робити кнопки функціоналу, якщо вони не працюють?
Відповідь:
Офіційний представник Кінгболена
Понімаємо ваше неудобство.Функції інструменту відрізняються в залежності від марки, моделі і року випуску автомобіля.
Я запитав:
До чого тут автомобіль? Не бачив я такої інформації. Була інформація від 2006 року, якщо я не помиляюся?
Але відповіді не отримав.
Тож гарно подумайте які варто купувати товари цього виробника, бо може статися, що найдорожчий сканер може виявитися звичайним дешевим считувачем помилок
10. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring