Campingeksport Anmeldelser 70

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig fin handel og alle aftaler overholdt. Flinke mennesker som kom og hurtigt afregning. Kan varmt anbefales Der er rart at der kommer 2 mennesker med sådanne et godt humør

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har lige afsluttet en handel med Jesper. Det tog 30 minutter 👍. Meget fin service og god kommunikation. Kan varmt anbefales hvis du påtænker at sælge din campingvogn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lige solgt en campingvogn til Jesper, venlig og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Fik en okay pris så kan kun anbefale ham herfra. Rene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtig til og vende tilbage med hvor når han kunne være her og overholdt aftalen vedr afhentningen. Meget behagelig fyr og snakke med. 😀

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem!
Hurtig svar på henvendelse og besøg.
Fik en rigtig fair pris. Jesper tog vognen med sig og vi fik overført pengene med det samme.
Super nemt, problemfri og så var Jesper både professionel og samtidig behagelig.
Alt spillede bare – kan varmt anbefales 👍

13. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En fantastisk god oplevelse at skulle…

En fantastisk god oplevelse at skulle sælge sin campingvogn,så behagelige gutter at handle med😁😁vil klart anbefale dem til andre 😁Holder hvad de lover i henhold til afmelding af vogn og betaling 🤩🤩Tak for god behandling og god handel🤩🤩Lotten fra Fyn

8. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og god pris!

Vi endte i en rigtig uheldig situation med vores campingvogn og kontaktede derfor Campingeksport.dk - Vi fik besøg af Jesper og Thomas, samme dag som jeg ringede! Et virkelig behageligt og forstående møde. Vi fik et par gode råd med på vejen og en rigtig god pris for vores campingvogn. Hvis du skal af med en campingvogn, så gør det ikke før du har ringet til Jesper. De får de varmeste anbefalinger herfra!

12. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk god og real service i…

Fantastisk god og real service i forbindelse med salg af vores campingvogn. Super søde og venlige og vi fik ordnet det hele med det samme.

Vil helt klart anbefale Camping Eksport.

29. januar 2026

Super oplevelse

Super oplevelse. Virker professionelle og kompetent, derudover flinke og fremragende service. De tog eksempelvis nummerpladen med og sørgede for ombytning af vogn.

Kan klart anbefales.

15. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv