Det er nu tredje gang jeg har brugt J.J. Elektric, og alle gange upåklageligt. Til tiden, som aftalt, venlig, serviceminded, og klar til uforudsete overraskelser. Kan helt klart anbefales. George, Fr... Vis mer
Kan på det varmeste anbefales J.J. Elektric. Har haft J.J. Elektric til at udføre en større og meget omfattende opgave her i huset. Omlægning af kabelføringer på loftet, nye kontakter i flere rum,... Vis mer
Kan anbefales
De er bare gode
George, Frederiksberg
Super service og arbejde
Mine forældre skulle have nyt køkken, og derfor havde vi brug for ny el. Super venligt personale og god feedback og anbefalinger på el, kontakter mm.
Kommunikationen var også virkelig venlig.
Vi vil bruge dem igen, og vi sender derfor også alle anbefaler afsted.
Rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse med JJ Elektric, da de skulle lave strøm til mit nye køkken.
Rigtig god og hurtig kommunikation, overholdt aftalerne, dygtige og flinke medarbejdere og et udført arbejde som var super tilfredsstillende.
Kan klart anbefale.
Vi har brugt firmaet tre gange i Valby…
Vi har brugt firmaet tre gange i Valby Værested i forbindelse med renovering af forskellige arealer. Hver gang har de overholdt både aftaler, priser og tidsplaner – hvilket er afgørende for os, da vi ikke har mulighed for lange lukkeperioder. Man møder selv mester, hvilket skaber tryghed og tillid, og montørerne er selvkørende, grundige og professionelle. De gør sig umage, er venlige og løsningsorienterede. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale firmaet.
Superfin oplevelse
Jeg fik trukket et internetkabel og opsat et udtag. Deres folk var venlige og dygtige, og opgaven blev klaret hurtigt og uden problemer.
Hurtig og hjælpsom
JJ Electric installerede hurtigt og effektivt et nyt elkomfur hos os i stedet for vores eksisterende gaskomfur. Jeg troede at det var bare var at sætte et stik i en kontakt. Det var det ikke. Så jeg skulle bruge hjælp hurtigt og den fixede JJ Elektric hurtigt og venligt. Jeg kommer igen
God service fra start til slut
God service fra start til slut. Jeg har brugt J.J. Electric tre gange indenfor kort tid. De kommer hurtigt ud, gode folk, og man betaler for den tid der bruges. Det er trygt. Pålideligt firma, som jeg varmt kan anbefale.
Ødelagde stikkontakter ifbm. el-tjek
Vi skulle have lavet eltjek i vores lejlighed i forbindelse med salg. Da der skulle besigtiges en stikkontakt i stuen, var han så voldsom, at stikkontakten (klikfunktionen) blev ødelagt. Da besigtigelsen var slut, var han ved at gå uden at sige noget. Vi spurgte ham, om der havde været noget. Han sagde så, at der var kommet en anmærkning på en stikkontakt, som skulle udskiftes. Det var den stikkontakt, som han selv havde ødelagt 5 min. før! Der var ikke andet. Efter han var gået, fandt vi også ud af, at han havde flækket en anden stikkontakt i køkkenet, som nu ikke så godt ud rent æstetisk. Vi endte med at skulle betale for to nye stikkontakter plus en regning til ham for bestigelsen. Brug ikke denne elektriker til eltjek. Han er alt for voldsom og ødelægger ting, som du bagefter får anmærkning for og selv skal betale for at få lavet.
Anbefales
Elektrikeren fra J.J. hjalp mig med mit problem med ventilatoren på mit bad. Hjalp mig også med et andet problem jeg havde som jeg lige nævnte i farten. Prisen var konkurrencedygtig. Vil anbefale og benytte igen.
Ødelagt lampeudtag i bygning fra 1990'erne udskiftes
Kenni fra J.J. Elektric ringede til mig, og gjorde mig opmærksom på, at han var klar til at hjælpe med et lampeudtag.
Jeg var en smule forsinket ift. at være hjemme på adressen, men servicen, såvel som venligheden var høj, idet Kenni ventede til jeg var til stede på ejendommen uden nogen former for beklagelse.
Det gamle og ødelagte lampeudtag blev hurtigt taget ud, og udskiftet med et nyt og moderne udtag. Hurtigt og Exceptionelt arbejde fra Kenni hos J. J. Elektric.
Suverænt elektrikerarbejde
Suveræn oplevelse. Overholdt alle aftaler, lavede et meget pænt stykke elektrikerarbejde og ryddede op efter endt job, så jeg slet ikke kunne se at der var blevet boret m.m. Kan virkelig anbefale denne elektrikervirksomhed.
Kan på det varmeste anbefales J.J
Kan på det varmeste anbefales J.J. Elektric.
Omlægning af kabelføringer på loftet, nye kontakter i flere rum, montering af 8 loftudtag, udendørs belysning og mange andre opgaver.
Alle aftaler blev overholdt, super flot stykke arbejde, behagelige håndværkere og der blev ryddet op og støvsuget efter dem, inden de forlod huset.
Yderst tilfreds
JJ Elektric har udført flere større opgaver for mig. Først lagde de el ind i mit kolonihavehus. Senere lavede de alt elarbejde i min lejlighed i København, som er blevet totalrenoveret. Jeg synes firmaet har en yderst professionel måde at tilrettelægge og gennemføre deres arbejde på. Jeg har følt mig i trygge hænder fra start til slut og er meget tilfreds med kvaliteten af de løsninger, de har lavet. Endelig vil jeg nævne at deres priser er fair.
God service og dialog
God service og dialog. Det udførte arbejde er der ikke en finger at sætte på. Fast leverandør fra nu af, i hjemmet!
Very good and trustworthy.
De bedste anbefalinger
El-trissing af rør i skunk blev udført med god kundeservice og grundigt og effektivt arbejde. Vi bliver helt sikkert kunder igen.
Fin oplevelse
Jeg fik ordnet forskellige småting; sat ny kontakt op, ordnet noget spot og fixet noget dårligt el-arbejde fra en anden elektriker.
De mødte til tiden, fik det fixet rimeligt hurtigt og var endda relativt billige.
Hvis jeg skal bruge en elektriker igen, så vil jeg helt sikkert kontakte J.J Elektric igen
Super arbejde, også til tiden.
Har brugt JJ Elektric op til flere gange, og det har ikke været sidste! Kommer som aftalt, udfører arbejde efter aftale, og rydder pænt op efter sig. Kan klart anbefales!
Mvh. Christian
Virkelig godt arbejde
Jeg har kun rosende ord til overs. Der skulle sættes nye spots op i køkken og bad. Oplevelsen var meget positiv, lige fra den første gennemgang forud for tilbuddet til den sidste spot blev sat op. Arbejdet er af høj kvalitet - både hvad angår udførelsen, finish, og standen som de efterlader rummene i. Jeg indhentede ikke tilbud fra andre, så jeg ved ikke hvordan prisen ligger sammenlignet med andre og løsningen var nok ikke den billigste jeg kunne finde, men jeg er fuldt tilfreds og betaler gerne lidt mere for en så solid en løsning.