Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH Anmeldelser

4,8

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb fra denne danske butik. Kvaliteten af varerne var fremragende og præcis som forventet. Leveringen var meget hurtig, og pakken var smukt og professionelt indpakket.... Vis mer

Som sædvanlig 5 ⭐️. Altid hurtig service og levering men det bedste er tøjets komfort og kvalitet ♥️ Har handlet tøj hos HSCPH i over 25 år og det har altid været fantastisk behageligt at bære ♥️

Selv om jeg har handlet flere gange hos Henriette Steffensen, har der altid været tale om: - Fine varer - Fin og personlig service. Også telefonisk. Det er klart produkter, jeg vil anbefale.... Vis mer

Absolut kvalitetstøj i diskret, men flot design. Tøjet fra HS er mit favorit-tøj i skabet - det kan bruges både til hverdag og fest - man føler sig godt tilpas. Jeg er især vild med deres tøj i lyse f... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. også i
  3. Barneklesbutikk
  4. Forhandler av babyklær
  5. Herreklesbutikk

HSCPH er en dansk design virksomhed, skabt i 2003 og ejet af den kreative direktør Henriette Steffensen. Firmaet står bag de bæredygtige brands Henriette Steffensen Copenhagen og Carl by Steffensen. Den unikke kvalitet er udviklet gennem mange år. Komposition af vores metervare, er 70% af den bedste polyester kvalitet og 30% hårdt spundet viskose, skaber den unikke og hyggelige blødhed, der er så eftertragtet. Vi bruger mange forskellige indfarvningsteknikker for at opnåvores smukke unikke og særdeles holdbare farver. Det giver os muligheden for at skabe levende og interessante farver tæt på naturens egne pallette.. Vores hovedprioritet er at skabe designs, der har en lang levetid. Vi udfordrer konstant måden hvorpå, vi tænker, arbejder og producerer vores kollektioner på. Vi indtænker stof forbrug, CO2-reduktion og effektivitet i alle processer når en ny style skabes. Vi fremstiller vores egne Oeko-Tex®-certificerede tekstiler i Europa, ligesom vores produktion foregår i Europa. I samarbejde med produktionsstederne arbejder vi løbende med reduktion af mængden af CO2 og restaffald.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

47 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hej Gitte,
Hvor vi da glade for du har modtaget din ordre med rette indehold - vi håber du bliver glad for dit nye tøj 😍
Håber at se dig igen en anden gang i HSCPH

En lækker saunahue

En lækker saunahue, som kom hurtigt efter bestilling.

24. februar 2025

Kære Annette,
Vi er glade for at høre du er glad for din saunahue og den var hurtig fremme ved dig 😍

Hurtigt nemt .

17. februar 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Fantastisk at høre! 😍 Tak for din anmeldelse – vi elsker at gøre det nemt og hurtigt for dig. Vi ser frem til dit næste besøg hos HSCPH! 🚀✨

En meget hurtig og ukompliceret proces

En meget hurtig og ukompliceret proces. - Varen var fint pakket ind og nem at åbne uden at posen gik i stykker.

12. februar 2025

Kære Jeanette,
Dejligt at høre at alt er gået fint, det vi glade for at høre 😍

God kvalitet

God kvalitet

29. januar 2025

Kære Anette,
Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du kan lide kvaliteten af vores produkter hvor er det bare skønt! 🙌🏼😍

Ønkser dig en vidunderlig dag 🌸

Meget tilfreds

Min fjerde fleece. Jeg kunne tænke mig lidt flere farve-muligheder i bluse med rund og v hals. (Mørkblå og mosgrøn fx)
Nem bestilling, hurtig levering.
Jeg er meget glad for mine bluser.

3. februar 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for din fine anmeldelse, Bente!⭐🙌🏼 Det gør os glade at høre, at du er så tilfreds med dine bluser 🥰 Vi arbejder hele tiden på at udvide vores udvalg, så tak for dine gode forslag til farver.

Gode bæredygtige varer

Gode bæredygtige varer - hurtig service!

15. januar 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for de pæne ord! 💚 Vi er så glade for, at du værdsætter vores bæredygtige styles og den hurtige levering. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos HSCPH

Gaat bij de mouwen snel pillen.

Laatst een mooie trui met bijbehorende shawl besteld. Het is een heerlijke, warme en zachte trui. Wat ik wel jammer vind, is dat de toch best kostbare trui bij de mouwen al zo snel gaat pillen

28. januar 2025

Dear Marjan

We are really sorry to hear that, wondering if you have any other clothes with velcro on them?

We would love to get it back and take a look at it. Contact us at kundeservice@hscph.dk

Utrolig hurtig handel

Utrolig hurtig handel. Bestilt i weekenden og leveret mandag. Varene er i tip top kvalitet. Tak for det.

14. januar 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Hvor skønt at høre! 🤩📦 Tak for dine pæne ord om vores hurtige levering og tiptop kvalitet – det gør os virkelig glade. 💛 Vi glæder os til at betjene dig igen hos HSCPH! ✨

Det er super lækker kvalitet

Det er super lækker kvalitet, og det kommer hurtigt og ligeledes er de hurtige hvis man returnerer en vare der er for stor.

13. januar 2025

Kære Gwenni,
Hvor er det dejligt du har oplevet hurtigt service hos os og du finde vores tøj tiltalende hvor er det skønt! ❤

And the Oscar goes to …..,

Super produkter, super kundeservice / OG ,,, lækker cardigan “Carl” 🏆🏆🏆

30. desember 2024

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Wow, sikke en anmeldelse! 👏 Vi er helt vildt glade for, at du elsker din cardigan "Carl" og oplevede super service – tak fordi du gjorde vores dag endnu bedre! 🥰

Skønt tøj

Skønt tøj. Og fantastisk at have på

11. november 2024

Kære Lise,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre du kan lide vores tøj det er dejligt at læse 😍

Ønsker dig en dejlig dag 🍂

hurtigt og effektivt

31. oktober 2024

Kære Lone,
Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at læse, vi er glade for alt er gået som det skulle 😍

Ønsker dig en dejlig dag og fantastisk weekend 🍂

Hurtigt og effektivt

21. oktober 2024

Kære Susanne,
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at læse at det hele er gået fint og hurtigt! 😍

Ønsker dig en vidunderlig dag 🍂

Hurtig levering

Hurtig levering, super lækkert tøj

14. oktober 2024

Kære Janne,
Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er vi glade for levering af din ordre var hurtigt fremme ved dig og at du kan lide være brand det betyder utroligt meget for os! 😍

Ønsker dig en vidunderlig dag 🍂

Super kvalitet

Super kvalitet
Hurtig levering

3. oktober 2024

Kære Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner!

Ønsker dig en vidunderlig dag 🌸

Dejlig kvalitet og meget hurtig…

Dejlig kvalitet og meget hurtig levering. 🌺

30. september 2024

Kære Kaja,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre at levering og kvaliteten af vores vare lever op til din forventninger! 😍

Ønsker dig en vidunderlig dag 🌸

Bukse-størrelserne er ikke helt retvisende…

3. gang er lykkens gang🥰 Jeg købte et skønt fleecesæt, vidunderlig kvalitet, super lækker farve, god kundeservice, og hurtig ekspedering. Toppen passede perfekt i str. M. Grunden til “kun” 4 stjerner er STØRRELSERNE, som ikke er retvisende. Jeg er normalt en str 38-40, og bruger str L eller M i bukser… Det troede jeg også var tilfældet her, men måtte returnere en L, og da jeg modtog M, var der ingen forskel på størrelsen/længden (på L og M), og endte tilsidst op med en str. S, der passer (+ 2 x 50,00 i retur porto), ikke optimalt. Jeg vil foreslå at I skriver at jeres bukser er store/lange i størrelsen og anbefale at tage en str. mindre end “normale” str. 😉 (og ja, I har modeller og deres mål, men det er lidt uigennemskueligt at sammenligne en 59 årig krop med en ung model på 173😉).

17. september 2024

Kære Dominique,

1000 tak fordi du tager dig tid til en grundig tilbagemelding, det betyder meget for os! Vores buksemodeller er forskellige, og vi kan se vi ikke har været gode not til at beskrive forskellene. Model 2117 som du har købt, er ekstra lang og har ekstra vidde i benene. Numse og talje vidde er det samme som 2115 & 2116 der også er ens bortset fra længden! Vores bukser er rummelige og tænkt som løstsiddende.
Der er et det samme spring mellem størrelserne fra XS-S-M-L-XL i vidden men det kan være svært at måle da man kan komme til at række i stoffet. Skønt du fandt den størrelse der passede dig. Det lyder som om du er en meget flot 59 årig! 😍

Alt var i orden

Alt var i orden, let at returnere.
Der handler jeg igen

9. september 2024

Kære Karin,
Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er vi dog glade for at høre du vil handle hos os igen det betyder utroligt meget for os! 😍