Bra kvalitet, men utrolig slitsomt og rart at de har ulike størrelser og tilbud i appen, nettbutikken og fysisk butikk. Dette gjør det tungvint og vanskelig å planlegge, navigere og forstå hvilke stør... Vis mer
Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... Vis mer
I utgangspunktet fornøyd med Japan Photo. Gode kvalitetsprodukter osv. men jeg bestilte fra nettbutikken og skulle få det levert til butikken i byen min. De brukte altså 1 uke på å behandle min ordre... Vis mer
Superfornøyd med boka jeg bestilte og at jeg kunne betale mindre i frakt med å hente på kjøpesenteret i stavanger når jeg alikavell var der da. Grunnen for st det trekkes ned er fordi hun som sto i ka... Vis mer
CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra CEWE Japan Photo
CEWE har jeg nå brukt flere ganger, både for print på perlemorpapir, glanspapir, lerret m.m., og resultatene lever opp til forventningen hver gang.

Svar fra CEWE Japan Photo
Hun som sto oppe i butikken brukte tid på å fortelle oss at henting av varer var i underetasjen. Nede hadde vi noen foran oss som skulle ha passbilder til dokumentasjon. Vi ventet minst 20 minutter. Da det ble vår tid virker ikke skanner for pakker. Vi spurte om kassamannen kunne skrive på en lapp ettersom vi ikke hadde tid til å vente lenger. Han sa likevel at han måtte
restarte skanner i noen minutter og prøve igjen. Den virket da fortsatt ikke. Beskjeden vi fikk var da at vi tok med oss pakken på eget ansvar. Ville ikke kunne reklamere ved feil ettersom varene ikke var skannet.

Svar fra CEWE Japan Photo
1 og halv uke senere har jeg fremdels ikke fått pakken og kundeservice har brukt 2 dager så langt på gi meg et svar hvor det blir av den, antar det blir lengre. Skuffet over leveringstiden og svar fra butikken.

Svar fra CEWE Japan Photo
Har ennå ikke fått varene.
Har sendt mail for å få status - men har heller ikke fått noe svar på den.
Har nå fått denne tilbakemelding om å gi feedback på min bestilling.

Svar fra CEWE Japan Photo
Bestillingen var levert veldig rask. Kvalitet på emballasje er høyd som mulig.

Svar fra CEWE Japan Photo
Flinke ansatte som hjelper med en gang. Imøtekommende og positive ansatte

Svar fra CEWE Japan Photo
Jeg har ikke motatt det jeg bestilte. Ingen melding om at den har kommet ikke mail heller jeg har betalt og ønsket levering til butikk og det har gått over 2 uker

Svar fra CEWE Japan Photo
Enkel handel med rask levering. Produktene kom fort og alt var som det skal. Godt pakket inn! Kvalitetsprodukter!

Svar fra CEWE Japan Photo
Denne anmeldelsen gjelder Japan Photo Lillehammer. Helt fantastisk service! Måtte sende et objektiv til reparasjon. Jeg skulle selvsagt ønske at prosessen hadde gått raskere, men det er ikke butikkens feil at det må sendes til Sverige, som igjen videresender til diverse verksteder rundt i Europa. Men da det endelig kom tilbake til butikken og jeg fikk problemer med å hente det selv før påske, fikk jeg tilbud om at de kunne levere det personlig til meg som bor i Elverum (10 mil fra Lillehammer!). Nå ordnet det seg allikevel slik at kona fikk hentet det - men for et tilbud! Og for en service! Opplevde også å bli tatt veldig godt imot da jeg var innom butikken. De var proffe, blide og imøtekommende, og behandlet utstyret på en skånsom måte. Ekstremt fornøyd!