Sikkelig dårlig kundeservice, nøkkelen min ble låst inne i bilen og de sa de ikke kunne hjelpe meg med det og at det må jeg fikse selv. Når jeg fikk bilen fikk jeg heller ingen hjelp med å verken finn... Vis mer
Gjelder ikea leiebil: Fikk gebyr på 500kr for å ha levert bilen med under halv tank. I og med at turen jeg kjørte var på kun 7 km, så var dette noe jeg strengt tatt ikke tenkte på. Dessuten så tyder d... Vis mer
Dårlig kommunikasjon fra selskap. Skulle hente bil et sted så sender de en sms om at hentested er endret en snau time før jeg skal hente. Hadde aldri rukket og hente bil på endret sted. Useriøst!... Vis mer
Leverte tilbake bil med litt skitne matter (normal slitasje etter smuss fra sko) og var forberedt på å betale et lite gebyr for å dekke en enkel rens. Fikk tilsendt faktura på 5000kr fordi de måtte... Vis mer
Hertz is represented globally in more than 140 countries with over 10,000 locations. We are Norway's largest car rental company and a significant player in a rapidly growing mobility industry. We have over 400 rental points across the country, including all airports. The car fleet in Norway consists of approx. 10,000 new, modern and safe cars from several of the world's leading car manufacturers. Hertz is in the market with fully digital car rental and mobility solutions, and delivers mobility with high quality and low environmental impact. All locations in Hertz Norway are environmentally, quality and working environment certified through the standards ISO 14001, 9001 and 45001.
Lilleakerveien 2D, 0283, Lilleaker, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Bestilte leiebil i god tid, og hentet denne fredag ettermiddag for å flytte et møbel i løpet av helgen. At bilen har visuelle skader er ikke så nøye for meg, bare det tekniske er innafor. Lørdag morgen startet ikke bilen og etter kontakt med Hertz, ble Viking rekvirert.
Bilberger åpnet panseret på bilen og utbrøt at dette var det verste han noensinne hadde sett! Polene på batteriet var fullstendig dekket med ett eller annet, så han måtte vaske med vann og skrape rent for å få startkablene til å gi strøm. Ble rådet til å levere bilen tilbake og for all del ikke skru av motoren. Tok kontakt med Hertz igjen, og de hadde ingen annen bil som erstatning. Litt snodig at alt var utleid på hele østlandet, men det var i alle fall svaret jeg fikk. Pengene ble lovet tilbake, men det ser ut til å drøye..
Fikk etter endt leieforhold beskjed om at de hadde funnet en løs ledning i bagasjerommet på bilen, og at dette ville bli reparert på vår regning. Svindel og bedrag ettersom vi ikke engang har åpnet bagasjerommet på bilen.
Eg leiget en bil hos Hertz bilutleie på Kokstad (Bergen) 10.10.25 - 23.10.25
Da eg hente bilen fikk eg beskjed om at eg måtte betale et depositum på 3000,- som eg seinere ville få betalt tilbake, etter at leigebilen var tilbakelevert og eventuelle utgifter var betalt.
Eg eg fikk så en kvittering på utgifter som var trukket og forst det slik at da skulle alt være greit, men eg kan ikkje sjå og ha fått tilbake betalt det resterende beløpet.
Er det vanlig at det skal gå så langt tid og få refundert resterende, eller er det noke eg har gjordt feil? Er eg blitt trukket for noke eg ikkje har blitt informert om?
Svindel. Skulle leie IKEA-bil til 499,- for 3 timer, hvor det er angitt et tillegg for kilometerpris INKLUDERT drivstoff. Blir deretter fakturert for ytterligere 500 kr for "gebyr utanket bil", da bilen var under halvfull både når jeg hentet og leverte den. Kontant avvist på kundeservice, og ikke besvart ved flere henvendelser. Det gjelder å holde seg langt unna IKEA sine leiebiler, og heller benytte seg av konkurrentene.
Jeg skulle leie bil fra IKEA til 499,- for 3 timer. Jeg ble fakturert nærmere 1200kr etter å ha kjørt 18km, da jeg ikke fylte bensin etterpå.
Ringte kundeservice og ble møtt med "det var synd" og "du burde lest det i liten skrift". Sa at jeg følte meg dårlig behandlet til og at hun jeg snakket med var kald og frekk, da fikk en nedlatende "kjipt at du syns det da". Skal ALDRI benytte Hertz igjen.
Selv om det er brikke i bilen, må du betale full pris for bompasseringer, og i tillegg tar de MVA som de selv får fradrag for.
Fikk beskjed etter tilbakelevering at bilen måtte inn til rens p.g.a røyklukt og aske på matte, kopp holder etc. Siggarettpapir liggende på matte. Sendte meg bilde av dette.
Jeg tok ikke bilde ved retur da bilen var ren innvendig. Jeg er ikke røyker.
Dette er bedrageri som jeg vil anmelde.
Hvor jævlig går det an og oppføre seg ?
Vær oppmerksom på at de tar fullpris på alle bompasseringer selv om du leier el-bil, og at de i tillegg legger på 25% moms.
Hadde leiebil i forbindelse med en skade, og så ingen kontrakt som sa noe om dette når jeg hentet leiebilen.
En passering i Nedre Glomma koster 13,6kr med el-bil, Hertz tar 42,5 Kroner! Altså over 3 ganger pris!!! Det er ren svindel!
Jeg er svært skuffet over Hertz, jeg trodde dette var en seriøs aktør av bilutleie. Vi leide bil via den norske siden da vi skulle til Mallorca, denne delen gikk fint. Da vi kom frem til Mallorca fikk vi en bil som hadde svært mange bulker og feil, det var svært mange og vi gikk gjennom disse samt filmet bilen, men da vi leverte bilen igjen, uten nye skrammer mente de at vi hadde skadet felgene. Disse var ikke på rapporten, men jeg har film der skadene er synlige. Men så kommer det som er dårlig, De har ikke svart meg på klagen min på over 4 måneder, men trukket meg penger for skaden, ja det har de. Dette er bare foretninger for dem, de tjener på at leier skader bilen, eller de finner feil som de belaster leietager av bilen. Hold dere unna

Svar fra Hertz Bilutleie
Dere lyver å sier beløpet kun er reservert når det kommer til depositum. Denne summen er på Hertz sin konto, og sier det kan ta opp til 7 dager når banken har fått beskjed. Det er bare tull, banken min har ikke disse pengene. Driver dere å låner pengene til folk og skylder på at banken bruker lang tid? Ja det gjør dere, det er dere som sitter på depositumet

Svar fra Hertz Bilutleie
Vi fikk ved en feil leiebilen for seks uker i stedet for to, til tross for at vi forskuddsbetalte hele leieperioden. Etter en drøy uke oppdaget vi feilen, og etter mange telefoner, lange ventetider og mislykkede overføringer kom vi til slutt i kontakt med en medarbeider som forsikret oss om at dette ikke var et problem. Hun opplyste at vi ville få refundert overskytende beløp ved levering av bilen, og at hun skulle sende en bekreftelse på e-post. E-posten som kom var imidlertid en tom «no-reply»-melding med en vedlagt kvittering – uten den lovede bekreftelsen.
Ved levering viste det seg likevel at dette var et problem. Hertz mente først at jeg måtte betale et ekstra gebyr på over 72.000 kroner for å levere bilen fire uker tidligere enn det som sto i den feilaktige avtalen. Etter en lengre diskusjon, der lokal manager ble involvert, kom vi til slutt frem til at dette var urimelig. Til tross for det endte regnestykket opp slik at det jeg betalte for en to ukers leie tilsvarte nøyaktig det jeg allerede hadde forskuddsbetalt for seks uker – ingen refusjon ble gitt.
Det mest positive å si om opplevelsen er at jeg ikke ble ruinert; det ble “bare” omtrent dobbelt så dyrt som det burde ha vært. Opplevelsen etterlot et klart inntrykk av uprofesjonell håndtering og svakt kundefokus – overraskende fra en så stor aktør som Hertz, som vårt firma også har en avtale med.
Jeg prøvde også å sende noen mail til kundestøtte for Hertz her i Norge for hjelp... som elegant ghostet meg.

Svar fra Hertz Bilutleie
Hadde leiebil gjennom forsikringsselskapet og mottok likevel en faktura et halvt år senere som skulle vært sendt direkte til dem etter endt leieforhold. Ufattelig mye unødvendig mas og rot for å rydde opp i noe som burde vært håndtert riktig fra start.
Er mange andre tilbydere å velge mellom.. gå for de!
Dårlig personal og elendig service. Jeg fikk beskjed at bilen er skitten fordi deres vaskehall er ødelagt. Senere ble prisen noen tusner dyrere fordi, jeg ønsket en ren bil. Tilslutt ønsket jeg å kansellere, og det ville ta 5 dager å få pengene tilbake.
Dårlig personal og elendig service har jeg også opplevd både i Oslo lufthavn og Oslo S. Sikkert andre steder også. Ferdig med Hertz.
Eg leige en Hertz bil på Ikea i bergen.
Prisen var oppgitt til 499kr + 2,5kr per kilometer.
Eg kjørte 31 km og totalprisen endet på 1000kr, kundeservice nekter å gi meg svar på hvorfor.
Eg er oppriktig blitt ranet/svindlet av Hertz. Anbefales ikke!!
Bruk mastercard om dere absolutt må bruke Hertz, di er noen slue tyver.

Svar fra Hertz Bilutleie
Kommer aldri i mitt liv til å bruke Hertz igjen. Sku leie meg en bil for en dag i Oslo, å jeg fant bilen jeg ville leie. Å betalte for den. Når jeg skulle hente nøklene å bilen ble jeg nektet nøklene å fikk ikke hente ut bilen. Greit nok, rart at jeg betalte for den før jeg fikk den beskjeden men jaja. Sporte om når pengene mine da ville bli refundert, å da svarte mannen i skranken "Du vil på pengene inn igjen på konto innen 24 Timer"
Å jeg tenkte jaja. Ingenting å bekymre seg for.
Det va for 5 dager siden.
Jeg ringte til dem på Mandag (2 dager etter) å sku høre om når pengene mine ble tilbakebetalt? Å da fikk jeg til svar "Det er ikke våres ansvar, vi kan ikke betale deg tilbake siden bestillingen gikk igjennom en annen nettside enn Hertz sin"
Å da ble jeg veldig sånn åja? Jaha? Koffer sa da mannen at jeg ville få pengene tilbake innen 24 timer?
Da flirte damen i telefonen og sa at jeg hadde fått feil informasjon. Å at jeg måtte fikse problemet med dem jeg bestilte igjennom.
Så jeg ringte da til den andre nettsiden jeg bestilte bilen igjennom. Dem sa at dem skulle sjekke innom saken å komme tilbake til meg. Men at alt styres igjennom Hertz å det er dem som skal betale tilbake pengene.
Senere sa dem til meg at dem har fått opp at jeg aldri hentet bilen å at dem ikke var ansvarlige for å betale tilbake pengene min å at jeg må snakke med Hertz.
Å det gjorde jeg. 3 ganger til Hertz å 3 ganger til den andre nettsiden. Begge sa nøyaktig det samme til meg alle gangene. Alle nektet meg pengene mine tilbake.
Å sa bare at det ikke var deres ansvar.
Så jeg leste litt på nett, å på nettsiden jeg bestilte igjennom så står det svart på hvitt at det er Hertz som sitter på pengene, det er dem som skal betale eventuelle refunderinger osv osv…
Nu 5 dager senere får jeg beskjed om at jeg skal få full refusjon tilbake men at betalingen ikke blir å skje før Hertz godtar det. Å jeg må mulig vente 7 dager før pengen kommer på konto etter at Hertz godtar refunderingen..
Å det er gådd hvertfall 2-4 dager der dem kunne ordnet alt.
Jeg føler meg Lurt, svindlet å urettferdig behandlet. Useriøs kundeservice fra Hertz å useriøs kundebehandling gjennom hele greia.
Den nettsiden jeg gjorde bestillingen igjennom prøvde iallefall å forstå å hjelpe meg. Kudos til dem!
Men Hertz, helt på trynet hele bedriften.
Endten burde Hertz ta en gjennomgang om kundeservice eller bare legge ned hele forbanna bedriften.
Leide en bil av hertz alta. De påstår at jeg er skyld i en skade som jeg ikke har forårsatt. Jeg var heldigvis smart å tok mange bilder av bilen før jeg satt meg i den. Derfor har jeg dokumentasjon på at skaden var der før jeg leide den. Jeg er spent på hva de sier til det men jeg vurderer å politianmelde de for å prøve å svindle. Bilen var veldig skitten når de fikk den i retur og de har kun børstet bort skit og støv med sannsynligvis hånden nøyaktig der ripene var. Syntes det var merkelig, som at de visste den var der. (Noe den var). anbefaler alle ta minst 100 bilder av bilen før du setter deg i den. Ta bilder i alle vinkler, nær og langt fra, husk taket også!

Svar fra Hertz Bilutleie
-10 er opplevelsen her. Etter å ha levert leiebil to dager før utløpt leie periode på en uke, pga min egen bil er på verksted, får jeg beskjed en uke etter levering av leiebil har en stor skade på frontrute. Hertz hadde ikke kapasitet til å se over bilen da den ble levert i perfekt stand. Ikke brukt mye i denne tiden og stått trygt i en garasje. Bildene de påstår er bevismateriale samsvarer ikke med når jeg leverte bilen og når de har tatt bildene. En differanse på 22 timer. Forferdelig kommunikasjon og ufordragelige folk på Hertz som samarbeider med Zolva Inkasso som ikke kjenner saksgangen når man bestrider faktura og Inkasso. De bare kjører på krav og inkasso og kommer ikke til en Dialog. Dette driver de på som en terror over lang tid. Styr unna og pass på hvilket forsikrings selskap som samarbeider med Hertz.
Ble trukket 3000kr for leiebil lånt via forsikringsselskapet i en forsikringssak uten bli opplyst først. Dette skal være GRATIS leiebil i perioden min bil står på verksted. Men det stemmer ikke.
Fikk leiebil grunnet garanti jobb fra verkstedet i Drammen. Leverte el-bil og fikk bensin bil tilbake. Bilen hadde i utgangspunktet mye småskader rundt omkring på bilen. Tok bilde av alt og sendte de inn til Hertz Drammen. Fikk 3 måneder seinere en regning på 11.240,- kroner grunnet skader. Heldigvis hadde jeg fortsatt bildene på telefon fordi den skade var allerede på bilen når jeg fikk denne. Hadde jeg kastet bildene hadde de ikke gitt seg, heldigvis klarte jeg å motbevise deres påstand. Noen forbanna kjeltringer er det!
Katastrofe Hertz krever en formue nesten 126000 for en bil som jeg ikke har leid, har heller ikke førekort så det er helt utrolig at jeg kan få leie bil uten å forevise gyldig førerkort, anbefaler ingen å bruke Hertz