Tar väldigt lång tid innan det kommer någon leverans, kundtjänst ber om ursäkt men inget svar på när jag kommer få mina varor. Det var precis likadan förra gången men då avbokade jag ordern o trodde a... Vis mer
Selskapet har svart
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Vis mer
Selskapet har svart
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Vis mer
Selskapet har svart
Vad håller de på med? Jag beställde bl.a. två kuddfodral och dessa blev annullerade fast de fanns online. Jag gjorde en ny beställning och det blev samma sak. Jag ringde kundtjänst och de skulle se ti... Vis mer
Selskapet har svart
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Sverige
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Otroligt dåligt! Ni bör ju stänga er webbshop under tiden er lagerflytt då ni ej kan leverera varor. Jag har beställt sommarvaror för flera veckor sedan som jag ej längre behöver. Har skrivit 2ggr till er kundtjänst att jag vill häva köpet som det står ska kontakta kund inom 2-5 arbetsdagar.

Svar fra Hemtex
Anmäler snart till Konsumentombudsmannen! Beställde 12 juli och har skickat sex mejl till Hemtex men inte fått återkoppling. Så fruktansvärt dålig stil!

Svar fra Hemtex
Beställde 15/7 idag 31/7 har ordern inte ens skickats. Lästa att Hemtex flyttar sitt lager men ändå otroligt dåligt! Kanske man inte skall kunna göra beställningar under denna tiden då om ni inte kan leverera varor till kunder. Gör heller inte att få tag på kundtjänst på 1 vecka…. Dynor till utemöblerna lär jag inte behöva längre när denna order behagar komma om den nu kommer så lär det väl vara höst

Svar fra Hemtex
Över 6 veckors leveranstid inte acceptabelt från en sån stor kedja som hemtex faktiskt är!

Svar fra Hemtex
Väntar fortfarande på mina varor. Ingen bemanning på telefon. Inget leverans besked. Betalt med kort.

Hopplöst vid köp online!
Beställde dynor 22/6. Efter 2 veckor hade jag inte fått dem eller hört något. Mailade och fick efter några dagar svar att de var på väg. Beställde därför två till då jag beställde för få dynor från början. Efter två veckor annullerades den första ordern för att de sa att de inte längre vara tillgängliga (4 veckor efter köpet). Skrev då för att annullera även den andra ordern som jag lagt beställning på senare. Fick inget svar. Idag fick jag en avisering från posten att beställning nr 2 som jag försökt annullera (efter att hemtex själva annullerade beställning nummer 1) nu finns att hämta på ett uthämtningsställe 3 mil ifrån mig, jag bor i Stockholm. Dessutom står det att jag bara har 3 dagar på mig att hämta paketet. Har mailat hemtex i 5 dagar och får inte svar och det går inte att ringa. Hopplöst- de klarar inte logistiken. Om ni har problem med lagerflytt borde ni stänga onlineshopen under de veckorna. Det är alldeles uppbart att ni inte klarar av onlineshop, sommarbemanning och flytt samtidigt.

Svar fra Hemtex
Extremely bad customer service experience. Hemtex advertises that the customer service is open Mon-Fri 11:00-13:00. On Fri the 25.7. I tried several times within that timeframe only to get the answering machine saying that the customer service is open on weekdays from 11:00 to 13:00. Today - Mon the 28.7. - I have tried few times again. Only to find out that nobody answers the phone. I just let the phone rang for 7 min without anyone picking up. Avoid at all costs.

Svar fra Hemtex
Gjorde ett köp den 23/7 2025.
Dagen efter ville jag göra en retutär.
Jag ät medlem så det finns ett digitalt kvitto registrerat på mitt köp, i deras kassasystem.
Trots detta kunde jag inte returnera mina varor då butikerna dessutom KRÄVER ett fysiskt kvitto.
Hemtex är rena stenåldern vad gäller returer.
Bojkotta i den mån ni kan.

