Hertz Bilutleie Anmeldelser

1,2

Sikkelig dårlig kundeservice, nøkkelen min ble låst inne i bilen og de sa de ikke kunne hjelpe meg med det og at det må jeg fikse selv. Når jeg fikk bilen fikk jeg heller ingen hjelp med å verken finn... Vis mer

Gjelder ikea leiebil: Fikk gebyr på 500kr for å ha levert bilen med under halv tank. I og med at turen jeg kjørte var på kun 7 km, så var dette noe jeg strengt tatt ikke tenkte på. Dessuten så tyder d... Vis mer

Dårlig kommunikasjon fra selskap. Skulle hente bil et sted så sender de en sms om at hentested er endret en snau time før jeg skal hente. Hadde aldri rukket og hente bil på endret sted. Useriøst!... Vis mer

Leverte tilbake bil med litt skitne matter (normal slitasje etter smuss fra sko) og var forberedt på å betale et lite gebyr for å dekke en enkel rens. Fikk tilsendt faktura på 5000kr fordi de måtte... Vis mer

1. Bilutleiefirma
  2. Billeasing

Hertz is represented globally in more than 140 countries with over 10,000 locations. We are Norway's largest car rental company and a significant player in a rapidly growing mobility industry. We have over 400 rental points across the country, including all airports. The car fleet in Norway consists of approx. 10,000 new, modern and safe cars from several of the world's leading car manufacturers. Hertz is in the market with fully digital car rental and mobility solutions, and delivers mobility with high quality and low environmental impact. All locations in Hertz Norway are environmentally, quality and working environment certified through the standards ISO 14001, 9001 and 45001.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ikke bli lurt av Hertz sin mobilbekreftelse av leiebil

Ikke bli lurt av Hertz sin mobil bekreftelse på leiebil ved egen bil på service/skalde. De lurer deg ved å legge inn flere overprisede superforsikringer med høye egenandeler som standard i en lang rekke bekreftelser du må svare på før du får ut leiebilen. Dette gjøres til og med etter at verkstedet spurte om jeg skulle ha disse forsikringene og jeg bekreftet at jeg ikke skulle ha de. (Møller Bil Skade leverer ut bilnøklene for Hertz) Alle leie bekreftelsene må gjøres mens andre står å tripper og venter på å bli ekspedert. Ingen vil da akseptere at du står 10 minutter for å leser og studerer alle spørsmålene Hertz skal ha svar på. Jeg oppfatter dette som bevist lureri, selv om de har alt på sin side når de sier du har jo selv bekreftet dette,

13. april 2022

Påstår ny oppstått skade

Påstår ny oppstått skade
Hertz påstår jeg har skadet bilen for flere tusen. De klarer ikke og komme med bevis på at bilen ikke var skadet fra før!
Svindlere.

11. april 2022

Aldri mer Hertz!

Aldri mer Hertz! Dagen etter innlevering av bil kom det krav om erstatning pga «skader» på bilen (små riper og merker på innsiden av førerdør, på ratt og i bagasjerom). Disse merkene oppstod ikke under vår bruk av bilen, og var også på steder som man ikke tenker på å sjekke ved utlevering. De droppet heldigvis kravet med en gang vi ringte skadesenteret sentralt. Når man leser alle sakene her, er det tydelig at dette er en praksis de har. Utrolig drøyt!

23. mars 2022

STYR UNNA

STYR UNNA, leide en bil som hadde skader på lakken og på frontruta!! Sultne folk ute etter penger!

23. februar 2022

STYR UNNA.

STYR UNNA.
Vi hadde bilen parkert på egen parkeringsplass på 140 m3 utenfor huset hvor kun vi har tilgang.
Etter at vi hadde levert den kom et krav på tre forskjellige skader. Og Hertz krever betalt en egenandel pr skade.
Gjør deg selv en tjeneste . Lei ett annet sted.
Alt er bedre en den overkjørelse teknikken Hertz bruker når du ber om en fornuftig gjennomgang av saken.

22. februar 2022

Min første dårlige anmeldelse!

Min første dårlige anmeldelse!

Unngå dette selskapet. De svindler folk for penger!
HERTZ sier at vi har skadet bilen, når vi hadde den.
Vi fikk ikke lov å komme og se på bilen.
Bilen er ikke reparert!
Bilen var parkert helt annet sted på bildet vi fikk!
Nr på bilen BU 25340 (skade nedenfor bilskilt)

Vi kjørte bilen bare til og fra huset våres, de har sikkert hatt lyst på mer penger for leieperioden. Vi fikk bilen på grunn at en kjørte på våres bil!

Kundeservice skadeavdelingen i Bergen er bare å drite i å snakke med, de er uhøflige med en gang du begynner å snakke om skade du mener er feil.

Lite etiskt firma!

Hadde jeg fått regningen hadde jeg ikke betalt den!

3. februar 2022

SVINDEL

28.10.2021 leide jeg en Ikea varebil, som viste seg at de tilhører et selskapet som heter Hertz. Bilen var stående i Ikea sin parkeringsplass. Jeg tok bilen og brukte den i 6 timer og så leverte den tilbake kl 20.30 i akkurat den samme tilstanden som ved utlevering. Ingen var tilstede for å sjekke bilen eller se gjennom så tok jeg noen bilder (for sikkerhets skyld) som beviser at bilen er helt grei. 4 dager etterpå fikk jeg e-post der det står at det ble oppdaget en skade (en veldig liten hakk på 2 cm) på passajerside. Jeg bestridte dette og sa at bilen var ok og at det bildet som Hertz har lagt ved ble tatt 2-3 dager etter tilbakeleveringen av bilen og på dag tid. Mens jeg leverte bilen tilbake kl. 20.30 (kveldstid). Dermed står jeg ikke ansvarlig for bilen etter tilbakeleveringen. De sa at det står på kontrakten at man har ansvar for bilen under leieperioden. Jeg lagt frem bildene jeg tok ved tilbakeleveringen som viser tydelig hvor grei bilen var, uten noe som helst skade. De svarte på at de takker meg og vil bruke mine bilder mot meg ettersom de kunne se skaden på bilen noe som ikke i det hele tatt kan stemme. Man ser ikke det som ikke finnes. Jeg leste gjennom andre anmeldlser angående Hertz i Norge og særlig i Bergen og fant ut at det ble anmeldt masse slike anmeldelser hvorav en god del gjelder en hakk eller riper i passasjerdøren. Jeg insisterer at bilen fysisk og bildene er helt i stand. Bildet de har lagt ved viser ikke engang hvilken bil den er. Bare et bildet av en bildør.
Nå fikk jeg faktura på 6250kr som utgjør min egen andel for å reparer 2 cm-hakk i bildøren som jeg ikke har påført noe.
10. nov dro jeg til IKEA parkeringsplass og fant frem bilen det er snakk om og tok bilder av døren de hevder at den ble påført skaden og kunne ikke se den skaden de snakker om

2. desember 2021

DE PÅSTÅR AT JEG HAR KASTET OPP I BILEN…

DE PÅSTÅR AT JEG HAR KASTET OPP I BILEN UTEN Å KUNNE DOKUMENTERE NOE SOM HELST. EKLE FOLK OG GRUSOM SERVICE. NORGES DESIDERT VÆRSTE SERVICE!!!! HAR ALDRI GJORT NOR SOM HELST OG ETTER SERVICE KJØRTE DE HELT UNØDVENDIG VASK TIL 7000 KR SOM BLE SENDT TIL MEG UTEN FORVARSEL FØR LEIE. DE FINNER OPP TING OG SKRIVER DET NED PÅ PAPIRET, IDIOTENE BURDE FÅTT GRISEBANK!!!

26. oktober 2021

Forferdelig selskap

Forferdelig selskap! Ren svindel. Opplevde nøyaktig det samme som tidligere anmeldere. Jeg tar saken til Forbrukerrådet. Oppfordrer andre til å gjøre det samme så denne praksisen opphører.

21. oktober 2021

Ikke fornøyd

-Svinedyre admin gebyrer for alt
- Ansatte sier en ting og kontrakt noe annet
- Svarer ikke på klagene du sender, og trekker alt fra kortet ditt til tross for innsendt klage

11. august 2021

Varsko, varsko!

Vi fikk en ny flott bil, nyregistrert i juni. Bilen var ren og pen, men hadde allerede flere små bruksriper i lakken flere steder. Vi fikk ikke noe skjema som viste riper ved levering. Ripene var bagatellmessige, men jeg tok heldigvis bilder av dem!

Fire timer etter at bilen var levert, fikk jeg en e-post med varsel om krav pga. skade på bilen. Dette ble vist til en av de små ripene som var der ved utlevering. Det er smålig å rette krav mot kundene for slike bruksriper (som antakelig kan poleres bort), men det er forsøk på bedrageri å rette krav mot kunder for «skader» som var der ved levering. Dette ser ut til å være forretningsmetoden til Hertz ut fra andre anmeldelser her og på andre nettforum.

Jeg kunne heldigvis fremlegge bilde, og Hertz kommer ingen vei. Så husk, ta bilde av alle bagatellmessige skader, riper, steinsprut, bruksslitasje ol. som er på bilen ved overtakelse.

En ellers god opplevelse med bilen og personalet som leverte ut bilen ble totalt ødelagt ved dette bedrageriforsøket. Jeg har heller ikke fått noen unnskyldning fra Hertz. Skam dere Hertz skadeavdeling!

30. juli 2021

Svindel

Svindel, styr unna Hertz.
Firma er ikke seriøst. Bilen som vi leide i Kristiansand hadde mange ryper og bulker her og der. Etter at vi leverte bilen tilbake forventet vi at de skal gå gjennom bilen og godkjenne levering noe som de ikke gjorde. Noen dager etter fikk jeg en mail med bilde av en påstått rype på kanalen under førerdøra som de har taksert på kr 4500. Hertz aviser blankt vår påstand om at dette er noe som er ikke lett å se for oss siden det var så mange ryper og bulker på bilen at vi la ikke merke på en liten rype som mest sannsynlig var der før vi overtok bilen.
Jeg har leid bilen i ganske mange land i Europa og USA, men har aldri opplevd maken til en så useriøst firma som Hertz.

26. juli 2021

Svindlere

La meg starte slik: Jeg har vært svært fornøyd med Hertz tidligere og har ved flere anledninger leid varebil til diverse formål uten problemer.

Med dette utgangspunktet leide jeg en varebil i juni, 2021. Det skulle jeg selvfølgelig aldri ha gjort. Etter innlevering får jeg en bombe av en e-post et par dager etterpå: Det påstås at jeg har skadet bilen for den nette sum av 12.000 kr. Skaden? En ripe på berøringsskjermen på dashbordet som jeg mener er bruksslitasje. Ikke utgjorde ripen en funksjonsforstyrrelse for skjermen, og ikke hadde den skadet pixlene når skjermen var på. Jeg fant mange slike slitasjeskader i interiør og på lakken utenpå bilen. Dermed tenkte jeg at Hertz godkjenner slike småskader med skjønn fordi det er en leiebil, varebil og småpirk.

Min spontane reaksjon er å klage på fakturaen. Hvis de mener dette er en skade, hvorfor har de ikke en bedre policy for hva som skal defineres som skade? Bilen var full av småriper; det hadde i hvertfall tatt meg 30-45 minutter av min betalte leietid på å dokumentere dette. Hertz må åpenbart oppdatere sine retningslinjer for å dokumentere dette, samt få de ansatte til å dokumentere bilen nøye ved hver endte leietid. Responsen fra Hertz er blank avvisning: Jeg som kunde har signert deres leieavtale og står dermed ansvarlig for å dokumentere alt av småskader. Hvor er firmaets ansvar for å følge opp endte leieavtaler? Jeg har tydeligvis signert og betalt Hertz for å gjøre deres ansattes jobb med dokumentasjon. Ikke får jeg en skaderapport og takst heller, så jeg har sterke tvil på at denne "skaden" kostet 12.000 kr.

Jeg sitter igjen med en følelse av at de "samler" på skader fra biler for å fakturere leietakere slik at de kan sope inn litt gryn etter et tungt økonomisk år under pandemien. Svindlere. Dere har mistet en fornøyd kunde. Aldri mer Hertz!

25. juli 2021

9800kr for å leie en bil med…

9800kr for å leie en bil med tilhengerfeste fra Egersund til Hamar. Og denne prisen fordi bilen ikke skulle leveres tilbake til Egersund av meg. Tror dere har misforstått poenget med leiebil.

13. juli 2021

Møkkafirma!

Møkkafirma!
3 uker etter å ha brukt leiebil tur/ retur Kristiansand kommer uspesifisert faktura på skade på og sanering av leiebil.
Ufattelig frekt. Tror de jeg har kræsjet på E18 og fått skade for 3.500?
Jeg hadde gratis leiebil fra Storebrand og endte med kjemperegning. Styr unna!!

10. juli 2021

Svindel, styr unna Hertz Molde

Har tidligere vært fornøyd med Hertz, men etter 2 leieforhold i 2021 skal jeg nå aldri ha bil fra de igjen. Vi leide en SUV for å kjøre Molde-Oslo, alt virket problemfritt før vi mottok regning på parkering som vi hadde betalt via app. Dette beklaget de etter første telefon inn til kundeservice, men sendte likevel 3 purringer i ettertid.
Leide nå en varebil i Molde for å flytte, etter innlevering får jeg regning på tanking selv om bilen ble levert tilbake med helt full tank. De forklarte seg med at de trekker alle dersom de ikke stiller med kvittering for tankingen ved innlevering. Dette har jeg aldri opplevd tidligere! Så fikk jeg mail om skader på passasjerdøra, skader som vises på bildene tatt ved henting, fikk rask mail om at jeg ikke ville bli trekt for disse skadene. Nå har jeg fått regning på 3500kr for skader. De benekter å kunne se denne skaden på bildene mine, selv om de først svarte med at alt var greit. På telefon fikk jeg beskjed om at hun i skranken ikke kunne se ripa og at jeg derfor ville bli belastet.

Uprofesjonelt, svindel og frekk kundebehandler ved Hertz Molde.

24. juni 2021

ALDRI MER HERTZ !!!

ALDRI MER HERTZ !!!
Jeg leide en Toyota 3 dager i mars -21 hos Hertz Gardermoen. Da jeg kom hjem ble jeg presentert en regning på 5911 kr for riper i lakken.
Parkeringshuset på Gardermoen, der bilen var parkert, var nesten uten belysning, og umulig å kunne kontrollere eventuelle tidligere påførte skader i lakken, nesten mørkt - og sort bil !
Min påstand; Ripene i lakken var påført FØR jeg kjørte ut av P- på Gardermoen.
Jeg har protestert på dette til Hertz, da jeg ikke har påført disse ripene i lakken bak ved koffertlokk.
Hertz ignorerer å besvare min henvendelse.
Min neste leiebil blir dermed ikke bestilt hos Hertz...!

5. mai 2021