Jeg undrer meg over hvorfor Jysk Jessheim alltid ser ut som butikken har vært plyndret! Det er ekstremt rotete og aldri varer i butikken, uansett når jeg er der. Synd, Jysk har fått så mye fint. Men... Vis mer

Bestilte varer med levering til JYSK Åsane. Oppgitt leveringstid var 5-9 virkedager, men underveis ble den utvidet uten forklaring. Da kundeservice bekreftet at varene hadde ankommet butikken, kjørt... Vis mer

Skulle inn på nettbutikken og bestille noen varer jeg hadde sett på til min nærmeste butikk men da var plutselig eneste alternative å få varene levert med posten til 800 kr. Ingen som handler på net... Vis mer

Hadde en reklamasjon sak med defekt lenestol hos Jysk Lillestrøm. Hele saksbehandlingen gikk svært proff og raskt for seg. Veldig bra behandling av lagersjefen samt gode tilbakemeldinger og flott opp... Vis mer

1. Møbelbutikk
  2. Soveromsmøbler
  3. Butikk med stuemøbler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

JYSK har alltid gode priser til deg p� alt til boligen � g� p� oppdagelse i sortimentet v�rt, og se alle de gode kj�pene i dag.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,6

Alle anmeldelser

81 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ødelagt bord og elendig oppfølging

Bestilte og hentet et bord som ved hjemkomst viste seg å ha blitt røft behandlet av Jysk da begge bordplatene var 'knust'.
For å reklamere på bordet krevde de at jeg måtte ( betale for leiebil på nytt for å) levere bordet og få tilbake pengene/nytt bord. Det andre alternativet jeg fikk var å beholde det knuste bordet og få et gavekort på 600 kr.

Ekstremt dårlig kundeservice, ferdig med Jysk etter denne opplevelsen.

17. juli 2024

Jysk Porsgrunn

Jysk Porsgrunn, Telemarksporten, hadde ikke flere gulvtepper av det vi hadde sett oss ut enn utstillingsmodellen. Utstillingsmodellen kunne vi ikke få med oss da det kom flere tepper inn en annen dag 🤦‍♀️
Dårlig kundeopplevelse.

16. juli 2024

ikke fått varen min… det har gått 42 dager

Bestilte daybed 2.juni og med forbehold om at den skulle komme mellom 5-9 virkedager… når er det 14.juli og den har fortsatt ikke kommet… to uker etter at jeg hadde bestilt daybeden ringte jeg kundeservice og etterspurte varen, de sa den hadde ankommet. Da kontaktet jeg Jysk og de mente at det var bare noe kundeservice hadde sagt uten å sjekke opp. Varen hadde tydeligvis blitt lagt til i oktober, så de bestilte ny. Ringte igjen kundeservice to uker etter at den nye ble bestilt, og de skulle sjekke opp i hvor den var og ringe opp igjen. Noe som aldri skjedde. Nå har den også blitt forsinket og jeg fikk har fått kompensasjon på 500kr, men firmaet skal nok ikke bruke Jysk igjen.

2. juni 2024

ikke bestill fra jysk

Jeg måtte vente en måned på at bestillingen min ble levert, og i løpet av denne tiden gjorde ikke Jysk kundeservice noe for å hjelpe

11. juli 2024

Jysk økte prisen 50%

Kjøpte forrige uke 4 tre ben til rammemadrass . De kostet 200 kr .
I dag kostet de 300 kr!!
De sa prisene var satt «litt» opp🤣😕
I helgen….
Forkastelig!!! Slikt skaper negative ringvirkninger i samfunnet. Økning på 50%!! Jysk Askim

2. juli 2024

Ubrukelig.

Kjøpte dobbeltseng av Jysk på våren 2022, denne bestod av to rammemadrasser. Vi spurte om det kunne bli problematisk, og at det kunne oppstå problemer med sprekk i midten av sengen. Fikk den gang klar beskjed om det såklart ikke skulle skje, og at det var hele 20 års garanti på denne modellen.
klagde første gang høsten 2022 da det hadde oppstått en glippe/sprekk mellom madrassene til tross for madrasseklemmer (som vi også kjøpte i tillegg). Fikk da beskjed om å snu sengene rundt og kjøpe en madrassekile av dem for å forbedre problemet. Vi fulgte anbefalingen fra selger og gjorde slik vi fikk beskjed om.
Starten av 2024 har samme problemet oppstått igjen, denne gangen på andre siden. Vi tok kontakt med Jysk angående dette og fikk beskjed om at det skyldtes brukerfeil. Dette var for oss uforståelig da hverken vi eller andre vi har snakket med skjønner hvordan "brukerfeil" er aktuelt på en seng som er under 3 år gammel, samt brukt normalt. Vi stusset på dette og ba dem utdype, noe som tydeligvis var vanskelig da de sluttet å svare. Når de til slutt svarte fikk vi denne gangen beskjed om at garantien på dette var 2 år og hadde gått ut. Noe vi ikke fikk informasjon om første gangen. Føler at de haler ut tiden for å slippe unna saken. I tillegg til at de endrer begrunnelsen slik at den passer dem best. I tillegg har vi fått forskjellig informasjon,og forskjellige forklaringer hver gang vi har vært i kontakt med Jysk som gjør det veldig vanskelig å forholde seg til. Jysk oppleves som useriøse og inkompetente når ingen klarer å gi samsvarende eller gode svar. Oppleves også at de reklamerer med falsk trygghet og falske garantier som ser veldig fint ut på papiret, men er noe helt annet i praksis.
Siste gang vi og kjente bruker Jysk

1. april 2024

God seng

God seng, men den er ikke så god at det var verdt å vente en måned på.

Bestilte seng med leveringstid på 5-7 virkedager. Fikk beskjed om forsinkelser, ca to uker, leveres i uke 19 sa de. Hørte ingenting og tok kontakt med kundeservice i uke 19, de kunne bare fortelle at senga nå var sendt. 22. mai kom senga, altså midt i uke 21.
så dato for opplevelsen er en mnd tilbake i tid fra 22. mai da.

22. mai 2024

Jysk Forus. Kø i kassen, ingen ansatte å se

samme som på Vinterbro ; Lang kø til kassen, ansatte som bare vandrer rundt i butikken og smårydder. Den ene som står i kassen er opptatt med å svare på spørsmål etter spørsmål.

Til tider er også kasse punktet tomt for ansatte, og heller ingen er i sikte. dette er ikke god service og lite lønnsom butikk drift.

slik er det ofte på forus, så kulturen er er vel at kø hos kunder er ikke så viktig.
Rart .

30. mai 2024

Jeg var i butikken og bestillte en…

Jeg var i butikken og bestillte en rammemadrass, den var det 3 uker leveringstid på, ok.
Nå er det over to uker siden den skulle kommet inn og jeg har purret på dem og spurt hvor lenge det er til den kommer.
Den skulle komme i dag mellom 16-22.
Vel nå er den 22.10 og har jeg ikke hørt et pip .
Ansatte skjønner ikke hja jeg sier og jeg skjønner ikke hva de sier.
Spar pengene og dra et annet sted, ELENDIG opplevelse.
"dato for opplevelsen" er HELE mai.

27. mai 2024

Sjekk varene før du går ut av butikken

Hadde bestilt solstol på nett. Var der kl,19.30 21 mai 2024 ekspeditrisen gikk rundt og letet etter varen i ca 15 min. så fant hun den til slutt, men den var ikke innpakket, jeg reagerte dessverre ikke på det, da jeg kom hjem så jeg at ytterste delen på ene håndtaket var knekt, den var også støvete og hadde ganske mange riper, aldri mere jysk for min del. Fikk levert den tilbake dagen etter uten spørsmål.

21. mai 2024

Hos Vinterbro i dag

Hos Vinterbro i dag. Lang kø til kassen, ansatte som bare vandrer rundt i butikken og smårydder. Den ene som står i kassen er opptatt med å svare på spørsmål etter spørsmål, og ringer rundt til andre butikker. Ikke tegn til å få flere i kassen. Etter flere minutter bak i køen ga jeg opp, la fra meg varene og gikk.

13. mai 2024

Prismatch fungerer helt topp

Kjøpte masse håndkler.Fikk beskjed om at dersom de kom på tilbud innen 30 dager var det bare å komme inn å få gavekort på mellomlegget eller tilsvarende varer.14 dager etter kom alt på 50 %, og utlevering av samme antall håndkler som jeg hadde kjøpt gikk helt smertefritt! Kjempeservice !!!

30. april 2024

Butikken styrer sine egne åpningstider

Vi hadde virkelig trodd at "klikk og hent" var den enkle løsningen for å få tak i det vi trengte, men det viser seg at det er mer som å gamble med Førde-butikkens lunefulle åpningstider. Etter å ha krysset av 85 kilometer, var vi klare for å hente vårt drømme seng, men når vi endelig rullet inn på parkeringsplassen var dørene allerede stengt og hadde de ansatte bestemt seg for å la den 1. mai begynne allerede en time tidligere dagen før. Så der sto vi, uten seng og med en kraftig dose frustrasjon, mens vi måtte svelge nederlaget og snu snuten hjemover.

