Pixum Denmark Anmeldelser 7 586

4,0

Jeg har kun lovord for kvalitet og service hos Pixum, som jeg har handlet med i årevis.

De endelige produkter er fine og i god kvalitet. Programmet, hvori man laver sin fotokalender, kan dog godt forbedres. F.eks. hvis man indsætter en tekstboks. Det var ikke til at vide, om skriften ble... Vis mer

Det er hyggeligt og kreativt at arbejde med PIXUM fotobøger, jeg er bestemt ikke fristet til at prøve andre leverandører. Det eneste utilfredsstillende er, at I ikke overholder den lovede leveringstid... Vis mer

1. Bildefremkalling

Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.

4,0

Bra

8k anmeldelser

Jeg har kun lovord for kvalitet og…

4. april 2024

Hej Lars

Tusind tak for de fem stjerner! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten af produkterne og vores service :)

Venlig hilsen,
Victoria, kundeservice

super service og kvalitet!

14. oktober 2022

Hej Emil

Mange tak for de fem stjerner.
Det er dejligt at høre, at du har fået super service og kvalitet.
God dag til dig.

Trine, kundeservice

God kvalitet!!!

2. september 2022

Hej Alina

Mange tak for de fem stjerner og rosen til vores kvalitet.
Det er vi glade for at høre.
Ha' en dejlig dag.

Trine, kundeservice

God kvalitet

Veldig fint bilde, gode, klare og skarpe farger. Rask levering. Vil anbefale.

13. mars 2019

Levering til tiden - dårlig kvalitet

Levering til tiden osv - ingen problemer - men kvaliteten kunne være MEGET bedre! Har bestilt både i A4 og små bordkalendere og alle steder halter kvaliteten ... print er utydelige og gnidrede! Vælger sandsynligvis en anden leverandør næste gang!

29. desember 2018

Jeg er meget tilfreds

Jeg bestilte en stor plakat. Den kom til tiden i virkelig fin kvalitet. Man kan ikke engang se, at nogle af de uploadede billeder var af dårligere kvalitet en de andre. Jeg er meget tilfreds.

22. desember 2018

Dårlig hjemmeside

Dårlig hjemmeside, uoverskuelig lokker med 50 gratis fotos, men det virker ikke

27. november 2018

Hej Hans,

For at få rabatten på de gratis billeder skal du indtaste rabatkoden i rabatkodefeltet i indkøbsvognen inden du bestiller. Så fratrækkes rabatten først.

Tilbuddet gælder kun ved fotos i formaterne 9 cm og 10 cm. Bestiller du et andet format gælder koden ikke.

Claus