Tar väldigt lång tid innan det kommer någon leverans, kundtjänst ber om ursäkt men inget svar på när jag kommer få mina varor. Det var precis likadan förra gången men då avbokade jag ordern o trodde a... Vis mer
Selskapet har svart
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Vis mer
Selskapet har svart
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Vis mer
Selskapet har svart
Vad håller de på med? Jag beställde bl.a. två kuddfodral och dessa blev annullerade fast de fanns online. Jag gjorde en ny beställning och det blev samma sak. Jag ringde kundtjänst och de skulle se ti... Vis mer
Selskapet har svart
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Sverige
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi var inne och kollade rean på Hemtex och hittade ett bord till ett bra pris. I kassan erbjöd de samma sorts bord fast i kartong. Vi tackade ja och packade upp bordet när vi kom hem. Bordet hade två stora sprickor rätt över ovansidan. Jag mailade och ville skicka tillbaka bordet för att få ett helt bord, och lade till att de borde stå för retukostnaden då de hade sålt ett trasigt bord. Inte nog med att de inte erbjöd sig att stå för returen, de vägrade även att "hantera" detta om vi inte kom in till butiken med bordet igen. Jag mailade att det inte borde vara vi som ska åka 6mil för att returnera detta. Fick bara samma svar hela tiden, de "hanterar" bara dessa saker i butik. Har alltid gillat Hemtex, men nu kommer jag inte handla där igen. Skäms.

Svar fra Hemtex
Gjorde en beställning på eftermiddagen 1/8. Ringer på morgonen efter och vill avbryta ordern. Får höra att det är omöjligt. Bu för Hemtex som inte kan tillmötesgå en sådan enkel begäran.
Uppdaterad: Hemtex skriver som svar att jag får returnera varorna gratis i närmaste Hemtexbutik. Men Sverige är ett avlångt land och alla bor inte nära en butik … Vad de inte skrev var att det kostar 70kr att skicka tillbaka varorna med posten. 70kr!! Orimligt!

Svar fra Hemtex
Köpte fina trädgårdsstolar idag till kanonpris. Men det som gladde mest var den fantastiska servicen vi fick av Emma i Borlängebutiken. Så trevlig, hjälpsam och kunnig. En guldstjärna till henne. Tänk om all service var så bra i andra affärer.

Svar fra Hemtex
Fick tips om er rea på bäddset i bäckebölja, som jag verkligen gillar.
Varan jag ville beställa var slut online men gick att ”klicka&hämta” i butik, så det gjorde jag.
Jag är mycket nöjd med servicen i eran butik i Ystad, trevligt bemötande från personalen, trots att butiken var knök-full av kunder och turister.
Mina varor var fint packade för den långa transporten hem.
Mina nya fina bäddset är verkligen prisvärda och det enda jag beklagar är att jag inte köpte fler.
Jag tog foto på mina inköpta varor för att bifoga till min recension men det verkar som att det inte går, så synd.

Svar fra Hemtex
Beställde två vita påslakanset och två extra örngott i bäckebölja, kvaliteten på tyget var väldigt varierande jag fick åka och byta ena örngottet för det var nästan hel slätt. När det kommer till produktförpackning så tycker jag att dom ska skydda produkten under transport och i lager och butik från smuts och skav etc. Ni har valt ett tunt vitt tyg och båda förpackningarna till påslakanseten var smutsiga och hade fläckar, ena enbart på insidan. jag tyckte inte att det syntes något på påslakanen vilket var tur men det är ändå trist när nya textilier kommer i grisiga förpackningar. Försökte att recensera på hemtex.se med det gick inte fast jag beställt produkten.

Svar fra Hemtex
Köpte ett fårskinn på Hemtex. Den var fin och glansig när den kom. Efter några månader på en soffa har den helt tappat glans och tuvat sig. Det ser ut som fuskpäls men framförallt att den tuvar sig bara av att stå på en soffa finner jag jätte konstigt. Så tråkigt.

Svar fra Hemtex
Köpte satinpåslakan på Hemtex och vid första tvätten gick de sönder..
De är så skrynkliga och trista. Ser att de är sydda i Pakistan.

Svar fra Hemtex
Håller med tidigare inlägg om att kvaliteten har sjunkit rejält. Köpte två påslakan i satin (svindyrt för övrigt) och packade upp dem nu ikväll, båda är helt trasiga med stora hål i och trådar som hänger överallt, hade kunnat förstå att det hade kunnat varit ett måndagsexemplar om det hade varit på ett av påslakanen men nu när båda två var likadana så nää. Blir att åka och lämna tillbaka dem imorgon. Köpte även satinpåslakan för ca ett år sen och de har tappat all sin glans, ser nu ut som billiga bomullspåslakan som jag lika gärna hade kunnat köpa på ÖoB. Väldigt tråkigt då jag har varit så himla nöjd med era påslakan tidigare, blir inget mer köp härifrån nu.

Svar fra Hemtex
Har läst många dåliga omdömen så jag vill dela med mig av mina goda erfarenheter. Hemtex Luleå i Smedjan är fantastiska. En ung tjej som jobbar där är helt fantastisk. Fick mycket tips och hjälp med olika färgkombinationer, beställde extra gardiner, skickade meddelande då de kommit mm mm. Kvaliteten kan jag hålla med om att den blivit sämre i vissa fall. Man får välja lite där.

Svar fra Hemtex
Handla inte på deras hemsida, deras onlinebutik är helt makalöst usel och deras kundsupport är värdelös.

Svar fra Hemtex
Bemötande och personal i butikerna Borås får 5/5 men online får 1/5. Kommer undvika handla online eller ha med kundtjänst online att göra. Min senaste upplevelse kommer nog dessvärre bidra till att jag väljer att handla någon annanstans överlag.

Svar fra Hemtex
2-5 dagars leverans säger webbsidan, 2-5 dagars leverans säger kundservice.
11-14 dagar säger verkligheten. Vill man ha sin order enligt utsatt tid så beställer man från annan leverantör.
Ingen rea vid tidpunkten för min beställning, så 11-14 dagar gäller bara i normalfallet. Vid reor är leveranstiden ännu längre enligt kundservice. Välj annan leverantör om du vill ha din beställning i tid, för Hemtex ljuger systematiskt, medvetet och ogenerat om sina leveranstider.

Svar fra Hemtex
Har under flera år köpt sängkläder i satin från Hemtex. Dessvärre har kvalitén blivit mycket sämre. Precis som många andra skriver är lystern borta och jag upplever ingen satin-känsla alls. Sämre kvalitet och högre priser :-(

Svar fra Hemtex
Jag har varit trogen kund på hemtex i över 20 år.
När jag i början handlade handdukar så hette Hemtex handdukar Sir Henry. De var tjocka, täta och mjuka handdukar i fantastisk kvalité. Sedan dess har det bara gått utför. Mina Sir Henry handdukarna är fortfarande fina och hela 20 år senare.
De sk Living handdukarna Hemtex har numera är mycket tunnare och i mycket sämre kvalité. De trådar och verkar inte hålla ihop utan ”lösa upp sig” efter ett tag.
Kvalitén har alltså sjunkit till botten medan priset har gått upp.
De sk. satinpåslakanen håller varken formen eller färgen.
Jag köpte ett mörkblått påslakan, mycket vackert med påfåglar på. Jag älskade mönstret. Efter bara två tvättar så tappade lakanet färgen och formen. Den mörkblå färgen såg fult dassig ut, som om man skulle ha tvättat lakanet i 20 år.
Jag köper inte längre handdukar på Hemtex.
Jag köper sällan påslakan och gör jag det då köper jag bara ljusa lakan och bara till minst 50% rabatt. Detta eftersom man får räkna med att de inte är fina mer än 2 tvättar.
Jag fattar inte hur Hemtex ägare tänker.
Bara på vinst till vilket pris som helst antar jag.

Svar fra Hemtex
Tycker mycket om att handla på Hemtex. Bra varor och mycket trevlig personal

Svar fra Hemtex
Jag har köpt dyra duntäcken. Jag har bara haft dom på vintern, då vi har andra på sommaren. Dom har små hål i yttertyget runt om. Hela torktumlaren är full av dun efter torkning. Var in med dom för bedömning. Blir uppringd efter 2 veckor då dom ej godkänner det som reklamation. Det är slitage anser dom. Så illa bedömt. Kan inte förstå den bedömningen. Tycker väl kvalitetstäcken ska klara av att tvättas och användas utan att tyget ska nötas sönder.
Kommer aldrig köpa något mer på Hemtex och vill härmed varna andra att köpa täcken där.
Värsta jag varit med om..
Jag köpte två påslakanset inför jul, vit med röda detaljer, i flanell. Problemet är bara att efter första tvätten blev de vita detaljerna rosa. Nästa problem, ännu värre. De har färgat vårat vita lakan och örngott knallrosa bara av att vi har de i sängen. Ser otroligt hemskt ut och går inte bort i tvätten. Sängkläderna som inte var från Hemtex uppnådde nog ett värde på över 1000kr, nu helt förstörda för att vi hade Hemtex sängkläder i samma säng. Rekommenderar inte. Ska reklameras!

Svar fra Hemtex
Vid två tillfällen nu har inte order som packats i butik stämt. När man sen upptäcker de hemma så är de för sent.
Så ta för vana att dubbelkolla allt i butiken.
Beställde online innan jul men fick ingen order när jag sen hör av mig till kundtjänst så finns inte varan, skulle fått ett meddelande men inte fått något. Allt i butik har ju då hunnit ta slut eftersom jag inte visste något.

Svar fra Hemtex
Perfekt tillfälle att blåsa sina kunder i julhandeln.
Bäddset som säljs för 1099:-/st och ett extra örngott till det för 350:-/st.
När man sedan skrapar bort den nya prislappen så står det därunder 250:-/st för örngottet och 900:-/st för påslakanet.
Ännu ett företag som påstår att de har rea fast så inte är fallet.

Svar fra Hemtex
Måste säga att mycket har blivit sämre med Hemtex. Tyvärr… även om ni hittar mitt köp i systemet säger kassapersonalen att de ”inte får” ta tillbaka varan utan kvitto. Vad är poängen med en kundklubb om man inte kan ha fördelar som att spara digitala kvitton?
En annan sak som är lite märklig är att ni ofta har 30 % på vissa varor. Hemtex har på sistone manuellt satt prislappar på förpackningarna. Under prislappen finns ett förtryckt pris angivet men detta döljs av den påklistrade prislappen. Med viss förvåning ser jag när jag pillar bort prislappen att produkten tidigare var 30 % billigare.
En rak fråga: Vad har hänt och är ni inte rädda om ert rykte? Tråkigt som sagt tycker jag.

Svar fra Hemtex
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.