30. april 2024

Kvalmende kundeservice

Fikk en seng tilsendt i desember, bestilt i november. Fikk en feil del som tilhørte en annen type seng slik at oppbevaring under sengen fungerte ikke. Ga beskjed, og skulle få hente ut riktige deler innen 2 uker. Skjedde ingenting - hørte ingenting. Dette skjedde 4 ganger altså JEG MÅ RINGE 0 ETTERLYSE OG DE STILLER SEG LIKE UVITENDE TIL SAKEN OG SKJØNNER IKKE HVA SAK JEG REFERERER TIL. MÅ GANG PÅ GANG SENDE DE EN MAIL 0 FORKLARE. IDAG ER 5 GANG DE IKKE FORSTÅR. OG DENNE GANGEN SKULLE JG HENTE DELEN SOM TIL SLUTT VAR KOMMET I BUTIKK. MEN DA MÅTTE JEG LEVERE INN HELE SWNGEN FØRST? ALTSÅ IKKE EN JÆVLA GANG VA JYSK I KONTAKT MED MEG. IKKE 1 BESKJED. Og de nekter gi meg den ene delen (noen plater som holder på plass oppbevarings delen) de må absolutt få sengen I retur og sende meg en ny seng som de ikke visste hvor lang tid kunne ta.. Alle refererer til sjefen på jysk Laksevåg og at HAN har prøvd kontakte mg på mail da jeg ikke har fått en eneste jævla mail fra han. Sjekket søppelpost og alle mailer hver eneste dag. Løgn og bedrageri. Og jg får ikke hjelpen som ble lovet

14. desember 2023

Vanvittige fraktpriser i nettbutikken

Skulle kjøpe en rullegardin til litt over 300,- kr. MEN når jeg gikk til kassen skulle de ha 924,- kr. i Frakt. I allle dager..... Kjøpte en på Megaflis i stedet og betalte normal frakt 99,- kr. Handler ALDRI mer på Jysk!

25. mars 2024

Styr unna

Jeg bestilte en seng for noen uker siden, en kontinentalseng 160x200 gold c50 magasin. Den ble bestilt på nett, og levert på jysk i Larvik. Mandag fikk jeg beskjed om at den var klar, og jeg dro for å hente. Jeg fikk en venn til å hjelpe, da jeg ikke har hengerfeste. Da vi kom fram fikk vi med oss tre esker. Jeg spurte om det var alt, og de på lageret sa ja. Da vi kom hjem ble den gamle senga fjernet, og vi begynte å montere den nye. Det tok ikke lang tid før vi oppdaget at mye manglet, vi hadde bare fått med oss nedre halvdel av senga, dermed ble det å sove på sofaen. Kundeservice var stengt, så jeg ringte jysk Larvik på tirsdag. Der fikk jeg snakke med en gretten dame som sa at resten av eskene sto på lageret, mer sa hun ikke. Jeg ba derfor om at resten måtte leveres hjem til meg, da jeg ikke hadde mulighet til å hente. Den kunne leveres rundt kl. 15.00 dagen etter, fikk jeg beskjed om. Så ble det enda en natt på sofaen. Onsdag ventet vi på resten av senga, som ikke kom. Jeg ringte igjen, og snakket med en hyggelig gutt, som ikke fant ut av om senga var sendt, eller hva som hadde skjedd. Lageransvarlig var ikke tilstede. Han skrev ned situasjonen og skulle be lageransvarlig ringe meg på torsdag. Nok en natt på sofaen. Torsdag ble jeg ringt opp, og fikk beskjed om at det hadde skjedd en feil, men resten av senga skulle sendes så fort som mulig. Den skulle komme samme dagen eller fredag. Den kom ikke på torsdag. Dermed ble det enda en natt på sofaen. Fredag hørte jeg ingenting hele formiddagen, og ringte nok en gang for å forhøre meg om resten var sendt. Fikk da beskjed om at den var ikke sendt, men den skulle sendes mellom kl. 15.00 og 16.00. Etter enda en telefon rundt kl. 19.00 fikk jeg beskjed om at den endelig var på vei. Samboeren min har ryggproblemer, og de blir ikke bedre av flere netter på sofaen. Dette er den desidert værste opplevelsen jeg noensinne har hatt i en butikk. Etter å ha tatt kontakt med jysk kundeservice via messenger, fikk jeg beskjed om at jeg kunne få et gavekort på 200,- som plaster på såret. Ikke mye til plaster etter min mening, får jo ikke engang ett sengesett til den summen. Har forøvrig heller ikke fått dette gavekortet.

16. mars 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis