Klubbpris + porto (hvis jeg glemmer å avbestille "månedens") er altfor høy - mye dyrere enn i andre butikker. Må bestille mange varer for at det skal være lønnsomt. Mitt forslag: Lever al... Vis mer

Alt for mange "spesialpris" på nye blu-ray på "populær titler" Sats mer på blu-ray!! og få ned prisene på dem, Der er ofte billigere å kjøpe på eks cdon selv med deres vip priser på blu-ray.

Et relativt bra utvalg på kjente gamle og nye filmer, men mangler veldig mange filmer jeg har søkt etter. I tillegg så kommer bestillingene mine ofte etter 1,5-2 uker etter at jeg har bestilt. og... Vis mer

1. Butikk med filmutleie

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

1,3

Dårlig

Priser seg ut av markedet

HomeEnter leverer stort sett 100 % etter avtale. Det største problemet er at det etter hvert er blitt altfor dyrt å handle der. Selv med disse såkalte rabattene. CDON, Play.com, Zailor osv selger de samme titlene mye billigere. venter man noen uker synker prisene enda mer, mens HomeEnter tviholder på høye prisene alt for lenge. Jeg har derfor meldt meg ut som aktivt medlem og får bare kundebladet i posten uten forpliktelser...kjekt å ha oversikt over hvilke filmer som kommer ut.

Hej
Tak for din kommentar. Jeg er glad for at du sætter pris på vort medlemsmagasin og omkring vore priser så har vi et konstant fokus på at kunne tilbyde gode kampagner. Vi har besluttet at intensivere dette arbejde og håber at du i fremtiden skal blive mere tilfreds med vore priser.

Manglende levering - purring

Meldte meg inn i klubben ved velkomsttilbud. Denne ble sendt i 2 pakker som skulle ankomme i påskeferien. Fikk forsendelse 002 med 1 film. Pakke 001 med 5 filmer var feilbehandlet av posten og returnert til Homeenter. Jeg sendte mail til kundeservice om dette, de hadde sporet pakken og skulle sende en ny. Allikevel får jegpurrebrev med purregebyr på pakken som ikke er mottatt. Flott måte å behandle nye kunder på..............

Hej
Tak for din kommentar. Sådan skal vi ikke behandle vore medlemmer! Jeg skal tage en snak med vor kundeservice så vi strammer op på vore procedurer.

Mye tull og rot

Enten får man ting om og om igjen eller overhodet ikke. En annen ting er at hvis man skal se etter månedens utvalgte i digitalutgaven, er det nesten umulig å finne det, derfor kommer gjerne noe man absolutt ikke vil ha

16. april 2010

Bestillte varer kommer ikke.

Ved min første gangs bestilling av dvd-filmer så kom ingen av de jeg hadde bestillt.
Og så er det alltfor dyrt!
Jeg har bestemt meg for å melde meg ut når man kan få kjøpt andre steder til en billigere pris.

Hej
Tak for din kommentar. Jeg syntes at du skal kontakte vor kundeservice omkring din første leverance – hvis filmene ikke er udgået fra vore leverandørers sortiment så skal vi levere hvad du har bestilt.

VD, Homeenter AB

Får beskjed om 1 vip tilgode og bonuspoeng, men får ikke brukt dem.

Vanskelig å oreientere seg og dyrt. Finner man en film man vil ha, så er det umulig å få den vip man har bruk for og ringer man og spør, så er det kun klubbpris på den filmen. Enteb har man vip og bonus eller ikke. Ellers blir det for dyrt.
Grethe Harestad

Hej,
Tak for din kommentar. Det er dog trist at du ikke kan finde nogle film som du vil købe til VIP pris blandt de 1.201 film som vi tilbyder til vort ekstraordinære lave pris i vor norske filmklub. Husk dog på at du ikke behøver at anvende dit VIP med det samme men kan gemme det til når du syntes der er en film som du vil have.

Nesten helt fornøyd :-)

Jeg synes dere har godt utvalg og flotte kampanjer. Setter også stor pris på kampanjer med betalingsutsettelse - f.eks fikk jeg handlet julegaver og betalte dem i februar.
Nettsidene er oversiktelige og greie, og det er enkelt å bestille/avbestille både pr. tlf. og internett.
Jeg har vært kunde i både film- musikk- og barnefilmklubben flere år, og avbestiller nesten alltid månedens, men handler en del andre produkter. Blir som regel til at jeg handler flere produkter om gangen, da det svarer seg økonomisk.
Har aldri hatt noen problemer med hverken feilleveranser eller ødelagte varer. Synes også leveringstiden er akseptabel.