Svar fra Hemtex
Gjorde en ganska stor beställning 24:e juni och valde att betala om 30 dagar med Klarna. Idag är det 23:e JULI (!!!) och jag har fortfarande inte hört ett ljud från Hemtex. Enligt hemsidan så är min order inte ens packad ännu. Nu ser jag på Klarna att köpet har strykts därifrån?? Känner givetvis till det här med lagerflytten och har haft överseende och tålamod pga det men detta är då FÖR dåligt. Så besviken, har aldrig varit några problem vid tidigare beställningar...

Svar fra Hemtex
Hemtex, hur mår ni egentligen? La en beställning hos er 1/7 och den 18 kunde jag hämta beställningen i butik. Då hade jag redan hunnit mejla kundtjänst och frågat vart min beställning var då det dröjt så pass länge, tog för övrigt en hel vecka att få svar på det mejlet. Där fick jag då svar att de upplevde förseningar pga lagerflytt men att beställningen nu var skickad.
Nu när jag väl hämtat ut paketet så saknas dessutom en vara och det står att hela beställningen har skickats, inte i olika paket. Har för övrigt redan betalat för samtliga varor så ca 800 kr som jag legat ute med i nästan en månad utan att få mina varor, och nu saknas en av dom. Har mejlat kundtjänst men det lär väl ta en vecka till att få svar på det!
Hemtex, gör bättre!

Svar fra Hemtex
Butiken i Hansa City, Kalmar.
Jag gillar produkterna, och det brukar vara trevligt att handla här. Har dock förstått av vänner och bekanta att de flesta föredrar att handla i Butiken i Giraffen köpcentrum, för där är de alltid trevliga. Efter idag är jag benägen att hålla med. Det har blivit sämre och sämre bemötande i hansabutiken. För det mesta de yngre i personalen som inte hälsar, eller ignorerar kunden. Utom när chefen är där, och hon är alltid jättetrevlig. (Det finns fler pärlor som på Hemtex, som är serviceminded och trevliga. )
Em 18/7-25. Ensam personal som knappt hälsar tillbaka (ok, man behöver inte hälsa med det är trevligt bemötande att göra det), hon är märkbart sur och irriterad. Ställer mig i kassan, försöker få hennes uppmärksamhet, hon står med ryggen emot. Tryckt stämning genom hela köpet, hon har otrevlig kort och snäsig ton, och jag uppfattar det som att hon är arg och sur på mig. Fast det finns ju ingen anledning till, jag har inte gjort nåt, ville bara köpa en pläd.... Jag är medlem i kundklubben sen många år tillbaka. Men nu var jag tydligen inte det idag. Så var tvungen att ansöka på nytt. Fast jag fick ingen% på mitt köp, som man väl ska få som ny då tänker jag?
Sämsta bemötandet ever, och jag vara nära att strunta i att handla. Jag ångrar att jag köpte nåt av henne, man kommer ut ur affären med obehaglig känsla. Jag kommer aldrig handla där igen.

Svar fra Hemtex
Jag beställde ett par stolar för över tre veckor sedan och när jag loggar in och tittar på statusen så är de inte ens packade ännu! Beställde även två små bord för två veckor sedan som jag inte ens kan se på min sida att order är lagd fast jag fått ett bekräftelsemail vid beställningen. Ni svarar inte via telefon och menar att man ska maila men har även väntat två veckor på svar som aldrig kommer! Verkligen under all kritik! Att ni flyttar erat lager borde ni planerat och organiserat på ett bättre sätt! Dålig ursäkt!

Svar fra Hemtex
Har köpt mattan i affären för fyra veckor sedan, eftersom affären hade inte den storlek jag velat ha i affären beställde dom den åt mig online, nu har jag väntat och väntat, meilat och meilat i omgångar, dom svarar och beklagar men ändå händer inget mer , dåligt, senaste mail var att dom kollar med posten fast jag redan varit hos postkontoret och dom har fått beställning med inte varan än , så besviken på deras Hemtex hantering av situationen…arg kund

Svar fra Hemtex
Jag har väntat på mina produkter i snart två veckor men det har inte lämnat lagret än. Jag mejlade för ett gäng dagar sedan när jag fick höra om deras lagerflytt och frågade om det gick att annullera ordern om de inte skickat den än när de hanterade mitt mejl (så att jag kunde köpa varan i butik). Fyra dagar senare fick jag ett mejl om att de har långa leveranstider just nu men att jag gärna fick mejla dem IGEN om jag vill att de ska annullera ordern. Enligt dem själva är det upp till fem arbetsdagar innan svar på mejl. Hade de gått att kontakta på telefon hade detta varit rimligare, men det är stängt så jag får sitta i mejlkön några dagar till för annullering.

Svar fra Hemtex
Gjorde en beställning på 5st kuddar den 3/6 och har ännu inte fått min beställning. De skyller på att de flyttat lagret. Det går inte att ringa o på mail svarar de inte eller så har de flyttat växeln också!!! Jag tror snarare att det är konkurs så betala inte förrän Ni fått Era beställningar.

Svar fra Hemtex
Jag gjorde en beställning för 3 veckor sedan och har inte hört mer av företaget. Jag valde att betala med Swish just för att göra allt så smidigt men företaget verkar inte seriöst. Egentligen skulle jag vilja ge Hemtex ingen stjärna alls. Väntar fortfarande på min leverans.
Mvh
Monique CAL

Svar fra Hemtex
Efter många om och men fick jag mina handdukar. Har tvättat och torktumlat dom 4 gånger ändå måste jag dammsuga badrummet varje gång jag använt dom för hela kroppen blir full av ludd som man sen får borsta av o hamnar på golvet. Förväntar mig mer av handdukar som kostar mer än 600kr st

Svar fra Hemtex
Gör en beställning på hemsidan 1/6 vilket är en röd dag. Ångrar mig omgående en går ej avbryta ordern på hemsidan. Den 9/6 på morgonen mailer jag kundtjänst att jag önskar avstyra orden. Enligt postnord är ej ordern då skickad. Får först svar två dagar senare, idag att det inte är möjligt att avbryta ordern och att jag får hämta ut den och lämna in gratis i en butik.
Närmsta butik är 10 mil bort och jag undrar om jag ens behöver hämta ut den. Det behöver jag tydligen och får därmed istället skicka tillbaka den för 70kr.
Jag har fortfarande inte fått paketet och det finns ingen beräknad leveranstid enligt postnord. Både leveranstid och kontakt med kundtjänst har dröjt onödigt länge varför allting blir så krångligt.
Kundtjänst bemödar sig inte ens att bemöta kritiken. Finns ingen vilja att göra det smidigt för mig som kunde fastän det är pga deras långsamma hantering det behövt bli såhär.

Svar fra Hemtex
Jag hade höga förväntningar på Hemtex, särskilt med tanke på att det är ett så pass välkänt företag. Tyvärr blev jag väldigt besviken. Jag lade en beställning söndagen den 18/5 och i dag, den 23/5, har den fortfarande inte levererats. Enligt Hemtex beror förseningen på ett “systemfel”, men det hjälper inte när beställningen var tänkt som en present som nu inte hinner fram i tid.
När jag kontaktade kundtjänst via e-post fick jag endast generiska och opersonliga svar – ingen konkret hjälp, ingen ursäkt och absolut ingen kompensation. Det känns som att kundservicen helt saknar engagemang för sina kunder.
Jag rekommenderar tyvärr inte att handla hos Hemtex baserat på denna erfarenhet. Det här är inte den nivå av service man förväntar sig av ett etablerat företag. Mycket besviken!!

Svar fra Hemtex
Sämsta betyget någonsin. La en beställning som annullerades 6 dagar efter att jag hört av mig via mail då det var en födelsedagspresent.
Fick bara ett mail att ordern var annulerad, ingen ursäkt. Kundtjänstmedarbetare dryg och otroligt oserviceminded i telefon.
Inga mer hemtexköp här och kommer inte rekommendera heller.
Konstigt att det ska ta 5 dagar innan man vet att en vara är slut. Då kan man ju aldrig veta om man får det man beställer.

Svar fra Hemtex
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.