Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tar väldigt lång tid innan det kommer någon leverans, kundtjänst ber om ursäkt men inget svar på när jag kommer få mina varor. Det var precis likadan förra gången men då avbokade jag ordern o trodde a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vad håller de på med? Jag beställde bl.a. två kuddfodral och dessa blev annullerade fast de fanns online. Jag gjorde en ny beställning och det blev samma sak. Jag ringde kundtjänst och de skulle se ti... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Interiørarkitekt

Skrevet av virksomheten

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Emballage mycket smutsigt

Emballage mycket smutsigt. Var tvungen rengöra allt emballage innan sängen kunde tas in i lägenheten. Hade heller inte fått information om att hemleverans inte betydde leverans innanför bostadens väggar utan att leveransen skulle lämnas på gatan eller i mitt fall på gräsmattan. Första och sista köp till Hemtex.

12. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Värsta upplevelse hade vi i Hemtex…

Värsta upplevelse hade vi i Hemtex Emporia!
Ångrar att vara ditt ärligen och förvarna alla då är de så otrevliga, ohjälpsamma och så okunniga ...
Där råkade jag köpa överkast sen några månader och när jag vill ge den som gåva till min vän märkte jag att de glömde avlarma det..
Gick till närmaste Hemtex i Mobilia då brukar jag köpa mycket där och de var så professionella , trevliga sp. en som heter Sevim som även försökte hjälpa på alla möjliga sätt men hon inte kunde hjälpa med att ta bort larmet då var det ett annat system än vad de har på Mobilia.. Hon ringde till Hemtex Emporia , informerade de att jag som stamkund har problem med bortglömd larm på överkast och vi fick info. att ta överkast till de i Emporia för att få hjälp med att ta bort larmet!
Min man och min son gick dit dagen efter och fick inget hjälp alls, ist. tittar personal på honom skeptisk och var så otrevliga mot honom och min son även när de förklarade allt och att vi gjorde inget fel , personal vill ha kvittot för överkast och vägrar att hjälpa och avlarma det ..
Idag gick jag själv dit och försökte förklara att jag har massa med kvitton och man behåller inte varenda kvitto då man visste inte att de var så slarviga att glömma ta bort larmet och kräver kvitto för att fixa deras fel på första handen...
Det slutade med att jag bestämde mig att slänga överkast i soptunnan pga de okunniga, otrevlig, ej hjälpsamma personal som sa tydligt att de har mycket problem med stöld!!! de kunde inte tänka med lite logik att man ska inte komma med en stålen artikel för att avlarma det..
Det var dummaste förklaring jag hörde hela mitt liv på riktigt...
Aldrig mer till Emporia Hemtex och jag förvarna från att köpa något från de som vågar behandla kunder på så dåligt sätt..

27. april 2025

Tack för att du kontaktar oss om hur du upplevde ditt besök i butiken.
Vi tycker det är väldigt tråkigt att du känner att du har fått ett dåligt bemötande av oss. Vi vill att det skall vara inspirerande att handla hos oss och vi vill bjuda på en rolig shoppingupplevelse.
Vi kan försäkra dig om att vi tar saken på största allvar och jobbar hårt på att du skall uppleva ett ännu bättre bemötande nästa gång du besöker oss.
Vi har informerat butikschefen i berörd butik och tar med oss din feedback för att bli bättre på vårt bemötande till alla våra kunder

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aldrig mer påslakan från Hemtex!!

Aldrig mer påslakan från Hemtex!!! Ovansida och undersida krymper olika mycket - det skiljer nästan två dm efter tvätt. Blir sneda och svårbäddade.
Oerhört besviken!!!

16. april 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vad tråkigt att din vara inte uppnår den förväntade kvalitén. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice eller din närmsta Hemtexbutik så hjälper de dig vidare med bedömning och eventuell reklamation där.

Har beställt kuddöverdrag online

Har beställt kuddöverdrag online, men det skickas aldrig. De skyller på förseningar på lagret. Hur länge ska man vänta?
Vad är rimligt?
Två gånger har jag ringt kundtjänst och de skyller på förseningar på lagret.

9. april 2025

Svar fra Hemtex

Vi har haft en del leveransförseningar pga ett systembyte på lagret. Vilket vi ber om ursäkt för. Leveranserna ska nu fungera som vanligt igen

Vi ber så mycket om ursäkt för förseningen och tackar för ditt tålamod.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Påslakan med dålig kvalitet.

Köpte fina påslakan. Visar sig vara av dålig kvalitet, blir sneda och ojämna efter tvätt. Ovansida och undersida krymper inte lika mycket. Har följt tvättråd.

7. april 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vad tråkigt att påslakanseten inte uppnår den förväntade kvalitén. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice eller din närmsta Hemtexbutik så hjälper de dig vidare med bedömning och eventuell reklamation där.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nöjd

Snabb & bra leverans!

4. april 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vi uppskattar alltid återkoppling från våra kunder och hoppas du blir nöjd med ditt köp

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra i butikerna, mindre bra online

Hittar ofta snygga produkter, och regelbundna bra kampanjer (x % på alla ..., eller x % vid köp av minst y saker) gör att jag handlar här rätt ofta.

Nu senast var det x % vid köp av minst 2 saker, och jag hittade 3 saker jag ville ha. Alla fanns dock inte i en och samma butik, 1 sak fanns bara i nätbutiken, 1 annan fanns inte i nätbutiken, men väl i Mörby Centrum. Men det fixade personen i Mörby-butiken: Jag betalade för alla 3 i butik (med rabatt), och den ena artikel som inte fanns i butiken, lades det order på - för upphämtning i Sollentuna (som är min närmsta butik). Ett par dagar senare kunde jag hämta ut den sista artikeln.

Personalen i Sollentuna Centrum är också mycket trevliga och kunniga.

Minus för Kundtjänst: En timme efter att ordern för leverans till Sollentuna var lagd, ringde jag och frågade om det gick att istället hämta ut i Uppsala. Det var tydligen omöjligt att fixa, trots att ordern inte var skickad. Då behövde jag kancellera ordern, och åka till Mörby-butiken för att få tillbaks pengarna, och sen lägga ny order. Tungvint - borde gått att lösa smidigare.

11. mars 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension och för att du hjälper oss att bli bättre.Vi vill alltid hjälpa våra kunder men det fungerar inte systemmässigt att göra några ändringar på en lagd order eller att göra en återbetalning på ett butiksköp

Vill ej ha kunder

En stjärna är för mycket. Beställde online den 17/12-2024 och fick en bekräftelse: ”Vi har ett hårt tryck på vårt lager just nu och har därför längre leveranstider än normalt. Vi packar din order så fort vi kan och skickar ett nytt mail till dig när din order har lämnat vårt lager.”
Därefter hände inget mer. Idag frågade jag efter och fick i svar att varan pga ett fel i lagerstatus inte kunnat levereras och är slutsåld.
Vet ni vad, att önska en bra dag är nästintill hånfull efter sånt slarv, ni försöker inte ens att kompensera, erbjuda en lösning eller genomföra affären genom annat erbjudande. Trots att det gått så lång tid. Visst vill ni inte ha kunder? Varsågod.

27. februar 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vi uppskattar alltid återkoppling från våra kunder och vi kommer ta med oss detta i vårt arbete framåt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hemtex fake 5 års Garanti.

Köpte duntäcken med 5 års garanti. När det hadde gått 3 år föll allt dun till en sida av täckerna. Gick för att åter lämna dom och få min garanti. Men då va det deras policy om Garanti som gällde. Alltså bara 30% tillbaka av inköpspriset. Vilket inte något garanti villkor talad om för mig innan. Hemtex ger en falsk Garanti. Känner mig lurad och kommer aldrig mer gå dit. Rekommenderar att köpa täcken och kuddar någon annanstans.

25. februar 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension.Det är verkligen tråkigt att dina täcken inte håller den förvantade kvalitén
Garantin innebär att vi förlänger den konsumenträtt som finns gällande reklamation på en vara och att vi åtar oss bevisbördan hela garantiperioden. Till skillnaden från den vanliga reklamationsrätten då du som kund har bevisbördan i 6 månader efter du gjorde köpet.

Precis som i konsumenträtten gäller garantin om det är något fabrikationsfel på varan t.ex. trasiga sömmar, uppenbara problem med stoppning (bedömning görs som en vanlig reklamation).
Garantin gäller inte för normalt slitage över tid. (På täcke & kudde omfattar det t.ex. inte att fyllning
och tyg håller samma spänst, fluffighet och fina yta som när produkten köptes.)
Om du som konsument vill använda garantin (och det yrkade felet omfattas av garantin) är Hemtex skyldiga att ersätta dig som kund. Detta ska i första hand göras genom att erbjuda en ny vara eller göra avdrag på priset alt. ta tillbaka varan och ge pengar tillbaka. Eftersom du har använt dina täcken under 3 år och dragit nytta av varan så använder vi oss av nyttoavdrag

Vid reklamation efter 3 år = ersätts du med 50 % av försäljningssumman.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Se upp med att handla online!

I de butiker jag besökt, möts jag hela tiden av trevlig och kunnig personal.
Men var försiktig när du nyttjar deras e-handel. Personalen i Borås som svarar på frågor: övriga, borde söka nytt jobb!
Hur otrevliga som helst, skyller på PostNord felaktigt. När jag bemöter dem att då kan man inte längre handla online, sluta då! får jag till svar!!

Tack för svar!
Enligt PostNord har Hemtex skrivit min adress i Stockholm på paketet och angett att det skall lämnas till närmaste ombud.
Ni, Hemtex, glömde bort att adressera paketet till den leverans adress jag angivet vid order tillfället!
När jag berättade att det tar dryga 2 timmar för mig att bila till Stockholm, fick jag av er veta att när paket boxen är fulla så letar PostNord efter annan adress. Har ni flera sagor ?
Att ni höjer rösten, är oförskämd och far med osanning, visar endast att fel person har hamnat på fel plats!
Att dessutom bekräfta att det är bra om jag i fortsättningen undviker köp hos er, borde en varningsflagga komma upp!
Ert svar överensstämmer inte alls med vad som sas under telefonsamtalet.
Gör om och gör rätt 👍

18. februar 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vi beklagar att ditt paket har hamnat fel. Vi erbjöd oss att kontakta Postnord för att lösa problemet. Du tackade dock nej till detta

Vurdert til 1 av 5 stjerner

* Extremt oprofessionell och otrevlig…

* Extremt oprofessionell och otrevlig kundservice, både i butik och via email.

* Förvrängd färg på deras hemsida, påslakan och underlakan som såg identiska ut (vita), sen visade det sig att påslakanet är halvbrunt (som de t.o.m erkände via email).

* Gick ej att reklamera och de ville ej ta emot retur på grund av att jag redan hade slängt en liten kartongbit som ska medfölja som nog kostar dem 2 kr.

Kommer absolut aldrig handla hos Hemtex igen och råder folk att hålla sig undan, speciellt för onlineshoppingen då man ej vet vad man får.

Lika IQ-befriat svar från Hemtex nedan som man kan förvänta sig av deras kundservice. Känns som att prata med en politiker.

13. februar 2025

Svar fra Hemtex

Tack för att du kontaktar oss om din upplevelse. Vi strävar alltid efter att bilderna ska överensstämma med vad man får och vi kommer därför se över detta. Har du mottagit fel färg på ditt påslakanset kan du ta med det till din närmsta Hemtexbutik för byte. Vid retur ska både produkten och förpackningen bifogas i originalskick, med eventuella etiketter kvar.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

PERSONALEN HOTAR MIG I BUTIKEN!!!!!

PERSONALEN HOTAR MIG I BUTIKEN!!!!!! MITT VÄRSTA BESÖK I EN BUTIK NÅGONSIN!!!!!! Gick till en Hemtex butik. Kommer in, butiken är tom förutom jag själv och en kvinnlig butiksbiträde ståendes bakom disken. Jag går fram med en vara lägger den på disken och frågar vad den kostar då jag beroende av svag syn inte kan läsa beloppet. Biträdet blir så upprörd över frågan och säger att jag kan läsa själv, under tiden står hon och håller i prislappen och kunde själv snabbt ha läst den och sagt priset. Jag svarar att med min dåliga syn så kan jag inte det, därav min fråga. Helt "out of the blue" börjar hon "operation utskällning"! Säger en massa lögner och osanningar om mig och till slut kommer det; jag skulle inte få komma tillbaka och handla där! Va!!! Jag svarade att det var det mest oförskämda jag hört och av vilken anledning, att jag frågade om priset på en vara? Fick inget svar! ISTÄLLET HAR BUTIKS BITRÄDET MAGE ATT SÄGA ATT OM JAG KOM TILLBAKA TILL BUTIKEN SÅ SLULLE HON KALLA PÅ ORDNINGSVAKTER,!!!!!! Jag vill bara påpeka att jag kan anmäla er butik för förtal och olaga hot riktat mot mig som kom från detta så kallade butiksbiträdet!!!!!! NÅGOT VÄRRE HAR JAG ALDRIG VARIT MED OM!!!!! JAG HAR TILLS DENNA DAG VARIT EN TROGEN STAMKUND SOM HANDLAT FÖR TUSENTALS OCH ÅTER TUSENTALS KRONOR I FLERA ÅR MEN ALDRIG MER GÅR JAG IN I EN HEMTEX BUTIK IGEN OCH OM INTE NI GÖR NÅGRA ÅTGÄRDER MOT ER ANSTÄLLDE OCH GER MIG EN URSÄKT SÅ KOMMER JAG ANMÄLA DETTA!!!!! SKÄMS HEMTEX ATT ANSTÄLLA PESONER SOM BETER SIG BROTTSLIGT MOT ERA KUNDER!!!! NI KOMMER ATT GÅ I KONKURS GENOM ATT LÅTA ERA ANSTÄLLDA BETE SIG PÅ DET HÄR SÄTTET!!!!

28. januar 2025

Tack för att du kontaktar oss om hur du upplevde ditt besök i butiken.

Vi tycker det är väldigt tråkigt att du känner att du har fått ett dåligt bemötande av oss. Du är välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper de dig

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Den värsta kundtjänst jag någonsin…

Den värsta kundtjänst jag någonsin varit med om. De skickar fel vara och vägrar lösa det!

27. januar 2025

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vi har bett om ursäkt för felplocket och har erbjudit olika lösningar i enlighet med våra rutiner.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag köpte en grytlapp i skinn

Jag köpte en grytlapp i skinn, 30% på 399.90.
Då det var en julklapp tog jag bort prislappen, då har den kostat 299.90 i ordinarie pris!!
Lurad!!!

22. desember 2024

Svar fra Hemtex

Tack för din recension.Vi tycker det är tråkigt att du anser dig lurad men varan har fått ett nytt ordinarie pris.
Att prishöjningar förekommer på produkter från tid till annan är ett helt normalt förfarande i detaljhandeln.
Både råvaru- och leverans priser har blivit högre mot tidigare år vilket gör att vi måste höja priset på ett flertal varor i vårt sortiment.
På rullande varor som lever länge är det omöjligt att först sälja ut hela innevarande lager innan leveranserna med nytt pris levereras.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alltid problem med hämta ut paket i butik från centralagret

Detta är andra gången på två månader som Hemtex slarvar bort försändelser från centrallagret som ska hämtas ut i butik. Behöver du dina produkter omgående gå till en annan butik.

21. november 2024

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Tyvärr händer det ibland att paket försvinner under transport.Dock inte ofta. Vi är ledsna för att det drabbat dig två gånger.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag köpte dunkudden Anton medelhög för…

Jag köpte dunkudden Anton medelhög för 3 månader sedan eftersom jag haft denna kudde tidigare och varit nöjd.
Denna s.k. medelhöga dunkudde är numera hög och stenhård, känns som fylld med annat än anddun och andfjäder.

28. desember 2024

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. Vad tråkigt att din vara inte uppnår den förväntade kvalitén. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice eller till din närmsta Hemtexbutik så hjälper de dig vidare med bedömning och eventuell reklamation där.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dåligt med prismärkning och hutlöst pris

Besökte Hemtex i Västermalmsgallerian för julklappsinköp. Strosade runt och konstaterade att det var klent med prislappar. Ville dock få det avklarat så fort som möjligt så när jag såg cacao (kan ha varit 200 g) med 30 procents rabatt slog jag till. Döm om min förvåning när priset var ca 124 kr! Kunde ju förstås ha lämnat tillbaka då, men efter att ha stått en längre tid i kassakö orkade jag inte det. Aldrig mer Hemtex!

23. desember 2024

Svar fra Hemtex

Tack för din recension Vad tråkigt att varan inte uppnår förväntningarna. Du har alltid öppet köp i 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Varför har ni butiker om personal som…

Varför har ni butiker om personal som jobbar där är hemska. Tumba och Kungens kurwa personal som jobbar där inte alls hjälpsamma.
En butik värre än den andra. Aldrig mer ska handla i butik iaf.

26. desember 2024

Tack för att du kontaktar oss om hur du upplevde ditt besök i butiken.

Vi tar med oss din feedback för att bli bättre på vårt bemötande till alla våra kunder

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Absolut en av dom sämsta butiker jag…

Absolut en av dom sämsta butiker jag varit med om på länge.
Beställde en vara som fans i butik har inte hört något på en nästan en vecka ringer en hemtex butik eftersom denna sämsta butik har stängt sin kundtjänst telefon, då jag ringde butiken sa hon att varan inte hade plockats ännu och nu ikväll fick jag ett mail att min order var annulerad efter 1 v.
Kommer aldrig att handla på denna sämsta butik kommer heller inte att rekommendera den heller. fortsätt i denna takt så går ni i konkurs snart

22. desember 2024

Svar fra Hemtex

Tack för din recension. På grund av kraftigt ökad orderingång har det blivit en del lagersaldofel och leveransförseningar. Systemet reserverar varan som du har beställt, dessvärre blir det problem om saldot inte stämmer och det finns färre varor än vad som finns registrerat i systemet.

Självklart vill vi att informationen om orderförändring ska nå kund tidigare än det gör idag. Dock upptäcks oftast dessa fel först när ordern ska plockas. Vi försöker hitta en lösning och rutin för att saldofel ska upptäckas tidigare och att denna informationen då ska nå våra kunder snabbare.

Vi ber så mycket om ursäkt för att vi inte kunde skicka din order.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv