Min Yamaha skippede på CD aspilleren. Det blev fikset plus lidt ekstra og så fik jeg noget af dens gamle features tilbage plus lidt modificieret. Og nu kører det hele som det skal. Jeg skriver mest... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg fik en behagelig samtale om, hvad det ville koste at få serviceret et gammelt anlæg. Jeg fik en fornemmelse af, at mit grej ville blive behandlet professionelt, og at de vidste, hvad der skul... Vis mer
Super dejlig service, min Mark Levinson effekt forstærker blev serviceret og repareret til en god pris og indenfor 14 dage. Den spiller bedre end nogensinde. Er rigtig glad og tilfreds. Kan kun anbe... Vis mer
Hold kæft det lyder godt. Har et Nikko anlæg fra 1980-1982 som i de sidste år virkede lidt træt i kvalitet i både udgang og lyd. Men efter JJ-Teknik har haft forforstærker samt effektforstærker til... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
hifiværksted, , dvd, hifi, tv, radio, serviceværksted, marantz, denon, nad, pioneer, highend, service, jjteknik, højttaler, hifituning, jj teknik salg af højttalere og HI-FI.
Kontaktopplysninger
Bygmarken 26, 3520, Farum, Danmark
- jjteknik@jjteknik.dk
- www.jjteknik.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ingen kommunikation!
Kort:
En lang historie kort... det ville vise sig at tage helt op til 7 måneder førend jeg mistede tålmodigheden, ringede op og satte stopper for deres cirkus.
Lang:
Jeg sendte min ene elskede studiemonitor til reparation hos Jens og Jan... De fortalte at processen ville tage godt 1 måneds tid afhængigt af indhentning af reservedele, og det lød jo ganske godt!
Men under hele processen hørte jeg ikke lyd fra dem, medmindre jeg selv - med jævne mellemrum - ringede til dem for at høre hvordan det gik med reparation. Og, hver gang jeg havde dem i telefonen fortalte de, at det var på grund af deres leverandør, at der gik så lang tid - og at de ville holde mig opdateret. I starten, tog jeg mig til takke med den forklaring, men de ringede aldrig tilbage, hvorfor jeg til sidst måtte hente min ikke-reparerede-monitor hjem. 7 måneder... ingen kommunikation... det er elendig service. Øv.
Super
Super, har renoveret min Primare forstærker.
Koste det det koster, alle penge givet godt ud. Bravo
mandag morgenden 4/5 2020 i sidste uge…
mandag morgenden 4/5 2020 i sidste uge ringede jeg til jj teknik vedr rep af membram i en tweeter jeg sendte billeder af enheden og ringede tirsdag sidst på dagen fik oplyst den ikke kunde laves men måske der var en på lager der kunde erstatte den vilde få besked onsdag fik jeg oplyst intet skete ringede torsdag eftermiddag vi har ikke været nede på lageret i nu vi kontakter dig når vi har set om vi har en der kan bruges nu er det onsdag den 13/5 har intet hørt dårliger servic skal man lede længe efter
Har købt en del ting hos JJ teknik
Har købt en del ting hos JJ teknik. Fandt ud af at når man købte en ny ting fra dem kom de deres brugte udstillings model i kassen og solgte den som ny. dvs at de beholdte den nye ting selv og gav en den brugte. Total svindel og bedrag. Ydermere prøvede de at lyve sig ud af det. Min erfaring " Stol aldrig på Jan og Jens fra JJ-Teknik" større platugler skal man lede længe efter. Har snakket med andre der har været udsat for det samme
Helt igennem god service
Helt igennem god service, og virkelig kompetente.
Kan kun anbefales!
Dygigt håndværk og god vejledning
Jeg har fået repareret min accuphase forstærker og repareret og opgraderet mine JBL højttalere der begge er fra 70'erne. AV centrum har lavet et super fint stykke arbejde. De er dygtige og giver en god vejledning. Jeg kan varmt anbefale AV centrum / JJ teknik.
Løser alle problemer
Jeg havde 2 umulige opgaver som skulle løses, de var de eneste som klarede det. Ja kostede kassen og tager "forever" at vente på at de vender tilbage men alt kører 100%
Rigtig fin behandling
Jeg afleverede min forstærker til reparation her, med en aftale om at de ville vende tilbage 1 uge senere med et tilbud. Det tog så 2 uger før de vendte tilbage, med et ganske rimeligt tilbud.
Dagen efter jeg havde sagt ja til tilbuddet kunne jeg hente den, og alt virkede fint.
Det var gratis at få tilbuddet (noget der ellers er sjældent i forbindelse med reparationer).
Hvis tilbuddet havde taget den aftalte ene uge og ikke to, havde det helt klart været til 5 stjerner.
Fantastisk udført arbejde!
Jeg skulle have nye kanter på mine 15" JBL 2231H basenheder.
JJ overtog i sin tid JBL-Qualiservice, så jeg valgte dem.
Det arbejde er bare udført perfekt: de har ikke blot brugt en tonegenerator til at centrere svingspolen (meget vigtigt punkt) eller taget det på "fornemmelsen".
Jens har skåret støvhætten af og gencentreret svingspolen manuelt - før den nye kant blev sat på og støvhætten derefter sat på plads igen.
Mine 40 år gamle vintage-enheder ligner ny enheder!
Jeg vil specielt anbefale JJ-Teknik til de store basenheder på 15- og 18". Der kan det virkelig gå galt for amatør-reconerne...
Dårlig informeret, men fin reperation
Jeg har haft en Xindak Muse 3.0 sendt ind til reperation hos JJ Teknik.
Min første oplevelse var en lidt for simpel hjemmeside, med basisinformation, man bliver ikke informeret omkring tidsrum og procedure, og forsendelse hvem det sker igennem..
Jeg sendte cd-afspilleren ind, efter at have skrevet med dem, hvor førstehåndindtrykket var godt, herefter kunne jeg se at afspilleren var landet, men at de ikke havde taget imod den. Jeg sendte dem en mail, og der gik flere dage før de svarede og hentede pakken.
Herefter ventede jeg 2 uger uden at hører ydeligere fra dem. Så jeg skrev igen, og fik så at vide at jeg ville få et tilbud på hvad rep. ville koste. Fik intet så skrev igen, og fik tilbudet dagen efter.
Overførte betalingen til dem, og pakken blev så sendt med GLS, og til mit held var jeg hjemme.
Reperation og pris var helt fin, men service må siges at være i bunden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.