Werlabs AB Anmeldelser 8 415

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enkelt, snabbt… superbra med ett gediget läkarutlåtande tillsammans med provsvaren

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enkel o smidig drop-in på Löwenströmska. Snabb behandling. Bra feedback från läkare. Lite mer grundlig feedback förra gången men så hade kanske vissa värden blivit bättre.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Som helhet positivt. Dock saknade jag plats för egen kort kommentar istället/tillsamman med kryssfrågorna i samband med registreringen. Läkaren kan i så fall vid bedömning av provresultat/min kommenta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var snabbt med både att ta test och få resultat.

Informasjon om virksomheten

1. Helse- og velværebutikk
  2. Bedriftshelsetjeneste

Skrevet av virksomheten

Werlabs erbjuder hälsokontroller genom blodprov till både privatpersoner och företag. Werlabs finns av en enda anledning: vi vill hjälpa människor att må så bra som möjligt, så länge som möjligt. Vi tror att det första och mest effektiva steget för att skapa ett friskare Sverige är att ge människor den kunskap som behövs för att kunna påverka sin hälsa. I tid och över tid. Hur fungerar det? 1. Beställ din hälsokontroll med e-post eller BankID. Efter din beställning skickas digital remiss till våra provtagningsställen. 2. Boka din tid eller gå på drop-in till valfritt provtagningsställe. Ta med dig legitimation. 3. Snabba resultat som hamnar i din digitala journal med en utförlig kommentar av våra läkare. Varför ska du välja Werlabs? Vi arbetar efter tre principer. 1) Förebygga istället för att behandla. Genom våra hälsokontroller låter vi dig ta makten över din hälsa innan den tar makten över dig. Och allt börjar den dagen du bestämmer dig för att ta din första hälsokontroll. Om du sedan väljer att regelbundet kolla av din hälsostatus kommer du tidigt kunna identifiera riskfaktorer och på så sätt göra de livsstilsförändringar som krävs. Allt för att må bra idag och att minska risken för framtida livsstilssjukdomar. 2) Skapa långsiktig förändring. Vi tror på livsstilsförändringar som håller över tid. Det finns inga snabba mirakelkurer eller dieter som kan förändra hur du mår. Regelbundna hälsokontroller är den bästa vägen för din långsiktiga hälsa. 3) Inifrån och ut. Det du ser framför spegeln är inte det viktiga. Ytan har ingen betydelse. Det är hur du mår inifrån som kommer påverka din framtid. Vi vill underlätta för dig så att du kan hitta nyckeln till ditt långsiktiga välmående.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Helt ok

Har inget att sägsa

2. juli 2024

Enkelt

Smidigt o enkelt.

3. juni 2024

Tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att vår tjänst levde upp till förväntningarna. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden! 🧡

Enkelt

19. april 2024

Tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att vår tjänst levde upp till förväntningarna och att du är nöjd med provsvaren. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden! 🧡

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det tog lång tid att få svar

Det tog lång tid att få svar, 5 dagar

13. februar 2024

Tack för din recension.

Generellt kan du förvänta dig provsvar inom 4 arbetsdagar. Vissa tester analyseras inte dagligen därav kan en fördröjning ske när det gäller t.ex. allergiprover, hormoner och vissa mineraler som zink. Det kan även bero på att proverna skickas vidare till en annan ort för att analyseras. Vi skickar löpande de provtagningsresultat vi får från laboratoriet men du kan inte få en slutgiltig bedömning från våra läkare förrän samtliga resultat inkommit till oss. Observera att Werlabs inte kan släppa dina fullständiga provsvar utan en läkarkommentar.

Det inföll även en helg efter din provtagning och dessa dagar räknas inte med då vi räknar med arbetsdagar.

Gjorde det de lovade.

12. februar 2024

Helt perfekt 👌

8. februar 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var snabbt med både att ta test och…

Det var snabbt med både att ta test och få resultat.

4. januar 2024

namn

kan inte ändra namn (eller få namn ändrat) på sitt konto.

5. januar 2024

Tack för ditt betyg!

Vad tråkigt att vår tjänst inte levde upp till förväntan. Vi håller med om att man ska kunna ändra sitt namn och vi arbetar för fullt med att man snart ska kunna göra det! 🧡

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Man ser inte resultat på blodprov innan…

Man ser inte resultat på blodprov innan läkare har kommenterat.

30. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Tack för ditt omdöme.

Med vänlig hälsning,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Den longitudinella ansatsen med årlig…

Den longitudinella ansatsen med årlig hälsokontroll!

13. mars 2023

Hej Håkan,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Opersonligt

8. februar 2023

Hej Ulrika,

Tack för din feedback!

Alla läkarkommentarer är individuellt handskrivna av våra läkare. Vi beklagar att du inte är nöjd med det svar du har fått och vi kommer att ta vidare din feedback till vårt utvecklingsteam. 🧡

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag har lämnat prov men utan att få…

Jag har lämnat prov men utan att få svar…

31. januar 2023

Hej Åsa,

Vi beklagar att du inte är nöjd med den tjänst du har fått via oss. Svarstiden är 2-5 arbetsdagar. Om du inte har fått dina provsvar så är du välkommen att kontakta oss på 08 20 70 50 eller kontakt@werlabs.se så att vi kan kika på ditt ärende. 🧡

Hej Caroline,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enkel o smidig drop-in på…

15. september 2022

Hej Helena,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var som det brukar vara helt okej…

Det var som det brukar vara helt okej jag har inget att klaga på.

27. august 2022

14. august 2022

Hej Lovisa,

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att du inte är nöjd över vår prissättning. Vi kommer att ta vidare feedbacken till vårt utvecklingsteam. 🧡

Problemfritt

Problemfritt. Lite dyrt, bara.

20. juni 2022

Hej Joel,

Tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att vår tjänst levde upp till förväntningarna och att du är nöjd med provsvaren. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden!🧡

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv