Troede at jeg var sent på den da jeg…
Troede at jeg var sent på den da jeg bestilte 12 kalendere den 15e dec.. Men stor var overraskelsen da pakken lå på min dørmåtte allerede den 17e.
Stor tak og god jul.
Rein

Højkvalitets fotobøger
Den bedste måde at bevare de gode minder
• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens største digitaltrykkeri

c/o LaserTryk.dk A/S, Buskmosevej 4, 6300, Gråsten, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Stor tak og god jul.
Rein

Svar fra FotoSjov.dk ©
De virker som et firma med stort engagement og god kundeforståelse :-)

Svar fra FotoSjov.dk ©
Siden jeg skrev den 24. januar har jeg ikke hørt en lyd fra Fotosjov. De har nok glemt sagen, men det har jeg altså ikke.
Poul Reib
Værløse.

Svar fra FotoSjov.dk ©
Super dårlig kundeservice. De svarer ikke på kritik, men kommunikerer i stedet super arrogant. Da deres hjemmeside flere aftener i december var nede, skrev jeg for at finde en løsning – men blev i stedet ønsket "held og lykke med at finde en ny udbyder". Efterfølgende har ingen svaret på min henvendelse.