Jeg havde aldrig været i kontakt med Finlow før, men jeg kontaktede dem, da jeg havde haft en dårlig oplevelse med Dragør VVS. Mit gasfyr meldte en fejl og jeg stod uden varme, men uden omkostninger h... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har haft en virkelig frustrerende oplevelse med Finlow VVS. På trods af både planlægningsmøde og flere mails forud for opgaven, mødte de op for sent – og endnu værre: Jeg måtte selv ud og... Vis mer
Selskapet har svart
Fik skiftet fra oliefyr til naturgas samt komplet ny vandinstallation i huset. Stor ros til Finlow VVS for et flot arbejde i høj kvalitet. Overholdt alle aftaler fuldt ud. Nem at komme i kontant med... Vis mer
I had to come and praise whom I believe her name to be Carvine. My family and I moved in Kastrup this summer and had know idea how our boiler worked. Even after a plumber visit and many unsuccessful c... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed på Amager med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.
Kontaktopplysninger
Hornevej 13, 2770, Kastrup, Danmark
- www.finlow.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Finlow reparatør var grundig og meget…
Finlow reparatør var grundig og meget venlig
Vand under vasken
Vand under vasken
Montøren fandt utætheden og løste problemet
Gaseftersyn.
Gaseftersyn.
Hurtig og effektivt.
Prima service
Var hurtig til at skifte vandbeholderen.
Jeg fik i 2018 et nyt gasfyr ,BAXI…
Jeg fik i 2018 et nyt gasfyr ,BAXI ,allerede i 2022 begyndte der er være problemer og der har gentagende været forskellige fejl på det - jeg er generelt bare træt af mit gas fyr og vil på ingen måder anbefale et BAXI gasfyr.
Gasfyr eftersyn
Der blev udført standard eftersyn på gasfyr. De kom til tiden og der blev ryddet pænt op efterfølgende.
God oplevels - trods forsinkelse
Pga. sygdom hos Finlow måtte arbejdet udsættes, men - i stedet for en aflysning pr. telefon - mødte chefen selv op og forklarede dette, hvilket gjorde en godt indtryk.
Selve arbejdet blev udført tilfredstillende af en høflig og tiltalende ung mand.
Da prisen også var rimelig kan jeg varmt anbefale Finlow!
Højt serviceniveau hos FINLOw
Udskiftning af veksler og trykekspansionsbeholder ved serviceeftersyn på gasfyr, udført samme dag som besøg
Jeg fandt Finlow her på Trustpilot- og…
Jeg fandt Finlow her på Trustpilot- og Kasper og hans “crew” levede helt op til de fine anmeldelser. Alt i mit nye køkken blev lavet så fint og ordentligt og alle aftale overholdt.
Kan kun anbefales!
Bruger gerne Finlow igen, når mit badeværelse skal laves..
De kom til den aftalte tid og gør et…
De kom til den aftalte tid og gør et pænt stykke arbejde meget tilfredsstillende
Står med fyr der ikke virker og hører ingen ting
Der lå en seddel for noget tiden siden om de var kommet forgæves og vi skulle ringe og aftale en tid til service af vores fyr
Så idag kom de uanmeldt men kunne komme ind og lave service der blev larmet der nede og man fortæller så min datter der skal skiftes noget og min mand vil få en mail så da vi kommer hjem virker fyret ikke mere og derfra ringer man til dem og for at vide ja det jo bare ærgerligt og vi kan få sendt et tilbud og hvis det var kunne de da godt sende billeder af vores fyr så nu er der ingen varme i huset overhovedet det køre man åbenbart bare fra og så kan vi selv finde på hvad vi så skal
Hej Frank
Vi var med på at fyret er 17 år gammelt
Og din Svend fik rækket min datters mobil
da hun ikke lukker en fremmet ind hvor hendes far informere ham om vi har ikke
læst nogen mail om de kommer idag og der ikke var gjort klar til ham han skulle så ikke bruge meget plads og det var fint med ham
Han kunne jo han spurt om et nr til en af os for informere om det var skrøbeligt men vælger at gå og bare siger til min 14 årige datter at der kommer noget på mail til din far.
I bund og grund handler denne anmeldelse ikke om fyret men om mangel på information og service fra jeres side efter skaden er sket og servicen på fyret ikke kan gennemføres. Hjælpen og servicen kommer dagen efter når man ser denne anmeldelse på trustpilot.
Mvh Maria

Svar fra Finlow VVS A/S
Jeg har fået opsat en ny gaskedel og…
Jeg har fået opsat en ny gaskedel og havde hørt godt om Finlow VVS fra et familiemedlem derfor kontaktede jeg firmaet.
Jeg fik en grundig orientering af ejeren Frank som kom hjem til mit hus og undersøgte forholdene og hvad der kunne lade sig gøre . Derefter modtog jeg et tilbud som jeg var tilfreds med efter at have undersøgt et andet firma . Derefter fik vi lavet en aftale om udførelse af arbejdet over to dage .
Der var hurtig respons gennem hele forløbet og hjælp at hente også for de medarbejdere som skulle udføre arbejdet. Den ene var nyuddannet og den anden tænker jeg var medhjælper,der var udfordringer flere gange men de blev afhjulpet af ekstern hjælp .
Der blev tjekket op på installationen på trediedagen hvilket gjorde mig tryg for alt var heldigvis ok.
Jeg kunne godt have tænkt mig lidt mere erfaring af installatøren ,jeg var lidt indover når de havde problemer med løsningsforslag.
Jeg vil gerne anbefale firmaet for deres hurtige feedback ,positive og ligefremme tilgang til kunden og for at de holder hvad de lover .
God Service,Finlow var hurtige til at…
God Service,Finlow var hurtige til at få afhjulpet problemet med fyr,vender hurtigt tilbage på henvendelser,og får klaret problemet hurtigt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Effektiv fejlfindelse.
Godt arbejde selvom tekniker dog var noget forsinket
Aftalen blev først rykket til en anden dag, og på dagen kom teknikeren 3 timer senere end aftalt.. Men selve arbejdet er der ikke en finger at sætte på.
Venlig og imødekommende vvs’er
VVS kom i det tidsrum der var aftalt
VVS så positiv på opgaven trods vanskelige arbejdsforhold pga bl.a. en vaskemaskine
Hurtig udrykning da vi havde problemer…
Hurtig udrykning da vi havde problemer med vores gasfyr, og problem løst påstedet.
Altid god og venlig service
Hurtig opmøde da mit fyr strejkede
Hurtig opmøde da mit fyr strejkede. Meget kompetent mester der fik det til at spille på et par timer . Meget sympatisk og dygtig mand .
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.