De staat van mijn huis was: oude houten kozijnen, oude isolatie, geen moderne warmtepompen of zonnepanelen. Met betrekking tot deze zaken waren de huizen in de buurt minstens €100.000,- meer waa... Vis mer
Se hva andre synes
Het duurde erg lang omdat de gemeente niet thuis gaf. Als ik informeerde kreeg ik keurig dezelfde dag een reactie. De gemeente had uiteindelijk de vergoeding naar mijn ex over gemaakt. Na heel lang... Vis mer
Heeft bereikt wat zij in een brief aan mij aankondigde, mijn WOZ waarde was te hoog en is door mijn gemeente naar beneden bijgesteld. Dit werkt positief door in een aantal belastingen van mij. Bijn... Vis mer
men heeft geen valse voorlichting gegeven, geen verwachting en toch gaat het proces door. ben reuze benieuwd hoe het verder gaat en vind het fijn dat ik dit kn volgen via internet. Vertrouw erop dat a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Het Nieuwe WOZ-bureau helpt je bij het verlagen van je WOZ-waarde. Wij zijn betrokken bij meer dan de helft van alle WOZ-bezwaren in Nederland en helpen jaarlijks meer dan 100.000 burgers om niet langer onterecht teveel belasting te betalen. Onze klanten besparen gemiddeld meer dan €300 per jaar! Onze WOZ service is 100% gratis voor alle huizenbezitters in Nederland omdat de gemeente al onze kosten vergoedt wanneer de procedure wordt afgerond.
Kontaktopplysninger
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niets bereikt ondanks verschil in bouwstaat
Met betrekking tot deze zaken waren de huizen in de buurt minstens €100.000,- meer waard.
Resultaat van Het Nieuwe WOZ-bureau B.V. niets! Geen Euro verlaging tov de meest moderne huizen uit de buurt.
Standaard briefje inleveren met al mijn foto's en input is goedkoop geld verdienen. Na afwijzing door gemeente wordt er verder niets ondernomen. En afwijzen is het eerste dat de gemeente doet.
Top bureau
De gemeente had uiteindelijk de vergoeding naar mijn ex over gemaakt. Na heel lang aandringen heb ik het geld toch ontvangen en mijn woz waarde ging bijna met 80.000 euro omlaag 👍
No cure no pay, lachertje
No cure no pay, nou mooi niet. Wel moeten betalen. Ik dacht dat de factuur nep was, dus na 1 herinnering hebben ze gelijk incassobureau ingeschakeld. Zou er niet mee in zee gaan
Ik krijg een mail van een incassobureau…
Ik krijg een mail van een incassobureau waarin wordt aangegeven dat men mij meerdere keren heeft proberen te bereiken en dat dit nu de laatste poging is voor de factuur wordt overgedragen door een incasso bureau. Ik heb nog nooit iets ontvangen,: per mail of per post. Mijn aanvraag is van twee jaar geleden en de uitbetaling van de gemeente kwam ook zonde enige communicatie. Dus weinig tot geen communicatie en dan meteen dreigen met extra kosten. Ik laat de woz waarde voortaan gewoon voor wat het is.

Alles perfect geregeld!
Alles perfect geregeld!
Geen omkijken naar gehad.
Mensen die minder dan 5 sterren geven kunnen niet lezen of mogen blij zijn dat het zwarte garen al is uitgevonden, of allebei. Maar dat weten ze waarschijnlijk nog niet.
Belachelijk wat je allemaal moet…
Belachelijk wat je allemaal moet aanleveren om vervolgens maanden later wederom fotos te moeten uploaden, precies in de vakantie en je krijgt maar 2 weken de tijd, terwijl je dit al een keer eerder hebt moeten doen. Lukt dit niet wordt het afgewezen, huizen met mega uitbouw krijgen in Amsterdam exact dezelfde woz als het huis ernaast zonder uitbouw. Bureaucratie volgens het gemeente boekje.
Op het randje misleidend
Op het randje misleidend. De gemeentelijke vergoeding (circa € 400,-) die je zelf ontvangt dien je over te maken aan Het Nieuwe WOZ-bureau. Dit staat ergens in "de kleine lettertjes".
De vergoeding is in 80% van de gevallen vele malen hoger als de uiteindelijke besparing op gemeentelijke belastingen. Deze besparing is na herziening van de WOZ-waarde vaak slechts een paar tientjes per jaar.
Na een succesvol proces en dus een herziene, lagere WOZ-waarde krijg je het vriendelijke verzoek de vergoeding over te maken. Doe je dit niet, volgt er een incassobureau.
Het is voor Het Nieuwe WOZ-bureau een volledig geautomatiseerd proces waardoor met minimale inspanningen geld wordt afgetroggeld van de overheid. Geld wat uiteindelijk door de burger wordt betaald, een sigaar uit eigen doos dus.
Kortom, gratis bestaat wederom niet, maak zelf bezwaar of niet. Voorkom vooral dat dit soort sneue mensen die niks bijdragen geld "verdienen" over de schouders van de staat
Netjes geregeld ongeacht het resultaat
Netjes geregeld ongeacht het resultaat
Misleiding!
Misleiding, doen alsof het gratis is en je de teveel betaalde belasting zelf mag houden. Dit is dus niet het geval! Zijn verder ook niet klantvriendelijk of meedenkend.

simpel en goed
eenmalig zelf alle gevraagde informatie en foto's aanleveren en daarna hoef je zelf niets meer te doen! Perfect! Vorige jaren werd ik zelf steeds door de gemeente afgewimpeld, eerlijke WOZ lukt het wel!
We hebben korting gekregen
Alles is heet duidelijk en er is veel…
Alles is heet duidelijk en er is veel ruimte voor het opgeven van details.
Het is de moeite waard
Dit werkt positief door in een aantal belastingen van mij.
Bijna niet telefonisch bereikbaar maar per mail spoedige en goede reactie.
Het bureau bereid zich goed voor en heeft daardoor goede argumenten om tegen de gemeente in bezwaar te gaan.
Alle beloftes zijn waar gemaakt
Alle beloftes zijn waar gemaakt. De verwerking is helder en duidelijk
Ga er vanuit dat dat een 100% gratis…
Ga er vanuit dat dat een 100% gratis waarde bepaling Woz is maar nu moet ik een rekening betalen van 290 euro hoe is dat mogelijk als ik 70 van belasting krijg ik had het beter via mijn rechtsbijstand kunnen doen heb ik toch oplichting is het ben blij dat ze deze regel niet meer opgaat na 2024. ik ga nooit meer met deze internet fraude in zee.

Voel me opgelicht
Voel me opgelicht! Ze schrijven overal dat het gratis is op de website. Maar vervolgens EISEN ze 400+ euro en als je niet meteen betaalt komen ze met incassokosten van 60+ euro.
Bovendien doen ze niks, beter dien je zelf bezwaar in met standaardmail van chatgpt ofzo, is stuk goedkoper dan deze zogenaamd "gratis" service.

Lijkt gelukt
Weer gewonnen
Elk jaar toch weer in mijn gelijk gesteld. Snel, eenvoudig, betrouwbaar.
Fijn dat dit kan helaas is het wachten…
Fijn dat dit kan helaas is het wachten op de gemeente, dit zou niet moeten mogen.
Vorig jaar zelf bezwaar gemaakt…
Vorig jaar zelf bezwaar gemaakt rechtstreeks bij de gemeente, resultaat 7 euro terug, nu ongeveer 90.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.