Frederiksberg El Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Frederiksberg El har lavet ny el i hele vores hus i forbindelse med en totalrenovering — og det har de gjort til UG med kryds og slange. Det var et stort projekt, hvor alt ikke var specificeret i forv... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi sendte en forespørgsel til Frederiksberg EL omkring montering af en ekstra gruppe i vores tavle. Burde være en relativt simpel og lille opgave - alligevel var der svar samme aften. Servic... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kontaktede Frederiksberg-El og fik hurtigt et klart tilbud. En elektriker kom ud og udførte arbejdet professionelt og i høj kvalitet. Efterfølgende modtog jeg en faktura, som stemte fuldstændig ov... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde et loftlys i stuen der ikke virkede mere. Kontaktede firmaet klokken 9:15. Kort efter meldte de tilbage at vi ville blive kontaktet af en elektriker i løbet af dagen. Allerede klokken 10... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hjemmetjenester og håndverk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Frederiksberg EL-installation

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Top service!

Super god service!
Selvom det er sommer og mange er ramt af ferie, så kunne det alligevel lade sig gøre, at få en elektriker ud samme dag som vi ringede. Vi blev mødt af Dion, som var meget professionel og imødekommende - for ikke at nævne hjælpsom! Det gav en enorm tryghed, med så stor en faglighed hos medarbejderen!

29. juli 2024

El-projekt

Jeg havde den udsøgte fornøjelse, at samarbejde med Frederiksberg El i forbindelse med renovationen af vores hus og dertilhørende elektriske installationer.
Jeg vil særligt fremhæve både Lars og Martin i forbindelse med projektet.

Jeg må sige, at jeg er yderst imponeret over servicen fra start til slut, hvor der var tale om punktlighed, professionalisme og kommunikation som var klar og effektiv.

De havde nogle fremragende løsninger til indretningen af de forskellige nye lys der skulle installeres, og vi er meget tilfredse med resultatet både i forhold til udvalg men så sandelig også det æstetiske.

Kvaliteten af arbejdet var fremragende, og de udviste høj faglighed.

De var sidst men ikke mindst yderst venlige og høflige under hele processen, hvilket gjorde samarbejdet til en fornøjelse.

Jeg kan helt klart anbefale Frederiksberg El til enhver der har behovet.

25. februar 2024

Rigtig dygtig medarbejder

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Marius fra Frederiksbjerg El. I forbindelse med renovering af vores lejlighed var han meget imødekommende og evnede at løse de udfordringer med el, der opstod undervejs.
Med venlig hilsen Maria

1. februar 2024

God service !

Tempo Bådsalg A/S har igennem en årrække brugt Frederiksberg El og oplever altid god service, effektivitet og kvalitet i arbejdet. Senest i forbindelse med sikring af vores el-standerne i vores havn, i forbindelse med højvandet i slutningen af oktober mdr.

Bh Henrik Jørgensen - TEMPO BÅDSALG A/S

20. oktober 2023

Perfekt!

Jeg havde en helt perfekte oplevelse med Frederiksberg El da jeg skulle have lavet et el-eftersyn. Hurtig aftale, og super effektiv kommunikation over mail. Kan klart anbefales.

10. oktober 2023

5 store stjerner!

Super fed oplevelse! Jeg var i dialog med Lars, under hele forløbet og alt spillede.
Ordentlighed, gennemsigtighed og kvalitet hele vejen igennem. Kan klart anbefale Frederiksberg EL

2. oktober 2023

Frederiksberg El-Installation helt i top

Jeg har nu brugt Frederiksberg El-Installation en del gange. Alle gange er opgaven specificeret telefonisk/mail. Jeg har ikke kunnet være tilstede. Min første telefoniske henvendelse gjorde, at jeg havde fuld tillid til firmaet, hvilket viste sige at være et godt valg.Opgaverne er altid udført helt korrekte og efter aftale, oveni købet har de reageret på ting i boligen, som ikke var lovmæssigt korrekt, således dette kunne blive udbedret med det samme. De er altid hurtige og i hasteopgaver endda med få timers varsel. Det er sådan et firma man har brug for, når man ikke selv kan være tilstede. Jeg anbefaler firmaet til alle, der søger en elinstallatør.

26. september 2023

Helt uacceptabelt tilbud

Kan på ingen måde anbefale Frederiksberg El. Min elbils-oplader tog sikringerne og tilkaldte derfor Frederiksberg El. Installatøren vurderede, at der var brug for både nye kabler og ny boks i mit elskab - fik et tilbud på 14.000 kr. Kontaktede el-operatøren som sendte en installatør, der konstaterede at problemet var en anden defekt sikring i el-skabet - samlet pris 500 kr. Det burde installatøren fra Frederiksberg el naturligvis have opdaget - det virker næsten som et bevidst forsøg på at skrue prisen helt urimeligt højt op overfor kunder, der ikke har forudsætninger for at vurdere et tilbud. Helt uacceptabelt - find en anden installatør, hvis I har brug for hjælp!

9. oktober 2021

uetisk firma

Jeg havde bestilet en elektriker, men dagen han skulle komme havde jeg fået corona. Da han så kommer kan han af gode grunde ikke komme op i min lejlighed. Jeg fik ikke fikset min stikkontakt, tilgengæld fik jeg en regning på 312,5 kr.q

29. september 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har ikke styr på tingene- kan ikke…

Har ikke styr på tingene- kan ikke finde ting. Giver urigtig information. Undrer mig over disse skrankepaver kan læses kontorassistenter, er af den opfattelse, at de er højtuddannede - og samtidig magtfulde?!
Det er de så ikke.

4. april 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv