Het Nieuwe WOZ-bureau B.V. Anmeldelser 2 478

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De staat van mijn huis was: oude houten kozijnen, oude isolatie, geen moderne warmtepompen of zonnepanelen. Met betrekking tot deze zaken waren de huizen in de buurt minstens €100.000,- meer waa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het duurde erg lang omdat de gemeente niet thuis gaf. Als ik informeerde kreeg ik keurig dezelfde dag een reactie. De gemeente had uiteindelijk de vergoeding naar mijn ex over gemaakt. Na heel lang... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heeft bereikt wat zij in een brief aan mij aankondigde, mijn WOZ waarde was te hoog en is door mijn gemeente naar beneden bijgesteld. Dit werkt positief door in een aantal belastingen van mij. Bijn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

men heeft geen valse voorlichting gegeven, geen verwachting en toch gaat het proces door. ben reuze benieuwd hoe het verder gaat en vind het fijn dat ik dit kn volgen via internet. Vertrouw erop dat a... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Offentlig forsvarer
  2. Juridisk rådgivning
  3. Rettshjelp
  4. Advokattjenester

Skrevet av virksomheten

Het Nieuwe WOZ-bureau helpt je bij het verlagen van je WOZ-waarde. Wij zijn betrokken bij meer dan de helft van alle WOZ-bezwaren in Nederland en helpen jaarlijks meer dan 100.000 burgers om niet langer onterecht teveel belasting te betalen. Onze klanten besparen gemiddeld meer dan €300 per jaar! Onze WOZ service is 100% gratis voor alle huizenbezitters in Nederland omdat de gemeente al onze kosten vergoedt wanneer de procedure wordt afgerond.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ga niet met deze partij in zee

Begin 2024 via een brievenbusreclame met deze partij in zee gegaan. Dit bewijst maar weer eens dat reclame via de brievenbus niet te vertrouwen is.

Na bijna een jaar radiostilte ineens bericht dat de woz verlaagd is met daarbij een factuur?! Het huis is inmiddels overigens zelfs verkocht.

Overal op de website wordt geroepen dat de service gratis is, maar dit houdt dus in dat er wel degelijk met geld geschoven dient te worden.

De gemeente zou mij betaald hebben, dit is niet gebeurd en door eerlijke WOZ zelf toegegeven.

Echter dien ik nu zelf voor de kosten op te draaien en ook zelf bij de gemeente te rade te gaan voor het geld dat ik nu voor moet schieten.

Ik vind dit onacceptabel en niet conform de belofte van “gratis” en “ontzorgen”. Nadat ik heb aangegeven pas geld naar hen over te maken als ik geld van de gemeente heb ontvangen hebben zij een incassobureau ingeschakeld.

Dit hele zaakje riekt naar onethische praktijken en snel geld verdienen ondernemers. Veel spijt van, en mijn lesje weer geleerd.

Als iets de moeite waard is komt het vast niet via de brievenbus.

29. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Het Nieuwe WOZ-bureau B.V.

Svar fra Het Nieuwe WOZ-bureau B.V.

Beste Aj,

Onze service is 100% gratis omdat het vergoed wordt door uw gemeente. U krijgt hiervoor een bedrag van uw gemeente en u moet dat doorstorten naar ons. Soms wordt het bedrag dat u hiervoor krijgt niet rechtstreeks aan u overgemaakt, maar verrekend met rekeningen die u nog moest betalen aan uw gemeente. Als u daar vragen over heeft, dan helpen wij u daar altijd mee.

Wij schakelen pas een incassobureau in na een betalingsachterstand van minimaal 6 maanden en nadat er diverse contactpogingen zijn gedaan. In al onze contactpogingen staat uitgelegd wat u moet doen als u de vergoeding nog niet van uw gemeente heeft gekregen of als u daarover twijfelt. Soms moet u daarvoor zelf een actie ondernemen, zoals een mail sturen naar de gemeente. Ook daar kunnen wij u bij helpen als dat nodig is.

Onafhankelijkheid blijft essentieel.

De middelen om dit aanvraagproces te vereenvoudigen is praktisch en efficiënt. Ik ben niet voor kosten verspilling maar Ik vind het ongepast dat de gemeente zelf de taxatie doet. Dit creëert een belangenconflict, waarbij de partij die profiteert van hogere WOZ-waarden ook de waarde bepaalt. Daarom zijn onafhankelijke audits en extra controles juist noodzakelijk om fouten te voorkomen, het vertrouwen te herstellen en onnodige bezwaren te beperken.

18. juli 2025

Waardeloos

Dit bedrijf heeft mijn zaak niet aangevochten, ook al hadden ze alle nodige informatie ! Vragenlijsten ingevuld, veel foto's gestuurd,.... Op de statuspagina kan ik lezen wat ze zogezegd allemaal zouden doen of gedaan hebben.... dat is allemaal niet waar! Er zou een taxateur ingeschakeld worden enz... Er is echter geen taxateur ter plaatse gekomen , ze hebben alle fotomateriaal niet doorgespeeld aan Sabewa. Mijn bezwaar werd doodleuk ongegrond verklaard . Dit was 2024. Dit jaar heb ik opnieuw zélf bezwaar ingediend (omdat het echt niet klopte, de WOZ!) en een taxateur gevraagd en ...jawel hoor! Uiteraard is de WOZ omlaag gegaan met maar liefst 25%. Dat deze firma die zich als expert profileert zo'n duidelijke kwestie als de mijne weet te missen, dat spreekt boekdelen. Bende bedriegers en leugenaars!

8. juli 2025

Inderdaad te verwarrend allemaal

Inderdaad te verwarrend allemaal. Het zou mij allemaal niets kosten en ik zou niets hoeven te doen. Eindstand wordt er gedreigd met een deurwaarder, omdat hun mails in de spam komen.

Stuur dan gewoon brieven die wel eerder worden gelezen. Ik lees ook dat het verlagen van de WOZ-waarde elk jaar een terugkerend fenomeen is, omdat gemeentes deze het jaar erop weer verhogen. Ik haak af op basis van misleiding.

8. juli 2025

Oplichters !

Ik heb gereageerd op hun facebookreclame. Ik zou 100% ontzorgd worden in mijn procedure om mijn WOZ waarde te laten verlagen bij de gemeente.

Nadat is alles had ingevuld en met de voorwaarden akkoord ben gegaan, heb ik niet dan foutmeldingen ontvangen. 'Maak uw dossier compleet'..... Doe Dit ....Doe Dat .......

Uiteindelijk werd ik er knettergek van. Deze club heeft NIKS, maar dan ook echt werkelijk helemaal NIKS voor mij gedaan. Ze bleven maar steeds om een machtiging vragen, maar legden niet uit wat daarmee werd bedoeld. Uiteindelijk beweerde men niks voor mij te kunnen doen. zogenaamd omdat de gemeente mijn bezwaar afgewezen heeft

Ik merk dat dit soort malafide clubjes er belang bij heeft een procedure zo snel mogelijk te laten mislukken ! Of hun klanten te overstelpen met additionele informatieverzoeken waaraan niet te voldoen is.

Zodra de "procedure" dan mislukt is kunnen ze je een rekening sturen van € 200,=...
Want : Vanaf dag één zijn onze juristen en taxateurs al voor u aan het werk geweest .......

Ik voel me besodemieterd en opgelicht, en heb hiervan aangifte gedaan

5. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv