FANTASTISK HUNDEFRISØR FORRETNING! Jeg fik klippet mit barnebarns 2 hunde! Fin behandling af begge hunde og super flotte hunde, blev hentet efter nogle timer, glade og friske! Kan kun anbefale d... Vis mer
Selvom de var lidt forsinket og klinikken derfor lukkede kort tid efter, tog dyrelægen sig god tid og var meget omsorgsfuld omkring aflivningen af min søns hamster. Prisniveauet var også fint og fre... Vis mer
Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... Vis mer
Kæmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mødt. Efter et sygdomsforløb hos min kat på 16 år, måtte jeg tage den svære beslutning at lade hende få fred. Sif gjorde en rigtig hård dag... Vis mer
Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Jeg og min hund blev mødt af venlige og omsorgsfulde personer i receptionen. Jeg var lidt nervøs, da dette var første besøg hos ny dyrlæge, da Lasse er stoppet. Dyrlæge Louise var så positiv, venlig og omsorgsfuld, at jeg følte mig mødt på den bedste måde. Hun tog sig tid til at tale med mig og hun ringede tilbage med prøvesvar som aftalt.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Altid søde dygtige og kærligt personale der giver sig godt tid til dyr og ejer.
Vi kommer som altid igen igen til de søde på Hjørnegårdens Dyreklinik
🐾❤️

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Jeg bruger Hjørnegården til med både min kat og min hund. De elsker begge to at være der, selv min kat, som ellers var utryg før vi gik til Hjørnegården. Jeg er altid blevet mødt af meget kompetente og venlige dyrlæger. Jeg oplever dem som meget grundige og professionelle, og det er tydeligt at de forstår dyrenes kropssprog. Jeg kan også rigtig godt lide at der er opdelte venteværelser for hunde og katte! Kan helt klar anbefale!

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Sif var super sød , og tyson blev hurtig forelsket i hendes godbidder, så alt gik som en leg.

5 - Meget tilfreds
Virkelig sødt personale. Min hund følte sig tryg. Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi kommer helt sikkert tilbage.

5 - Meget tilfreds
I har altid til os og giver jer god tid, når vi er kommet.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Faglig dygtighed og god kommunikation samt hurtig diagnosticering giver 5 stjerner

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
BEMÆRK: ikke dyreklinikken men derimod deres hundefrisør POTERNES PARADIS skottegården.
Ejeren er den samme.
Meget utilfredsstillende oplevelse hos denne hundefrisør.
Jeg afleverede min hund med en helt tydelig besked om et sommerklip – uden at den skulle blive for korthåret og stadig med respekt for racens naturlige klip. Alligevel fik jeg en hund tilbage, der var klippet ekstremt kort med maskine, hvilket på ingen måde stemte overens med det aftalte.
Det mest opsigtsvækkende er, at hundefrisøren efterfølgende selv indrømmede, at man normalt ville klippe denne race med saks – men valgte alligevel at bruge maskine (endda på højeste længde). Det virker både uprofessionelt og som en klar tilsidesættelse af både faglig standard og kundens ønsker.
Kvaliteten af arbejdet var desuden direkte sjusket. Min hund virkede tydeligt utilpas i flere dage efter, den var ikke blevet klippet ordentligt omkring testiklerne, og der var ujævne pletter på maven, hvor der slet ikke var klippet ordentligt.
Efter flere beskeder frem og tilbage med ejeren var den eneste løsning, de ville tilbyde, at refundere halvdelen af beløbet. Det står slet ikke mål med fejlen, og det er svært at forstå, hvordan de mener, det er en rimelig løsning på en så markant fejl.
Resultatet er langt fra acceptabelt, og jeg står tilbage med en følelse af, at der hverken er blevet lyttet eller taget ansvar.
Kan på ingen måde anbefales.
5 - Meget tilfreds
I er altid søde og imødekommende, og det er kompetent og forståelig hjælpe vi får fra jer altid.
Vores ene hund er desværre bange for dyrlæger generelt, men den anden elsker at komme hos jer, uanset hvad den stakkels fyr faktisk har været igennem :-)

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Kompetent og omsorgsfuld behandling af vores syge hvalp.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
I var fleksible, hjælpsomme, omsorgsfulde og støttende for både vores hund og os, da han pludselig blev syg og skulle herfra. Af hjertet TAK.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Altid så søde både overfor os og vores dyr

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Rigtig søde og omsorgsfulde ansatte

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Personalet satte stor stolthed i samt gav sig ekstra god tid til at klippe Lucca så pænt som muligt, selvom han er en hvalp på knap 7 mdr og dårligt kan sidde stille 😊

skulle sige farvel til min kat igennem næsten 19 år
blev mødt med stor omsorg og rolighed, det blev et meget fint farvel helt på mine præmisser
Så de fineste anbefalinger herfra

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Den bedste dyrlæge, har aldrig mødt så dygtige, venlige og omsorgsfulde personale og læge. Kunne ikke ønske en bedre behandling, er mere end tilfreds. Så til alle her skal i gå hen hvis jeres dyr skal til dyrlægen.
Tak for jer 🥰 hilsen Ullas mor

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Rigtig sødt personale og grundig dyrlæge

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Min cavaler på 5 år skulle ha klippet negle og ordnet analkiirtler. Vi blev mødt med et smil og han snakkede meget blidt og kærlig til min hund Der var ingen ventetid

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Jeg har netop besøgt Hjørnegårdens Dyreklinik, og det var en rigtig god oplevelse. Man mærker tydeligt, at de prioriterer både faglighed og tryghed højt. Jeg følte mig meget velkommen, og vigtigst af alt blev der taget rigtig godt hånd om mit kæledyr. Jeg vil uden tøven give dem 10 ud af 10 og anbefale dem til alle, jeg kender.