Uggerly Installation A/S Anmeldelser 2 933

3. Varme- og kuldeentreprenør
  4. Rørlegger
  5. Solenergientreprenør

Om Uggerly Installation A/S

Uggerly Installation er VVS og El entreprenør for private og erhverv.
Vi er den effektive forbindelse mellem tekniske installationer, kunder og samarbejdspartnere i Jylland, Fyn og på Sjælland. Vi udfører alle former for el-installationer, vvs-installationer samt hoved- og teknik-entrepriser.
Vi har fokus på at levere professionelle løsninger til tiden.
Uggerly Installation har afdelinger i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Odense, Ringsted, og Glostrup.

Autoriseret Installatør

Din sikkerhed for faglighed og kvalitet.

Din sikkerhed for faglighed og kvalitet.
Uggerly Installation er medlem af TEKNIQ's Garanti ordning. Hvis du får installationsarbejde udført af en el- eller vvs-installatør, som er medlem af TEKNIQ, får du garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.

4,9

Enestående

3k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Super god service

Super behagelig og informativ el-installatør (Mads 😊). Virkelig god service. Klar anbefaling herfra 😊

12. november 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Nic, tak for din anmeldelse. Det er dejligt, at Mads sikrede en behagelig oplevelse og leverede en installation, der fungerede godt for dig.

Uggerly opsætte ladeboks

Uggerly stod for at opsætte min OK ladeboks.
De kom som aftalt.
Udførte installation i henhold til mine ønsker.
God instruktion i anvendelse af ladeboks.

26. september 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Jan Erik, tak for din anmeldelse. Det lyder til at alt gik som det skulle.

Punktlig og proff

18. august 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Niclas, tak for din anmeldelse. Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores montør.

Professionel og god service

Han kom til tiden. Installationen fungerede. Han gjorde sig umage med at ledningerne var skjult under taget. Til sidst fik jeg en grundig brugsanvisning. En rigtig god oplevelse!

14. juli 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Dorte, vi værdsætter virkelig, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os, at du både fik en pæn installation og en grundig gennemgang. Vi håber, du vil tænke på os til dit næste projekt.

Behagelig tilgang til os som kunder

Behagelig tilgang til os som kunder, flink og pædagogisk i sin forklaring om teknikken. Superbehagelig oplevelse. Klar anbefaling..

19. juni 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Jack, tak for din anbefaling. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores montør.

Der var bare styr på alt fra bestiling…

Der var bare styr på alt fra bestiling til udførelsen af installationen.
dygtig ung mand der vidste hvad han havde med at gøre

1. juni 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Henrik, tak for anmeldelsen. Vi har brugt meget tid på at systematisere og forfine processen fra start til slut, det er noget vi arbejder med kontinuerligt. Men det bedste er at høre fra dig, at du har fået glæde af forløbet og at vores kollegaer kunne levere noget som lever op til dine forventninger.

Installation HELT i top🤩

Total professionel service, der var lyttende, forstående og MEGET kvalificeret. Installatørerne får min VARMESTE anbefaling👍

28. mars 2025

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Brian, tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi sætter stor pris på din ros om vores service og vores evne til at lytte og imødekomme dine behov. Din anbefaling betyder meget for os.

Sikke en fantastisk montør

Sikke en fantastisk montør.
Godt humør og gav den en ekstra omgang god service og gå på mod.
Kan kun anbefales herfra 😁😁😁

31. oktober 2024

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Klaus, mange tak for de glade ord. Det er skønt at høre, at vores montør skabte en positiv oplevelse med sit gode humør og indsats. Din anbefaling betyder meget for os 🙌

Service i top og smidig installation

Service i top og smidig installation. Modtog en sms fra Martin dagen før planlagt installation. Her skrev han hvornår han ville ankomme. Aftalen blev overholdt og installationen udført hurtigt og problemfrit. Mine varmeste anbefalinger.

29. oktober 2024

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej David, mange tak for din anbefaling. Det er dejligt at høre, at Martin sørgede for klar kommunikation, og at installationen gik hurtigt og uden problemer.

Meget tilfredshed

Vi skulle ha installeret ladestander til bilen. Den rareste elektriker kom og klarede det hele på fineste vis både med installering og oprydning. Vi er meget tilfredse.

1. august 2024

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Maya tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores montør og du er tilfreds med hans arbejde.

God service

Flink gut og godt resultat

1. juli 2024

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Jonathan, Tak for de venlige ord! Vi arbejder hårdt for at levere en god service.

Professionel installatør.

Super venlig og informativ installatør👍🏻

25. januar 2024

Svar fra Uggerly Installation A/S

Hej Lars, tillykke med din nye ladeboks. Det er herligt at høre at du havde en god oplevelse i forbindelse med installationen. Mange tak for din anmeldelse.

Seriøs installatør

Seriøs installatør, med fokus på en holdbar løsning.
Kompetente ansatte, med flair for service, selv i pressede situationer.

28. september 2017

Hej Dan,

Mange tak for de dejlige ord.

Med venlig hilsen,
Uggerly Installation

Vis anmeldelser på alle språk. (2 933 anmeldelser)