Imponerende kvalitet, ro og service til både 2- og 4-benede trods travlhed i klinikken og på en lørdag! Dyrlæge Sif lavede rigtig grundig undersøgelse og tog sig ekstra tid til sende prøvesvar og opsu... Vis mer
Se hva andre synes
FANTASTISK HUNDEFRISØR FORRETNING! Jeg fik klippet mit barnebarns 2 hunde! Fin behandling af begge hunde og super flotte hunde, blev hentet efter nogle timer, glade og friske! Kan kun anbefale d... Vis mer
Selskapet har svart
Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... Vis mer
Selskapet har svart
Kæmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mødt. Efter et sygdomsforløb hos min kat på 16 år, måtte jeg tage den svære beslutning at lade hende få fred. Sif gjorde en rigtig hård dag... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager
Kontaktopplysninger
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, Danmark
- www.hjoernegaardens.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altid søde og professionelle personale
Altid søde og professionelle personale

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Jeg får altid en god behandling.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Super service da min kat blev aflivet i…
Super service da min kat blev aflivet i mit

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
En kæmpe tak til dyreklinikken for at…
En kæmpe tak til dyreklinikken for at handle så hurtigt og professionelt.
Min hund Luna havde fået en medicin forgiftning tak for Jeres hjælp omsorg og I har reddet hendes liv.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Man bliver altid mødt med et smil og…
Man bliver altid mødt med et smil og alle medarbejdere virker meget kompetente.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Min kanin Fnuller er lige blevet…
Min kanin Fnuller er lige blevet kastreret her.
Efter 3 besøg (uden beregning) hvor at de konstaterer hans kugler ikke var faldet ned, så lykkedes det endeligt at få ham kastreret. Fnuller var der hele dagen til observation og jeg fik en sød og grundig vejledning om pasning inden de udleverede ham.
Dagen efter ringede de endda for at høre hvordan han havde det . Og vi er også blevet tilbudt en kontrol tid (uden ekstra beregning) det synes jeg virkelig er en dejlig og tryg oplevelse ! Min lille fnuller har fået et pænt resultat uden komplikationer og jeg er så glad for den gode og trygge oplevelse med gode medarbejdere. Alle mine dyr vil komme dernede fremover, det er helt sikkert.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Top kvalitet med en enorm imødekommenhed.
Jeg har brugt klinikken i ca. 4 år. Har en meget asocial kat som ikke kan lide fremmede. Er altid blevet mødt med professionelle medarbejdere som har formået at takle min besværlige kat. Har fået virkelig god rådgivning, specielt da min kat bed bed mig under besøg for nogle år tilbage. Blev henvist til at søge læge for kattebid og fik en bruchure på hvad jeg skulle gøre. (katten var bange da den ikke kan lide fremmede personer). De lytter meget til mig som ejeren og behandler min katmed hendyn til min vurdering af af min kats asociale adfærd. I dag fik min kat og jeg den bedste oplevelse til årligt tjek. Medarbejderen gjorde min kat rolig og det var den bedste følelse. Tak.

Fik aflivet min kat,Lulu 13 år
Fik aflivet min kat,Lulu 13 år, den 4. juli. Lulu havde været syg i længere tid. Super professionel og empatisk behandling af den unge dyrlige Sif. En trist dag, men trods alt en oplevelse, hvor jeg kom derfra med ro i sindet.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
God service og dejligt personale
Jeg har hørt meget dårligt om hjørnegårdens dyreklinik, men jeg valgte alligevel at gå derover, for vores hund havde noget med ørene 1 uge efter vi fik ham tilbage i juni 2024, men han blev behandlet for svamp og check efter 10 dage og så var det væk 👍🏼👌🏼
Virkelig god service og dyrlæger der tager sig tid til ens dyr. Man føler sig tryg.
Vores hund elsker at komme derover og vi har været der fast i 1,5 år og vil blive ved med at komme hos dem. Varm anbefaling herfra 😊

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Faktisk ingen stjerne tvaertimod!
Faktisk ingen stjerne tvaertimod!! Det er minister af problemet er pengene. De er I gennemsnit 30-40 dyrer end andre klinikker.
For lidt over 3aar siden !! PRØVEDE DE VIA POLITIET AT FAA AFLIVET MIN HUND PGA AT JEGG VILLE OG TAENKE OVER DERES TILBUD PAA 19.000KR (se om andre kunne gøre det billigere!) 20 min efter jeg sagde dette saa stod Politiet ved min dør og ville hente min hund til aflivning. Jeg fik det gjort andetsted. Og min kaere hund lever endnu!! :)
Marlene er altid meget professionel og…
Marlene er altid meget professionel og sød. Den bedste dyrlæge vi har været hos.
Det er altid nemt og hurtigt at få en tid på klinikken, og man mødes altid af venligt personale både i klinikken og på telefonen.
En stor anbefaling herfra!

Respektløst
Upassende kommentarer fra dyrelægen og tillige respektløs behandling af vores hund, som skulle aflives. Dette ødelagde den afskedsstund vi skulle have med vores meget gamle hund. Trods dyrlægens undskyldning efter vores protester følte vi at noget vigtigt var taget fra os.
Dette burde i vores optik give nul stjerner.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
God service og sød personale
Min hund carla havde fået øjenbetændelse fredag aften kunne ikke komme til min egen dyrlæge i weekenden så fandt jeg ud af at denne dyreklinik havde åben lørdag jeg ringer klokken 10 og fik en tid klokken 12 supergod service og en god pris helt klart jeg vil komme der igen fem stjerner herfra tusind tak for en god service

Min hund døde
Fredag den 22/11-24 skulle vores Papillon Gizmo have opereret en klo på det ene bagben, det endte med, at han døde, uden at kunne bevise noget da jeg jo ikke var der, er jeg helt sikker på at der er sket noget, som ikke skulle være sket, hvilket ALDRIG vil komme for dagens lys nu, for en indrømmelse får vi aldrig, men det er ihvertfald 100% sikkert, at jeg aldrig nogensinde mere lader Hjørnegårdens dyrlæger behandle nogle af mine dyr igen.
Så absolut INGEN anbefaling herfra.

En ren penge maskine
En ren penge maskine, uden at have gjort deres arbejde ordentligt
Måtte have lavet deres arbejde om hos en anden dyrlæge

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Igen en tryg og fin oplevelse
Igen i dag var der rummelighed, forståelse og en vurdering af dyrlægens ydelse ift. hvad der var bestilt tid til. Vi oplever gang på gang at der tages det hensyn man som dyreejer sætter så stor pris på.
Så tilfreds med al det personale vi har mødt på klinikken. Tak for jer!

Mega gode oplevelser
Mega gode, omsorgfulde og professionelle personale både overfor mine katte ( Tiger og Oreo) og jeg.
Er glad for mine katte er tilknyttet denne dyrlæge!
Har fået begge mine katte neutraliseret der, fået min ene kats kæbe sat på plads efter et uheld og tjeks.
Kan helt klart kun anbefale denne dyrlæge hvis man vil ønsker noget ordentligt!

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Hjørnegårdens dyreklinik er super professionelle med rigtig god service
Vi har fundet Hjørnegårdens dyreklinik lidt senere og er mega glade for det! Det er generelt professionel service. Har nu fået 4 katte øremærket og steriliseret her og de er altid søde og lægerne er ekstremt professionelle!
Det eneste lille minus er at her altid er travlt, da rigtig mange dyre ejere benytter dem. Og så kan jeg læse at andre syntes de er dyre. Det har jeg ikke selv oplevet endnu.

Din hund i gode hænder
Jeg er kommet en del gange på Hjørnegårdens dyreklinik med en venindes hunde. De har høj faglighed og god forståelse for dit dyr. De er super søde og på klinikken er der en god stemning.

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
HOS HJØRNEGÅRDENS DYREKLINIK ER DYRENE ALTID DET VIGTIGSTE!
Efter over 40 år som hundeejer, har jeg besøgt en del dyrlæger. Den afslappede og rolige stemning, som vi møder hos Hjørnegården er helt anderledes, samtidig har de en stor faglig viden. Derfor er det klart den bedste dyreklinik, jeg kan vælge til mine hunde.
Personalet er imødekommende og virker glade for deres arbejde med dyrene, der er plads til omsorg og smil, hvilket betyder meget når man står med en syg hund. Marianne er som ejer, synlig og opsøgende på sine patienter/klienter, det er med til at fremme en uformel stemning.
Marlene er “vores” dyrlæge, hun er meget engageret og faglig velfunderet. Hun er god til at se hundene og deres individuelle behov. Med en lille uheldig hund, som ofte fejler noget atypisk, er det trygt med en skarp dyrlæge, som har stor erfaring og er god til at dele ud af sin viden. Marlene er ærlig og omsorgsfuld i vores samarbejde om hundene, hvilket er vigtigt for mig.
Vi har haft et godt forløb hos Julie, med øvelser og genoptræning, hvilket kan anbefales. Hun er dygtig og god til, at se hvad der er behov for og med sin rolige og tålmodige facon, er hun vældig populær hos min hund.
Priserne er gode for en klinik af den størrelse, med udstyr og mulighed for diverse undersøgelser og operationer, er det sjældent der er brug for henvisning til dyrehospitalerne. Det betyder noget for mine hunde og mig, at de er i kendte omgivelser.
Så leder du efter en god dyrlæge, som samtidig har fine åbningstider og dejlige lyse lokaler med god plads til forskellige dyr, så skal du snuppe Hjørnegården, det vil du ikke fortryde!

Svar fra Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.