JJ-Teknik Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min Yamaha skippede på CD aspilleren. Det blev fikset plus lidt ekstra og så fik jeg noget af dens gamle features tilbage plus lidt modificieret. Og nu kører det hele som det skal. Jeg skriver mest... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fik en behagelig samtale om, hvad det ville koste at få serviceret et gammelt anlæg. Jeg fik en fornemmelse af, at mit grej ville blive behandlet professionelt, og at de vidste, hvad der skul... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super dejlig service, min Mark Levinson effekt forstærker blev serviceret og repareret til en god pris og indenfor 14 dage. Den spiller bedre end nogensinde. Er rigtig glad og tilfreds. Kan kun anbe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hold kæft det lyder godt. Har et Nikko anlæg fra 1980-1982 som i de sidste år virkede lidt træt i kvalitet i både udgang og lyd. Men efter JJ-Teknik har haft forforstærker samt effektforstærker til... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkverksted
  2. TV-butikk

Skrevet av virksomheten

hifiværksted, , dvd, hifi, tv, radio, serviceværksted, marantz, denon, nad, pioneer, highend, service, jjteknik, højttaler, hifituning, jj teknik salg af højttalere og HI-FI.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt i alt meget tilfreds.

Alt i alt meget tilfreds. Fik repareret en gammel Sony forstærker, som nu virker igen og ovenikøbet lyder lidt bedre (bilder jeg mig ind!) samt fik fikset to højttaler enheder så min fars gamle JBL 120ti'ere nu igen spiller. Har kørt et 10 timers speaker burn-in pink noise track fra Dalesnale på Youtube og de begynder at lyde blødere og mere naturligt i bunden. Der skal nok en del flere timers lyd til før de er helt spillet til. Men ift mit Sonos system så lyder det bare 1000 gange bedre ;-). Hivs jeg absolut skal sætte fingeren på noget er det at der sidder lidt limrester på skum-ringen der er blevet monteret på enhederne. Men det betyder intet og det er lige lovlig at gå i detaljen. Jeg er egentlig også bare taknemmelig for at der stadig findes steder som JJ Teknik der giver gammelt gear nyt liv. Det er vejen frem og bæredygtigt.

23. april 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nice people, poor reperation, early closing time

After a few ongoing complications and return visits with a reperation, all got sorted out to my satisfaction

I received my amplifier, it sounds great, all faulty parts replaced and the upgraded capacitors was a very nice touch👍

23. mai 2024

Rigtigt dårligt service

Rigtigt dårligt service, eller intet service eller ikke lyst til give service.
Den 2 - 11- 2023 sendt 2 Bang & Olufsen hjøteller til reparation og i dag den 21 -03- 2024 ved jeg ikke hvis det blev reparerer.
Jeg skal altid tage iniciativ og sprøger om hvordan er procesen.
Den sidste opdatering var den 19 -01-2024, hvor jeg skulle vente 10 dage. og endnu ved jeg ikke hvis det blev reparerer.
Jeg gider ikke mere browl, JJ Teknik kan behold hjøtæller, da jeg stoler ikke at betaler og blive aldrig send hjem.

Jeg har alle mails hvor kan beviser min klage.
Ja, det er den rigtig firna, og det er ikke en overraske at i deres system er jeg ikke, men hvis du prøver med min e-mail adresse, som er : rbarraza17hotmail.com, du kan ser sagen, hvis i har ikke min e-mail, jeg sender alle mails jeg har send med deres svar, Hel ærlig jeg vil ikke ringe, hvis i vil kan kontakt via e-mail

21. mars 2024
Logoen til JJ-Teknik

Svar fra JJ-Teknik

Hej Ricardo
Det er vi rigtig kede af og hører.
Men vi har ikke nogen Ricardo Candas i vores system venligst ring til os så vi kan få afklaret problemet. Er det det rigtige firma du har anmeldt?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

FØJ FOR EN STINKER HOS JAN OG JENS!!!!

Indleverede min SME V-12 tonearm for at få loddet et stik, som var knækket af en af litzetrådene. Havde forudgående haft kontakt for at sikre mig, at JJ Teknik kunne klare opgaven. Svaret var "Ja". Jeg skulle selv indkøbe og vedlægge stik og krympeflex. Indkøbte fire stik med henblik på at få skiftet alle fire stik, så det var ensartet. Tidshorisont : en uge til 10 dage. Efter 14 dage måtte jeg selv tage kontakt for at blive opdateret. Min arm var ikke blevet ordnet.
Der blev lagt nyt gulv. Dette gentog sig 3 gange yderligere. Endelig efter mere end en måned den 31. maj blev jeg ringet op. Nu var armen færdig. Jeg spurgte til hvad, der var lavet og pris. Der var loddet et stik og armliften var blevet kikket på. Armliften??
Jeg havde ikke bedt om, at der skulle kikkes på armliften. Den fungerede perfekt. Jeg udtrykte min forventning til, at armliften skulle fungere, som da jeg indleverede armen. Prisen er 1200 kr. Jan vil have jeg skal betale for den tid han har brugt på armliften!!
Jeg gjorde indsigelser og endte med at betale 600 kr., men desværre kun efter jeg i meget klare vendinger, havde nægtet at betale 1200 kr. Jeg konstaterer, efter jeg har installeret armen, at den dumper meget hårdt ned på vinylen samt at der kun er to stik med retur. Dette gør jeg gældende i en mail og Jan ringer til mig. Jeg kan indlevere armen igen, men skal indbetale 600 kr., hvilket jeg ikke vil, da jeg mener, det er rimeligt, Jan udbedrer skaden uden beregning. Hvis jeg ikke brød mig om deres procedure, kunne jeg bare finde et andet sted!! Da jeg spurgte til det manglende stik, vedgik Jan, at det var gået til, da han skulle lodde første gang. Jeg gør opmærksom på, at det ikke er i orden at fortie det manglende stik. Det kunne Jan ikke se noget problem i. Nu havde jeg jo fået det af vide!!
Jan mente problemet med hastigheden på armliften kunne skyldes, at jeg ikke kunne udbalancere armen og derefter belaste armen med det korrekte antal gram (Ortofon Per Windfeld 2,6 g) eller det kunne være en transportskade!!!!
Føj hvor er det dårlig etik og rædselsfuld kundepleje, at Jan på denne måde fralægger sig ansvaret. Han skulle selvfølgelig have sagt :"Du indleverer naturligvis armen igen og så ordner jeg den"
Jeg har nu en SME V-12 arm, hvor armliften ikke fungerer!! Jeg skal retfærdigvis sige, at Jens har været yderst fornuftig at tale med. Jan derimod er direkte uforskammet og har ikke skabt begreb om, hvordan han påtager sig ansvar for det skidt, han har lavet. En helt igennem dårlig oplevelse!!

31. mai 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tid skal man være efter dem

Tid skal man være efter dem
Prøver at sælge noget som ikke er ens smag
Til gengæld fik lavet flere ledning til UG i den længe
Og passet til mit anlæg håndlavet

8. april 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Begrænset Højtaler Erfaring !!!

Reparation af Hvide Jamo højtalere...
De kan ikke udskifte hvide kantophæng på hvide basenheder, Selvom de er fabrikslavet således. Så manglende, eller slet ingen erfaring på dette område. 🤔 Tillige med en ubehøvlet telefon adfærd.😠

23. februar 2023

Super dejlig service

Er rigtig glad og tilfreds. Kan kun anbefale JJ-Teknik.
Man kan mærke at Jan/Jens har rigtig stor erfaring.

5. november 2021

Føler mig snydt for 1200 kr

Føler mig snydt for 1200 kr.
Soundbar til rep. hos JJ Teknik Farum. Ingen lyd.
Efter afhentning stadig ingen lyd.
Henvender mig til HIFi Klubben i Roskilde de løser problemet for 199,00 kr.
Meget dårlig service og kundevenlighed, følte bare de var ud efter penge.
Kan på ingen måde anbefales !!

1. oktober 2021

Rep af mit NAD anlæg

Rep af mit NAD anlæg, det fungerer bare, tilmed med mere varmebestandige reservedele.
Har nu brugt dem 2 gange til rep af forskellige anlæg og er meget tilfreds.
Ja der er lidt vente tid og det koster det det koster, som man jo kun kan forvente.
men det er jo også kun jul en gang om året 😉

20. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv