1. Restauranter og utesteder

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Få minutters gang fra Kgs. Nytorv ligger Hereford Steak, som nu på 25. år åbner dørene for vores mange gæster der dagligt besøger os i vores store og flotte lokaler med plads til 120 personer. Med et stort udvalg af steaks til enhver smag samt kvalitetsvine leveret af Otto Suenson garanterer vi, at du får en god oplevelse med fuld valuta for pengene. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Hereford Steak

2,4

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

New Year eve

New Year eve
Vi bestilte 5 retters meny.
Det tar alt for lang tid mellom rettene. Personalet har ikke oversikt over hvem som har fått mat og drikke. Maten er ok, men absolutt ikke verdt pengene. Hyggelig personale, men de har altfor mange bord å holde oversikt over. Maten er ok, men svarer ikke til forventningene.

31. desember 2025

Forrett lenge etter hoved

Bestilte forrett og hovedrett. Ventet kanskje 1,5t på maten, da den kom var den stekt helt feil. Brun tvers i gjennom da jeg bestilte medium rå. Spiste opp maten i vente på forrett, fikk den først 30 minutter etter vi hadde spist opp maten. Riktignok etter vi forespurte det 2 ganger. Fikk regning på 8200kr å forespurte rabatt grunnet dårlig service, slo av hele 300kr. 😆 Hit anbefaler jeg ingen å dra.

6. august 2025

Sit down, eat and enjoy the best steak

Simpelthen en fantastisk steak mørbrad nr 40. Perfekt stekt stek, som om den smelter i munnen på deg.
Crème Brulé var også en himmelsk drøm og min mann elskede æblecrumlesmed is. De ansatte er kjempehyggelige og vi anbefaler Hereford Steak på det varmeste til alle som vil ha et fantastisk måltid med mat. Dette er laget av en kokk som kan lage mat 🥰
Terningkast 6+ for mat, dessert, opplevelse og de ansatte. Kan trygt anbefale Hereford Steak videre ❤️🇧🇻🇩🇰 Thank you!!🙂

27. mai 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (51 anmeldelser)