Sikkelig dårlig kundeservice, nøkkelen min ble låst inne i bilen og de sa de ikke kunne hjelpe meg med det og at det må jeg fikse selv. Når jeg fikk bilen fikk jeg heller ingen hjelp med å verken finn... Vis mer
Gjelder ikea leiebil: Fikk gebyr på 500kr for å ha levert bilen med under halv tank. I og med at turen jeg kjørte var på kun 7 km, så var dette noe jeg strengt tatt ikke tenkte på. Dessuten så tyder d... Vis mer
Dårlig kommunikasjon fra selskap. Skulle hente bil et sted så sender de en sms om at hentested er endret en snau time før jeg skal hente. Hadde aldri rukket og hente bil på endret sted. Useriøst!... Vis mer
Leverte tilbake bil med litt skitne matter (normal slitasje etter smuss fra sko) og var forberedt på å betale et lite gebyr for å dekke en enkel rens. Fikk tilsendt faktura på 5000kr fordi de måtte... Vis mer
Hertz is represented globally in more than 140 countries with over 10,000 locations. We are Norway's largest car rental company and a significant player in a rapidly growing mobility industry. We have over 400 rental points across the country, including all airports. The car fleet in Norway consists of approx. 10,000 new, modern and safe cars from several of the world's leading car manufacturers. Hertz is in the market with fully digital car rental and mobility solutions, and delivers mobility with high quality and low environmental impact. All locations in Hertz Norway are environmentally, quality and working environment certified through the standards ISO 14001, 9001 and 45001.
Lilleakerveien 2D, 0283, Lilleaker, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Hadde det gått ann å gitt null stjerner hadde de fått det. Fikk samme problemet som jeg leser andre har med Hertz. De påstår at de finner små skraper på biler som har skader fra før og vil ha full erstatning for disse uten sjoføren har vært borti noe, styr unna Hertz! Her kan du gå på en smell og bli lurt selv om du har bilder
Fikk regning på ripe på en bil som jeg vet jeg ikke har laget. Ripen var så liten at jeg ikke hadde sett den om jeg hadde tatt bilder av bilen. Har protestert men blir blankt avvist. Frekke folk.
ALDRI OG JEG MENER ALDRI VELG HERTZ NOEN SINNE. Disse djevelene vil sette kostnader på kostander over de småeste ting. Bilen fikk steinsprut og jeg måtte ut med 20k for en bil jeg leide i 22 timer.
frastå langt fra dette selskapet. Svindlere hele gjengen
Leide bil i Nederland i forrige uke. Hadde på forhånd avtalt pris Hertz.no pålydende 274,08 euro for leieperiode onsdag kl. 15.30 til søndag kl. 17.30. Skulle innom Belgia og ble belastet ytterligere 20 euro, som er helt greit. Fikk avtalt bil og både utlevering, bil og innlevering fungerte godt. Ved retur av bil søndag, så jeg på kvitteringen jeg fikk på e-post at jeg hadde blitt belastet 656,97 euro. Kontaktet Hertz og fikk beskjed om at årsaken var at jeg hadde leid i 5 døgn, men bare benyttet 4. Ett leiedøgn er 24 timer. En i seg selv helt sinnsyk "regel". Men sjekket kvitteringen på nytt og så at utlevering skjedde onsdag kl. 15.18 og innlevering søndag kl. 15.47, altså 5 "Hertzdøgn". Kontaktet Hertz på nytt og lurte på hvilket argument de nå hadde, men da ville de ikke svare mer. Ser på det som ren svindel. Kjenner dessverre ikke igjen Hertz som jeg har leid fra problemfritt i 25 år og som jeg faktisk jobbet hos sommeren 99. Utrulig kjedelig at de har "inntatt" svindelsporet, men finnes selvsagt andre utleiere.
Jeg hadde leiebil fra firmaet i forbindelse med en forsikringssak. I etterkant fikk jeg to regninger med bompassering, en spesifisert og en uspesifisert. Disse ble begge to betalt av meg. Den ene fikk jeg riktignok purring på, men det var fordi jeg venta med å betale i håp om jeg skulle få svar på hva det var jeg hadde betalt for. Purringa ble betalt til forfall.
Da regning nr 2 på bom kommer tar jeg strakts kontakt for å få spesifisert bompasseringer på den ene som ikke var spesifisert. Kundeservice brukte ca 4 uker på å framskaffe denne informasjonen.
Når spesifiseringa kommer, viser det seg at firmaet har dobbeltfakturert meg. Dette gjør jeg dem også straks oppmerksom på, men de tar seg ikke bryet med å sjekke at begge fakturaer er betalt og mener de gjør meg en tjeneste med å stoppe en inkassosak (som da ikke er en inkassosak).
Etter ca 3 uker med mailer fram og tilbake skjønner de omsider at jeg har betalt begge fakturaene og jeg får refundert beløpet jeg har betalt for mye.
Jeg får ingen kompensasjon bare en beklagelse for at jeg til sammen har brukt nesten 3 måneder på å få tilbake det jeg har betalt for mye.
Så, kan du velge et annet firma når du skal leie bil, så gjør gjerne det. Jeg kommer definitivt til å velge bort Herz når jeg skal ha leiebil.
Hertz på Økern- sendt meg faktura på 8000 for ripe på støtfanger, med bilde fra 5 meter avstand som bevis. Svarer ikke om spørsmål om nærbilde eller dato når bilde var tatt. Faktura er betalt- bruker de aldri mer!
Jeg leide en varebil på IKEA Sørlandet. Ble fakturert med kr 500 ekstra pga at bilen ble levert med 39% drivstoff. Det viser seg at det er et krav som står i leiekontrakten at bilen skal være levert med minst 50% drivstoff. Jeg kjørte 90 km totalt. Det jeg reagerer veldig på er størrelsen på gebyret og at dette kunne Hertz spesifisere mye bedre i leieavtalen, med hva straffegebyret koster. Er jeg heldig at gebyret ikke er enda høyere?
Sjokkert over bomregning når jeg leier El bil. De tar betalt for vanlig passering til fullpris. Det vil si de tjener grovt på dette. Argumentet er at det blir så mye mer arbrid å gjøre om regningen. De får jo regning på Elbil, så skulle ikke være så vanskelig. Men så klart dette står med små skrift i leiekontrakten
En av de verste. Fakturere for administrasjonskostnader kr 300!! For faktura beløp på kr 100. Med ett ord- tyveri
Jeg bestilte leiebil og fikk bekreftelse, tidspunkt for henting og kvittering.
Men da jeg kom ned for å hente bilen fikk jeg beskjed om at det ikke var noe biler å gi meg så jeg måtte gå igjen uten bil.
Det verste var at fyren jeg snakket med små lo mens han fortalte det..
Styr unna
OM MULIG, STYR UNNA!!
Ren svindel!
Her blir man beskyldt og økonomisk belastet for feil på kjøretøy som man ikke har gjort!
Fikk leiebil i 9 dager ifm reparasjon av egen bil. Dagen etter tilbakelevering fikk jeg mail hvor de påpekte 3 forskjellige skader på bilen som de mente jeg hadde forårsaket, og ville ha 8k i egenandel fra meg
Da jeg leverte inn bilen, filmet jeg hele bilen med mobilen i 4K. Gikk tilbake på filmen og tok screenshot fra de tilsvarende områdene de mente var skadet (de hadde sendt bilder av disse). På min film var det overhodet ingen ting, mistenker at de har tatt bilder av en annen lik bil. Uten video hadde jeg måttet betale, men etter at jeg sendte de bildene trakk de saken.
Styr unna om du kan.
De ser ikke over bilene ordentlig ved utlevering og spekulerer i at kundene må gjøre masse arbeid med å melde inn alle tidligere skader.
Dette er i beste fall noe som gjør at du som kunde må betale for andres skader. I verste fall er det spekulasjon og ekstra profitt ved at samme skader kan faktureres igjen og igjen. Ut ifra hva jeg leser på nettet er jeg tilbøyelig til å tenke at det siste er tilfellet i mange saker.
De forsøkte å kreve 3000 kr for en liten steinsprut i frontruta som var der da jeg hentet bilen. Det var en av 15-20 småskader jeg så og dokumentere på video før jeg tok bilen i bruk. Det var bare en skade på en felg jeg vurderte som stor nok til å legge inn et eget punkt på i kontrakten ved uthenting. Den skaden var imidlertid så stor og synlig at det ikke kan sies å være annet enn useriøst at de ikke selv hadde oppdaget og dokumentert den!
Det andre anså jeg som småplukk (steinspruten inkludert), men så kommer de altså etterpå og skal ha penger for dette. En steinsprutskade er vel forøvrig gratis å reparere gjennom deres egen forsikring, så at dette koster dem 3000kr tviler jeg sterkt på.
De tar også EKSTREMT godt betalt for alle bompasseringer (de fakturer fullpris og slår på 25% MVA, selv om de betaler for en elbil med Autopass-rabatt...). En passering jeg betaler 12,80 kr for med min elbil fakturer Hertz meg 32kr for (på eksakt samme biltype). De har altså et påslag på 150% der.
Er du som meg og glemmer at leiebilen ikke har de samme betalingsavtalene i parkeringshus, så ender det fort med at Autopass'en eller fakturaen fra et P-selskap går til Hertz. Dette viderefakturer de sammen med et gebyr på 375 kr, som jeg tenker er litt i stiveste laget....
Jeg er svært fornøyd med Hertz, men jeg har nå mottatt en faktura på 500 kr i tillegg fordi bilen ikke ble levert tilbake med over halv tank. Dette oppleves som urimelig, spesielt siden jeg selv mottok bilen med under halv tank.
I løpet av tre timer kjørte jeg 42 km, noe jeg har beregnet til et drivstofforbruk på omtrent 3 liter. Hvis det var nødvendig å fylle opp til over halv tank, ville dette tatt maksimalt fem minutter. Jeg opplever derfor denne ekstra kostnaden som uberettiget.
Ba spesifikt om en fossil-bil pga. dårlig med ladestasjoner dit jeg egentlig skulle denne uka..... fikk en Audi E-tron..... i bekreftelsen stod det Ford Focus, men fikk beskjed etter 20 min i telefon at de leverte det som stod inne, og at de ikke hadde annet enn el-biler..... ????????????????????? Hvorfor er det da mulig å reservere "fossil-bil" da???
JEG ADVARER ANDRE !!!!!!
Beskyld for skaden jeg ikke har gjort.
Du skal lenger leter for å finner en leiebilselskaps som driver med svindel på den måten .
Folkes aldri leiebil ifra Hertz . Ikke stol på leiekontrakt fra Hertz .
Når jeg leide bil hos dem står på kontrakten at egenandel min kan ikke være mer en 20 tusen .men fikk faktura over 25 tusen .
Dems forklaringer var at de kan legge ekstra utgifter.
Du kommer til å angre deg resten av livet. Til dere som har blitt svindel fra Hertz .Skriv på sosiale media , Instagram, Facebook osv . jo mer dere skriver jo bedre folk bli bevisst . Ikke vent men bare skriv sannheten hvordan dere har blitt lurt fra Hertz .
Useriøs bedrift.
Driver fortsatt med svindel på skader på bil. Anbefaler ingen og leie ifra Hertz.
Dårlig kundeservice Hertz Brønnøysund. Ja, der er stengt lørdag og søndag. Prøver likavel å ringe og ein person svarer. Spør så om det er mulig å få tak i leigebil, fikk i svar «nei» så la han på. What?
Hadde leiebil ved service av bilen min i starten av nov . Kjørte fra verksted til garasjen min . Oppgjør går fint for seg noen dager etter . I dag får jeg brev på digipost om inkassovarsel på 8378 kr . Sjekker opp og finner ut at det er leiebil jeg hadde det gjelder . Ringer både firma og HERTZ . De sier de har sendt mail ang dette . Jeg er i sjokk for den skaden de mener jeg har gjort . Jeg er en ærlig sjel som ville mer enn gjerne betalt for meg om jeg hadde gjort dette . De er små frekke på tlf og mener jeg må berale for noe jeg ikke kan bevise at jeg ikke gjorde … har bedt om å få bilder av forgje leietakers bilder , da jeg var dum å ilke tok bilder . Venter nå i spenning om jeg får dette . Jeg vurderer å gå videre til forliksrådet . For emg virker det sim de er ute etter dem sim ikke tar bilder og betaler for en utvidet forsikring . Systematisk svindel dette på høyt plan . STYR UNNA !!!
Leide bil fredag på Jessheim avd. Skulle levere bilen søndag, og nøklene skulle leveres i en nøkkelautomat. Var der i god tid for dette, men nøkkelautomaten ga beskjed om at den var "full". Umulig å få levert nøklene og Hertz er stengt helger! Ingen tlfkontakt engang! Måtte ta med nøkkel hjem, mens bilen sto hos Hertz. Jeg skriver email og sender med bilder av "beskjed" på automaten, samt til kundeservice fra deres hjemmeside om at jeg ikke fikk levert nøklene. Får svar fra Jessheim mandag, om at jeg må levere nøklene, på morgen slik at jeg ikke må betale for ekstra leie! Hva gir du meg? Feilen skyldes ikke meg, men blir nærmest truet fordi jeg ikke får levert?- hvilket jeg forklarer og BEVISER i emailen. Bil ble leiet fordi min bil har dårlige bremser, føret var glatt, de spør ikke om man er på jobb liksom. Nei nøklene må leveres for å unngå ekstraleie? Ingen beklagelse altså, men "trusler" til kunden som ikke har gjort noe galt! Hva feil gjorde jeg som kunde her for en slik "trussel"? Frekkhetens nådegaver spør du meg! De burde beklaget og kommet og hentet nøklene! I stedet fikk jeg som kunde ekstra styr og ekstra utgifter pga det her! Aldri mer Hertz, syns de er overmåte frekke. Og når jeg "klager" på svaret deres, får jeg kun spm om når JEG kan levere nøklene tilbake!?? Når jeg da drar og leverer de hersens nøklene spør de meg om jeg har ringt servicenr på automaten? Nei, det har jeg IKKE gjort! Det får være grenser for hvor mye styr kundene deres skal ha! Er det kundene som skal ordne opp og betale for feil som ikke skyldes de? Tydeligvis! Tror Hertz Norge trenger sette seg inn i hva kundeservice er, og lovverket her i landet!
Nå er det vel bare å vente på hva mer de prøver finne på for å tyne penger utav meg! For jeg ser nå hva andre skriver om dere!
Første og siste gang jeg leier hos de!
ANBEFALES IKKE!