Jeg havde aldrig været i kontakt med Finlow før, men jeg kontaktede dem, da jeg havde haft en dårlig oplevelse med Dragør VVS. Mit gasfyr meldte en fejl og jeg stod uden varme, men uden omkostninger h... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har haft en virkelig frustrerende oplevelse med Finlow VVS. På trods af både planlægningsmøde og flere mails forud for opgaven, mødte de op for sent – og endnu værre: Jeg måtte selv ud og... Vis mer
Selskapet har svart
Fik skiftet fra oliefyr til naturgas samt komplet ny vandinstallation i huset. Stor ros til Finlow VVS for et flot arbejde i høj kvalitet. Overholdt alle aftaler fuldt ud. Nem at komme i kontant med... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed på Amager med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.
Kontaktopplysninger
Hornevej 13, 2770, Kastrup, Danmark
- www.finlow.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig og effektiv hjælp
Vi konstaterede, at der ikke var noget varmt brugsvand og kontaktede Finlow for at få det afhjulpet. Teknikeren kom dagen efter præcis kl 0800 og mindre end 10 min senere, var der atter varmt vand. Hurtigt og effektivt.
Alt som aftalt !!
Meget flot service og virkelig godt arbejde
Rigtig god dialog og stor forståelse for vores behov og ønsker. Stor fleksibilitet og meget professionel og omhyggelig udførsel af arbejdet. Vi kan varmt anbefale Finlow og deres dygtige medarbejdere.
ALDRIG MERE FINLOW VVS!
ALDRIG MERE FINLOW VVS!! 3 MÅNEDERS MARERIDT!!
Udskiftning af et pexrør i væg (1,0 m) samt ny dåse.
Første kontakt til omstillingen blev besvaret med, at firmaet ikke var særligt interesseret i forsikringstager!
Jeg fik dem dog “overtalt” til at tage opgaven.
Efterfølgende trak kontakten ud igen og igen - på et tidspunkt da jeg prøvede at forklare en ældre omstillingsdame mit problem, blev jeg ubehøvlet afbrudt med følgende ubehøvlede svar “STOP STOP STOP”
Ejeren af firmaet - Frank Jensen - har gentagne gange trukket udbedringen ud med forklaring om, at han skulle finde “den rigtige montør”?? Dette har været medvirkende til den lange udbedringstid på 3 måneder!
At der så også bliver sendt en faktura inden opgaven er afsluttet, og derudover en rykker er ganske uacceptabelt!!
Alt i alt et kedeligt og langvarigt bekendtskab med med FINLOW VVS, hvor en belærende Frank Jensen i forløbet har forsøgt at bortforklare de mails og fotos, som jeg løbende har fremsendt igennem det lange forløb.

Svar fra Finlow VVS A/S
Det lyder som en Joke, men desværre er det rigtigt
Demontering af gas og afmelding af gasmåler, Finlow VVS. Der kom kun en mand ud til opgaven i stedet for to. Jeg og min underbo måtte hjælpe til. Jeg sad i min lejlighed og holdte rør fast med værktøj mens min underbo og manden fra Finlow var i lejligheden nedenunder. Desuden har Finlow endnu ikke indleveret selve gasmåleren til HOFOR og det er mig der skal betale for gassen indtil de gør. Det er snart en mdr siden de var på opgaven d. 18 sep. 2024.
Derudover, når man kontakter deres kundeservice får man en meget ubehagelig kvinde i røret, som bestemt ikke kender til ordet Kundeservice.

Svar fra Finlow VVS A/S
Nyt toilet leveret og sat op helt efter bogen.
Vi valgte at tjekke markedet og opstille krav til et nyt toilet, det kan vi anbefale. Fra firmaet Finlow VVS A/S fik vi hurtigt et tilbud. Det svarede til tilbud fra andre VVS-firmaer, så vi valgte det lokale firma. En uge efter havde vi et nyt toilet, sat op som vi ønskede.
Jens Breinholt Schou
Patient customer service
I had to come and praise whom I believe her name to be Carvine. My family and I moved in Kastrup this summer and had know idea how our boiler worked. Even after a plumber visit and many unsuccessful calls to book a service in this busy season (no one had any availability under 1 week), Carvine, our new garden angel, was quite patient with me over the phone and explained how I could get my model back up and running. Knowing my 2 girls could come back to an heated house was enough for 5 stars and win me over as a future customer. She helped us regardless.
Direkte uforskammet telefondame med…
Direkte uforskammet telefondame med dårlig attitude, som ikke gad tage i mod min henvendelse via telefonen, og forlagte jeg skulle skrive en mail. Da jeg forklarede, at jeg ikke havde mulighed for at skrive en mail, da jeg ikke havde adgang hertil på daværende tidspunkt, ønskede damen at få en forklaring på hvorfor?? Jeg spurgte hvorfor en mail var nødvendig, og hun forklarede, at hun ønskede at få mit navn og oplysning omkring boligen. Efter at have fortalt hende at disse kunne jeg sagtens give hende via telefonen, så bad hun irriteret mig igen om at jeg skulle skrive en mail? Jeg undre mig over at firma som min boligforening anbefaler ikke har en person som kan snakke med kunder for jeg kommer ALDRIG til at benytte det her firma.

Stor anbefaling
Vi har haft Kasper fra Finlow VVS til at stå for en total renovering af vores badeværelse.
Vi har kun gode ting at fortælle om Kasper og hans team af håndværkere. Der har været sublim sparring fra start til slut, samt alle aftaler og tidsfrister er blevet overholdt til punkt og prikke.
Stor ros herfra, og ikke sidste gang vi bruger Finlow VVS.
Spild din tid på Finlow
Melder afbud for 2. gang på selve dagen - hver gang er der sket et eller andet meget akut. Jeg sidder med fornemmelsen af, at de dårlige undskyldninger trækkes ud af skuffen. Elendig service!

Svar fra Finlow VVS A/S
Vilkårsændring under en uge efter betaling!!
Har for under en uge siden betalt for serviceabonnementet. Og så kommer der i dag en mail om forringet mulighed for vagtbesøg ved nedbrud.
Det havde været rart at have den information inden fornyelsen.
P.S vi har i årevis klaget over et problem med gaskedel som de aldrig har fået løst.
Kan ikke anbefale firmaet.

Svar fra Finlow VVS A/S
Skift af fjernvarme anlægget.
Skift af fjernvarme anlægget.
Fik et tilbud på opgaven, Leveret og installeret til aftalt tid! super service.
Stor tak for den service som vi har fået af vvs FinLow VVS A/S
det er bestemt ikke sidste gang vi gør brug af jer.
Kan kun give de bedste anbefalinger herfra 10/10
mvh Ali & Ayesha
Two bad experiences with this company
Two bad experiences with this company. The first was when they sent a technician to fix a problem with the toilet but he said he was not experienced enough and they had to send someone else. Another plumber came the next day and fixed the issue, but they then tried to charge me for both times, but agreed to not when I complained. The second problem was when they came to solve poor water pressure on the top floor of our townhouse. The plumber said the taps cannot be cleaned of lime and potential rust stones from the pipes inside and need to be replaced and I was charged 1,900kr with no change to the pressure. I researched on the internet and found out how to dismantle the tap, clean the internal filter and remove the water flow inhibitor, now I have great pressure. I seriously question the experience of the technicians if I can fix the problem in 10 minutes. I do not recommend using this company.

