Sikkelig dårlig kundeservice, nøkkelen min ble låst inne i bilen og de sa de ikke kunne hjelpe meg med det og at det må jeg fikse selv. Når jeg fikk bilen fikk jeg heller ingen hjelp med å verken finn... Vis mer
Gjelder ikea leiebil: Fikk gebyr på 500kr for å ha levert bilen med under halv tank. I og med at turen jeg kjørte var på kun 7 km, så var dette noe jeg strengt tatt ikke tenkte på. Dessuten så tyder d... Vis mer
Dårlig kommunikasjon fra selskap. Skulle hente bil et sted så sender de en sms om at hentested er endret en snau time før jeg skal hente. Hadde aldri rukket og hente bil på endret sted. Useriøst!... Vis mer
Leverte tilbake bil med litt skitne matter (normal slitasje etter smuss fra sko) og var forberedt på å betale et lite gebyr for å dekke en enkel rens. Fikk tilsendt faktura på 5000kr fordi de måtte... Vis mer
Hertz is represented globally in more than 140 countries with over 10,000 locations. We are Norway's largest car rental company and a significant player in a rapidly growing mobility industry. We have over 400 rental points across the country, including all airports. The car fleet in Norway consists of approx. 10,000 new, modern and safe cars from several of the world's leading car manufacturers. Hertz is in the market with fully digital car rental and mobility solutions, and delivers mobility with high quality and low environmental impact. All locations in Hertz Norway are environmentally, quality and working environment certified through the standards ISO 14001, 9001 and 45001.
Lilleakerveien 2D, 0283, Lilleaker, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Jeg mottok en leiebil fra Hertz Økern rekvirert av Gjensidige Forsikring i forbindelse med en skadesak.
Jeg var ekstra ukomfortabel ettersom Hertz.no hadde over 90% prosent svært misfornøyde kunder her, og mange hevdet å ha blitt svindlet.
Elbilen jeg mottok viste seg å ha rundt 15 ytre karosseriskader, som jeg fotograferte før jeg tok leiebilen i bruk. Kun rundt halvparten av skadene var oppgitt i leiekontrakten.
For å sikre meg ytterligere tok jeg bilde av instrumentpanelet som viste dato og el. kjørelengde i km.
Jeg leverte tilbake en fullt oppladet bil og tok på nytt bilde av instrumentpanelet som nå viste el. kjørelengde titalls km mer enn da jeg mottok bilen.
Statistikken stemte, og Hertz Økern forsøkte seg med en svindel også mot meg, slik jeg hadde forventet. Jeg ble fakturert for manglende el. kjørelengde og Hertz misbrukte i tillegg kredittkortet mitt ved å trekke et ennå større, uspesifisert pengebeløp fra kortet.
Jeg oversendte straks bevisene som dokumenterte svindelen til kredittkortselskapet som tok affære mot Hertz og sperret deres forsøk på tyveri av penger fra kredittkortet. Vi konfronterte Hertz sentralt med dette som måtte innrømme svindelen fra Hertz Økern og beklaget dette skriftlig.
––––––––––––––––––––
Mitt tips er å dokumentere enhver tilsvarende situasjon hvor du kan bli offer for et useriøst firma som har blitt avslørt her på Trustpilot.
I tillegg bør du også vite at kjøp med kredittkort gir deg en ekstra sikkerhet:
Har du kjøpt varer eller tjenester med kredittkort (dvs. på kreditt) er du også beskyttet gjennom Finansavtaleloven § 54b.
Svært verdifull er lovens forskrift om at kortutsteder (banken) har samme ansvar som den næringsdrivende (gjelder ikke kjøp fra privat person)!
Denne loven gir deg ekstra beskyttelse dersom:
- tjenesten du har bestilt blir ikke levert
- du ikke mottar varen du har bestilt
- du har blitt svindlet
- et arrangement er avlyst
- en reise kanselleres (jf. også reiseforsikringen)
- den næringsdrivende respekterer ikke din angrerett
- den næringsdrivende har opphørt eller gått konkurs
Bankklagenemnda har også slått fast at kunden har rett til å få utbetalt hele kjøpesummen fra kredittkortselskapet, også ved konkurser, der betalt vare eller tjeneste ikke ble levert.
Får du ikke hjelp eller medhold, skal du klage kredittkortselskapet inn for Finansklagenemnda (FinKN). Får du medhold her følger det også med et rettslig vern for din sak.
Og en ting til…
Noen kredittkorttilbydere sender ut informasjon om at du kan øke saldoen på kortet ditt ved å sette inn penger som en ekstra trygghet. Det bør du ikke gjøre! Når du så betaler med kredittkortet og får problemer kan kredittkortselskapet hevde at dine rettigheter ikke gjelder fordi handelen var ikke er et fullverdig kredittkjøp iht. forskriften.
Håper dette kan være til nytte. Lykke til!
Ingen tilstede ved utlevering eller innlevering. Kjørte 30 km med bilen. Hadde ingen uhell. Det fulgte 4 skadebilder ved utleveringskontrakt. En av skadene var blitt forverret hevder Hertz. Ble krevd egenandel. Jeg vet ikke hvor lenge bilen sto parkert utenfor et bilverksted før den ble hentet. Aldri mer Hertz for meg! Svindel! Når jeg svarte elektronisk på emailen fra Hertz, fikk jeg beskjed om at de ville svare innen 40 DAGER!!!
Har fått leiebil herfra flere ganger når firmabiler er på verksted. Flere ganger har vi fått store regninger i etterkant da de har påstått at vi har laget skader, i to av tilfellene vet vi med sikkerhet at dette ikke er oss, men det hjelper lite når vi ikke har hatt bilder. Det har vi nå hver gang naturligvis! Pinlig for Hertz når de sender oss krav om reparasjon av skade og vi kan vise bilder av de samme skadene bilen hadde når vi fikk den. Hadde vært interessant å vite hvor mange ganger de tar seg betalt for samme skader! De fremstår som useriøse og uprofesjonelle svindlere!!
De trakk pengene fra kredittkortet mitt, fordi jeg bestiller en leiebil, og jeg får en mail om at det bekreftes at den kan hentes.
Dette er andre gang jeg skriver en dårlig evaluering, og gir et firma en stjerne. Jeg har alltid bare skrevet positive tilbakemeldinger på trustpilot, når jeg først har skrevet noe.
Jeg har bodd i 6 land og har sjelden opplevd en så gjenomført dårlig kundevennlighet som dette. Jeg har opplevd verre, men denne er blant topp 20 gjennom et langt liv.
Når jeg kommer til leiebilområdet på Gardermoen får jeg klar og tydelig beskjed fra Hertz at de synes det er merkelig at en reservasjon er opprettet, fordi de har ingen bil. Den er der ikke. Hverken nå eller om noen timer. Damen i kiosken beklager og sier takk for seg.
Tre uker etter at dette skjedde er uvilligheten svært liten til å innse at de har gjort en feil, enda jeg kan dokumentere at jeg har hatt to samtaler på det relevante tidspunktet med deres support. Det gidder de ikke forholde seg til.
De mener jeg skulle ha ringt et annet nummer, som på den tiden av døgnet var 6 timer unna å åpne opp, og om natta ønsker man å komme seg hjem etter 7 timer med reise i bagasjen.
Hertz har belastet mitt kredittkort med 950 kroner for å ha levert bilen på et annet sted, når jeg leverte bilen på nøyaktig samme sted jeg hentet den (til og med samme nummererte plass). De håpet vel at jeg ikke skulle oppdage det.
Fikk krav om 9000 kr i egenandel på en skade som jeg er helt sikker på at jeg ikke har gjort.
Bilen var ikke klargjort når jeg hentet den ,men en ansatt sprang ut og tørket av den innvendig.
Jeg hentet den på deres kontor og leverte den på verkstedet der jeg hadde bilen min til reparasjon, hvor den da ble hentet av dem igjen.
Sjekket desverre ikke over bilen når jeg hentet den,men skaden besto i en liten sprekk helt nederst på støtfanger som jeg uansett kanskje ikke hadde sett.
Møkkafirma!!
Hadde booket bil med barnestol online. Når vi kommer frem til utleiested, var der ingen barnestol. Medarbeideren i skranken var virkelig ikke behjelpelig med å skaffe stol til vår sønn på 1.5 år. Da kommer vi ikke langt med bil. Så leieavtalen måtte vi bare kansellere, og ta taxi i stedet. Virkelig rævva service.
Enkel (og tvilsom) lakkskade "måtte" behandles på Hertz sitt eget karosseriverksted. Ble selvfølgelig prissatt til rett under egenandelnivå på 6000,-. MPS Paint skulle ha 1800,- for å rette samme skade, men selv etter klage nektet Hertz å utføre reparasjonen på annen måte enn hos seg selv - visstnok på grunn av "egne dokumentasjonskrav".
Selv tre måneder senere angrer jeg fortsatt på at jeg ikke gikk videre til sak. Aldri opplevd maken til kjeltringvirksomhet.
Opplevelse av at de skjuler viktig informasjon i sine vilkår med liten skrift. At bookingen blir kansellert dersom du kommer senere burde stå med uthevet skrift!
Ikke forhåndsbetal!
Fryktelig selskap! Lurer kundane, oppgir priser uten moms og endrer kontrakter ved utlevering. LEIG ALDRI BIL HOS HERTZ!
Trakk 400 dollar på to dagers leie først for en fiktiv udokumentert skade, så når de fant ut at jeg var fult forsikret for røyking. Fikk ikke engang kvittering, eller forklaring før jeg opprettet sak. Har aldri røyket og kommer aldri til å røyke. Leid via norske siden Hertz Norge som ikke tok noe ansvar. Har måtte skrive og ringe til de flere ganger uten å ha sett pengene mine igjen. Burde få forbud mot å drive. Bare svindel. Har leid hos AVIS i 20 år uten noe å bemerke, alt har alltid vært knirkefritt.
Skyhøye administrasjonsgebyrer på rundt 700 kr, for to parkeringsavgifter på 90 kr i samme periode. Ble sendt til forliksrådet med tap, som endte med dom på 5 000 kr mot meg.
Hertz avslo løsning; der jeg betaler ene administrasjonsgebyret + parkeringsavgiftene. I tillegg ble faktura sendt feil gjentatte ganger, slik at kravet var ukjent for meg i 9-12 måneder.
Dårlig informasjon anng leie!
Ender med DOBBEL pris om du ikke sjekker ALT av informasjon I pdf-fil og e-post.
Det du får på sms er kun "husk å ta bilde av bilen ". Ikke "husk å fyll tanken til halv tank, ellers får du straffegebyr".
Skal ALDRI leie bil hos dem igjen!
Forbanna drittfirma!
Dette er svindel!!!
Fikk utlevert en bil i dag i forbindelse med at min egen skulle på verksted. Det ser ut til at det er lenge siden bilen er vasket og den er full i fugleskitt. Aldri sett så mye fugleskitt på en bil. Hadde vært flau av å levere ut en så skitten bil. Eneste tilbud ifra Hertz Bergen på Minde er å kjøre bilen til dem for spyling. Ikke så veldig interessert i å bruke et par timer på å få bilen spylt. Eller så kunne jeg vaske den for egen regning. Veldig god kundeservice - not!
Helt elendig. Kommer ikke til å benyttes ever igjen, og kommer aldri til å anbefale!
Bestilte en bil, fikk en adresse hvor vi skulle hente bilen og den var ikke der. Ringer hertz og gir beskjed, får beskjed om at bilen ikke er tilgjengelig og at den er ødelagt og ikke der vi har fått beskjed om. Etter nærmere 2 timer med venting og i tlf med dem står vi uten leiebil og har kastet bort både tid og penger. ALDRI IGJEN HERTZ !
Lånte varebil fra IKEA via Hertz for å flytte på noen tunge møbler et par timer. Samboeren fikk e-post om at vi måtte legge ut for en "skade" på bilen vi lånte. Vi har ikke skadet bilen og det viste seg at skaden var en ripe på innsiden av bildøren som vi ikke la merke til, verken før eller etter vi kjørte bilen. Vi brukte ikke den døren når vi flyttet møbler så det er umulig at vi har påført skaden, den ser også ut som slitasje over tid. Med tanke på hvor mange her som har lignende opplevelser er vi 100% sikre på at vi blir svindlet og at "kunden" som dokumenterte "skaden" vi påførte ikke er ekte engang! Eneste vi har som dokumentasjon på bilens stand er bildene utenfra som vi ble bedt om å ta. Ingen var heller med oss og viste oss rundt og i bilen.
Vi har tatt kontakt med kundeservice og om det ikke løser seg så kontaktes Forbrukerrådet. Utrolig kynisk å presse ut penger på den måten, spesielt når vi som har leiet bilen er studenter!! Vi skulle bare ha noen møbler og ender opp med en utrolig kjip situasjon.
TL;DR: Ikke lei bil av Hertz.
Hadde avtale om leie av bil 1 uke - fik ingen bil og ingen form for hjelp. Utroligt at et så stort firma kan være så elendige.
Fikk Hertz-leiebil ifbm at min egen var på lakkverksted.
Jeg ble beskyldt for å ha påført skade på bilen under leieforholdet. Jeg dokumenterte dessverre ikke bilens tilstand med egne bilder ved utlevering. Dette endte opp med å koste meg mange tusen for noe som skulle være en fin tjeneste mens min egen bil fikk omlakkert en del. Ser andre har opplevd det samme og at det har vært skrevet om på nrk.no. Vær obs og dokumenter bilens tilstand godt ved utlevering og innlevering. Jeg anbefaler ingen å benytte Hertz.
De beskylder deg for og ha påført bilen skader som var der ifra før av!!
Som alle andre her på siden har jeg opplevd det samme. Riper på skjermen UNDER bilen. Selvsagt tar ikke min kone bilder av dette, noe jeg heller ikke hadde kommet på. Regningen kom på 7200,- Jeg mistenker sterkt at de spekulerer i dette.
Styr unna Hertz! Og hvis du blir prakket på deres biler, ta bilder av hver minste lille merke/ripe.