Det som gjør at dere ikke når helt opp er prisen på nye produkter. Klubbprisen er ikke helt avskrekkende, men ofte får jeg kjøpt nye filmer på f.eks. Coop OBS! for kr 99,-. Da frister det ikke å bestille den hos dere til 179,- + porto.
Jeg synes også at månedens burde sendes portofritt.

Alltid super service.

Rask levering av varer, super service hvis man henvender seg pr. telefon. Har aldri hatt noen problemer med Home Enter gjennom de 20 årene jeg har vært medlem.

16. april 2010

Poorest service I' ve had.

Jeg har opplevd det samme å fått uønset velkomstpakke hvor jeg må betalte porto eller selv betale porto for å returnere.

Homeenter er det verste jeg har kommet borti. Utrolig dårlig service, de som jobber der har ingen sympati eller samvittighet, hvor de VET de svindler folk, og klarer å leve med det. Loven er desverre ikke 100 % sikker, og de kjenner smutthullene godt.

Dette er en dårlig bedrift som bruker tvang som slagsteknikk hvor de kliner filmene sine på trynet til folk uten å trekke seg tilbake.

Det er ingenting i deres serviceløftet som tilsier at "kunden har alltid rett".

Eneste man spør om her er å få avsluttet abbonement, og kostnadfritt retur av velkomstpakken. Så kan begge parter gå fra dette som et smil. Hvor de har gitt god service og jeg sitter tilbake med et godt inntrykk av dem.

Ringte dem og fikk ta i dem. Snakk om dårlig service. De pratet rundt og rundt grøten, aldri fikk jeg inntrykk av at de ønsket å rette på feilen, ingen sympati for at dette var beklagelig, kun det er ikke vår feil. DU har tydeligvis gjort dette selv o.l. De svindler godt for å si det sånn.

Ønsket å prate med sjefen, svaret var: "du kommer ikke noe lengre ved å prate med han" jeg får da prøve. Den ansatte: rundt og rundt grøten igjen, med nedlatende kommentarer. et par sekunder etter ble jeg satt over til en med samme holdning han hadde, uten å kjenne meg.

Jeg-:"snakker jeg med sjefen?

han: "du snakker med *** (navn) ( stemmen va skurrete og hørte ikke navnet)

jeg spurte på ny han svarte akkurat detat han samme.

Jeg: Hviken tittel har du? ( for at han skulle forstå)

han: Det kan jeg ikke si. (???)

Uansett ble jeg møtt med akkurat samme holdning som han forrige om at sjefen ikke har noe mail eller nummer jeg kunne få. " Du kommer ikke noe lengre ved å prate med han, han sier akkurat det samme vi har sagt"

Frustrerende å være nødt til å bruke tid på en så useriøs firma som dette. De ødelegger virkelig tiden til folk. Håper forbrukerrådet tar opp saken mot dem.

Her tar man

8. desember 2009

Hej!

Jag har läst ditt inlägg på trustpilot och vill gärna bemöta det.

Det är verkligen tråkigt att läsa den konversation med vår kundservice som du återger. Detta är definitivt inte det sätt vi vill bemöta våra kunder på. Oavsett om man är överens eller inte ska vårt bemötande självklart vara korrekt och tydligt.

Jag ber om ursäkt för vårt bemötande och kommer att gå igenom ärendet med vår kundservice.

Vad gäller ditt specifika ärende är det svårt at kommentera utan att kunna se på ditt konto vad som hänt.

Jag skulle gärna se närmare på ärendet och ber dig därför att kontakta mig asa.lorentzson@homeenter.com eller helena.omarsdottir@homeenter.com så att vi kan hjälpa dig.

Vi har historik kring när och hur en anmälan till vår klubb kommit in och kan säkert reda ut missförstånd. Om vi har gjort fel kommer vi naturligtvis att rätta till det.

Med vänlig hälsning,
Åsa Lorentzson, Service Director, Homeenter

Vis anmeldelser på alle språk. (460 anmeldelser)