Bra kvalitet, men utrolig slitsomt og rart at de har ulike størrelser og tilbud i appen, nettbutikken og fysisk butikk. Dette gjør det tungvint og vanskelig å planlegge, navigere og forstå hvilke stør... Vis mer
Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... Vis mer
I utgangspunktet fornøyd med Japan Photo. Gode kvalitetsprodukter osv. men jeg bestilte fra nettbutikken og skulle få det levert til butikken i byen min. De brukte altså 1 uke på å behandle min ordre... Vis mer
Superfornøyd med boka jeg bestilte og at jeg kunne betale mindre i frakt med å hente på kjøpesenteret i stavanger når jeg alikavell var der da. Grunnen for st det trekkes ned er fordi hun som sto i ka... Vis mer
CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Pakken ble sendt med postnord og ble stående på Langhus i en uke. Etterlyste den først hos postnord, som sa den hadde blitt borte og at de ikke fant den.
Tok etterhvert kontakt med japan photo for å informere om at postnord hadde rotet bort pakken. Fikk ikke noe svar, så tok kontakt med de på nytt etter et par dager. Fikk da beskjed om at de så på saken, og at jeg skulle høre fra de når de fant en løsning.
På spørsmål om hvor lenge jeg skulle måtte vente før de kom med en løsning, svarte de veldig unnvikende om at jeg kanskje hørte fra de om en dag eller to.
Etter mye om og men fikk jeg et løfte om at jeg skulle høre fra de iløpet av dagen, men jeg hørte aldri noe mer fra dem.
Mottok heldigvis pakken til slutt, da postnord fant den igjen. Varene var som de skulle, men er veldig skuffet over mangelen på service og oppfølging fra Japan photo. Forventer litt mer når jeg kjøper dyrt kamera med tilbehør, så kommer nok til å handle hos noen andre neste gang.

Svar fra CEWE Japan Photo
Jeg var på et fysisk kurs i. f.t Cewe foto bok. Det var hyggelig, effektivt og nyttig.

Svar fra CEWE Japan Photo
Veldig fornøyd med produktutvalg, levering og kundeservice. Min go to butikk når jeg skal handle til mitt kamera.

Svar fra CEWE Japan Photo
Det er en nettbutikk. Det gikk enkelt å handle der. Her kommer enda mer tekst fra å oppfylle minstekravet antall tegn. produktet er forresten bra til å holde telefonen, har kjøpt 8stk.

Svar fra CEWE Japan Photo
Fantastisk bra pakket inn. Den var godt merket med forsiktig glass! Jeg mottok pakken bare få dager etterpå!

Svar fra CEWE Japan Photo
Et stort minus er at du må betale for levering når du henter det bestilte produktet i butikken.
Jeg handler på nett ofte, og dette er den eneste butikken hvor jeg har hatt en slik opplevelse.

Svar fra CEWE Japan Photo
raskt levert .greie priser sammenlignet med andre og god service

Svar fra CEWE Japan Photo
Bestilte en lysbildeskanner for rundt 3000 kroner. Prøvde den, i henhold til bruksanvisningen, flere ganger med forskjellige typer lysbilderammer. Resultatet ble ekstremt dårlig; dårlig lys og dårlig skarphet. Jeg sendte skanneren tilbake til Japan Photo. Jeg sendte også noen av lysbildene jeg fotograferte, slik at kundeservicen kan se den svært store kvalitetsforskjellen mellom skannede lysbilder og originalene jeg skannet.
Venter nå på svar fra Japanphotos kundeservice.

Svar fra CEWE Japan Photo
Veldig hyggelig mann som hjalp meg.
Har vært der før,og fikk samme positiv opplevelse da også.

Svar fra CEWE Japan Photo
STYR UNNA! Så amatørmessig og inkompetent at det er flaut og skremmende. Kunne garantert ha levert kamera inn på en hvilken som helst neglesalong eller Garnkroa/sybutikk og fått bedre service og mere kompetent kamera-tilstandsrapport/verksted/service enn hos Japan Photo.
Ble solgt et kamera som ikke fungerer.
Sendte det tilbake for service/bytte i nytt som fungerer.
Fikk det tilbake med notat som sier at kamera fungerer som det skal. NEI, Kamera fungerer IKKE, det har akkurat samme feil som når jeg sendte det inn.
Hvis noen på service/rep avdelingen der hadde lært seg noe som enhver 4-åring i gata lett kan svare på, at en lysdiode som IKKE lyser ikke er lik en lysdiode som lyser.
Stemmer, den ene lyser, den andre ikke.
Hvis de hadde prøvd og skrudd på kamera for å filme med det, så hadde de forstått at det ikke lar seg gjøre.
fordi kamera fungerer IKKE.
Det er bare helt flaut . .