Kennel Blanding Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan kun give Kennel blanding mine varmeste anbefaling. Vi har for en mdr. siden hentet vores dejlige hvalp. Hun er den mest søde og glade hundehvalp med masser af selvtillid og gåpåmod. Hele forl... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Forfærdelig oplevelse. Kennelejer overholder IKKE mundtlige aftaler, så mit råd er at få ALT på skrift, eller evt optage samtaler, så man har bevis for hvad der er sagt, hvis det skulle ende i retten... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt en hvalp fra kennel blanding i maj 2019. Den skønneste lille pige😍 Har tidligere haft 2 racerene stamtavle hunde med alvorlige kroniske sygdomme, som begge var meget medicinkrævende... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi købte Luffy hos denne kennel Janne Aagaard,med den forståelse, at han var en velfungerende hund. En hund som kunne fungere sammen med katte, andre hund... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kennel

Skrevet av virksomheten

Dansk avlede Blandingshunde, med garanti imod ALLE arvelige sygdomme HELE hundens liv. Husk altid at besøge en kennel inden du laver din vurdering. Vi har desværre ofte været ude for falske anmeldelser, som Trustpilot ikke vil fjerne, og vi har også flere gange oplevet det modsatte, hvor de fjerne gode anmeldelser. Dette gøres for at tvinge firmaer til at betale for dyrt VIP medlemsskab, hvilket vi ikke har ønsket. Gå gerne ind på vores FB https://www.facebook.com/groups/227639697815450 hvor du kan læse hvilke oplevelser de kunder som har handlet hvalp hos os har af erfaringer. Du kan også læse meget på vores hjemmeside kennelblanding.dk

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi købte vores lille pjuske for vildt…

Vi købte vores lille pjuske for vildt mange år siden, hun blev 15 år, vi har gennem årene fulgt kennelen og talt med bekendte der har hunde derfra, her er kun godt at sige, vi kigger efter en lille vovse og vi kigger igen hos kennel blanding. Et dejligt sted.

30. juni 2021

Hej Laila
Tak for den dejlige ord. Skønt at høre Pjuske har givet en masse gode år, men mange gode oplevelser. Det er det der er meningen med det hele.
Vh Janne

Chokerende oplevelse

Undgå denne kennel! Der er glade kunder, men når der opstår en uenighed, er der ingen vilje eller evne fra kennelen til at tage ansvar. I stedet tages der voldsomme skridt, som går udover både dyrenes ejere og dyrene selv.

Kennelejeren (KE) tager ikke ansvar og reflekterer ikke over sine handlinger i forbindelse med bortførelsen af min venindes hund.

Baggrund: Ejeren leverede hunden tilbage til kennelen på visse vilkår, f.eks. at hun ville inddrages, hvis hunden skulle videre, samt at hunden, indtil der eventuelt blev fundet en ny ejer, kunne komme hjem på weekend, når ejeren havde overskud til det. Desværre vendte hunden hjem i en udsultet og svækket tilstand og den havde også været udsat for en klipning, der var gået galt. Det havde efterladt hunden med sår og alt for lidt pels. Der kom derudover modstridende forklaringer på, hvor hunden rent faktisk befandt sig, afhængig af, hvad der var bekvemt for KE at sige i den givne situation.

KE nægtede, at noget var galt og blev i stedet vred på min veninde. Det endte med, at min veninde ombestemte sig og trak anmodningen om ejerskifte tilbage for at beskytte hunden mod yderligere overlast.

Efterfølgende modtog ejeren (der nu var blevet blokeret af KE) gennem en advokat et brev om, at der ville blive taget retslige skridt, hvis ikke hunden blev givet tilbage til kennelen. Det var dog ikke retslige skridt, men hunden, der blev taget! KE og hendes søn passede min veninde op og stjal hunden på åben gade. En hund, der stadig var registreret i min venindes navn på daværende tidspunkt.

På kennelens Facebookside udtrykte flere, at KE var gået for vidt. De blev smidt ud. Jeg forsøgte selv at nuancere den dæmonisering, der var af min veninde, hvor KE kom med mange usande beskyldninger, bl.a. at hunden blev forsømt og kun fik meget lidt motion. Vi mødtes mange gange gennem et halvt år til hundeleg med min veninde og hendes hund og ofte havde de allerede legeaftaler med andre. Der var ingen tegn på forsømmelse. Selvom KE anerkendte, at jeg var formulerede mig pænt, blev hun til sidst træt af, at den anden side af historien også blev fortalt, og jeg blev smidt ud fra Facebooksiden. Jeg har kontaktet kennelen via E-mail og er blevet ignoreret.
KE vil ikke forholde sig til, at der er en helt anden side af historien, som kan dokumenteres og ikke matcher det billede, hun fremstillede, hvor hun "reddede" en hund fra en frygtelig person. Min veninde har fået en del grove kommentarer p.g.a. KEs falske påstande om hende.

Der er mange bekymrende historier om denne kennel, som desværre ikke kommer frem, fordi enhver kritisk stemme bliver kvalt. Men det er vigtigt at få sagt, at alt ikke er rosenrødt på dette sted. Der er ingen ansvarsfølelse overfor dyr, som bare er en kilde til profit, ej heller hensynstagen til andre mennesker eller åbenhed overfor at lade dem komme til orde, når noget går galt. Ikke en ansvarlig måde at drive virksomhed på. Det er vigtigt, at der er plads til også at fortælle om de gange, det går galt, og hér går det altså *HELT* galt, p.g.a. en total mangel på empati og ansvarsfølelse.

KE brokker sig over, at negative anmeldelser ikke fjernes fra Trustpilot, selvom hun sandelig har haft travlt med at få dem til at forsvinde, siden hun alligevel betalte for det medlemskab, hun "ikke ønskede". Selv min venindes anmeldelser blev anmeldt og slettet, selvom der ubetinget var en anerkendt købsoplevelse, bekræftet af KEs svar til hende! Hun opfordrer til at gå ind i FB-gruppen, men den er støvsuget for alle kritiske indlæg og personer. Man kan derfor ikke læse om hverken denne eller de mange andre situationer, hvor en "besværlig" kunde og/eller deres kæledyr blev behandlet forfærdeligt.

Jeg vil også opfordre til at nærlæse KE's arrige "svar", hvor man bliver beskyldt for uvidenhed, at lyve og for at være dum, hvis man deler sin viden om den person, KE dæmoniserede og de forhold den nu bortførte hund i virkeligheden levede under. KE beklager sig over, at jeg har opdateret min anmeldelse på baggrund af hendes "svar", som også ændrer sig løbende. Der er min ret. Trustpilot har verificeret anmeldelsen, trods meget skrappe kriterier, men KE ved måske bedre end dem?

Hunden blev taget fra den registrerede ejer med magt *inden* retten havde fået lov at tale. KE havde ikke overtaget hunden permanent, da min veninde fortrød overdragelsen, efter KE mishandlede hendes elskede hund - og flippede ud, da hun blev konfronteret med det. Alt dette gør det forhåbentlig også lettere at forstå, at hundeejeren fortrød overdragelsen. Ethvert fornuftigt menneske, der bekymrer sig om sit kæledyr, kan få kolde fødder, når de oplever sådan en ligegyldighed og kynisme.
KE's svar? "Det hele er løgn!" At rette ejer ikke havde de fornødne beviser i retssagen sørgede KE, med sin store erfaring i misbrug, jo selv for.

27. juni 2021

Hej Martin
Du har aldrig været på min kennel, eller handlet her, så at du danner dig en mening på 3 hånds løgnhistorier, og kun ved at høre en side af en sag. Det er for mig dybt
useriøst.
Men til din oplysning kan jeg nu dokumentere at Ditte Fahlgren, har tabt den retsag der er kørt. Hun har på ingen måde nogen rettigheder over for min hund.
Dommen lyder !
T H I K E N D E S F O R R E T :
Janne Aagaard Simonsen frifindes.
Ditte Fahlgren skal betale sagsomkostninger til Janne Aagaard Simonsen med
11.500 kr.
Beløbet skal betales inden 14 dage.
Udgiften til vidneførsel med 334,70 kr. skal endeligt betales af Ditte Fahlgren.
Sagsomkostningerne bliver forrentet efter rentelovens § 8 a.
Vh Janne

Fået/passer den dejligste hund

Fået/passer den dejligste hund

mig og min kæreste har været så heldige at får lov til at passe og derefter få en af de hunde (pletto), som Kennel Blanding opdrætte med, og har aldrig oplevet en skønner hund (synds vi jo alle selv om vores egen hund), lige nu er hun igang med at får sin sidste omgang hvalpe efter 3 gangs graviditeter, hvor vi derefter får hende da hun går på pension. Vi kunne ikke have fået det beder!

14. juni 2021

Svar fra Kennel Blanding

Tak for de dejlige ord. Jeg er super glad for at i har glæde af Pletto og omvendt

Kæmpe anbefaling!

Min kæreste og jeg fik lov til i december at låne en hund med hjem (Pletto) for at afprøve hvordan det ville være at have hund i lejlighed. Vi blev simpelthen så forelskede i hende og efter hun har passet sine hvalpe de 8 uger ud, så får vi hende hjem. Vi glæder os og elsker at komme og besøge hende, hvalpene og alle de andre skønne hunde der bor på gården. Vi bliver altid mødt med smil og nogle gange står den også på lidt snak over kaffe. Alle gode anbefalinger om kennelblanding og Janne herfra! 🙌🏼

14. juni 2021

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har KUN gode erfaringer med Kennel…

Har KUN gode erfaringer med Kennel blanding. Hundene er sunde og stor trives. Kennelen inviterer til sociale arrangementer, hvor man kan mødes med de andre, der har købt hund hos Kennel Blanding. Så kan man samtidig se de andre hunde, fra det kuld ens hund er fra:) Kennelen er altid sød til at besvare spørgsmål i forbindelse med hunden:):)

12. mai 2021

Svar fra Kennel Blanding

Tak for de søde ord. De luner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har købt en hvalp for snart 14 dage…

Vi har købt en hvalp for snart 14 dage siden, og vi gik bevidst efter en blandingshvalp og det at se den kom fra sådan et dejligt friluftsted, med massere af dyr og mennesker omkring sig og en professionel måde at håndtere hele handlen på. Det har givet os en tryghed og hvis vi på et tidspunkt skal have en nr 2 hund, bliver det klart fra samme sted. Vi har købt Carl og han er så fantastisk, godt ernæret, kælen, legesyg, sover om natten og var renlig fra dag 1 👌🏼

8. april 2021

Svar fra Kennel Blanding

Hvor er det dejligt med så mange pæne ord. Tak for det.
Flot så godt i er kommet fra start. Det må være skønt at det lille pus, holder tæt fra start

Fantastisk kennel..

Fantastisk kennel med blandingshunde der bliver avlet efter sind, og ikke udseende.. Befriende dejligt!
Den første hund jeg fik derfra var i februar 2012 en vidunderlig tæve med det dejligste sind.. Hvilede i sig selv allerede som 9 uger gammel da jeg fik hende hjem og havde ingen problemer med alene hjemme træning og var renlig fra dag et.. I juni 2017 fik jeg nr 2 hund derfra og hele den vidunderlige oplevelse fra første tæve derfra gentog sig.. Har anbefalet kennel blanding fra første hund jeg fik derfra og anbefaler den stadig meget entusiastisk.. I starten af 2022 håber vi at vi henter nr 3 tæve derfra og er sikker på at vi igen vil opleve det samme som vi har oplevet 2 gange før.. Kæmpe respekt for Janne og det arbejde hun laver.. Tak Janne..

3. mars 2021

Svar fra Kennel Blanding

Tak for de flotte ord. Dejligt at høre dine hunde har givet glæde

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skøn kennel med glade hunde

Skøn kennel med glade, harmoniske og skønne hunde - både forældre og hvalpe.
Vores skønne hund var glad, tryg og renlig både når vi besøgte hende, og da vi hentede hende.

Vi vil garanteret købe vores næste hund hos Janne!

24. februar 2021

Svar fra Kennel Blanding

Dejligt at høre i er kommet så godt i gang med jeres nye hunde. Tak for de pæne ord

En rigtig hyggelig hundekennel

En dejlig kennel, hvor hundene har masser af plads, både ude og inde.
Når man har købt hvalp, og kommer på besøg, bliver man budt velkommen, af Janne og hvalpens forældre på gårdspladsen, det er virkelig hyggeligt.
Jeg kan varmt anbefale Kennel Blandingshund ❤️

23. februar 2021

Svar fra Kennel Blanding

Tak for de pæne ord. Dejligt at høre du havde en god oplevelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oplevelse ved køb af hvalp hos kennelblanding.dk

I maj 2018 købte vi hvalp hos Kennelblanding.dk. Det var en god og dejlig oplevelse vi havde. Vi fik lov til at komme og besøge vores hvalp hver uge inden vi kunne hente ham hjem. Alle hvalpene havde de bedste forhold, med eget udendørs hus og masser af plads til at udfolde sig. Vi fik en dejlig hanhund, som var renlig fra dag 1 og som stadig er sund og rask. Han er det kærligste og har et godt sind. Er god mod alle, både babyer, børn og andre hunde. Kan kun give den varmeste anbefaling til køb af hvalpe hos Kennelblanding.dk

23. februar 2021

Svar fra Kennel Blanding

Tak for de pæne ord. Dejligt at i er kommet så hurtigt i gang med renlighed

Har hund

Har hund herfra, som jeg besøgte mange gange inden han kom hjem. Han er så glad, social og modig.

22. februar 2021

Svar fra Kennel Blanding

Dejligt du havde glæde af at komme og besøge din hvalp inden han kunne komme med hjem. Skønt at høre han giver glæde

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har altid elsket dyr begge to så vi…

Vi har altid elsket dyr begge to så vi blev enige om at nu ville vi have hund igen.
Ved en tilfældighed hørte vi om Kennel Blanding og ringede og fik en tid til at komme forbi.
Vi følte os velkommen og der var tid til os. Det skønneste sted fyldt med glæde og vi mærkede en stor kærlighed til dyrene.
Vi fik god vejledning i hvilken hund der kunne være god for os med de ønsker vi har.
Vi valgte moderen og faderen og så var det bare at vente.
Vi blev informeret da Billie var med hvalpe og da hun skulle føde fik vi besked og der kom løbende info.
Vi føler vi er med fra starten og på fredag skal vi ud og møde vores nye familiemedlem for første gang.
Vi glæder os meget.
De bedste anmeldelser herfra os.

22. februar 2021

Svar fra Kennel Blanding

Dejligt at høre i har haft en god oplevelse, på trods af en lang ventetid, inden den lille ny kan komme med hjem

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En herlig lille robust hund

Efter nogle års pause ville vi igen have hund i 2017. Jeg var varm på en Shetlands Sheepdog, men fandt ud af, diverse kenneler tog kr. 14.000 for hvalpe. Jeg tænkte, at vi skal bare have en "god ven", som bare skal være en rigtig hund og ikke en unaturlig "stumpnæse" eller et lille "bjæffeapparat". Jeg fandt Kennelblanding - som bl.a. havde et kuld fra en far, som var ren Svensk Götaspids og en mor, som var en "skøn" blanding med div. terrier mm. Voksen størrelse ca. 12 kg. Så vi købte én derfra - en lille "ulv" i brun vildtfarve, med pjusket pels, spidse ører, spids snude og udtryksfulde brune øjne. For kr. 3.500. Hun er på alle måder en succes. Uden væsentlig træning, men ganske lydig, knurrer godt når vi trækker reb - men samtidig med en fantastisk evne til at undgå at bide til, hvis hun mærker at der er "finger imellem". Ingen helbredsproblemer. Nogle kalder - på ondskabsfuld vis - stedet en fabrik, og det er klart, at der er mange avlshunde og hyppige kuld, men at hvalpene går ude i forskellige indhegninger med hus i midten, sammen med deres mor, er jo egentlig ganske naturligt og en fordel for hvalpenes fremtidige helbred - og deres hurtige stuerenlighed - tror jeg også. Man kan kun konstatere, at på stedets Facebook-side, ser man en masse - og kun, så vidt jeg har set - tilfredse ytringer.

21. februar 2021

Svar fra Kennel Blanding

Hvor er det dejligt at høre jeres hund giver glæde

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig sted og glade hunde

Jeg har købt hvalp fra Kennelblanding 2 gange; i 2002 og igen i 2014. Begge gange har jeg haft mulighed for at besøge hvalpene flere gange og hilse på forældrene. Alle hunde jeg har hilst på i kennelen, har været nogle glade og tillidsfulde hunde, og oplevelsen med at købe hvalp her, har været meget positiv.
I 2016 overtog jeg også en af Kennelblandings pensionerede avlshunde. Den pensionerede avlshund lever stadig - og jeg har nok sjældent mødt en mere venlig, imødekommende og tillidsfuld hund, så mit indtryk er helt klart at både avlshunde og hvalpe har det godt hos Janne. Min næste hund skal også købes her...

Svar fra Kennel Blanding

Dejligt at høre du har haft stor glæde af dine hunde her fra. Jeg er så glad for, du også har fået Tilde, så hun har kunne nyde sit otium i perfekte rammer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiske hvalpe fra en fantastisk kennel

Denne kennel kan varmt anbefales. Vi fik i efteråret 2020 den sødeste hvalp fra Kennel Blanding. Hun er sund, glad, rask og lidt mærkelig - på den bedste måde. Janne var altid hurtig til at svare på evt. henvændelser vi havde som nybagte hvalpe-forældre. Mange kenneler fokuserer, i min mening, for meget på et "racetypisk" udseende, og tilsidesætter sundhed og temperament, derfor er det skønt at se en som avler blandingshunde - der gives oven i købet garanti mod alle arvelige sygdomme, hele hundens liv.

Svar fra Kennel Blanding

Tak for de søde ord. Dejligt at høre i har glæde af jeres hund

Kan kun anbefales

Vi er på nummer to hund fra Kennel Blanding - da vi mistede den gamle - var vi slet ikke i tvivl om hvor den lille ny skulle komme fra. Dejlige skønne sunde og robuste hunde - som passer til vores familie. Kan varmt anbefale denne kennel.

Svar fra Kennel Blanding

Det er så dejligt når i som kunder kommer tilbage for at købe en hvalp mere her fra. Det fortæller mig på alle måder i har været glad for jeres hund

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har købt den bedste hund hos…

Har købt den bedste hund hos kennelblanding.dk

Fuldstændig åbenhed kunne hilse på både mor og far - alle hunde var meget glade og imødekommende og der var fuldt styr på vacciner chip og ormekur samt gode råd og vejledning.

Svar fra Kennel Blanding

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at købe hund her. Det gør mig så glad når i får en hund der giver glæde

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik en lille shar pei/spansk…

Vi fik en lille shar pei/spansk vandhund. Janne var altid sød og smilende, da vi kom på besøge. Hun forklarede alt om rassen og behøv. Vi var meget tilfreds med hendes kennel og selvføgelig med vores lille hund!

Svar fra Kennel Blanding

Hvor er det skønt i har glæde af jeres hund, og har haft en god oplevelse med købet af den

Yderst tilfreds

Købte i år 2012, vores første hund hos kennel blandning/ Janne. I år 2019 købte vi nr.2 hund hos Kennel blandning. Vi har nu 2 skønne hunde, de er harmoniske, frække,glade..og har rigtig meget personlighed. De er opvokset i skønne omgivelser, og vi mødte forældrene. Vi har været yderst tilfredse, og anbefaler altid vores omgangskreds, at tage et kik på kennel blandning, hvis de skal have en hund ( En ven for livet)

Svar fra Kennel Blanding

Hvor er det dejligt at i har en masse glæde af jeres hunde. Tak fordi du anbefaler mig til andre. Det varmer

Fantastiske hvalpe

Fantastiske hvalpe, sunde og glade. Dejlige forældre og Janne er så sød. Man kan følge andre hvalpe og søskende hele livet. Skøn skøn skøn kennel.

Svar fra Kennel Blanding

Tak for alle de søde ord. Det varmer

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv