JYSK Danmark Anmeldelser

52 069
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super fin betjening i fysisk butik Det samme ved telefonisk henvendelse ved spøg. Leveringen var ikke ok. Personalet kom kun en, fragtmand, og der var bestilt to. Medarbejderen var lidt for “smart”... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god service i butikken og de har ydet en ekstraordinær service i forbindelse med en skade som fragtfirmaet lavede ved levering som de ikke ville erkende. Men jysk har taget ansvar og ydet ers... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg flyttett i ny leilighet i april og har kjøpt alle nye møbler og en god del tilbehør på Jysk. Møbler som ble bestilt til overtagelse av leilighet ble levert i butikk som avtalt og var da klar for h... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

En svensk ansat så ikke forstod ret var ved at give mig gavekortet og tilbyd en hovedpude sammen med en dyne men skrev det ikke på regningen sammen med langenet

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk

Skrevet av virksomheten

JYSK har altid et godt tilbud til dig indenfor alt til boligen - gå på opdagelse i vores store sortiment og se alle de gode tilbud idag!

Om JYSK

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

52k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(52 069)

17 101 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Overholdte ikke leveringsdatoen og…

Overholdte ikke leveringsdatoen og varslede det dagen før min seng skulle ankomme.

1. oktober 2025

Hej Jennifer

Vi er meget kede af at høre, at din seng ikke blev leveret som aftalt, og at du først blev informeret dagen før. Det er forståeligt, at det har skabt stor frustration – især når man ser frem til at modtage en vigtig vare som en seng.

Vi bestræber os på at overholde alle leveringsaftaler og informere i god tid, når der sker ændringer. Det er tydeligt, at vi ikke har levet op til det i dit tilfælde, og det beklager vi oprigtigt.

Tak fordi du har delt din oplevelse med os – det hjælper os med at blive bedre.

Ønsker dig en god dag.

Hjelpsomme medarbeidere

Hjelpsomme medarbeidere. Fikk god hjelp.

30. september 2025

Hej Vibeke

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du har fået god hjælp af vores medarbejdere – vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os 🌟

Du ønskes en dejlig dag.

//Mette - JYSK kundeservice.

effektivt ..

Det spiller

20. september 2025

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt har fungeret effektivt hos os.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

enkel og kvik med at bestille og…

enkel og kvik med at bestille og afhent,
irriterende det skal være på engelsk
(click and collect) her i DANMARK

18. september 2025

Hej Ove,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede en enkel og hurtig bestilling samt afhentning 🙌🛍️

Vi forstår godt din irritation over brugen af engelske udtryk som Click & Collect – især når vi er i Danmark

Din feedback er værdsat, og vi tager den med videre 💬

// Annesofie - JYSK Kundeservice

Vare ikke levert

Vare ikke levert

17. september 2025

Hej L R

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din vare – det er selvfølgelig ikke, som det skal være.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt os endelig med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig og uprofessionel…

Virkelig dårlig og uprofessionel kundeservice. Det kan ikke betegnes som kundeservice, men snarere kunde håndtering.

12. september 2025

Hej Mette

Tak for din anmeldelse – og for at dele din ærlige oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at høre, at du har oplevet vores kundeservice som dårlig og uprofessionel. Det er langt fra den standard, vi stræber efter, og vi forstår, at det har givet dig et negativt indtryk.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at se nærmere på, hvordan vi kan forbedre både vores kommunikation og serviceoplevelse.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – vi vil gerne lære af det og gøre det bedre fremover.

God weekend.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tok alt for lang tid.

Tok alt for lang tid.

20. august 2025

Hej Lone

Vi er kede af at høre, at du oplevede, at det tog for lang tid. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have. Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer, så vi kan levere en hurtigere og mere effektiv service fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.😊

Du ønskes en rigtig god dag.

//Jasmin - JYSK Kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt tilbud på terrassebord og flink…

Godt tilbud på terrassebord og flink betjening i butikken!

4. august 2025

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩

Vi er glade for at høre, at du fandt et godt tilbud på terrassebordet og oplevede venlig betjening i butikken. Det betyder meget for os, og vi håber, du får stor glæde af dit køb.😊

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Du ønskes en rigtig god dag.

//Jasmin - JYSK Kundeservice

kom til tiden super

kom til tiden

12. juli 2025

Hej Susanne

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen ankom til tiden – det er præcis, som det skal være.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du bliver glad for dine varer.

Hej Anita.

Tusind tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner.

Din anmeldelse er meget værdsat og vi sætter pris på at du vil dele den med os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

// Mia, JYSK Kundeservice.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Butikken var super men leveringen og at…

Butikken var super men leveringen og at man ikke kunne levere til den aftalte tid var skidt så i stedet for lørdag blev det ændret til onsdag grundet en fejl fra jeres side
Det var ikke okay
Virkelig skidt

2. juli 2025

Hej Jannie

Tak for din anmeldelse – og for at du roser butikken, det sætter vi stor pris på.

Vi er dog meget kede af at høre, at leveringen ikke levede op til dine forventninger. Det er helt forståeligt, at det er frustrerende, når en aftalt leveringsdato ændres, især når det skyldes en fejl fra vores side. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores leveringsprocesser, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Tak igen for at gøre os opmærksomme på problemet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supergod sevice og hyggelig betjening.

Supergod sevice og hyggelig betjening.

30. juni 2025

Hej Gunnar.

Mange tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du har fået både god, men også hyggelig service☺️

Det skal altid være en fornøjelse, at handle i vores butikker🤩

Ha' en god dag.

//Axel - JYSK kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kontaktet kundesupport da jeg hadde…

Kontaktet kundesupport da jeg hadde ødelagt en del til mitt vitrineskap , ny del blev sendt og mottatt etter få dager. Tusen takk for hjelpen , så glad og fornøyd 😊

19. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Hege

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du fik hurtig og god hjælp fra vores kundesupport!

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst problemer hurtigt og nemt, og vi er glade for, at du nu har modtaget den nye del til dit vitrineskab og er tilfreds med servicen. Din ros betyder meget for os og bliver delt med teamet.

Tak for at du valgte JYSK – vi håber at se dig igen snart 😊

Fint

Det’ fint, vil jeg mene

5. desember 2024

Hej Jeppe

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at alt var fint og levede op til dine forventninger.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen snart!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Registreringsside godtok ikke norsk telefonnummer.

Å velge varer og legge dem i handlekurven fungerte godt så lenge man var obs på at det var valgt Click & Collect ved varen. Men da jeg skulle fylde ut skjema for å hente varene fikk jeg ikke fylt ut telefonnummer med landskode, dvs at siden kun godtok 8 sifre. Heldigvis fikk jeg også besked på email.

25. mai 2025

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse 🤩

Vores danske system kan desværre ikke tag udlandske numre, og dette er grunden til at dit nummer ikke har kunne tilføjes. Men det var godt du fik en mail på det, så du kunne afhente dine vare.

Du ønskes en dejlig dag.

//Dahlia JYSK Kundeservice

Bedre kundeservice i butikken

Bedre kundeservice i butikken, ekspedienten skal ikke både vejlede kunder og være ved kassen samtidig.
for lang leveringstid, får ikke besked når varen er ankommet, før man selv henvender sig

6. mai 2025

Hej Kirsten

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer både med servicen i butikken og kommunikationen omkring din levering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi tager din feedback til os, og vi arbejder løbende på at sikre bedre bemanding og mere tydelig kommunikation, så vi kan give vores kunder en mere smidig og effektiv service – både ved kassen og i vejledningen.

Vi håber, at du trods alt er glad for din vare, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du fortsat mangler information om en ordre.

God dag til dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min levering var defekt og skulle vente…

Min levering var defekt og skulle vente en uge på ny vare og måtte fortage flere opkald til jysk

3. mai 2025

Hej Thomas

Jeg er ked af, at du i første omgang har modtaget en defekt vare. Men at du så også har skulle vente længe på din nye levering, er vi utrolig kede af.

Vi arbejder hele tiden på, at forbedre os.

Du ønskes en god dag.

Topp leveranse

Flott at leveransen kan settes på stedet uten at jeg er til stede.

13. april 2025

Hej Reidun,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at du satte pris på fleksibiliteten ved leveringen 💙
Vi ved, hvor praktisk det kan være, når tingene bare fungerer – uden at man selv behøver at være hjemme 🏡📦

Vi håber, du er tilfreds med varen, og vi ønsker dig en rigtig god dag!

// Rikke, JYSK kundeservice

Vurdert til 4 av 5 stjerner

At varen var der da jeg kom for at…

At varen var der da jeg kom for at hente den.
Forslag: skriv i beskeden om at varen er klar hvor den skal hentes. Jeg troede den skulle hentes fra lageret bag butikken,( det plejer man) og parkerede der.
Fik så varen inde i butikken og måtte ikke gå igennem lageret, så jeg slæbte på en tung parasol hele vejen rundt om butikken,lidt tungt og helt unødvendigt hvis jeg havde vist jeg skulle hente inde i butikken, så havde jeg jo parkeret foran.

23. mars 2025

Hej Karen.

Mange tak for din flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐

Jeg er ked af at høre, at du havde udfordringer i forhold til opsamling af din nye parasol. Det har bestemt aldrig været vores hensigt. 🌹

Jeg tager selvfølgelig dine ord med til rette afdeling til intern forbedring. 👍

Trods denne oplevelse håber jeg, at du bliver rigtig glad for din nye parasol. 🤩

Du ønskes en fantastisk dag. ✨

// Andrea, JYSK Kundeservice.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv