Det är en otrolig kvalitet på alla varor härifrån och jag har aldrig varit missnöjd med något. Och skulle det mot allförmodan ske något misstag någon gång så har dom en alldeles underbar kundtjänst so... Vis mer
Selskapet har svart
Att få varorna hem till dörren är ju mycket bekvämt, fin service. Att äta ekologiskt kött är så mycket bättre än annat kött, man litar ju också på att djuren haft ett bra liv. Vi har inte smakat... Vis mer
Selskapet har svart
Det var en så positiv upplevelse med kvalitén på produkterna så jag blev riktigt överraskad, man vet ju inte när man köper nåt första gången, nåt som är helt nytt. Och företaget gav en högkvalitativ... Vis mer
Selskapet har svart
Det är alltid bra från det här företaget. Det var en liten miss denna gången som förmodligen berodde på mig själv. Jag hade ändrat i beställningen men det hade inte kommit fram.jag hade nog ändrat f... Vis mer
Selskapet har svart
Din gårdsbutik online! — Allt vårt kött är ekologiskt och KRAV-märkt från noggrant utvalda bondgårdar i Sverige. Svenskt kött och mathantverk fritt från onödiga tillsatser. Alltid högsta kvalitet. Hos oss kan matälskare handla direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött direkt hem till dörren.
Stationsgatan 6C, 17268, Sundbyberg, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fint kött utom kycklingen det var mer grytbitar. Köper man i affär får man stora bitar men det här var nog rester dom fått över..

Svar fra Gårdssällskapet
Kanonkött som vanligt men fjolårets St Louis cut ribs va betydligt bättre än i år, annars inget att klaga på

Svar fra Gårdssällskapet
Jag har tillagat innanlåret och det smakade riktigt gott, bara kryddat med salt och peppar.
Sedan har jag gjort kalops och kan inte klaga.
Jag är nöjd, tycker det är bra att man kan byta ut de olika delarna mellan leveranserna.

Svar fra Gårdssällskapet
Gillade tanken på att beställa direkt från leverantören. Men vi tyckte tyvärr inte att kvaliteten motsvarade priset. Priset är högt och då vill man gärna känna att det är motiverat. Många produkter är dessutom jobbigt förpackade och förstör produkten (bacon, pålägg). Vi öppnade en detalj dagen efter leverans och man kunde känna på doften att den var väldigt nära ut datum. Vi pausade efter två lådor. Leverans och hemsida/ upplägg fungerade dock bra.

Svar fra Gårdssällskapet
Hela tänket är helt rätt. Sedan att allt smakar bra också gör inte saken värre. Bra jobbat!

Svar fra Gårdssällskapet
Fint förpackat, en trevlig chaufför. Väldigt fint kött, har planerat nästa låda som kommer.

Svar fra Gårdssällskapet
Smidig leverans. Underbart god köttfärs. Bra förpackat, enkelt att direkt frysa in.

Svar fra Gårdssällskapet
Jättebra att få det levererat till dörren på tider som jag bestämmer själv.
Väldigt bra kvalitet på varorna.

Svar fra Gårdssällskapet
Det är otroligt gott kött kommer att köpa många lådor till vid behov

Svar fra Gårdssällskapet
Enkelt att beställa, grejerna kom när de skulle och så långt var allt i ordning.
Tyvärr vad det otroligt mycket fett i de produkter jag beställt. Kotletterna bestod av en tjock fettkappa inte en vanlig kappa utan riktigt tjock. 40 % av produkten var fett och svål.
Även bacon paketen var väääldigt fettrika, något av paketen var minimalt med "kött" i baconet.
Själva smaken på grejjerna var mycket bra och kvaliteten i övrigt var fin! Men jag fick alldeles för mycket "fettvikt".

Svar fra Gårdssällskapet
Snabb leverans och utmärkta produkter.

Svar fra Gårdssällskapet
Hög kvalité på kött och fågel. Fungerar utmärkt med leveranstiderna.

Svar fra Gårdssällskapet
Mycket goda produkter. Korvarna mums. Dock visade det sig att vikten på köttbitarna inte var ok. De vägde mindre än vad som uppges. Detta drar ner mitt omdöme.

Mycket bra! Rekommenderar.

Svar fra Gårdssällskapet
Varierande kvalitet på produkterna. Ofta alldeles för kort datum. Fick ett kycklingpaket ikväll där sista förbrukningsdagen är i övermorgon. Var även kort datum på köttfärsen. Ser att kycklingen packats 30/7 så den har ju legat rätt länge innan den skickats ut till kund. Paketet luktade även illa. Har reklamerat och inväntar svar.
Lite för högt pris för produkter med så dålig hållbarhet.

Svar fra Gårdssällskapet
Jättebra sortiment av hög kvalitet. Uppskattar särskilt jul- och midsommar- paketen/leveranserna

Svar fra Gårdssällskapet
Jättefina varor, fint paketerat inget att klaga på alls, jag har redan lagt en ny beställning

Svar fra Gårdssällskapet
Bra kvalitet men dålig hållbarhet. Jag fick frysa in mer än jag hade hoppats.

Svar fra Gårdssällskapet
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.