Meget dårlig service og nærmest på grænsen til en truende adfærd. Et godt råd, gå en lang omvej fra dette skandaløse firma.

Jeg har valgt at samle både el og gas leverancer et sted - nemlig hos Ørsted. Det synes jeg er mest praktisk.

Ingen problemer eller hovedbrud med opretholdelse. Alt har fungeret med tilfredshed.

3,9

Bra

3k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Meget dårlig service og nærmest på…

4. september 2025

Hej Kevin,
Tak fordi du deler din oplevelse.
Det beklager vi meget - Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi vil gerne forstå præcis, hvad der er sket og har derfor via Trustpilot anmodet om dine kontaktoplysninger. På den måde kan vi følge op direkte og sikre, at det ikke gentager sig.

Michelle E.,
Customer Care

Konkret og personlig betjening

Meget personlig, kompetent og konkret rådgivning fra Anders og de øvrige kolleger i Ørsted

25. mai 2023

Hej Charlotte,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.

Det sætter vi meget stor pris på.

God weekend

Rikke J. /Customer Care

Ørsted i lommen på Rusland

Man får kun en stjerne, når man ikke vil stoppe med at handle gas med Rusland. #Freeukraine

26. februar 2022

Hej Christian.

Tak for din anmeldelse

Ørsted finder situationen dybt foruroligende, ikke mindst de menneskelige lidelser, som krigen i Ukraine forårsager. Den russiske aggression går imod alt det, som Ørsted står for, og derfor har vi taget væsentlige skridt i overensstemmelse med vores værdier som virksomhed.

I forhold til den gas, som Gazprom leverer til Danmark, anbefaler Ørsted en tydelig og koordineret indsats fra EU og Storbritannien. I modsætning til at stoppe forsyningen af andre typer produkter vil det have alvorlige menneskelige og økonomiske konsekvenser, hvis der ikke bliver leveret nok gas, og der er derfor behov for at koordinere dette på EU-niveau snarere end lade det være op til den enkelte virksomhed. Derfor skal afhængigheden af russisk gas og et eventuelt forbud mod import af gas fra Rusland afgøres og håndhæves ved hjælp af tydelige politiske sanktioner.

Du kan læse mere om de øjeblikkelige foranstaltninger som Ørsted har truffet via dette link

Heidi P / kundeservice

Jeg har valgt at samle både el og gas…

Jeg har valgt at samle både el og gas leverancer et sted - nemlig hos Ørsted.
Det synes jeg er mest praktisk.

13. august 2020

Hej Lui

Mange tak for din anmeldelse og jeg håber, at du bliver glad for at være kunde hos os :-)

Daniel

Det er det beste Ørsted el leverandør …

Det er det beste Ørsted el leverandør For 5 stærne ok

13. juli 2020

Hej Florian

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord :-)

Jeg håber, at du fremadrettet vil være glad for at være kunde hos os.

Daniel

Fin service og god betjening ved…

Fin service og god betjening ved telefonisk henvendelse - kan kun anbefales

13. juli 2020

Hej Leif

Mange tak for din anbefaling og 5 stjerner :-)

Det betyder meget for os, at vores kunder får en god service og betjening, så det er jeg glad for, at du har oplevet.

Daniel

er gode til at fremsende rykker,men!!!!

er gode til at fremsende rykker, men regningen som der rykkes for, er ikke fremsendt !!!!!

3. juni 2020

Hej Kim

Vi har sendt regningen til den e-mailadresse, vi har registeret på din aftale.
Fordi det er første gang, du har modtaget en rykker, så har jeg slettet den nu, og du kan se bort fra den.

Næste regning sender vi også til din e-mail, så vær gerne opmærksom på det eller log evt. på selvbetjening eller vores app Mit Ørsted og tilmeldt automatisk betaling.

Dukker der spørgsmål op, så tag endelig kontakt til os.

Monika

lort firma med lort telefonisk service…

dårlig firma med dårlig telefonisk service .
anbefaler ikke på det .

31. mai 2020

Hej Iman

Det lykkes at finde frem til din aftale, som jeg kan se er en erhvervsaftale.
Derfor har jeg sendt din besked videre til mine kolleger i erhvervsteamet, som kontakter dig så snart de har set på sagen.

Monika

Har nu siddet i 20 minutter og hørt på…

Har nu siddet i 20 minutter og hørt på stressende musik og en hektisk kvindelig stemme som hvert halve minut gør reklame for deres hjemmeside. Det er første gang jeg ringer. Tror ikke jeg forbliver kunde i så ringe service orienteret firma! Heldigvis kan man jo selv bestemme hvor man er kunde!!

2. desember 2019

Hej Ulla

Vi har oftest rigtig travlt om mandagen, når det er lige op til regningerne skal betales, og det kan godt skabe lidt ventetid på telefonen, selvom vi knokler for at svare så hurtigt vi kan.
Jeg er ked af, du ventede i kø et godt stykke tid - så kan jeg godt forstå vores serviceoplysninger undervejs blev lidt ensformige.

Vi vil selvfølgelig være rigtig kede af, at det her gjorde udfaldet for, at du ikke længere ønsker at være kunde, og jeg håber, du vil give os en chance til. Ringer du tidligt eller sent på dagen er ventetiden som regel kort, og ellers svarer vi også på e-mails. Nu har du sikkert kigget på vores hjemmeside efter alle de henvisninger, du fik dertil, men der står heldigvis også nogle gode informationer.
Du kan bl.a. finde kontaktinfo til at sende os en e-mail her:

Du kan også bruge vores Facebookside, hvor der er rimeligt hurtigt svar, når du skriver inden for åbningstiderne:

Monika

i skrev i var billigere end seas nve…

i skrev i var billigere end seas nve hvordan kan det så gå til at jeg skule betale 400 kr mere

20. september 2019

Hej John

Der kan være mange årsager til det — måske dækker regningen en længere periode end tidligere, eller der er sket ændringer i dit forbrug.

Hvis du ønsker det, vil jeg gerne lave en prissammenligning ud fra din tidligere pris og din nuværende pris. I så fald er du meget velkommen til at sende mig en e-mail på trustpilot@orsted.dk med oplysning om, hvad du betalte tidligere. Så vender jeg tilbage, så snart jeg har mulighed for det.

Monika

Jeg synes Ørsted er meget godt og vil…

Jeg synes Ørsted er meget godt og vil anbefale det til andre.

15. august 2019

Hej Hanim

Tak for de fine ord - dem er vi glade for.
Ud fra ordene, tænker jeg, det er en fejl, du kun har fået klikket på 1 stjerne :)

imødekommende

Venlig og professionel behandling. Tilbød præmie for tilmelding som kunde selv om vi var for sent på den. Kunderelationer på to andre adresser talte positivt ved tilvalg til en tredie.

14. mai 2019