Lækker mad og egentlig venlig betjenening. Det min anke bygger på ,er flg oplevelse.. Tjeneren pustede lys ud i selskabslokalet, vi befandt os i- midt i festen, og jeg spørger om hun ikke vil be nu... Vis mer
Godt valg hvis du leder efter god mad og en hyggelig aften til fornuftige priser!. Stedet er intimt og hyggeligt indrettet, og med åbent køkken der bringer dig tæt på kokken. Stedets ejer Jan, udviser... Vis mer
Vi var to som fik oksemørbrad med valgfri D. kartofler og sovs med en forfærdelig salat vi fik til, 11/1 vi fik også en dejlig æbletærte med vaniljeis mums hvor var det lækkert, Musikken kunne godt... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Restaurant Hereford SteakHouse en kulinarisk mad oplevelse i TÃ¥strup.
Taastrup Hovedgade 106, 2630, Taastrup, Danmark
- 43520039
- info@herefordsteakhouse.dk
- www.herefordsteakhouse.dk
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Mgl omtanke for gæsterne
Lækker mad og egentlig venlig betjenening.
Det min anke bygger på ,er flg oplevelse..
Tjeneren pustede lys ud i selskabslokalet, vi befandt os i- midt i festen, og jeg spørger om hun ikke vil be nu nytte en lyseslukker , da jeg har en dødelig lungesygdom og ikke kan tåle røgen- hvortil hun svarer , at det har de ikke og ufortrødent fortsætter udpustningen af temmelig mange lys. Total manglende empati!! …som medførte flere dages svær åndenød. Der tør jeg ikke komme igen!
God oplevelse
Musikken kunne godt have været lavere så man havde nemmere ved at snakke sammen,
god service fra personalet.

Svar fra Hereford Steak House
Var der i går super fin betjening og…
Var der i går super fin betjening og fantastisk mad. Har kommet her igennem 25 år og det bliver jeg ved med :)

Imponerende
Tak til Jan og hans personale for en meget fln lørdag aften. Til trods for at hver eneste stol både oppe og nede var besat var alt perfekt - maden perfekt og personalet venligt og imødekommende til trods for at de må have løbet utroligt hurtigt - hvilket man slet ikke mærkede.
Vi kommer selvfølgelig meget gerne igen.
Hilsen
Birgit

Svar fra Hereford Steak House
Bedste bøf jeg nogensinde har fået blandt mange
Fremragende mad og betjening

Sejt kød og dårlige kartofler
Sejt kød og dårlige kartofler
Var inviteret og besøgte stedet igen, selvom jeg havde sagt til mig selv, aldrig mere.
Har spist mange gange på Hereford, men kvaliteten er dalet utrolig meget. Fik en kalvesteak der var meget svær at tygge og kartoflerne var hårde og ikke færdigkogte og stort set ingen grøntsager.
Kommer næppe igen
Finn

Svar fra Hereford Steak House
Taastrups svar på Halløj på…
Taastrups svar på Halløj på Badehotellet?!
Jeg besøgte restauranten torsdag den 7. august sammen med en enkelt gæst. Min gæst havde netop røget en cigaret færdig, da vi kom ind i restauranten, og da vi bad om at få et bord ved vinduet, var den vrisne, ubehøvlede replik fra tjeneren (vistnok ejeren), at eftersom gæsten lugtede af røg, kunne det ikke komme på tale. Herefter blev vi anvist et bord i den modsatte ende af restauranten. Det skal nævnes, at der kun var to gæster, da vi ankom, så der var plads nok.
Da min gæst senere skulle betale for maden, undskyldte han på forhånd, at der ikke kunne betales drikkepenge, eftersom der var tale om et firmakort. Hertil var replikken fra (samme) tjener, at det aldrig var til at vriste drikkepenge ud af os nærige sønderjyder.
Jeg vil godt turde at gå derned igen, men vil nok sikre mig, at tjeneren er en anden.

Svar fra Hereford Steak House
Aldrig har jeg oplevet SÅ elendig…
Aldrig har jeg oplevet SÅ elendig “service” og så er det endda fra ejeren selv. Ubehøvlet, arrogant, snakker bare generelt rigtigt grimt og ned til sine kunder.
Utroligt dårlig service
Utroligt dårlig service. Vi kommer 5 personer, og 2 af os ønsker at dele en hovedret - en bøf på 300g. Det fik vi at vide at vi ikke måtte. Jeg har aldrig nogensinde oplevet, at en restaurant nægter deres gæster at bestille det de ønsker. Vi kommer spontant udefra og lægger 1800,- for mad. Desuden var svaret fra den uhøflige tjener næsten det værste - Han sagde at “det jo ikke er en børnerestaurant”. Han sagde det på en måde så man først troede han var sarkastisk, men han mente bundærligt, at vi ikke kunne få lov til at dele maden. Det kom så meget bag på os at vi blev handlingslammede - en anden gang var vi gået! Med den behandling er det ikke et besøg værd, trods at maden var en fin oplevelse.
Edit - Svar til Herfords kommentar:
Du har slet ikke forstået at det handler om din håndtering af situationen og din måde at behandle dine kunder på. Jeg har ikke skrevet at maden er for dyr på noget tidspunkt, men min pointe er, at vi kommer spontant udefra - alternativt havde du ikke haft den indtjening den aften. Jeg forstår hvis vi havde bestilt bord og fyldt din restaurant, at man ikke kan nøjes med at bestille mad til halvdelen af selskabet og så dele. Desuden fremgik det ikke af menuen at det var en mulighed at få en bøf af selvvalgt størrelse, det sluttede du af med at sige efter at du havde overfuset os med utallige argumenter imod at vi kunne dele. Den “overfusning” du beskriver, var os der sagde, at vi havde forstået det, fordi du fortsatte og simpelthen ikke bare kunne sige på en pæn måde, at det ikke kunne lade sig gøre. Jeg tror du skal se indad og tænke over din måde at snakke til og imødekomme dine gæster - det har du vist fået rigeligt anmeldelser på, kan man se :)

Konfirmation
Super lægger mad og god service fra kok og tjener kokken fortæller kort og præcist hvad menuen er tjenerne har styr på hvad de skal. Opvaskernen gør et rigtig godt og plet frit arbejde. Køkkenet blev efterladt rengjort.
Anbefaler varmt herford steakhouse til festen. Så tøv ikke med at tage fadt I dem til din næste fest.
Vi har nu fået mange fine tak for en…
Vi har nu fået mange fine tak for en dejlig og fin aften
af vores gæster, så vi synes I også skal have det af os.
Tak for meget lækker mad, fin betjening og i det hele taget en rigtig god aften.
hilsen Inge og Helge
Den flinke mand sagde at vi skulle tage…
Den flinke mand sagde at vi skulle tage nummer 41. Det fortryder vi aldrig. K..t den var god og saftig. Desserten pandekage med is. 12 stjerner.
Tak for dejlig mad.
Jeg holdt min 80 års fødselsdag hos…
Jeg holdt min 80 års fødselsdag hos jer.
En meget vellykket dag god betjening. Og god mad.
Mine gæster roste festen, alle var godt tilfreds. Og det var jeg også
Vh fra Karin Jensen

Svar fra Hereford Steak House
Bedste restaurant til dato….
Bedste restaurant til dato….
Mad, betjening alt top top professionelt.

Svar fra Hereford Steak House
Tak for en fantastisk aften
Vi fik dagens menu, 2 personer.
Maden var perfekt, betjeningen opmærksom og kompetent, fx fik vi anbefalet en fantastisk rødvin.
God akustik, behagelig stemning. Tak for en fantastisk aften.

Svar fra Hereford Steak House
Var gæst til et guldbryllup i august
Var gæst til et guldbryllup i august, der blev holdt som et frokostarrangement. Super lækker mad og meget imødekommende og dygtigt personale. Kæmpe anbefaling herfra.

Svar fra Hereford Steak House
Holdt vores afslutning på vores…
Holdt vores afslutning på vores regnskabsmøde hvor vi fik en tre rettes menu samt specielt mad tre af vores medlemmer alt var bare efter bogen høflig og kompetent betjening så 5 stjerner herfra
Grund Ejerlauget Ishøj Centrum
Tak fra en gammel kok
Super dejlig mad og dejlig betjening
Super dejlig mad og dejlig betjening. Kun den bedste anbefaling herfra :-)

God oplevelse igen
Virkelig skøn mad, med mange gode smage. Vi har været en del gange på Hereford Steak House i Taastrup, hver gang har været en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale denne restaurant.

Svar fra Hereford Steak House
Restauranten arrangerede en middag for os til små 30 personer. Fra start til slut spillede alt til perfektion. Hereford er stadig byens suverænt bedste spisested.