Jeg havde aldrig været i kontakt med Finlow før, men jeg kontaktede dem, da jeg havde haft en dårlig oplevelse med Dragør VVS. Mit gasfyr meldte en fejl og jeg stod uden varme, men uden omkostninger h... Vis mer

Jeg har haft en virkelig frustrerende oplevelse med Finlow VVS. På trods af både planlægningsmøde og flere mails forud for opgaven, mødte de op for sent – og endnu værre: Jeg måtte selv ud og... Vis mer

Fik skiftet fra oliefyr til naturgas samt komplet ny vandinstallation i huset. Stor ros til Finlow VVS for et flot arbejde i høj kvalitet. Overholdt alle aftaler fuldt ud. Nem at komme i kontant med... Vis mer

I had to come and praise whom I believe her name to be Carvine. My family and I moved in Kastrup this summer and had know idea how our boiler worked. Even after a plumber visit and many unsuccessful c... Vis mer

1. Hjemmetjenester og håndverk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed på Amager med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

3,9

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

God oplevelse.

God oplevelse.
Vi fik den hjælp vi havde brug for, og montøren var meget venlig og hjælpsom.

30. januar 2025

Vejledning og rep. Af gasfyr

Efter en yderst kompetent vejledning af Frank jensen fra firmaet Finlow VVS vedr. vedligehold af gasanlæg kontra ny varmeklilde så havde vi besøg af gasteknikker Brian Brillo som skiftede varmeveksler og ekspentionsbeholder -alt ros til den unge mand for hurtigt udførelse af arbejdet ( selvom han blev stillet rigtig mange spørgsmål undervejs)

23. januar 2025