Kender du det
Kender du det, at fyret står af, når der er helligdag? Sådan var det hos os i dag. Lidt surt når to teenageres lange hår trænger til vask før skolestart i morgen, og manden kommer træt og kold som en istap hjem fra lang cykeltur. Som mangeårig kunde hos Finlow er hjælpen hurtig klar ved kedlen - og oven i købet hjælp af den slags, hvor der er plads til lidt gode forklaringer og en sludder undervejs. Tak for hjælpen. Og kæmpestor tillykke med fødselsdagen i morgen :-)
Gasfyr service
Havde fået et beløb for service på gasfyr fint nok.
Efter 45 min er montøren færdig og siger alt så fint ud.
Montøren nævnte intet om at udskiftet resdel ville komme oveni.
Som sædvanlig en indehaver der er lidt naiv m.h.t hvordan det reelt foregår .
Ved modtagelse af faktura var der så lige en brænderpakning tilføjet så det blev 700kr dyrere
Den koster 270 alt Inc.
Det er ikke i orden.

Gaskedelservice
Håndværksmæssig fin udførelse. Har i 25 år haft serviceaftale på gaskedel med service hvert 2. år.
Finder deres priser på reservedele yderst horrible. Ved sidste kedeleftersyn blev udskiftet brænderpakning og tændelektrode til en reservedelspris på kr. 1.485. Reservedele som vil kunne købes til detailpris på
kr. 800. Ikke acceptabel avance på over 75%, når man iøvrigt betaler kr. 1.320 om året for service.

Svar fra Finlow VVS A/S
Finlow dukkede slet ikke op
Finlow dukkede slet ikke op. Vi havde en aftale og jeg sad tre timer og ventede på dem. De beklager ikke en gang.

En stor fornøjelse at benytte Finlow VVS A/S. Kan varmt anbefales
Jeg kan varmt anbefale Finlow VVS A/S, en sand fornøjelse fra start til slut i processen omkring at renovere mit badeværelse. Jeg indledte mit byggeprojekt med at indhente tilbud fra diverse firmaer. Der var dog ingen af de 5 jeg kontaktede, der var lige så grundige og professionelle som dem. Kasper fra firmaet dukkede op til en snak, hvor han hurtigt kortlagde hvilken løsning der var brug for. Herfra fik jeg hurtigt et tilbud tilsendt, og opgaven blev sat i kalenderen. Der var klar kommunikation. Da arbejdet påbegyndte var det mureren Nick og VVSeren Martin, der var på opgaven, og deres arbejde + energi var der ikke en finger at sætte på. De var grundige og sørgede for, at vores lejlighed ikke blev lavet om til en byggeplads, så vi stadig var i stand til at bo her. Dette gælder også deres væremåde, hvor de bare var super imødekommende og udstrålede at de tog opgaven alvorligt. Effektivt og hele tiden med øje for den bedste (og flotteste) løsning. Opgaven blev løst indenfor det tilsendte budget. Resultatet er et vildt fedt badeværelse. En stor anbefaling herfra - vi vil bestemt kontakte dem igen en anden gang.
Hvis man lider af håndværkerfobi er Finlow VVS kuren
Hvis man lider af håndværkerfobi er Finlow VVS kuren!
Det bliver nok aldrig rigtig sjovt at skulle lave badeværelse, men Finlow har i den grad gjort det lettere.
Hele processen fra vurdering, indhentning af tilbud, udførsel og finpudsning har været helt perfekt. Selvom vores ejerforening fik forsinket projektet (med god grund), nåede Finlow stadig arbejdet stort set til tiden.
Kommunikationen har været exceptionel god både fra projektleder og de enkelte håndværkere, der dels hellere har ringet en gang for meget end en gang for lidt, hvis der har været tvivl. Desuden har alle vi har mødt og snakket med, været behagelige, flinke og omgængelige.
Finlow er måske en smule dyrere end visse andre firmaer, men til gengæld har de kunne klare hele entreprisen, og alt er kørt som smurt - det synes jeg klart er værd (måske) at betale lidt ekstra for.
Hold jer langt væk...
Desværre kan man ikke uploade billeder her - men magen til ringe udført arbejde skal man lede længe efter. Klamp den lige hvor man har fæstnet rør med "strips" i loftet. Herudover er kundeservicen ubehøvlet. Jeg har aldrig oplevet mere elendig kundehåndtering. HOLD JER LANGT VÆK.

Svar fra Finlow VVS A/S
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.